A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok, Kismamik!
Tényleg NAGY A CSÖND... :wink:

Juci, hasmenés ellen: széntabletta, étcsoki, vas(tabletta), nekem ez a 3, de főleg az utóbbi kettő beválik. A folyadékbevitelt viszont ne csökkentsd (az is kiválthat szorulást, de fontos, hogy sokat igyunk, esős idő ide vagy oda).

Szió, Timi26, jelentem, én már voltam kint, de csak az őrült széllel találkoztam. Elintéztem a friss házassági anyakönyvi kivonat beszerzését (ami nagyon jó móka volt), néha úgy érzem, az egész várandósság (a belsőleg megélt gyönyörű részeit leszámítva) ügyintézésből és orvoshoz járásból áll...

A babáitok hogy bírják a hidegfrontot? Nálam nagy mocorgás, karatézás az eredmény... ;-)

Kép
Kép
irina

irina Köszike a tippeket remélem majd beválik... Amiota esik az eső azota rogdalodzik (lassan megkékül az oldalam) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
juci83

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szaisztok. :)

Én eddig takarítottam. Most pihenek kicsit, azt ebéd, majd rakodás még, du doki.

Egész éjjel keményedtem 5-7 percenként, meg kiscsaj is ficergett. Sztem megfordult. :wink: De majd kiderül, jó is lenne. :lol:

Én nagyon nem bírom ezt az időt. Legyen máá újra 40 fok. :?
Vendég

Viranka,
nagyon köszi a babamasszázsos könyvtippet, nagyon érdekel, le fogom vadászni! ;-)
Puszi!

Kép
Kép
irina

Szioka hajni győrújbarát győr melett van ugye :?: Amugy nekem is pocsék éjjszakám volt alig aludtam valamit most meg el tudnék aludni de ha elalszom akkor megint nem fogok éjjel aludni.

Kép
juci83

Irina: :D akkor mégsem a babákat növesztitek.

Juci: ne foglalkozz a napszakkal, amikor fáradt vagy pihenj le, nemsokára már úgysem akkor alszol amikor te akarsz. Használd ki még ezt a kis időt!

Emese: milyen éjszakád volt?
Miléna: hogy vagytok?

Era: pici jól viseli a frontokat?

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Megvagyok én is! :wink:

Reggel itt volt a védőnő, nemrég ebédeltünk, úgyhogy most jutok el idáig, meg egyáltalán a munkámig.
(És még vásárolnom is kell).

Az éjszakám meglepően jó volt, bár most bagzó macskákra ébredtem fel. :evil: Párom már ott tartott, hogy az egyik kutyánkat rájuk uszítja, de végül is nem kellett.

A szopipárna továbbra is isteni, és a bal oldalamon tudok a legjobban eludni. Babukának is az tetszik, mert ha jobbra fordulok, akkor a tarkóját-hátát nyomhatom, és elkezd kungfuzni.
Ha visszafordulok a bal oldalamra, akkor abbahagyja - ugye pont ott van a popija, meg a lábikái.
Tegnap az éjjeli jóslófájások után az egész napom egy nagy keményedés volt, de a pihi, meg a magnézium segített. Ezt megkoronázva eléggé elhúzódott a kutyaséti: 2 óra lett... :shock:
Úgy mentem haza, mint egy pingvin.

Védőnő: Sok mindenről beszéltünk. Kikészítettem a pelenkákat, amiket majd beviszek a kórházba. 2-4 kg-ig újszülött Liberót, meg 3-6 kg-ig mini Liberót. Mondtam, nagy baba várható, inkább viszek mindkettőből.
Azt mondta, mindenképp az újszülöttet vigyem, mert a másik még túl nagy lesz mégy egy 4 kilós babára is, be fogja takarni a köldökcsonkját, ami nem jó.
Az újszülött nem takarja el. És elég lesz a kb. 4 kilós babára is az 56-os ruci. :D (Már azt hittem, vághatom ki.)

Javasolta, hogy a gátseb kórházi ápolására-szárítására vigyek be Szilviát, de valami vastagabb-félét. Sokkal egyszerűbb, és higiénikusabb, mint a türi - azt egyszer tudod használni, egy törlésre, és kellene belőle legalább 20.

A gyógyszertári cuccok közül nem árt, ha van itthon alkohol, steril vatta és fültisztító, valamint hexachlorophenes hintőpor a köldökre.
Ezeket ugyan felírja a gyerekorvos - majd apa szaladgál ezzel -, de biztos ami biztos, legyen meg. A receptre felírás pár száz forint különbséget jelent, de úgy gondolom ez a pár dolog nem megerőltető.

Gyerekorvost is választani kell, ha nem választunk, a körzeti gyerekorvos lesz automatikusan. Nem kell vele a szülés előtt találkozni, elég a babához kihívni.
18 évre választunk gyerekorvost!!!

A gyógyszertári cuccokat a gyerekorvos mindenképpen a baba születése után írja fel, mert a recept az ő nevére szól.

Na egyelőre ennyi, most elhúzok vásárolni, majd főzök fincsi sóskát.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Banita jók a képek! :D

Juci: ém hasmenésre homeos bogyót használok,vagy több vasat veszek be.

Timi köszönöm kérdésed,megvagyunk... :roll: Meleg fürdő már megvolt előbb,de keményedek,manó ficereg,a szemem leragad.Kis drágám annyit csuklik.

Megyek is vissza vízszintesbe. :oops:

Mindenkinek jó pihit aki nincs túl jól!Látom vagyunk páran. :? Aki úgy érzi szülni fog sikítson,hogy tudjunk róla. :wink: Remélem azért még senki nem tervezi.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Timi26: Hát ma nagyon nyugis. Eddig egész nap aludt. Mondjuk nem csodálom, mert megemelték az anyatejci adagot 15 ml-re.

Végre már utolértük a születési súlyunkat is, most 940 gr volt a méréskor.

Anitja: Asszem Te kérdezted, hogy 4D-n is fiút mondtak-e? Nem, akkor egyrészt nem mutatta magát, kettő pedig azzal volt a doki elfoglalva, hogy azt méregette, hogy nem felelnek meg a baba méretei a 29. héten esedékes méretekkel.

Én egyébként örülök a hűvösnek. Nálunk esik az eső is. Igaz igy nehezebben száradnak a ruhák, de bánom is én.

gremese: A szilvia azért is jó, mert én pl amikor elkezdtem fejni akkor mig az egyik cicimet gyömöszöltem, a másikból csöpögött a tejci, és nem győztem papirzsepivel itatgatni.

sziasztok
Era
Vendég

Sziasztok!

Reggel voltam vérvételen, de nem csak a véremet vették le, hanem az összes energiámat! A vámpírok! :evil: Majdnem az egész délelőttöt átaludtam. Bár biztos a front is rátett egy lapáttal. Ma kivételesen nekem is fájdogál picit a pocakom alja. Nekem ilyen most van először. Olyan furi. De gondolom, nem gond! :roll:
Mocorgás is van rendesen.
Egyébként ha jól láttam, éjjel telihold volt! Párommal vagy éjfélig nem aludtunk. Hozzáteszem, hogy mi 9-10-kor már szundizunk, aztán 5-6 felé kelés… (így vagyunk beállítva). De most! :shock:

Riti! Csak 2 napja van folyásod??? Nekem mióta terhes vagyok folyamatosan. Az elején még csak baci nélkül, de most már baci is társul hozzá. Ezzel élek együtt most. Mindig kapok kúpot, aztán a következőt… stb. :( De a doki megnyugtatott, hogy ha most születne meg Szelina, akkor se lenne semmi baja tőle. Hozzátette, hogy de azért várjuk ki a sorunkat! :wink:

Irina! Én megrendeltem a Szoptatás c. könyvet. Ma hozza a futár. Könyvesboltokban belenézegettem, szerintem jónak tűnik. De jó a www.lll.hu is! Ott is sokat tudsz róla olvasni.

Marica! Ez elég nagy hülyeség, hogy csak szülés után menj szoptatás előadásra… :shock: Én voltam a Születés Hete keretében, nálunk pont ez volt a téma. Pedig az már mikor volt…

Emese! Akkor jó, ha nagy babára is fel lehet még adni 56-os rucikat. Én rengeteget kaptam. (Bár egyelőre normál méretű Szelina, de ahogy a páromat elnézem, nem biztos, hogy ez így is marad... :wink: )
Szilviát viszek akkor én is. Egyébként jó ötlet! Köszi!
A gyerekorvosra nekem pont azt mondták, hogy előtte azért illik bemutatkozni neki. De gondolom ez csak szokás kérdése.

Kitartás Nektek ebben a kelekótya időben!
Pussz

Regina
KépKép
mazsola7

Csöpögő másik cicire olvastam a tejgyűjtő kagylót. Állítólag érdemes használni, mert különben rengeteg tej kárba vész. Pláne az elején még, mikor kevesebb van összességében.

Regina
KépKép
mazsola7

Örülök, hogy mindenki viszonylag jól van. Az én hasam reggel újra kezdte, és egész nap fájdogál. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez valami hasmars, vagy jósló fájás. Majd kiderül.

Emese: ne haragudj, de nem értek egyet a védővőddel. Volt már neki 4 kilós vagy esetleg hosszú babája. Mert lehet, hogy 1 4 kilós, 52 centis babára jók a rucik, de a te méreteidből kiindulva, hosszú is lesz az a baba. Na akkor meg max egy hétig lesznek jó azok a rucik. Úgyhogy szerintem egyenlőre ne vegyél több 56-os rucit. (Tapasztalat :D ) Ami pedig a köldökcsonkot illeti, pont az a jó, ha a pelus takarja, mert akkor kevesebb irritáció éri amikor mozgatod a picurt.
Na már megint okoskodtam egy jót. :oops:

Era: őszintén örülök a jó híreknek. Csak így tovább! Vonalzót nem sikerült még gyártani?

Szerintem is jó, ha a szülés előtt megismeritek a dokit, legalább lesz egy képetek róla, mire odakerül a sor, hogy kimenjen. Vadidegennel sokkal feszültebb az első tali.

Miléna: örülök, hogy a front ellenére még mindig bírjátok!!!

Kép
Kép
timi26

védővő=védőnő :oops:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Timi: ez nagyon jó, hogy növesztjük a hasunkat az esőn. :D :D

Én is azt hallottam, hogy a köldökcsonknak ki kell lógnia a pelusból, mert különben nyírkos lehet és könnyen elfertőződhet. Akkor most mi az igaz? :shock:

Én azt tudom mondani, hogy jó annak akinek hasmenéses gondjai vannak. :wink:

Irina kell valamit vinni az anyakönyvi kivonat igényléshez?

Méghogy legyen 40 fok megint? :shock: Hajni a Balatonon napszúrást kaptál????? :P :P

Emese ha nem tetszik a gyerekorvos pont ugyanúgy válthatsz mint a saját orvosodnál.Nem kell 18 évig nála maradni.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Timi26!
Minden ismerős ezzel az aug. 27-tel jön. De én szept.-ben szeretnék szülni, mert addig még annyi, de annyi teendő van a házunknál! Így sem lesz kész minden időben :cry: ! (Egyébként a nagyobbik fiam a kiírt időpont után 2 nappal született, a kisebbik, pedig 1 nappal később.) Most is valahogy így tervezem :wink: .

Erika!
Látod, szépen növöget a kicsi lány :D !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Nyerkit: ha jól be van hintőporozva, nem lesz nyirkos, a pelenka amúgy sem hermetikusan zárja a csonkot, csak olyan szellősen.

Banita: értem, csak arra gondoltam, milyen érdekes lenne ha a harmadik is ugyanakkor érkezne.

Kép
Kép
timi26

Helló, Lányok!
Csak olvasgatom az okos tanácsokat, jegyzetelek fejben -- köszi mindenkinek!

Timi26, szerintem most már felénk is ki lehet állni az esőre pocót növesztgetni ;-)

Gremese, látom már, hogy dupla bőrönddel vonulunk be a kórházba, az egyikben 56-os, a másikban 62-es rucik... ;-))
A törlőkendő tök jó ötlet.
Gátsebre tudtok kenőcstípust? Nekem a körömvirágkrém jutott eszembe (az mondjuk univerzális gyógyítókrém, rengeteg mindenre lehet használni). Van más is?
Amit nem értek: a védőnőm még a szülés előtt át akar kísérni a választott gyerekorvoshoz receptíratásra. Ezek szerint a doki megírja előre is akár, vagy ez helyfüggő?

Era, szuper, hogy így gyarapszik a kis Beatrcie (Istenem, milyen gyönyörű /költői/ neve van...).

Miléna, jó pihit! ;-)

Kép
Kép
irina

Köldökcsonk: Én úgy hallottam, hogy nem kell akkora problémát csinálni belőle. Kint is lehet, meg a pelus alatt is, nem lesz semmi baja. Kb. 1 hét alatt le is esik (állítólag).

Regina
KépKép
mazsola7

És hát nem elírtam! Bocsánat!!! Tehát: BEATRICE.

Kép
Kép
irina

Era!
GRATULÁLOK!!! Ez remek hír! HURRÁ! :):)

Vadvirág
Vendég

Era! 15 ml? Az igen!!!!!!!! :D

Lányok! Igazatok van, teljes mértékben. Szerintem is necces, hogy egy hosszú újszülöttre feladjam az 56-os rucikat - ezért is készítettem ki a hazajövetelre 62-eseket is.
A gyerekorvossal természetesen megismerkedhetek most, én valszeg meg is fogom tenni.
Lehet, hogy valahol a baba születése előtt is felírják receptre a dolgokat, gondolom ez is helyi szokás kérdése.
A köldökcsonkot nem tudom, meghallgatok mindenkit, és majd aa gyakorlatban úgyis kiderül.

A málnalevél-teával kapcsolatban azt mondta a védőnő, hacsak nem akarok két héttel hamarabb szülni, még ne kezdjem el, bőven elég a kiírt időpont előtt két héttel elkezdeni iszogatni.
Na, ezzel kapcsolatban is mindenki mást mond.

A végkövetkeztetésem az, amit már írtam, én meghallgatok mindenkit nagyon szívesen, sőt!!, de majd rájövök én a gyakorlatban, mi hogy működik.

Timi26! Marha jó a vonalzód, a végén nekem lesz igazam!!! Bi-bi-bííííííííí!!! :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok! Hogy kell itt az Adminisztrátornak írni???

Regina
KépKép
mazsola7

Mazsola ott ahol a várandósság topikot kiválasztod van legalul egy szerkesztő topik is. Oda tudsz írni ha valami problémád van.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Gremese: 10 nap és te is itt tartasz. Egyébként az augusztusiak közül már olyan is szült, aki a legvégére van kiírva. :P Bi-bi-bííí!
Úgyhogy még bármi történhet!!! :wink:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Pihi megvolt. :)

Közben eldöntöttem,hogy holnap elmegyek vérvételre és vizeletet leadni.Beutalók megvannak,mivel ilyen érdekes a helyzetem azt mondták tanácsadáson ha úgy érzem vetessem le hamarább a 36. hetes dolgokat.Így ha hamarább bekerülök lesz friss vérképem,nem kell azzal is macerázni császár előtt.

Ma még megint átpakolom a kórházi táskákat is.Kiiktatom az egyik kupac holmit és csak azt hagyom ami a szülőszobára kell és szülés utánra.

Rákérdeztem 2 védőnőre is (sajátomon és magamon kívül :wink: ),hogy mi lehet ez az egy hete tartó nyűglődés,görcsölés minden nap.Egyöntetűen azt javasolták,hogy hagyjam abba a magnéziumot csökkentve,mert manó elvileg készül kifelé....Ha meg nem akkor úgysem bújik ki anélkül sem. :wink: Végül szülésznőt is meginterjúvolva ugyanerre jutottunk...Szóval remélem tényleg lesz már valami. :D

Este még jövök,párom most ért haza.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok csajok Elég lájtos ez a nap szinte semmit nincs kedvem csinálni, de sajna aludni sem tudtam. Holnap védőnő utánna barátnő. Legalább eltellik a nap. REmélem holnap zuhogni fog az eső hogy még kényelmesebben teljen a séta. De fel a fejjel mert friss a levegő és ez a babának is jó.
Puszi :lol: :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

Juj Miléna!!!!!!!!! De izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna: akkor most mire menjen a drukk, hogy minél hamarabb kibújjon, vagy maradjon még? (Bár részemről az enyémet minél hamarabb kint szeretném látni!)

Láttam Judis babáját a 4 D-s topikban. Gyönyörűszép!!!

Kép
Kép
timi26

Na, megjöttem a dokitól. :)
Ésigeennnn... befordult. Fejjel lefelé van. :)
Még mindig kislány. Erán felbúzdulva meglesettem. :lol: :lol:

Most rohanok is. :arrow:
Vendég

Hajni: gratula a fejvégűséghez!

Kép
Kép
timi26

Hajni! Gratulálok! :D

Ma vettem gátmasszázs-olajat. A védőnő ajánlotta, 100%-ig bio alapanyagokból készült, és a 34. héttől lehet elkezdeni használni. Azt hiszem, ma fürcsi után el is kezdem. Az öko-teszten is "nagyon jó" minősítést kapott.

Persze azt is mondta, hogy ettől még repedhet az ember, a málnalevélteától meg nem feltétlenül lesz gyorsabb és könnyebb a szülés. Kire hogy hatnak.....
De én nekiállok. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Persze, Gremese, jó ötlet. Én meg a málnalevél teát kezdeném el inni, ha tudnám hol lehet kapni...

Érdekes, amikor hűvösebb az idő nagy a pangás. Én meg pont ma vagyok itthon, unatkoztam rendesen, de legalább pihentem egy nagyot.
Holnap megyünk Pestre apával, hátha kapok CTG-re időpontot és akkor nem kéne mégegyszer felrongyolni.

Kép
Kép
timi26

Hajni! De ügyes a kislányod, hogy átfordult!!! Gratu! :lol:

Holnap én is beszerzem a málnalevélteát! Nálunk van egy egészségbolt, ott biztosan lehet kapni.

Éééés! Megrendeltem a kiságyat és a matracot, pénteken szállítják. Igaz, még nem vagyunk kész a felújítással, de majd beteszem a szoba közepére, hogy érzékeltessem apával, hogy kicsit turbózza fel magát... :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Timi26! Málnalevélteát én bioboltban vettem, talán DM-ben is lehet kapni, meg gyógynövényboltban. De szerintem esélyes a gyogyótár is.

Szerintem mindenki nyügi vagy pihiznek, vagy keményednek... Szegénykék.
Én ma rendeztem egy DM-es, meg Kaiser's-es bevásárlást, előtte ugyen még uccsó takarítás, meg pakolászás a védőnő miatt, utána tejfölös-sajtos-brokkolis husit sütöttem rizzsel, meg sóskát bélszínrolóval és a kimaradt csirkemellel. Most meg kefíres barack, és a sárgadinnyét is feldaraboltam.
Szóval jól elvoltam ma... :shock:

Babuka jelzés értékkel jelentkezett, egy-két gyakorló kungfu rugás volt, amúgy szuszókál szinte egész nap.

Többiek! Szunyáltok?

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: akkor itt az ideje, hogy pihizzél!
Egyébként mennyit kóstál ez a tea? Csak, hogy rákészüljek...(nagyon hónap vége van)

Tényleg, vajon Mmaricának hogy sikerült a CTG-je?

Kép
Kép
timi26

Timi26! Nem vészes, 200-300 Ft körül van.

Kép
Kép
Kép
gremese

Banita, tök jók a balatoni képek! És milyen stramm vagy, két kisgyerek mellett várandósan! Ez igen!!! :D

Hajni20, de szuper, hogy befordult a lányka!!! 8)

Viranka, bocs a meglehetősen értelmetlen hozzászólásomért, csak több dolgot néztem egyszerre a neten: az általad ajánlott oldalt, a topikunkat, meg könyves oldalakat, aztán belebonyolódtam. Szóval: előbb elolvasom azt az oldalt, amit belinkeltél, utána megyek csak tovább. Egyre több babamasszázsos könyv jelenik amúgy meg, ami nagyon jó.

Gremese, teljesen egyrugóra járunk (mármint az agyunk) ;-) Apával pár napja el is kezdtük a gátmasszázst, de a málnalevélteával én is várok, mert nem akarom elkapkodni. Csak ha a doki is rábólint.
Csodálom a főzési energiáidat, én ma nagyon kemény módon csak kukoricát főztem. :-)

Gyerekek, a szomszéd szoba jégveremmé hűlt a nyitott ablak hatására -- hűűűű, azért ezt meg kell becsülni! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Látom, páran aktívkodtak ma, pangás volt... :) Részemről naggggyon élveztem a hüsi időt, energiám háromszoros, pakoltam, meg szervezkedtem, meg védőnőztem, meg elkezdtem nézegetni a jövő évi nyaralásunkat a neten :lol:

Málnalevél tea: tényleg szinte minden bioboltban kapni, ha mégsem, íme az internetesek közül kettő:
http://www.bioszallito.hu/keres?keres=m%E1lnalev%E9l

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_349934
(Ez bio)

Hajni

Ügyi a kiscsaj! Én meg az utóbbi időben azon gondolkodtam, hogy Linda aktivitása azt jelenti, hogy épp most lesz fejvégűből farfekvéses :) a kis cseles

Mazsola
Majdnem egyszerre csinálunk mindent (bár a fogantatásban kissé lecsúsztam) :D ... Ugyanis én is nemrég rendeltem kiságyat, bölcsőt meg ajándékba kapunk.

Kép
granda

Timi26! Nekem detto olyan málnalevélteám van, amit Granda elsőnek belinkelt.

Kép
Kép
Kép
gremese

fel oraja ertunk haza - nem volt sewmmi menet
reggel 8tol: levettek 4 adag vert, megnezetek a 24 oras vizeletemet, ultem kb 40 percet ctg-n, talalkoztam az orvosommal - mondta minden ok, ut voltunk egy csak nekunk (ferjem es en) tartott szulesfelkesziton: legzes, sules menete, korhazi protokoll stb. , ut kajaltunk ut talalkouztam egy gyerekorvossal - ez az ea, amit irtam - elmondta mit kell tudni a szoptatasrol, az elso vizsgalatokrol a szuletes utani hetekben, baba alvas, pisi-kaki stb.
huuuuuuuuuuuuuuuuu

ctg: mondta a noverke, h menjek egyek, mert, h alig mozog. mondtam neki, h Linike ilyenkor alszik, varhato volt , h nem fog mozogni annyit -jovok reggel 7-8 korul vagy du-n. mondta h nem lehet mert akkor nincsenek.
haaaaat elkezdtem beszelgetni Linivel es mozgott annyit amennyit kellett, meg is dicsertek. csak gondolom kicsit bolondnak tuntem, h beszelgetek magamban :shock:

Kép

Kép
mmarica

JAH ES NAGYON NAGYON FAJ A KERESZTCSONTOM VAGYMIM!!!!!! 8)

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Timi: én is szeretném ha kibújna hamarabb! :D Ha rendben lenne minden akkor maradhatna még,de már nyugodtabb leszek ha túlesünk a dolgon...Félek ettől a helyhiányos-túlfeszüléses dologtól amivel ijesztgetnek. :?

Era: úgy örülök az jó híreknek! :D

Hajni: gratula az ügyes kiscsajhoz! :wink:

Gremese: nem semmi energiád van... :P Ez nálam jó esetben egy heti program. :oops:

Málnalevél tea: én semmit nem merek csinálni/inni....Nálam ami fokozza a méh aktivitását az kerülendő sajna. :roll:

Köldökcsonk:régen nekem úgy tanították,hogy lekezelés után gézlapot rá és pelenkázás.A pelus tartotta a gézt rajta.Nem tudom mostanában hogyan csinálják,majd kiderül... :roll:

Apával levegőztünk egy kicsit az este,olyan kellemes az idő.Már a magnéziumot csökkentett adagban vettem be. :wink: Majd meglátjuk változik-e a héten valami.

Puszi,jó éjszakát!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Szép estét Lányok!

Jól eltűntem 2 napra, de ez a hidegfront engem is padlóra ill. ágyba vágott. Még jó, hogy Apa itt van, és tartotta bennem a lelket! :oops: Keményedek rendesen, és alul meg olyan érzékeny (fájós) a pocim, hogy csak na. Ha nem olvasnám, hogy Veletek is ez a helyzet, most jól be volnék kakilva! Menjen már ez a hidegfront elfele, bármily jól esik is ez a hűvös! :(

Nagyon jók az újabb képek!!! Majd feltétlenül szeretnék kérni belőlük, úgyhogy majd holnap megy az email, jó? :)

Viranka: köszi a jelölést! :wink:

Anitja: az ilyen ronda frontos napokra nem tudsz valami életmentő jógagyakorlatot? :?:

Miléna: megy a drukk továbbra is, vuduzlak itt a pozitív hullámokkal, amennyire csak tudlak! :D

Gátvédelem: bármit elkövetnék, hogy metszés nélkül megússzam a dolgot! Emese, milyen cuccot vettél és hol?

Hajni: ügyes a lánykád! Tudja Ő a dolgát!!!! :D

Most lépek, mert ma még dolgoztam is a gép előtt, kész a derekam (amúgy is hamarabb kezd fájni mostanság), megyek, visszavágom magam vízszintesbe!

Sok puszi mindenkinek!

Detti

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Weleda márkájú gát masszírozó olaj. A DM-ben kapható (is). Sok termékük van, natúrkozemtikumok. A www.wedela.hu oldalon megnézheted.

Na én is lépek alukálni.

Pusza

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Timi26! Látom jártál a 4d-s topicban :) Beteszem ide is a képet. Elmentünk mégegy 4d-re, mert az utolsó két kórházi uh annyira rossz volt, nekem nem mutattak semmi, fel sem vették, így férjem sem látta és már nagyon hiányunk volt, így hírtelen felindulásból bementünk a Brendonba és milyen jól döntöttünk! Annyira jó volt. Olyan kis husi már és rengeteget mosolygott, ivott, ásítozott, grimaszolt. édes volt nagyon.

Kép

A mai nap nekem is mint itt többünknek punnyadás, keményedés, fájogatás volt. semmi energiám, a lányom meg hisztis volt, de aztán ebéd után aludtunk egy nagyot, az némiképp helyrerázott mindkettőnket. Részemről inkább 40 fok mint ez a front.

Hajni! tábla: Eszter 2,5 éves. még júniusban volt ugyan, de mindig elfelejtettem javíttanti :) ügyi csajod van hogy befordult, Dávid is nemrég fordult be :)

Tali képek nagyon jók, szép nagy pocakja van már mindenkinek! Fejes pocak képpel nem szolgálhatok, elő kellene szednem végre az állványt :) de rakok azért fel egy csak pocakot.

Kép

judis

Judis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv újra itt, már régen jelentkeztél! És gratula a helyes gyerkőchöz :D

Kép
granda

Jó reggelt!

Gremese, Granda: köszi a teaeippeket, ma be is szerzem.

Judis: mondtam én hogy gyönyörű ez a gyerek!!! :D

Miléna: akkor azért drukkolok, hogy jöjjön, aminek jönnie kell! :wink:
Most hogy így említetted ezt a gézlapot, rémlik valami nekem is. Azt hiszem így csináltuk Rebekánál is!

Megyünk Pestre, délután jövök!

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
Tegnap reggel óta nekem is fájdogálós a pocim alja. :( Olyan furi. Anyu mondta, hogy kb. ilyenkor neki is elkezdődött ez a fájdogálás, úgyhogy semmi ok az aggodalomra! Bár most mindtha elmúlt volna. De most meg szerintem csuklik a picikém... :shock:

Judis! Nagyon szép Dávid pofija! :) (és most megint irigykedek a nem elmosódott pofifotó miatt… :( )

Regina
KépKép
mazsola7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?