Sziasztok!
Megvagyok én is!
Reggel itt volt a védőnő, nemrég ebédeltünk, úgyhogy most jutok el idáig, meg egyáltalán a munkámig.
(És még vásárolnom is kell).
Az éjszakám meglepően jó volt, bár most bagzó macskákra ébredtem fel.

Párom már ott tartott, hogy az egyik kutyánkat rájuk uszítja, de végül is nem kellett.
A szopipárna továbbra is isteni, és a bal oldalamon tudok a legjobban eludni. Babukának is az tetszik, mert ha jobbra fordulok, akkor a tarkóját-hátát nyomhatom, és elkezd kungfuzni.
Ha visszafordulok a bal oldalamra, akkor abbahagyja - ugye pont ott van a popija, meg a lábikái.
Tegnap az éjjeli jóslófájások után az egész napom egy nagy keményedés volt, de a pihi, meg a magnézium segített. Ezt megkoronázva eléggé elhúzódott a kutyaséti: 2 óra lett...
Úgy mentem haza, mint egy pingvin.
Védőnő: Sok mindenről beszéltünk. Kikészítettem a pelenkákat, amiket majd beviszek a kórházba. 2-4 kg-ig újszülött Liberót, meg 3-6 kg-ig mini Liberót. Mondtam, nagy baba várható, inkább viszek mindkettőből.
Azt mondta, mindenképp az újszülöttet vigyem, mert a másik még túl nagy lesz mégy egy 4 kilós babára is, be fogja takarni a köldökcsonkját, ami nem jó.
Az újszülött nem takarja el. És elég lesz a kb. 4 kilós babára is az 56-os ruci.

(Már azt hittem, vághatom ki.)
Javasolta, hogy a gátseb kórházi ápolására-szárítására vigyek be Szilviát, de valami vastagabb-félét. Sokkal egyszerűbb, és higiénikusabb, mint a türi - azt egyszer tudod használni, egy törlésre, és kellene belőle legalább 20.
A gyógyszertári cuccok közül nem árt, ha van itthon alkohol, steril vatta és fültisztító, valamint hexachlorophenes hintőpor a köldökre.
Ezeket ugyan felírja a gyerekorvos - majd apa szaladgál ezzel -, de biztos ami biztos, legyen meg. A receptre felírás pár száz forint különbséget jelent, de úgy gondolom ez a pár dolog nem megerőltető.
Gyerekorvost is választani kell, ha nem választunk, a körzeti gyerekorvos lesz automatikusan. Nem kell vele a szülés előtt találkozni, elég a babához kihívni.
18 évre választunk gyerekorvost!!!
A gyógyszertári cuccokat a gyerekorvos mindenképpen a baba születése után írja fel, mert a recept az ő nevére szól.
Na egyelőre ennyi, most elhúzok vásárolni, majd főzök fincsi sóskát.