Sziasztok!
Sajnos már nagyon elkeseredtem, hogy nem akar kibújni ez a baba. Tegnap, mikor megláttam, hogy 8. vagyok CTG-n sarkon fordultam. Én aztán nem fogok 2 naponta járni!
Mostmár nem érdekel, ezalatt az egy hét alatt "csak" 20 dekát hízik azt már kibírom, remélem mégsem lesz 4 kiló, mert én igen alacsony, vékony alkatú vagyok.
Már csak az vigasztal, hogy minden egyes nappal közelebb jutok hozzá.
Dinihe, Toffiffe!
Ctg! Köszönöm,most már értem,hogy mire is való! Szóval, ha tök egyenes, messze még a szülés.

A 30-40-eseimmel, meg még nincs mit dicsekedni.

100-asok!? Hûha!

Az már valami. Hát igen tegnap megnéztem a régieket, lányomnál 37 hetesen már intenzív hullámok, meg 90-esek voltak. Na mindegy, nehogy már megint elbõgjem magam.
Anyakati!
Ezt komolyan mondod? Könnyebb lesz három gyerekkel, mint kettõvel meg egy nagy hassal? Ez nagyon bíztatóan hangzik!
Na most én egész nap a lányom után rohangálok az udvaron. Ha nem alszik napközben, és a mama is elfoglalt,nem sok mindenre marad idõm. Elég fárasztó ez terhesen, de jobb lesz, ha kint lesz? Azért kérdezlek, mert neked már van tapasztalatod.
Csilla1!
A nõvérem fiát is Eriknek hívják!
Elárulhatod mi lesz a 3. baba neve? Olyan kíváncsi vagyok.
Andi!
Szorítok, biztos van már valami elõrehaladás, de ha nem akkor se keseredj el, én elsõnél csak akkor kezdtem el kinyilni, mikor beindult a szülés. De kérlek szüljél inkább!

Hadd örüljünk valakinek!
Cory!
Annyira örülök, hogy jól vagytok! Úgy megnyugodtam, nem mertem írni semmit, de imádkoztam, hogy minden rendben legyen. Vigyázz magatokra nagyon!
Daleei!
Én a helyedben nem zargatnám a bimbóimat. Ilyenkor elég érzékenyek, és ha jól tudom be is görcsölhetsz, persze õk biztos okosabbak. De hidd el nem ettõl függ. Nem is hallottam még ilyet, hogy elõtej szülés elõtt. (Pedig nekem túl sok a tejtermelõ hormonom, és elvileg gyerek , és terhesség nélkül is kellett volna legyen tejem.

) Néha a bimbó közepén szokott lenni kis sárgás száraz valami, talán az az. No de aztán annyi tejem lett, hogy 9 deciket hordoztam néha. Le is adtam annyit, hogy megkerestem vele egy teljes fizetést!
Sok sikert! Majd szoptass sokat, amikor csak kéri a baba. Ha pedig kifejed ami marad, még több lesz. Vannak olyan esetek amikor elapad a tej, de ez sokszor megelõzhetõ, és van amikor újra beindítható!
A lényeg: Ne aggódj emiatt!
Anna
39+1