Helló Béjbikék!
Hazajöttem a vizitornáról, naggyon jó volt, bevacsiztam, és most olvastalak végig benneteket.
Az elmúlt két hétben, míg nem volt torna, négyen megszültek a csoportból, ketten (vagy hárman) idő előtt. Azok a fránya frontok...
Dél-pesti Kórház: Új infót tudtam meg, aki ott fog szülni, figyeljen. Mostantól kizárólag szülésznő vezeti le a szülést, orvos csak akkor jön, ha komplikáció adódik. Úgyhogy ott csak szülésznőt kell választani.
Szobahőmérséklet: Semmiképpen ne legyen meleg, a 22 fok körüli állapot teljesen jó. A babát inkább öltöztessük rétegesen, mint túlmelegedjen, mert akkor könnyebben megbetegszik, illetve megnő a bölcsőhalál esélye is.
Párologtató: Ha túl száraz a szoba, akkor érdemes, szintén a kórokozók ellen. De mivel úgyis többet fogunk mosni, én ezt úgy oldom meg, hogy a ruhaszárítót a hálóba teszem.
Nálunk száraz a levegő, ezt általában úgy veszem észre, hogy reggelre fáj a torkom, de ha iszom valamit, elmúlik.
Cumi: Játszócumink még nincs, nagyon vacilálok ez ügyben, de cumisüvegünk már van. Ez arra lesz jó, ha apa etet valami oknál fogva, és a lefejt tejcsit adja oda. A cumin azonban repedések keletkeznek, amibe a kórokozók befészkelik magukat és újra és újra megbetegíthetik a babát. Apa így járt kiskorában, ezért volt visszatérő mandulagyuszija, majd miután kicserélték és egységnyi időnként fertőtlenítették a cumit, elmúlt.
Mellszívó: Nekem Avent kézi van, ami több dologra is jó lesz: bedurrant cicit előfejni, legelején a tejserkentésre, és ha elmegyek otthonról, tudok tejcit hagyni a babának.
Juci! A gátmasszázs nem "jó", hanem egy lehetőség arra, hogy a szülésnél elkerüljem a gátmetszést. Majd a végén kiderül, hogy hatásos volt-e.
Amona! Nálunk is T-Online van, nagyon jó, nincs vele gond, csak baromi drága. És egyszerűen azért nem tudunk szolgáltatót váltani, mert egy másik cég egy házzal lejjebb befejezte a kábelezést.
Amúgy ha debütálásod lesz még, szólj, hagy legyünk büszkék rád!!!!
Babazene: Hát megvallom őszintén, én nem hallgatok zenét, csak a kocsiban. A TV hangját már ismeri babuka, mert azt nézzük, arra alszunk el.
A kocsiban viszont megy a zene..... Olyan jó zúzósok.

Fekete zene, meg Eminem, meg Hooligans..... Szóval kap kiképzést a leányzó, de nem tiltakozik.
Hugoméknál a terhesség alatt is Metallica, Aerosmith, AC/DC ment, és Szonja, mikor megszületett arra alukált.
És az a vicc, hogy teljesen olyan volt, mintha aranyos babazenét hallgatna.[/b]