A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

tücsi, dikó: igen végül is azért mert sponga bob kockanadrág, de ilka meg azért mert úgy állt a kis vékonytestén a pelus mint egy kockanadrág(tök szögletes volt)... :lol: :lol: :lol: :lol:
na azóta belehízott rendesen :wink: :lol:

móni: gratulálok!! isten hozta bálint balázst!!

majd teszek fel képet vmikor... :lol:
vmi hasonlót mint enikőé... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

szió

szivvi és a hastartó bugyeszt mikortól lehet???

kicsit sokkolt minap hirtelen húzódott vissza a cumóm és olyan furi így a pocak

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

6. héttől!!

KépKép

KépKép
szivvi

márint a császárosoknak?

KépKépKép
mütyürke

szóval addig csak simán hagyni mindent, semmit sem lehet??
(elfelejtettem rákérdezni dokimtól) :roll:

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Csajok, milyen az a szélcső? Azthiszem, ha ilyet kérnék itten, rögtön én lennék E.T. a földönkívüli

Kép
kissmanó

Ná, én használtam aventes kagylót a tejgyűjtésre, de fogni kellett egy bizonyos szögben, hogy ne folyjon ki a tej, ráadásul kicsi is, így többször kellett üríteni egy-egy szopi alatt. Így, ha már fogni kell, én áttértem az üvegre, abban gyűjtöm, ha éppen gyűjtöm.

Voltunk nőgyogyónál. Méhem rendben, de a sebemre azt mondta, nem elég rugalmas szövet, lassabban gyógyul, mint ő szerette volna (én 5 hete semmit nem érzek belőle....), ezért kenegessem a gátolajjal, és csináljam az intimtornát (soxor elfelejtem :oops: ).
Na, de lehet strandolni, meg szerelmeskedni. Már csak az kéne, hogy a Párom is ráérjen ezen napirendi pontok teljesítésére... :roll:
Vendég

Mütyürke!
Ti mennyit híztatok idáig? (Ha nem vagyok túl indiszkrét a kis kockanadrágossal szemben. :lol: )

Tücsi
mtücsi

Csaszisok-illetve nem csaszisok- nektel is lóg a hasatok? Nekem nem szép, igaz még csak két hete született Marci. Én ma vettem hasszorítót, de ezek szerint csak a hatodik héttől lehet használni?

kispiskóta

Tücsi :)
Gravitáció ide vagy oda, nekem működik az eligazításos módszer. Azóta egyszer sem folyt ki oldalt, pedig nem váltottam pelenkát és máson sem változtattam.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jelentem utolértem a visszaolvasásban magam, már nagyjából tudom az eseményeket követni... :wink: Látom mindenkinek van valami ami még nem teljes nem szép dolog, de olyan jó, hogy nem vagyok egyedül! :?

Majd még jelentkezem. Csóközön, és Gudnájt :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Moniéknak SoK Boldogságot Kívánunk, ez igen ! Szép volt Moni!
Pusszancs

Nálunk megint nem alvás van..már 4 órája..10 perceket ha alszik..
Megyek is..cső
torolve_20131003125716

Kész vagyok gyermekem ma csak 2O perceket alszik.Nem tudom mi lehet vele.Semmihez nem tudtam ma hozzákezdeni.Babakocsit továbbra sem tűri ki sem tudunk itthonról mozdulni.
pillangó7

Csajok
Én császáros vagyok, nekem 6 hét...
Zsú
Nekem is olyan a hasam, mintha egy leeresztett úszógumi lenne ott...És állítólag az átvágott hasizmok miatt nem is lesz egyszerű eltüntetni..
Manó
Mi ma vettünk, egy darab 4 mm átmérőjű kb 10 cm hosszú csövecske, aminek az egyik vége kicsit kiszélesedik..Úgy néz ki, mint egy szívószál :roll:

Andi
KÉPET KÉRÜNK SAMESZ BÉBRŐL!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Felraktam hemej szülisztoriját!!!

kétfiús anyuka
babdorka

kössz Szivvi.
Írtam a keresztfiam nővérének, hogy hátha hozna, ők pénteken jönnek. Már a kis kutyagumit is kipróbálnám, csak ne szebvedjen. Mert sajna nagyon szenved. :cry: :cry: :cry: :( :( :(

Kép
kissmanó

Manó
Csak szólj, küldök postán!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Drága kicsi Samumnak, nyolc után sikerült elaludnia..egyem meg, milyen sokat fent volt.

Szüléssztorival lógok..
Holnap belefér megírom..

Puszilok mindenkit, jó éjt!
Gurgi
torolve_20131003125716

Hello Csajok!!!

Itthon vagyunk... jejejeje!!!! :lol: :lol: :lol:
Már nagyon kellett.
Megvolt fürcsi, szopi (bimbókiemelővel megy csak, de sok tejem van), most alszik a kis huncutfalvi! Nagyon édi. Majd teszek fel képeket... Majd megírom a sztorit is.

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT! SZUPEREK VAGYTOK CSAJOK!

Móni: Én tudtam, amikor taliztunk, hogy meglesz a kisfiad...

Háhá, Barbulinak is mondtam,hogy nincs szobatársam, jöhet... jött is. Még aznap :D

Na puszi, megyek... majd jelentkezem!

Csoccsanat!

Kép
zsuzsi**

Móni!

Hatalmas gratula, nagyon ügyik voltatok!!! Sok tejecskét!!!

Kép
zsuzsi**

Naaaaaa, elmaradt a séta, 6 óta sírdogált-ordított Ádám fél 9-ig. Most éppen alszik, remélem, megnyugodott.

Jah, megint hónaaljig pisilte magát álmában, megpróbálom én is megigazítani a szerszámot. :wink:

Pálinkás jóreggelt kívánok. Na legyen, az alkoholmentesből akkor.
Relatíve jó éjszakánk volt, bár amilyen esténk volt, hát mindkettőnkre ránkfért. Este 2 rend homeós is lecsúszott (azt írják óránként lehet), s csak szenvedett. Ismét cicin elalvás volt, az megnyugtatta. Huhh - hun vannak az elveim, miszerint kölök nem alszik a szülők ágyában..... Nem a fenét, ha az annya is aludni akar picikét. Meg természetesen ismét szólt a babazene. Aztán sikerált kb. 5 órát aludni. Juhhééééé..... Asszem törpike is nagyon álmos és fáradt volt. Aztán az éccakai szopi után két rend kaki is távozott (bár tegnap is volt kakmatty, ergó nem annak a hiánya a bűnös).
Aztán bevettünk a gripe waterből, majd jött két óra hunya, s hun? Hipp-hipp-hurrá, a kiságyában. Így nyugodtan aludtam én is, jól ki bírtam nyújtózni, nem feküdtem görcsösen féloldalasan, hogy esetleg ráfekszem egy kinyújtott kicsi karra.
Aztán reggel ismét szopika, amibe anya ismét belealudt (regó bizonyított, hogy nem aludtam ki magam - na de majd ma, ha elmennek délben a csajok apával, s holnap reggelig nem is lesznek), persze a buki miatt megébredtem, majd jött az aloes csepp. Aztán anyához jó szorosan odabújás, még pár rángatózás a pocigörcs miatt, majd anya hasrapakolta, s aluka. Én meg jöttem apának valami céges izét nyomtatni, kicsi történést olvasni, s megyek segítek Grétunak alukálni.

Zsuzsi - csúcsszuper, hogy már otthon, s hogy ilyen jó a hangulatod.

Pussz mindenkinek.

Kép
kissmanó

regó = ergó

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nincs meg valakinek a szülésindító (bábakoktél) pontos receptje?

Annyit találtam a Bába válaszolban, hogy ricinusolaj+sárgabaracklé+1 korty pálinka.
De mennyi ricinusolaj kell bele?

Most már valamit muszáj lesz legalább kipróbálnom, mert megesz az ideg. Tuti nincs elszámolva a szülés időpontja, sőt, pontosan tudjuk a fogamzás napját is, a 12. napon "készült" (csak ez lehetett), s akkor már 7 napos túlhordásban vagyok.

Péntek óta találkozgatok a nyákdugóval, két napja kósza gyenge fájások, néha hányinger, a derekam majd leszakad, de a tököm tele van, hogy nem történik igazából semmi érdemleges.

Max megy egyet a hasam és továbbra sem történik semmi... :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Na még valami.Többen írtátok apa bevetését. Hozott ez eredményt valakinek?
Erre elég nehezen szánnám rá magam jelen állapotban, de ha tudnám, hogy használ...

Csak van valami, amitől tartok.

Ha én strepto pozitív lettem, s egy hétig szedtem antibiotikumot, ha most bevetjük apát, ő nem fertőzhet vissza? Vagy ezt pasik nem kapják el?

KépKépKépKépKép
uxi

Szép jó reggelt!

Uxi!
Tudom, milyen rossz majd egy héttel a kiírt időponthoz képest. Vszínű sovány vígasz, de Gáborkánk pont egy hetet várt. Ami szerintem tuti, az a nődoki vizsgálata. Szerintem (nálam is így volt) ilyenkor ez teszi fel az i-re a pontot! Apa bevetéssel nekem is aggályaim voltak. Fel a fejjel! Most még pocakosan, de holnaptól már lehet, hogy csak emlék a nagy pocak összes nyűgje, nyavalyája, amire később nosztalgiával gondolunk vissza és irígylésre méltónak találjuk ezt az állapotot.

Tücsi
mtücsi

Sziasztok Csajok!

Móni! Hatalmas gratula!!!!! sok tejcsit és siess vissza hozzánk!!! :P :P :P Tudtam én, hogy előbb-utóbb.... :D

Uxi! Annyira szorítok, hogy minél hamarabb... Én nem tudom, mi válhatna be. Állítólag a csípős kaják is...

Manó! Én is küldhetek neked gyógyszert. Vagy leírhatnám az összetevőket, hátha van vmi hasonló Romániában.
Nekünk végre volt egy teljesen nyugodt napunk. Nem szenved Picurka. Most egyszerre kapja az aloét és az infacolt, szal nemtom mi segített.

Zsuzsi! Végre, újra itt!!!! És boldogan!!! :D :D :D Ez a Zsuzsi hiányzott! Ja! Veled álmodtam.....jöttél ki a kórházból... :D

Pillangó! Nem lehet a pocija a bűnös :?

Szilvi! Jó ez az OTP-és sztori. :lol: :lol:
molkata

És akkor itt van két keresztelős kép. Az egyiken éppen keresztelik, a másikon megkapta a stólát és a gyertyát. A kersztanyukájával és mellette kicsit látszik a lánya is (aki agyertyát fogja).

Kép

Kép
molkata

Szivvi, Mütyürke, Kata - nagyon rendesek vagytok, komolyan. Olyan jó érzés tudni, hogy ennyien léptek arra, hogy ha kérnem kell, akkor számíthatok rátok. Tényleg nagyon KÖSZÖNÖM. Már vissza is írt Adrienn (Kristóf keresztfiókám legidősebb nővére), hogy megveszi, s hozza a szélcsövet.
Ellenben kopp-kopp-kopp-kopp amióta reggel írtam, azóta még hunya van. Hason nyomja a kis aranybogár. Azt hiszem tömérdek lemaradása van, plussz még ehhez hozzájön a sok sírdogálás és erőlködés adta fáradtság.
Engem is az előbb ébresztett Adriám, kérte a tejcsikéjét (jött, hogy mondjam, itt a cici, s inkább szopizzon, de aludjunk)
Most megkértem a gyerekeim (a nagyokat), hogy próbáljanak meg síri csöndben játszani, mert a hálószoba ajtaját most nem csuknám be, nehogy attól ébredjen meg törpikém.
Kata - különben mi most háromfélét nyomatunk, a gripe watert, utána az aloes cseppeket, majd a kétfajta homeóst is. Valami csak kell használjon, azaz remélem.
Abban a homeós könyvben amit végül Enikő is megvett, nem találtam csak egyfajta, esetlegesen megfelelő homeós bigyót, ellenben a Hogyan gyógyítsuk gyermekeinket homeopátiával - ban volt egy olyan, hogy a gyerek sokat bukik. Na, asszem erre mondhatnám hogy ide találták ki a megfelelő hasonlaltot "ez az én emberem". Na jó, nem ember, csak bigyó.

Uxi - nem tudom pontosan, de a júniusi topikban egy csaj használta, nála nem vált be, de ha visszakeresel, akkor ott leírta. Valahol június végi a beírat, s mert ők nem túl sokat írogatnak, hát így könnyebb végigolvasni. nem esküszöm meg, de valahol júni 22 körül olvastam, asszem. Még én is megpróbálok ott visszaolvasni.
Kitartást neked.

Kép
kissmanó

ja, ismét lemarad: aranybogár ez az Egon, asszem rá lehet biggyeszteni a cumibetyár címszót, persze ha anyája-apája nem haragszik meg érte.

Nekünk pillanatnyi csöndet hoz a cumóka, s azt sem mindig. Elalváshoz meg egyáltalán nem jó. Én azért vetném be, mert Adriám nem lehet leszoktatni az ujjszopiról, sőőőőt: sokkal többet szopizza mint tavaly ilyenkor.
A húgom meg "dudázott", s ő egyszerűen kidobta a nagymami felkérésére az ablakon a cumit (micsa nagybuli, hisz ablakon ugye nem dobigálunk), s aztán elfogadta, hogy nincs. Pedig a konyhaszekrényben volt vésztartalék, de szerencsére anyám nem kellett bevesse.

Kép
kissmanó

Uxi - megvan. Baratodildi írta június 26-án 15:31-kor:

Hat meg egyben vagyok a doki nem is biztatott, hogy ez maskepp lesz. Mehszaj 2 ujjnyi, olyan mint tobbszor szulo noknel, nyakdugo tavozoban, baba feje meg nem ekelodott be, ki lehet mozditani. Viszont azt mondta, igyam meg a bába koktelt (0,5 dl ricinus, 1 dl palinka, 2 deci sargabaracklé), amit en jokislany modjara kb 40 perce meg is tettem. Most kisebb ledobbenessel es hatalmas elismeressel vagyok onmagam fele, hogy ezt is megtettem, mar nagyon el lehetek keseredve :) Altalaban antialkoholista vagyok (baileys is csak alkalmakkor, mast meg altalaban akkor sem), de ma ugy tunik inkabb elkeseredett voltam, hogy meg erre is hagytam magam rabeszelni. Ha mar ki akarna jonni babuci, akkor 4-6 ora utan beinditja a szulest, ha nem akar, akkor csak hasmenest es kellemes bodult allapotot csinal. 2 naponta ismetelheto. :roll: Ihato volt, de a hatasara kivancsi vagyok mennyire lesz elviselheto a hasmars. A bodulatot mar kezdem erezni. :roll:

Kép
kissmanó

Uxi - most olvasom, hogy hasmenésről írsz. Nem tom, hogy mennyire vígasztal, de nekem is volt ilyen, igaz elég hosszú ideig szülés előtt.

Nálatok milyen idő van?

Itt tegnap hajnaltól egész délelőttig zutyogott az eső, aztán délutánra csak borús volt, ma egyenlőre ismétlődik.
Ja, s ma reggel a konyhaablakban 13 fok volt. Tegnap délben pedig 16, tegnapelőtt meg 36. Azért szerintem kicsit durva ez a hőingadozás.
Ha nem látnám amint rángatóznak a lábacskák Grétunál, akkor gondolhatnám azt is, hogy a frontok okozzák a sok sírást.
Na, de ez kihúzva.

Kép
kissmanó

Aha, láccik a gyerekem alszik s béke van, ismét hozom a formám, s jól elmonologizálok itt egymagamban.
Na mék, szedjem össze a cuccost, ha egy szűk napot a gyerkőceim nagyszülőknél töltenek.
Apa megy legénybúcsúztató bulira (Adrikám keresztapája adja el a bőrét - már ideje, apával egyidős), amit Tusnádfürdőn tartanak, s Brassótól Tusnádfürdő fele eme uccsó település előtti az anyámék faluja, Sepsibükszád. Így lesz ma egy nyugis (add Uram, hogy tényleg nyugis legyen) délutánom. Aztán buli után (apa meglátja, hogy iszik-e, ha igen, akkor ott lefekszik egy picit, ha nem, akkor megy s anyósáéknál szundizik) majd hozza holnap haza a csajokat, s anyukámat is vissza.
Amúgy a menyasszony tegnap engem is meghívott a leánybúcsúztató bulira, hát tiszta szívemből hatalmas sajnálattal le kellett mondjam. Pedig én ilyen bulin még sosem voltam, s asszem ez az egyetlen alkalom adódott nekem az életben, s ezt is el kellett puskázni. Na, de lagzira csak benézek. Tejcsi van a fagyasztóban, egy kajálást majd csak lezavarnak a nagyanyjával valahogy. Ha meg nem menne, akkor ott a telefon, s 10 perc alatt itthon leszek kocsival, hisz nagyon közel lesz a buli.

Kép
kissmanó

Ma délelőtt megveszem hozzá a cuccokat.
Bár ha ezek úgyis csak akkor hatnak, ha amúgy is szülnék, akkor lehet hogy teljesen mindegy... :wink:
Csak az a bajom, hogy lehet generál fájásokat, aztán ha elmúlik a hatása, szépen leáll az egész, mivel nem magától indult meg. Próba cseresznye.

Doki vizsgálat: leghamarabb pénteken találkozom vele, ha egyáltalán sikerül elkapni. De nem hinném, hogy úgy megvizsgálna, hogy beinduljon.

Tegnap a ctg alatt volt egy csaj, hallottam, hogy a dokija valami burkot fejtett le éppen, hogy beinduljon a szülés, s marhára fájt a csajnak. Ezt talán még nem szeretném.:shock:

Ja tényleg, köszönthetitek majd a topik valószínűleg egyetlen augusztusi babáját- hacsak nem szeptemberi lesz.:wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Kata
Úgy néz ki akkor, jól viselte a keresztelőt gyermeked :D

Nekünk tegnap nagyszülős napunk volt: 10-től 2-ig párom szülei, 6-tól 8-ig szüleim voltak itt. Kicsi bogárnak tartott is egy darabig feldolgozni a sok élményt: 11-ig panaszkodott, közben 9-től 11-ig telekajálta magát, és képzeljétek 5-ig aludt!!! :shock: Aztán gyors etetés és még 8-ig.
6 óra nem túlzás még ilyen fiatalon kaja nélkül :?:

Másik kérdés: hány hetesen merjem hordozóba tenni, és autókáztatni? Én arra gondoltam 4 hetesen kezdjük rövidebb távval, 8 hetesen szeretném levinni a távolabbi nagyszülőkhöz, ahova 2 éf fél óra az út.... Csak nem akarok rosszat a kis gerincének

Kép
Kép
emma1976

Emma, Emivel 5 hetesen utaztunk először 120 km-t, nem lett semmi baja, végig szunyált. Ezek a picik még jól viselik az autózást, bealszanak egyből. Ennyi tuti nem árt a gerincének.
Van fejszűkítőtök a hordozóhoz?

(Nem úgy, mint a ma divatos babakocsik, sokszor látom, ahogy pár hetes csecsemőket sétáltatnak babakocsivázra pattintott hordozóban, s abban alszik a gyerek összegörnyedve ).

KépKépKépKépKép
uxi

Egon nagyon édes a keresztelős képen! Látom, működik a hangtompítós csodacumi:wink:.

Na húzunk a játszótérre, mielőtt Emi szétbontja a lakást.

Délben meg megiszom a piát, aztán jövök ide részegen garázdálkodni!:D :wink:
(1 deci pálinkát tuti nem teszek bele, már fél deci is kapatossá tesz...)
Vagy lehet, hogy a wc-n töltöm a délutánt, s esélyem sem lesz géphez ülni? :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Egcsi! Kösz a pelenkás-szerszámos tippet, úgy néz ki, eddig bejött. (Kopp-kopp, nem akarom elkiabálni.)

kétfiús anyuka
babdorka

Pelenkás-szerszámos tipp hmm. Jóóóóó
Na, akinek csak lányok adatnak meg, azt az ilyen gondok elkerülik.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!

Szijja Zsuzsikám!!!!!! Cuppantosok mennek Pankának meg nektek is! Sálálá

Uxi!
Bába koktél: ricinusolaj, sárgabaracklé és egy korty tiszta pálinka.
Elvileg 3-6 órán belül megkezdődnek a kontrakciók --> Bába válaszol c. könyvből.

Hencsi!!
Bébi mecsek tea, hashajtó hatású???? Hol lehet kapni, gyógyiban???

No.
Nekünk tegnap brutkó délutánunk-esténk volt.
10-kor aludtunk el Samuval..(addig ment a szopi, nyügi, sírás, kaki)
6 órán keresztül. Durva.
3-ig aludt, utána szopi, pici alvás, megint fent. Ez ment kb. 1/26-ig. Utána 8-ig alvás de a mi ágyunkban. No ilyen még nem volt.
Most szopika de megint nem alszik, Apa beszél hozzá, csendben van.
Nemtom azt vettem észre, hogy ma hajnalban is tök éberen aludt.
Valamit baromi rosszul csinálhatunk. Na de mit?????????
Most addig raktam cicire amíg ki nem köpte de persze bukott.

Van valakinek valami ötlete?????????????

Kata!
Egonnak gratula! :lol:
torolve_20131003125716

Lehet, hogy a sok alvás miatt van?? 4-5 órás alvás miatt nem alszik utána ennyit??
Csak a cicin nyuxik meg.
torolve_20131003125716

Gurgi - azon kívül, hogy ébren van, akad valami baj is? Pocófájás vagy valami?

Kép
kissmanó

No gyerekek!

Felhívtam a szoptatási tanácsadót, a szoptatásért.hu oldalról.
Elmondtam, hogy mi a pálya.
Naggyon jó fej volt.
Azt tanácsolta, hogy addig legyen cicin ameddig akar, az egy nagy baromság amit a védőnőnk mondott, hogy 20 perc cici után vegyem el a szájából..és mindig büfiztessem.
Ha elalszik a cicin az sem baj, ha ébren van büfiztessem.
Ha a nagy ágyban érzi magát biztonságban akkor aludjon ott.
Be fog állni pár hét múlva az igénye.
Azt is mondta, hogy azért a túletetéssel is vigyázzak és hívjam fel őt 2 nap múlva megint.
Nagyona aranyos nőci volt.
torolve_20131003125716

Móni hatalmas gratula!Sok-sok tejcsit!Aztán sietni vissza hozzánk a sztorival. :wink: :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gurgi
Nálunk is 30-35 perc egy szopi még mindig. Annál tovább azért nem hagyom, mondjuk legtöbbször fél óra után bealszik, de néha 40 perc után is lógna még. Az én cickóim meg nem túl strapabíróak, mellbimbóvédő ellenére is picikét sebesek a bimbók, szóval nem is tenne jót ennél tovább. És legalább 1 órát várok, mire újra ráteszem. Szóval én vhol az egény szerinti meg a 3 óránként szopiztatás közötti állásponton vagyok, próbálok hozzá alkalmazkodni, de nappal nem hagyom se a 4 óránál több kihagyást, sem az órákig cicin lógást.

Kép
Kép
emma1976

Megyünk ma fényképészhez. :PMa éjszaka:Este tízkor bealudt utána egy kor ébret kajcsi ketökor vissza aludt.Majd négykor kellt kajcsi utána hatkor kellt de akkor már alig volt tejcsi.Hétkor adtam neki lefejt tejet.Utána apával volt kilenctöl alszik megint. :lol: Ti hogy melegititek a lefejt tejet?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Uxi!
Engem nem ilyen céllal vizsgált meg. És egyáltalán nem fájt, de jó 2 órával később fájdogálni kezdtem. Kevesebb, mint 2 órára rá már megszületett Gáborkánk.

Gurgi!
Üreshalmaz vagyok a tanácsadást illetően. Szerintem gyerekfüggő, hogy kinek mi válik be. Bár az biztos, hogy amikor a nagyok sokat aludtak, utána többet voltak fent. Gábornál is így látom. Ha magától nem sikerül elaludni, kéri az altatós cicit.
Eszembe jutott egy story. (Gurgi! Kérlek, magadra ne vedd! Kérlek!Kérlek!) Barátainknál történt és mi is tanultunk belőle (ennek már 8 éve): közeli ismerősünk arról pananszkodott, hogy kislánya (aki még nem volt 6 hetes!) keveset alszik, szinte állandóan nyöszörög, sírdogál. Csak apjánál nyugodott meg, de amint letették a kiságyba, újból kezdődött minden. Elmentünk hozzájuk látogatóba és mit láttam? Apa, anya pólóban és hosszú melegítő nadrágban. A baba pedig egy rövidujjú bodyban és egy lukacsos vállkendővel letakarva az ágyában. Ablak résnyire nyitva, kint 19Cfok. Rákérdeztem, hogy nem lehetséges, hogy fázik? Rám förmedtek,hogy ki van zárva. Az éppen változókorban levő nagymama jött azzal, hogy ő pl. izzad, olyan meleg van. Ekkor én megjegyeztem, hogy olyan meleg még sem lehet, mert a szülők is hosszú melegítőnadrágban vannak. És a kisbabákon egy réteggel több kell, hogy legyen. Még egy hét sem telt el, a kisbabához ügyeletet kellett hívni, annyira megfázott. Két hét kellett, hogy meggyógyuljon.

Bocsi, ha túl hosszúra sikeredtem.
Tücsi

Kép
mtücsi

Emma!!
Ühüm, értem..igen-igen, nekem is ez lenne a hitvallásom..aztán majd meglátjuk. Egy idő után állítólag beállítja magának, hogy mennyit kér, stb..
Mert Samu mivel imádja a cicit, néha sajnos túleszi magát :(

Hemej!
Én még csak egyszer fejtem..de nekünk van cumisüveg melegítőnk.
Amúgy nemtom, hogy kell simán melegíteni. Az tudom, hogy mikroban tilos. Gondolom vízben kell a tűzhelyen X fokra, szobahőmérsékletűre??
Benjámin már fotóshoz megy..hihi..aranyos.
torolve_20131003125716

Gurgi!
Gabi is bukik, mindegy, hogy 60 gr-ot vagy 130gr-ot evett. Ha kéri a cicit, nem mondok nemet. Sőt, még azt is megfigyeltem, hogy ha kaki gondja van, a cici akkor is segít. Az étkezéstől felgyorsul a bélperisztaltika és sikerül a puki-kaki akció. :lol:

Kép
mtücsi

Mtücsi!!
Nem veszem magamra.
Ez durva.
Klimaxos nagymama hőhullámai..jesszusom. Szegény baba. Azért ez fura, hogy ennyire nem érezték, hogy a babuci talán fázhat.

Na múlthéten a védőnő: 35 fok meleg, lakásban 32. Samu egy szál pelusban...Azt mondja a védőnő: jajj melege van..
Húzzam le a bőrét is? :shock:
Úgy meg tudnám most ütni a védőnőt.
Azt mondta a szopis tanácsadó, ha jön a védőnő csak bólogassak, meg, hogy mennyire gázosak Mo-n a védőnők. Az anyukák ösztönből jól csinálnának valamit amit be is válik, ezek a pi*ák meg elcseszik.
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?