Vazzeg én ezt NEM HISZEM EL!!!!
mér' nincs itthon uzi, beretta, winchester(a duplacsövű és nem a pc-be való!!!), revolver, ak35, kézigránát, de legalább a húsvágó bárdot mér' tettem olyan mélyre a fiókban????
Füles alszik, végre én is elszunyókáltam mellette, erre perszehogy valaki a metallica legütősebb dobszólóját morzézza el a bejárati ajtón!!!
szerintetek ki volt az???! NA ki??!! hát peeersze, hogy a bejelentés és megbeszélés nélküli védőnő!!!!!
Szerencsére Fülesem nem ébredt fel, ezért maradhatott a Nénnye életben.
Kimegyek, begyógyult fejjel, félig még aludva, erre mosolyogva köszön és kérdezi :" Csak nem alszik a pici? Gondoltam!! Mindig ilyenkora érek ide, de hát annyi gyerek van...!"
gyorsan előadta, hogy "ejnye anyuka, késünk a 18 hóssal", meg: "hát ugye a doktornéni megsértődött kicsit, hogy a Pesti Doktornéninél maradtak" , meg "jajj ugye jól van ebben a melegben?" és " én ugyan szabin leszek, de telefonáljon be, ha megszült, hogy azonnal tudjunk ellenőrizni, meg segíteni " ( mi a büdös rákban, he??? második gyerekem és ha tanács köll, akkor ide, vagy a régi védődénimhez fordulok úgy is) és "azt ugye tudja, hogy akkor receptekért is mehet Pestre, UGYE?" meg : " nem lenne szerencsés, ha ennél a babánál is ilyen pontatlanul oltatna, nekem ugye ezt jelentenem kell.."
na eddig csak álltam némán, mint Ugrik Borbála a befalazása előtt, de ekkor úgy gondoltam, már ki kéne nyitnom a számat.
Mndtam is neki, hogy
1., ha gondolta, hogy alszik a gyerek, akkor mi a fenének dönget be az ajtón?
2., nem vagyok sem hozzászokva, sem felkészülve, hogy előzetes egyeztetés nélkül rámtörjenek, lesz szíves felhívni, ha jönni akar.
3., ha ennyi gyerek gondja az övé, akkor nyugodtan kihagyhat a körből minket, ha meg feltétlenül látni akarja Fülest, hogy nem kínzócölöpön nevelem, elhalasztott oltások közepette, akkor vegyen a sor elejére
4., nem szeretem, ha burkoltan fenyegetnek, mielőtt célozgat, érdeklődjön, vajh miért is késett a 15 hós, ebből következőleg a 18hós is..
erre pislogott egy sort, majd közölte, hogy mennie kell a köv babához, pá! és lelépett..
én meg most jól kiírtam magamból..
Döntöttem: ha megépül a kerítés, nem lesz rajta csengőgomb, viszont ismét rottweilert fogok tartani.......
ui: Füles békésen alszik most is....