A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek,
ez a helikopter forum nagyon komoly, kb mint mi, már talikat szerveznek megminden :lol: nem is a lakopark a téma 8)
fibi

Csak elvétve olvasgatlak Titeket, de minden kismaminak gratulálok a hihetetlen súlyokhoz...

Macs :) Neked gyönyörű a pocakod, egy icipicit irigylem ám... de emlékszem még az utcsó időkre én is és sok-sok drukk és ++++ megy a végéig :)
A tükör még mindig gyönyörű, hol lehet ilyet kapni??? Mindig megcsodálom, amikor pocakképet teszel fel :D

Zsan :) ez a kép ollllyan szép :) Igihez sok +++++++++++++. Én anno egy pelenkát ragasztottam fel a lámpa elé, és így egész elviselhető volt a fényerősség.
Nekem a mai napig és mostanában egyre sűrűbben előfordul ez a tévesztés, amiről írsz. Példul ma mondom páromnak, hogy nyílik a sárga kardvirág... pedig lilát akartam mondani, arra gondoltam és még ott is volt a szemem előtt a gyönyörű lila árnyalat...... :?

Fibi :) B nem semmi, én is néztem volna nagyot :shock:

Rylie :) Kamillának jobbulást és sok +++++++++++.

Most ennyit, még lehet, hogy olvasok, megyek meózni :D

Vica
vica94

Fibi :) az az igazság, hogy nagyon győzködöm magam, hogy nekiveselkedjek ennek a távnak. Saco 90 km az út :? Ha nekiindulunk, akkor nagyjából fél tíz fele indítom a motort és kb. egy-másfél óra, míg odaérünk. Esetleg vigyek kóstolót ebből a cukkiniből... mármint, ha a bennem lévő sok lúd legyőzte a disznót :mrgreen: ?

Vica
vica94

Fibi :) és elnézést, hogy megint a kaját juttattam eszedbe, de különben is, Neked most sokat-sokat kell enni, hogy finom legyen a tejecske 8) Tényleg, ugye, hogy nem maradt rajtad fölös kiló?

Vica
vica94

Vica,
Te lennél akkor holnap a nap hösnöje :D de jo lenne, ha idejönnétek, hu de önzö vagyok... csak Magatokat hozd, lesz böven palacsinta :) (bár szeretem a cukkinit is.... :oops: )
fibi

még hogy nem maradt..... több kilo rajtam maradt mint B után... akkor 5, most meg 8 :? de Ábel nagyobb baba is volt, és vele többet is hiztam terhesség alatt is. és B-vel 10 honap után tüntek el a plusz kilok :roll: de már legalább beleférek néhány régebbi gatyámba :lol:
fibi

no, megyek, mert holnapra is kell az enerdzsi, hogy legyen terülj terülj asztalkám :P
fibi

Zsána,
ez a kép gyönyörű!!!!!

Fibi,
elhiszem, hogy behaltál, amúgy teljesen normális :)

Vica,
a tükör még az apai nagymamám kelengyéjéből származik, társa egy szintén kovácsoltvas csillár , egy kov.vas állólámpa és egy kandallókészlet. az egész cucc sokkal öregebb, mint én :lol: :lol:
hogy most hol lehet vvenni ilyet... ráadásul nem hideghajlított, hanem valódi kovácsoltvas árut...na azt nem tudom.. :)

csajomat most sikerült lerakni, de ez sem ment volna, ha nincs a sedatif... hála Votivnak.. :)
macskanyu

És VICA GYERTEK!!!! :D :D :D :D
macskanyu

Macs :) ezen a tejes dolgon elgondolkodtam. Mi itt Rkevéről hozzuk a tejecskét, és a kevei állatorvos doki bácsi szerint nagyon pöpec a gazdaság, ahonnan hozzák a tejet. Ő maga a doki ott és nagyon egészséges állatokról van szó. Szóval, azt akarom kihozni belőle, hogy ez a tej nyersen is fogyasztható, bár én várandósan nem mertem, inkább forraltam. És imádom az ízét, krémes :)
De elültetted a bolhát a fülemben, legközelebb megnézem és felírom a nevet, címet és ha úgy alakul nagyon megköszönném, ha utána néznél majd, tényleg így van-e?

Töris dolgon én is kiakadtam... hogy lehet keverni a Himnuszt a Nemzeti dallal, és nálam az a csajszi verte ki a biztit, amelyik közölte, hogy március 15-i ünnepséggel 56-re emlékezünk.... no comment.

Vica
vica94

Macs :) azt hiszem, okvetlen meg kell néznem ezeket a gyönyörűségeket. Különösen szeretem azokat a régi darabokat, amiknek történetük van. Hát igen, manapság már nagyon meg kell nézni, ha vki rendes kovácsoltvas dolgot szeretne :roll:
Igyekszem, igyekszem, meglátjuk. Tudom besz...i vagyok :oops:

Fibi :) jó éjt Nektek :) és hamar le fog menni a sok kiló. Félve írom, hogy én jelenleg mínusz néggyel vagyok a terhesség kezdetéhez képest :oops: Megint piszkafa vagyok :?

Vica
vica94

Mire is jó pontosan ez a Sedatif? Milyen "tünetegyüttesre" gyógyír?

Vica
vica94

No látom, tényleg mindenki el aludni, követlek Benneteket :)

Jó éjt Mindenkinek!!

Vica
vica94

Nukada, ha Boiron bogyót veszel, azt fel kell oldani kis vízben és műanyag kanálban odaadni a bébinek. De én amiből csak lehet, Remediát, vagy gyógyszertári készítésűt veszek, mert sokszor olcsóbb, és-vagy kisebb a kiszerelés. Ezeknek meg olyan pinduri golyóik vannak, hogy simán benyomom azt a 2 golyócskát a Lili nyelve alá...
Gazdagrétről kell vmi spéci? mert egyébként tőletek kevésbé messzire, Budaörsön az Auchan háta mögött, pont a buszvégállomásnál van a SZivárvány patika (ki is van táblázva). Nekik is szép homeós arzenáljuk van (a nozódákat=kivezetőszert kivéve mindenük van).
Chamomillát 15ch-sat ajánlják, és ha szükség van rá, akkor 2 vagy 3 golyót adj egyszerre, és ha nem múlik, fél-egy óra múlva ismételd. De ha 3-4 adag után nem javul, akkor nem jó a szerválasztás, keresni kell újat. Van ám jó sok szer fogzásra is :wink:

Férjed nem tudja, hogy a terhességi amnézia örök életre szól? Ha egyszer megkaptad, visszafordíthatatlan :roll: :D

Macsek, ma mi is csak coffeával aludtunk el... :?

Deni, azt mondja apafej, hogy ne kerítsek feneket a dolognak, és ne keressem fel az ürgét, mert az részemről kisstílű dolog lenne :shock: mer a plagizálás az nem az?
egyébként múlt héten volt még egy cikkem, a Vélemény oldalon
http://www.vasarnapihirek.hu/?page=13
és az olvasói levelek közt meg találtam egy engem nagyon dícsérőt :D szóval tényleg, mit foglalkozzak egy kis zugfirkásszal :P (mondjuk attól még böki a csőrömet)

Vica, irtó fincsi csokifagyikat gyártok mostanság, és rájöttem a titokra, hogy mitől lesz jó sűrű, kemény, szinte kenhető mint a kézműves fagyi: kell bele egy picike pudingpor! :D

holnapra jó bulájozást :D

jaaaj nem akarok nagyon panaszkodni de a fijjam totál kikészít :( az is lehet, hogy szülés utáni depresszióm van, mert egyre jobban befordulok,és egyre fásultabb, ingerültebb és rosszkedvűbb is vagyok :? vagy csak vmi hormonális nyavaja ez...? remélem az utóbbi és elmúlik :?

votiv 8)
votiv

Vica,
szia! :D -4kg? ejha :D
már titeket is tökre megnéznélek ám! pü-re alkalmatlan vagyok lusta stb :oops: inkább beszélgessünk majd :D

Fíbsz,
akkor megyünk hnap, írok smst, h kb mikor érkezünk illetve küldjél címet, útvonalat!!!! :D
fütyi sztem teljesen okésm Ábel is felfedez, nála is elő szokott fordulni, fura, de lesz ennél még cifrább is biztos ;)
lakóparkos topik nekem is tetszett, tök jó, hogy így figyelnek egymásra :D

Nuk,
akkor jönnél? ha igen, szívesen felvezetlek, 12 körül tudnánk valahol találkozni, ha az úgy jó neked ;)
és hajrá fogzással :D chamomillát én nem igazán tudom, nekem is kérdés, asszem a ch 15 de hogy hogyan, nem emlékszem :roll:

Zsan,
fáradtság?
Iginek meg mindegyikőtöknek ++++++++++++
és nagyon szép kép :D
szívesen megkérdem pszichopatától is láz-dolgot, ha gondolod illetve ha esetleg Fíbsz nem tudná ;) (de biztos tudja ;) )

Rylie,
:( lázhoz +++++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vot,
:( kitartás; most lent, de aztán Isti megint meg fog ajándékozni egy csomó jó dologgal, szeretettel, fgyelemmel, hogy eljátszik a játszóban stb te meg jól feltöltődsz a hadonászós spec tornáddal :mrgreen: :lol: meg esetleg masszázzsal ;) :D és ott van még a pozitív munkahelyi visszajelzések is - szóval nyugi :D

Ábelnek (majdnem 20 hós) hogyan kell a chamomilla? neki is 2-3 golyó fél óránként? én korábban 5-t adtam, az sok volt? :? :(

Kép

Kép

:D
szrekuc

Márti, az itt alap, hogy a pocakodra rakják a gyereket, és megvárják, míg kipulzál a kzs - persze csak ha nincs semmi gond. És az utána együtt tölthető idő is JÁR! Az viszont már jobban dokifüggő, hogy mennyire háborítatlan a születés, hallottam olyat, aki leoltotta a lámpát, hogy ne legyen olyan éles a fény, van aki ilyenkor elcsendesedik, és általában nem is kapják le azonnal a gyereket rólad, ha nem volt komplikáció, és ráér a fürdés-öltöztetés is, Ti pedig összebújhattok, ha a baba szeretne, szopizhat is...

Tömeggel kapcs: régen is voltak durva napok, amikor minden ágyon feküdtek és minden babakocsi megtellt - hát most ilyen egy picit gyakrabban van...
Én lassan 4 hónapja szültem, húsvét vasárnap. Aznap is tele volt minden, a vajúdóban nem volt már szabad ágy, de este 10-re mind a nyolcan megszültünk! persze nem egy időben, de simán jutott mindenkinek szoba és nem is rúgtak ki senkit a folyosóra. Másnap meg már kongott a gyerekágy is, ünnepkor szépen hazaküldtek mindenkit.
Engem már 48 óra után hazaengedett volna a dokim, de a csecsemőorvos javasolta, hogy még maradjunk, mert a baba picit besárgult. Szóval ha a dokik szélnek is eresztenének hamar, a csecsemősöknek még lesz hozzá pár szavuk :) Kirúgni biztos nem fognak, de aki meg nem akar maradni, annak meg külön jó, hogy nem is ragaszkodnak hozzá :)

Saafran, Uh 9-től 13h-ig van! ahogy Zsanci írta, 8-9-ig az osztályos betegeket látják el. De ilyenkor már sokan sorban ülnek, és ekkor várnak a legtöbben... a tapasztalatom az, hogy ha 12-re mész oda, sokkal keveebbet kell várni, mint ha 8-kor odaülnél, hogy "első" lehess :)

na jó éjt :)

votiv 8)
votiv

Szrekuc, mehet 3 félóránként! az öt az a felnőtt adag, 3 a gyerek, 2 a bébi :) de semmi gond, korábban én is 5-öt adtam, de most a dokinéninktől sok újat tanulok! :)

de nist tényleg el, hulla vagyok

votiv 8)
votiv

Macs, Zsanci!

Köszi-köszi az infókat, nagyon jó ebben a fórumban, hogy bármi miatt elkezdek aggódni, rögtön megnyugtattok! Azért nagyon nem parázom, de a saját tapasztalatomból tudom, hogy jobb minden eshetőségre felkészülni!
Zsanci, a kép gyönyörű! Nem is lehet igazából szavakat találni rá! És én sem akarok túl hosszú időt bent lenni, csak amennyi orvosilag indokolt, de tisztában vagyok vele, hogy a főváros egyik legnépszerűbb kórházában akarok szülni és ezzel nyilván nem csak én vagyok így! Meg azért is jutott eszembe, mert 3 szülésből 2x kifogtam a teltházat, hát ki tudja, legközelebb mi lesz!

Márti
borossné becz márta

Sáfrány, ezer bocs, hogy ilyen csúnyán elírtam a neved :oops:

klassz éjszakánk volt, Lili mostanáig aludt :D viszont cserébe egy potyautas 3x is feltűnt a mi ágyunkban, sőt, most is ott leledz :?
örülnöm kéne, hogy ENNYIRE ragaszkodik hozzám a fiam (18 évesen úgysem fog már), de túl pici ehhez az ágy... :wink:

szépséges napokat mindenkinek!

bajdövéj, elfelejtettem mondani, Indike mindenkit csókoltat! csodásan vannak ott lent Balcsin, és ha az idő engedi, talán ma már kicsit pancsolni is fognak. És Dominónak igennagyon tetszettek a kacsák :D

votiv 8)
votiv

Votivom,

vígasztal, hogy F fél 11-kor aludt el és reggel fél 6kor már az ágyunkban ugrált a fejemen? :mrgreen: erre persze felneszelt a hugicája is és pogó-bemutatót rendezett a hasamban :mrgreen:

Lehet, hogy beszerzek egy gumikalapácsot......
macskanyu

Szrek, Vica,
megirtam pü-ben az utvonalat :D gyertek!! :)

KépKép
fibi

Votiv!

Neked is köszönöm, hogy válaszoltál! Tegnap félálomban nem is vettem észre! Nagyon megnyugtató. amit írtál! Azt hiszem, dokival nem lesz gond, még a Rókusban is, ahol egy szobában, egyszerre 3-an szültünk, olyan körülményeket teremtett, hogy nagyon jól éreztük magunkat ! Szülésznőt pedig mindenképp választok majd, ha eljön az ideje! Egyébként mennyi idős terhesen válasszak, ha biztosra akarok menni? Nem kell nekem a legsztároltabb, ezért legelfoglaltabb szülésznő- ha itt van ilyen, a Rókusban és a MÁV-ban volt, és nem sok idejük jutott a saját kismamáikra, egyiktől a másikig szaladgáltak!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Új vagyok itt, és a segítségeteket kérném.
Dr. Faludi Pálról elég jókat olvastam. Tudja valaki hol van a magánrendelője, és milyen számon tudok bejelentkezni hozzá? Ugye nincs épp "nyári szüneten"?:)
Bár nem "babaügyben" keresgélek, de szükségem volna egy lelkiismeretes dokira.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget, további szép napot :lol:
b_marina

Sziasztok,

Zsan, szépek vagytok :)

Fibi, a "nagykuki" tök normális, sőt az lenne nem normális ha nem..... mi már többször le is fényképeztük, hogy később büszke legyen :lol: :lol: :lol:
Ha én húzogatom, ha ő játszik vele mindig van eredmény, tök jó ez - hiszen fiúk izzig-vérig :D

Kép
akata

SZiasztok!
Tegnap este úúúgy elaludtam, B kijött, és a szopiból éjjel 3kor ébredtünk fel. Ti meg közben mennyit írtatok! 2.éjszaka, hogy 2-3szor ébred a drágám, elég fárasztó. Lehet, hogy megint fogat növeszt.
Chamomillát (Boironost) 2 golyót adtam, de nem oldottam fel, hanem elszopogatta-kicsit féltem, hogy félrenyeli. És napi 3-4x, azt hiszem segített valamit. Lehet, hogy lassan megint előkerül.

Zsan, ez a kép GYÖNYÖRŰ!! Kismama könyvbe való! Egész elérzékenyültem.
Névkeverés tuti fáradtság. Múlt vasárnap, a kutyánknak mondtam, hogy Bori....

Vot, nagy ágyat kell venni! :mrgreen: Reggelre mi rendszeresen 4en vagyunk.

Megyek 1200 dolgom van, mindenhol ruha hegyek (és még mindig megy a mosógép), kosz van,üres a hűtő, emélem találok vmit a mélyhűtőben ebédre...
rídonli#

Sziasztok,

Itt vagyok, sajnos, nem tudtunk menni Fibiékhez :( , mert Máté olyan éjszakát csinált, hogy ihaj. Alig látok ki a fejemből :?
Viszont ő fél tíz óta nyomja az alvást, én meg nem tudok napközben szunyni :(

Vica

Kép
Kép
vica94

Votiv :) ide nekem pontos hozzávalókat :) sok-sok erőt és +++++-t ehhez az időszakhoz. Isti nemsokára ismét egy kis tündér lesz :D

Szrek :) már megint nem tudunk beszélgetni, sebaj, majd eccercsak már összejön :)

Vica
vica94

Vica,

Füles meg elaludt Szada határában, így vissza kellett fordulnunk... Füles azóta is szuny én meg, csak úgy mint te, szintén nem tudok, pedig álmos vagyok.... :?

így jártunk....
macskanyu

Oldalanként haladok visszafelé, hogy egy kicsit képben legyek:

Boo :) vagyis inkább :( nagyon sajnálom, ami Veletek történt, csak néztem nagyot, hogy lehet vki ennyire *@&@#* nem mondom ki micsoda. Sok erőt és kitartást Nektek. Ugyan más okból, de a családban is előfordult, hogy a babát el kellett venni, és bár nekik is fél évet mondtak, rá két hónapra beköltözött az újabb lakó. :D Drukkok mennek ezerrel Hozzátok és nagyon jól teszed, hogy leírod a történetet, bízom benne, hogy vmi elindul a nyomán. :)

Votiv :) ez a cikk óriási, a plagizáló meg :twisted: , én nem gondolom, hogy kicsinyes lennél, ha megkeresnéd. Még ha egy napon jelent volna meg a kettő, azt mondom okés, egy rugóra jár az agyatok, de így........

Curse :) gratula a négykézlábhoz :)

Rídonli :) Nektek meg a hernyózáshoz, hintázáshoz :) gratulálok :)

Vica
vica94

Macs :) sorstársak vagyunk :)

És igen, így jártunk :(

Vica
vica94

Márti, félidősen már simán választhatsz, nem fognak kiröhögni :)
tudunk ajánlani 5-6 klassz szülésznőt kezdésképpen, de a legjobb mégis szimpátia alapján választani. Minden hónapban van Baba-mama klub, ahol lehet velük találkozni, ill. talán addigra a dokid is megismerkedik többükkel is, és tud segíteni a választásban. Volt már rá példa, hogy a doki ajánlott a kismamának "személyiségéhez illő" szülésznőt :mrgreen:

Rídonli (megtaláltalak ám közben a wiwien, és nagyon helyesek vagytok!!!), hol lehet NAGY ágyat kapni? most 180x200-as van... - vagy ebből kéne kettő? :D

Macsek, gumikalapács jó ötlet :D

Marina, nekem ő a dokim! de én nem privátba jártam hozzá, hanem a Fehérvári úti rendelőbe. Én úgy tapasztaltam, nem tesz különbséget magán- és sztk-s páciensei között, és a rendelésen nagyon szépen tartja is az időpontokat, nem szokott csúszni. Nagyon alapos, lelkiismeretes orvos, és rutinos öreg róka, de mondjuk nem kiköpött alternatívkodó, inkább hagyományos szemléletű, és van egy humora, ami vkinek bejön, vki meg legszívesebben behúzna neki, mikor a szülőágyon a fájások közepette poénkodik... :wink: De így is sokan csípik őt! :D Magánrendelése a MOL székházban van, a Petőfi híd Budai hídfőjénél, telefonszámot sajnos nem tudok adni, azt Mása vagy Curse tud.
szóval akkor nem vagy még pocakos? :wink:

No, megyek Istók úrért a napközibe :D annyira klassz, hogy már egész szép kis baráti társasága jött össze, van 2 srác, Andris és Örs, nagyjából vele egykorúak, akikkel tud bandázni :D
és mindkét óvónénit nagyon megszerette, lassan kezdhetek féltékeny lenni :D

votiv 8)
votiv

Vazzeg én ezt NEM HISZEM EL!!!!

mér' nincs itthon uzi, beretta, winchester(a duplacsövű és nem a pc-be való!!!), revolver, ak35, kézigránát, de legalább a húsvágó bárdot mér' tettem olyan mélyre a fiókban????

Füles alszik, végre én is elszunyókáltam mellette, erre perszehogy valaki a metallica legütősebb dobszólóját morzézza el a bejárati ajtón!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

szerintetek ki volt az???! NA ki??!! hát peeersze, hogy a bejelentés és megbeszélés nélküli védőnő!!!!!

Szerencsére Fülesem nem ébredt fel, ezért maradhatott a Nénnye életben.
Kimegyek, begyógyult fejjel, félig még aludva, erre mosolyogva köszön és kérdezi :" Csak nem alszik a pici? Gondoltam!! Mindig ilyenkora érek ide, de hát annyi gyerek van...!"
:evil: :evil: :evil: :evil:
gyorsan előadta, hogy "ejnye anyuka, késünk a 18 hóssal", meg: "hát ugye a doktornéni megsértődött kicsit, hogy a Pesti Doktornéninél maradtak" , meg "jajj ugye jól van ebben a melegben?" és " én ugyan szabin leszek, de telefonáljon be, ha megszült, hogy azonnal tudjunk ellenőrizni, meg segíteni " ( mi a büdös rákban, he??? második gyerekem és ha tanács köll, akkor ide, vagy a régi védődénimhez fordulok úgy is) és "azt ugye tudja, hogy akkor receptekért is mehet Pestre, UGYE?" meg : " nem lenne szerencsés, ha ennél a babánál is ilyen pontatlanul oltatna, nekem ugye ezt jelentenem kell.."

na eddig csak álltam némán, mint Ugrik Borbála a befalazása előtt, de ekkor úgy gondoltam, már ki kéne nyitnom a számat.
Mndtam is neki, hogy
1., ha gondolta, hogy alszik a gyerek, akkor mi a fenének dönget be az ajtón?
2., nem vagyok sem hozzászokva, sem felkészülve, hogy előzetes egyeztetés nélkül rámtörjenek, lesz szíves felhívni, ha jönni akar.
3., ha ennyi gyerek gondja az övé, akkor nyugodtan kihagyhat a körből minket, ha meg feltétlenül látni akarja Fülest, hogy nem kínzócölöpön nevelem, elhalasztott oltások közepette, akkor vegyen a sor elejére
4., nem szeretem, ha burkoltan fenyegetnek, mielőtt célozgat, érdeklődjön, vajh miért is késett a 15 hós, ebből következőleg a 18hós is..

erre pislogott egy sort, majd közölte, hogy mennie kell a köv babához, pá! és lelépett..

én meg most jól kiírtam magamból..

Döntöttem: ha megépül a kerítés, nem lesz rajta csengőgomb, viszont ismét rottweilert fogok tartani....... :twisted: :twisted: :twisted:

ui: Füles békésen alszik most is.... :D
macskanyu

... én is igy jártam.... :( :( :( :( :(
fibi

Fibi,
a frontokról nem te tehetsz, meg a távolságokról sem... és Barbi, meg Szrek tuti mennek azért az jó, nem? :)
sajna mi már nem valószínű, mert Füles most is alszik( negyed 11 óta!!! remélem nem lesz beteg!!! :shock: :shock: :shock: )
és el köll még mennünk egy csomó helyre... :(
úgy sajnálom... :(
macskanyu

:( Szrek sem tuti, mert nem jelentkezett még...
kipakoltam mindent a kertbe, rengeteg palacsinta lett, és szépen süt a nap..... ehhhhhh :? :cry:
fibi

Fibi,
tudom, nem vígasz, de Füles előbb felnyöszörgött, bementem, ivott 3 kortyot és visszaaludt. A feje, meg mint a vasaló... :( :( :(
lehet, hogy jobb hogy Szada határában bealudt, mert így nem vittünk alja vírusokat Bálintnak és Ábelnek...

Szrek, meg előkerül, ne aggódj :)
macskanyu

MAcs: ez a védőnő??!! :o :x
Tejügyi hsz-t, köszi :)
és elég nagyot nőtt a pocakod??! :o szal itt az ideje, hogy SZÜJJÉ MÁ!! :)

Zsan: fiadnak bulást++++ és fotó nagyon szééép
és nekem is vannak időszakaim amikor össze-vissza beszélek :roll: pl szólni akarok a páromhoz, mondom neki, először, hogy Kamilla, aztán Zoli (öcsém) és aztán nézek rá és erőlködöm, hogy ki tudjam mondani, hogy Laci :oops: tiszta ciki...meg egy csomószor van olyan, hogy ő kérdi, hogy ez+az hol van én meg tudom, hogy pl az asztalon van, erre is gondolok,de helyette azt mondom, hogy az ágyon és utána mondom, hogy "ott van az izén az ott, na izé asztalon!" elég idegesítő :?

Elmentünk ma dokihoz. Persze szabin van és egy órát kellett volna várni a másikra :evil: igy hazajöttünk. Szal szerintem a ded erősen küzd egy rágófoggal ezért van a láz+fosti :( Este produkálta eddigi legmagasabb lázát: 40,2 fok (levonás után)...ma délelőtt csak hőemes volt, viszont csórikám annyit fostizott...nem is tudom, honnan jön ennyi, mert már két napja nem is eszik semmit :( Kapott phodopill-t, de nem látom, hogy hatna :roll: a smectát meg vmiért nem hajlandó meginni :?
Szal várom, hogy kijöjjön az a rágó...

Nuk: Kamilla 4 hósan kezdte a fogzást, számára Chamomilla elég volt. 6 hósan bújt ki az első foga.

Votiv: Börsön amit írtál patikát, ott lehet kapni Remediás cuccokat is?????? Istókhoz meg KITARTÁST!

Fibi: drukk az eladáshoz !!
palacsinta: nyami-nyami-nyami
én ma du majd szilvásgombit gyúrok ;)

Rylie
rylie

Fibi :(!
Nálunk most fogyott el a tegnapi palacsinta. (Hehe, legalább több jut neked!)

Kisebbik lyányom egész de.üvöltött, kivéve, ha kézben tartottam (persze, még mindig szalad a lakás). Szopizott, aztán egy nagyot bukott az ágy kzepére. AZtán adtam neki meggyes rizspépet, és ivott rá vizet, éa egy nagyot hányt sugárban (majd lelkesen nyúlt a kanálért a kis zabagép, mintha mi sem történt volna). Most aggódjak? (Tegnap látta a dokinéni, a méricske alkalmából. Azért most nem rohanok vissza vele.) Vszn csak mohón evett. Meg éjjel össze-vissza szopizott, vagyis inkább csak szopizgatott.

Vot, köszi! :)
rídonli#

Rylie,
szilvásgombóc NYAMMMMMMM :lol: Bulást Kamillának! Én is szoktam K-t Dócinak szólítani :oops: Ő viszont rendszeresen keveri a két gyereket :lol:

Fibi,
drukk az eladáshoz, remélem, most már tényleg sikerül!!! :D Palacsinta... sóhaj...
Viszont bosszúból elárulom, hogy mi délután házi pizzát csinálunk :mrgreen:

Macs,
úúúúúúúúúúúúúú baszki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: és :mrgreen: mert egyszerűen megpusztulok, ahogy erről a perszónáról írsz :lol:
Remélem, Fülicsek nem lesz komolyan breteg!
kisün

Megyek visszafelé, amíg lehet :D

Zsan,
bulást nektek is, kötőhártyagyuszi gecznyák dolog :( kép gyönyörű :lol: Cici kitakarás elmulasztásán mélységesen fel vagyok háborodva :mrgreen:

Nuk,
Dóci elképesztő nyálmennyiséget termelt 3 hós korától több mint 1 éves koráig. Ami nekünk a legjobban bejött: brendonban lehet kapni vastag nedvszívó nyálfogót (kb. egytenyérnyi félkör alakú kis előke, frottír borítás), nem olcsó (1000 pénz körül volt egy), de 3-mal már elmotoroztunk, egy órákig bírta, és nem kellett rajta félóránként ruhát cserélni :? Vonalzó képe továbbra is csúcs :mrgreen:

Macs,
nagy a hasad :mrgreen:

v
kisün

Vica,
te meg jössz itt a rakott cukkinivel... mindenki engem kínoz ma??? :mrgreen:

Márti,
üdv! :D Többiek már mindent elmondtak :lol: Szülésznőt választani sosincs korán, tehát kinevetni egyik sem fog! Általában a 20. hét körül még bármelyik el tud vállalni, de később már keresgélni kell :D Baba-mama klub jó ötlet, ill. a kórház szülésfelkészítő-előadásain is általában ott van 1-2 szülésznő, ott is megnézheted őket magadnak :)

Deni,
pü-vel el vagyok maradva, de már készül :oops:

no ennyire futotta, rikoltoznak a dedek, jó napot mindenkinek!!! :D

v
kisün

Macs,
a mi védőnőnk az állatkert reggelén jelentkezett be, hogy jönne :mrgreen: hááát mondtam, így járt.... és velünk volt a barátnőnk is, akihez szintén ment volna, szóval duplán így járt. Erre nagy felindulásában most csütörtökön jön, de akkor meg nálunk takarítás lesz, úgyhogy a terszon fogadom :D aztán megy a barátnőnkhöz is, helyzet ua. :lol: DE utoljára 10 hónapja volt, szal nincs lelkifurim :wink:
Max hívja a GYIVIT 8)

Kép
akata

Kata,
azt tudod,h miért csak 24 éves korig lehet beadatni a hpv elleni oltást? miért nem irhatja fel a doki, ha úgyis te fizeted az egészet?

Macs,
bulást.
azt hiszem ez egy kóbor virus lehet, mert Igi már nem lázas, kötőhártyája is szépen javul (apis mellifica segitett) viszont most Meme nagyon gyanús...
éjszaka sem birt magával, öklét eszi, keservesen fel fel sirogat. Adtam neki chamomillát első felindulásomban, de hogy ettől e, vagy már előtte is ez volt, totál piros mindkét orcája meg a nózija. Pedig biztos,h nem égett meg a napon, mert ottan nem voltunk...
és néha még köhög is... :roll:
és mindezt mikor máskor, ha nem a dokinéni szabija alatt. Ugye. Ilyenkor kit kérdezzek meg,h azért piros e a Meme arca mert fogzik, vagy mert hirtelen felugrott neki a vérnyomása, vagy mi franc van. A legjobb, h okos agyam ilyenkor elkezd kombinálni, és talán jobb, ha nem osztom meg veletek, h épp milyen halálos betgséget diagnosztizáltam. khm.

Védőnő:
kezdek gyanakodni,h a mi védőnőnk ott is rendel szorgalmiból. Dettó. Nekünk is mondta szemrehányóan, h ugye tudjuk, h nem T.I. a körzeti orvos, és ő (védőnő) ugye a körzetivel dolgozik együtt, igy meg,h nem ismeri dokinkat, NEM TUDNAK ÖSSZEDOLGOZNI.
és még csak egy hónapos volt Meme, de már hivott, h mi van a súlyával, és hogy ugye tudom,h EGY HÓNAP MÚLVA oltás!!!!!!!!!!!!!!??? nem akartam mondani neki,h az az egy hónap az három hónap lesz, mert lehet, h abba belerokkan.

Vera,
gondoltam is, h ki kéne tenni a 12-es táblicskát, nehogy megrontsam at ifjúságot... :lol:
:oops:

és örülök, h nem csak én vagyok név és szótévesztő!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Erkölcstelen perszóna Zsanci, sőt, én úgy tudom, HPV-t igazán addig a legjobb beadni, mielőtt még nemi életet kezd élni az oltandó :mrgreen:
szal erről piszkosul lecsúsztunk :mrgreen:

Kisün, mesélj, hogy vagytok? Márton szalad-e már? Dóci szeptembertől ovis nagylány lesz? és várja már? :P

Vica, hát "pontos" recipe még mindíg csak úgy van, hogy veszek egy lábost, bele a kb fél liter tejet, egy tábla étcsokit és/vagy fekete kakaóport, és egy fél zacsi csokipudingport, és szépen símára kavargatom, míg be nem sűrűsödik. Ekkor keverem bele a 2 deci tejszínt, már a tűzről levéve. Édesszájúak rakhatnak hozzá még nádcukrot, szőlőcukrot stb. és ínyencek egy kis rumocskát, kávé- vagy mentalikőrt, netán tejkaramellát, kekszdarabkákat, kókusz- vagy csokireszeléket :P pikáns ízlésűek egy kis fahéjat, szerecsendiót, szegfűborsot, netán chilit :wink: és így bele a fagyigépbe!

votiv 8)
votiv

Votiv,
akkor miért nem 16 év a felső határ???? 8) :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Védőnő: nehogy bedőljetek, DPT-nél speciel 2 hónap csúszásig még csak jelentési kötelezettségük sincsen oltás-ügyben!!!
Ezt a dokinénink mondta. Szóval 4 hós korig simán belefér a 2hós oltás! Azért tudom ezt biztosra, mert Lilinél nagyon nem volt biztos, hogy időben megkaphatja-e a 4hóst, és a védőnő már engem is fenyegetett! :twisted:
Végül 3hósan és 2hetesen csak megkapta, mert teljesen jól volt, már nem volt indokolt a halasztás. Viszont a többi oltást most már azért is a lehető legtovább kitolva fogja kapni, hogy meg tudjon velük birkózni. Most is belobbant kicsit oltás után, de remélhetőleg csak a kivezetőszer dolgozott, most megint okés a bőre...

vazzze, mi lesz itt éjjel, Isti 2 órája keszonmélyen alszik :?

votiv 8)
votiv

Zsanci, chamomillától (meg fogzástól is) simán kipirosodhat Memzi! de a pirulásra nekem Belladonna vagy Aconitum ugrott be... Belladonna jó ám fogzásra is, de lázra/bakteriális és vírusos eredetű fertőzésekre is. Aconitum meg inkább meghűléses tünetekre, száraz köhögésre is, és jellemző a szorongás, nyugtalanság (míg a Belladonnánál tompa, nyomott hangulat). Azért gyanús, hogy nem kapta-e el esetleg Igitől azt a vírust :?
Próbáld ki valamelyik szert, az egyik biztos jó lesz!

helyettesítő dokit nem próbálod felhívni?

votiv 8)
votiv

Behalok Bálintomon, épp törökbasát rajzol és mondogatja, hogy "basa", aztán meg a részeit, amiket épp rajzol :D Bencus meg szuperalvó ma, bárcsak minden nap ilyen lenne... Egyébként mostanában a ded legújabb mutatványa a nyakigkaki :mrgreen: Úgyhogy már áttértünk a 2,5 hósommal a MAXI méretű pelusra... ma már azzal pelenkáztam és a vicc az, hogy NEM nagy rá :roll:

Zsan :) Kép gyönyörűséges!! :D :D köszi a hsz-t, már 2hósan fogzás... most akkor baromi nyugodt vagyok :mrgreen: :lol: Egyébként néha én is összekeverem a két gyerek nevét :oops: Igi szemének továbbra is bulást, remélem nem lesz beteg Meme!!

Macs :) Védőnő :twisted: :twisted: rotweiler :lol: eddig nem retrivert akartál? :lol:

Vica :) Éjszakázáshoz +++ Máté fogai voltak a ludasak? Hol tart a nagyfiú? kijött már a 12-dik?

Rylie :) Szilvásgombóc nyaaaami! :D Kamillának továbbra is bulást +++ ez a láz azért nagyon durva :(

Marina :) Nekem is Faludi a dokim, a magánja adatai: XI.,Lágymányosi u. 17/B.IIem.1/a ,Tel: 466-40-15. ,Rendelési idő: 15-18ig Cs:16-18ig
Ha őt akarod, akkor jó lesz mielőbb felkeresni, mert úgy tudom mostanában készül szabira!!

Votiv :) Csokifagyit én is így szoktam főzni :wink: Tökre megértem, hogy zavar a plagizálás, mert ez a cikk a Te terméked (csak épp szellemi) és akkor ugye lopásnak számít... de párod valszeg tudja mit beszél. :) Istihez kitartást! Jár a napközibe?

Fibi :) Zsolo és az italozás :lol: Bálintod megmutatta végül a vendégeknek a homokozóját és a biciklijét?? :wink: Hú de jó, hogy beleférsz már a régi gatyóidba, gratula! én csak a tréningembe, mert az ugye rugalmas :mrgreen: :oops: még jó, hogy nyár van :lol: "Nagykuki"-ról jó hogy írtál, nálunk még nem volt ilyen (pedig B. is szeret játszani vele fürdés közben), de legalább nem kapok frászt, ha bekövetkezik!

Nagyon jó palacsintázást a bulizóknak!!!!!

Kép
Kép
denizsa

Na, én folytatom:
hüje védőbanya!!! B 3x hányt, most már csak epét öklendezett :(. Betelefonáltam a rendelőbe, h a mi dokin de.rendelt, tel.nem elérhető, hova vigyem, erre mi az első mondata??
"hát igen, a nyaralás..."

Azért nem hány minden gyerek egy kis balatoni nyaralástól, ugye? :twisted: :twisted: :twisted:
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?