Sziasztok!
Hat ma egesz nap olyan elkenodott voltam... Ugye ez volt az utolso hivatalos munkanapom, szunet utan mar megyek tappenzre. Tegnap este nagy vendegseg volt, rengeteget nevettunk, de mar akkor csak ugy sodrodtam az arral, nem nagyon volt mondanivalom.
Reggel meg egy rossz alombol ebredtem (tizeneves voltam egy taborban, es egy csaj igazsagtalanul meggyanusitott, hogy el akarom szedni a pasijat, es mindenki ellenem fordult, en meg kiborultam es csomagoltam a cuccomat, hogy hazautazom). Ugy meghatodtam magamtol, hogy elsirtam magam :-( Reggel meg folyton a pocimat dedelgettem a kadban, merthogy en olyan bonyolult vagyok mar, hogy en se ertem magam, nemhogy mas, de legalabb Violaval ott vagyunk egymasnak es szeretjuk egymast :-)))
Biztos most csiszolodik ossze a megmaradt kamaszlelkem a kialakuloban levo nagy puha biztonsagos anyalelkemmel, hat nem egyszeru :-]
Viszont delutan megneztuk az emberrel a Chihiro szellemorszagban-t, mindkettonknek nagyon bejott, egeszen kulonos ez a keleti kepi es mesevilag :-))) Es a Toldi mozi kis baratsagos hangereje Vilcsit sem akasztotta ki :-) Csak az a szomoru, hogy ures volt a mozi, mindent elolnek ezek a multiplexek :-(((
Holnap utazom Arlora, az is biztos nagyon jo lesz, fogunk sokat activityzni meg pecazom a skacokkal, majd csak helyrebillenek a hulyesegbol :-)
Szombat este pedig mar anyameknal leszek Miskolcon, es beirom a tablaba az osszes babocat, aki addig remelhetoen megszuletik :-)))
Ja, anyam lelkivilaga is helyreallt, ocsem ma este athozta a cuccost :-))) amugy tenyleg sok edi darab van benne :-)))
Jaj, bocs a hosszu lelkizesert, mikor nekem nincs is semmi igazi bajom, de hat nagyon jolesett kiirni magambol... :-)
Urszila,
orulok, hogy megerkeztetek

Ujfent GRATULA Julkahoz es az etvagyahoz

es kivanom, hogy a hasfajossag ne bizonyuljon tartosnak!
Leszter,
jaj de jo, hogy meg elcsiptelek Teged is!

Nagyon jo, hogy itthon vagytok, es hogy ilyen jol sikerult minden

meg egyszer GRATULA, szupi ugyesek vagytok!!!
Finises lanyok,
latom, Nalatok is tobbnyire vilagvege hangulat van, tudom hogy nem vigasztal, de eddigi megfigyeleseim alapjan ez is tipikus a szules elott! :-))) Szerintem el fog zsibbadni a kezem, mire szombaton meggyartom azt a tablat :-)))
Cory,
jaj de megijedtem :-((( aztan annyira orultem... :-)))
Drukk, hogy mihamarabb teljesen muljon el minden verzesnyom! Pihenj sokat - most jol jon az aluszekonysag, amit irtal :-) legalabb kevesbe esik nehezedre a fekves :-)
(na ilyenkor szegyellem magam, hogy hulyesegeken problemazok...)
Csilla,
nyugi, a haj legalabb megno ujra! :-) Es amugy hogy all neki a rovid frizura?
Anyakati,
az osszes nev nagyon szep, ugyhogy rosszul nem donthettek :-)))
Tarts ki, aztan egyszerre lesz fajas is meg MINDEN :-)))
Mariann,
annyi aranyat lelsz, hogy kupacokban fog allni! :-)
Drukk a jo eredmenyekhez, es hogy meg par hetig sikeresen hizlald a babocat! :-) Es ne izgulj nagyon, biztos menni fog minden! :-)
Buborek,
artani biztos nem fog, drukk, hogy csodaszep elmeny legeyn a talalkozas a babocaddal :-)))
Toffifee,
miert ne Te? :-) Biztos ooolyan jooo lesz babazni :-)))
Ja bocsi, akkor megis kar a fenykepgepert...
Ildianyu,
ne izgulj, biztos hamarosan ujra aktivizalja magat! :-)
Most akkor milyen pocid van Neked? :-) mert eddig tudtommal kicsi volt :-)))
Palma,
gratula a poziciohoz es a gyonyoru meretekhez egyarant :-))) igy mar en sem aggodnek :-)
Angi,
kalcium nem segit Matyinak? az altalaban jo szokott lenni allergiakra.
Lesz akkor nagy orom nemsokara, kispapad pikpakk hazaer :-)))
Dinihe,
vizesedes ellen nekem is gyumolcs- es zoldsegnapot javasolt a dokim hetente egyszer, es tenyleg bejon, egyetlen kenyelmetlenseg, hogy meg a szokasosnal is tobbet pisilek olyankor :-)
A befordulas is eleg tuti jel! :-)))
Borsi,
nyugi, ha a hetveget megvarod, szerintem nem Te nyitsz :-)))
Daleei,
erre mar en is megnyomkodtam a cicimet, de nekem se jott semmi, persze lehet, hogy meg korai :-) szerintem nyugi :-)
Az en edesanyamnak sem volt teje, nagymamam viszont ikreket nevelt fel 1942-ben :-) En lelkes vagyok, es nagyon keszulok, szerintem az a fo, hogy ne adjuk fel konnyen :-)
Amugy nekem is eleg erzekenyek lettek, de edzeni nem fogom, tul keves bennem a mazochizmus. Bizom benne, hogy majd a baba. Na meg kispapat nem fogom vissza, miota megnyugtattak a lanyok :-)
Ja, es most olvastam egy regebbi Kismamaban, hogy terhesseg alatt is csak akkor nem ajanlott a szoptatas, ha van barmi veszelyeztetettseg.
Anna,
gratula a multkori rengeteg tejcihez, ocsemnek is volt tejtestverkeje, jo dolog az nagyon :-)
Csucsuka,
koszi a kepeket :-) hat egyik csemeted tunderibb, mint a masik :-))) es hozzak is a formajukat ezek szerint :-))) csak jokat Nektek! :-)))
Na most akkor beuzemelek egy nagy MEGADRUKK szokokutat :-))), hogy jusson mindenkinek szombatig :-))) Remelem, megdolgoztattok rendesen! :-)))
Nagy-nagy babazaport es szep napokat kivanok! :-)))
Kaska
30+4