Na, itt vagyok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ne várjatok varázsreceptre, lehet hogy ez csak nálunk vált be.
Szóval a kajával van összefüggésben a mi alvásunk. Eddig úgy etettem nagyjából, hogy evett mondjuk 4 óránként, de az esti kajcsikat besürítettem. Vagyis szopizott 5-kor, 7-kor és 1/2 10 felé az utolsót. Na, én ezen akartam változtatni, mondván hogy már nagy a gyerek, nem kell neki olyan sűrűn ennie. Elég ha 3 körül, 6 körül és alvás előtt eszik. Hát persze éhes lett hajnal 3-ra. Tegnap megint, a nap végén 2-3 óránként szopizott és aludt reggel 6-ig, mint a bunda! Úgyhogy azt hiszem marad ez a rendszer.
Most még nálunk is megy a szunya.
De a délutáni alvás nem megy, vagyis csak én nem tudom lefektetni. Nálam egyszerűen nem hajlandó aludni, esetleg sok sírás után alszik 20 perceket. Anyu már 2. napja átvitte magához (majdnem szemben lakik) és szó nélkül elaludt, ráadásul 2 órát bírt aludni. Múltkor a tesóméknál is így volt. Azt mondták, hogy rajtam érzi a kajcsi 'szagot'. (mindent erre fognak nálunk) Hát, nem tudom. Azért mégsem vehetem ki Anyut a munkahelyéről szeptembertől, hogy az unokáját altassa.
Nálatok hogy meg ez a délutáni alvás? Egyszerűen leteszitek? Már sok mindent próbáltam: melléfeküdtem, egyedül hagytam, letettem amikor álmos volt, letettem amikor gondoltam hogy itt az alvás ideje, próbáltam sötétben és világosban is, de igazából egyik sem jött be.
Gyanixi!
No para (piri)

! Szerintem is inkább vitaminhiány, mint vmi komolyabb! Nekem is nagyon fájt a lábam és én is sokkal könnyebben kékülök-lilulok be, mint eddig. A lábfájásra nagyon jó volt a Calcium Sandoz pezsgőtabletta. Nem rögtön lett jó, gondolom kellett kis idő, amíg visszatért a kálcium a szervezetembe, de most már nem fáj. Éjszaka még a takarót sem bírtam megemelni, annyira fájtak a térdeim, minden fordulás iszonyat volt, az ágyból kimászásról és talpra állásról nem is beszélve. Már bánom, hogy nem mentem el vérvételre, kíváncsi lettem volna mutat-e vmit a vérképem, de a dokim pont szabin volt és azóta meg már megoldódott, szerencsére. Szóval próbáld ki, ártani nem árthatsz, egy kis vitamin sosem árt. Még mindig csak szopizik Réka?
Kaja: Hát nekem sajna ennem kell ahhoz, hogy legyen elég tejem. Persze a kilók így meg sem mozdulnak

, sőt...

De ha már nem szoptatok, akkor muszáj lesz komolyan venni a nem evést, mert nagyon sz.rul érzem így magam. Kb 5 kiló van rajtam ,aminek mindenképpen le kellene menni. Akkor nagyon elégedett lennék (mondom ezt most, aki sohasem elégedett

)
Ti hogy álltok a kilókkal?
Tegnap volt itt a a barátnőm, azt mondta ezen ne aggódjak, amikor az ő kislánya megindult, na onnantól kezdeve potyogtak le róla a kilók, annyit kellett utána rohangálni. Hát remélem nekem is bejön.
Megyek, megnézem Balu Kapitányt, remélem még szundizik!