Sziasztok Lányok!
Tegnap olyan, de olyan nyűgös voltam egész nap, hogy nem is ismertem magamra, már ugye az a reggeli kétségbeesés, de aztán utána is egész nap itattam az egereket, szegény Uram, meg csak hüledezett, hogy hova bújt a hisztizsákban a felesége..

De ő is én is a hormonokra fogtuk..
Visszaolvastalak Benneteket és annyira, de annyira édesek vagytok, hogy ennyit szorítotok nekünk, most írok Mindenkinek (akit véletlenül kihagyok, az tényleg csak a véletlen miatt van)
Vic, Nyunyi, Estrella, Süni, Zsókuci, Anett Köszönöm, a dicséretet!!!!

Tündérek vagytok!
Lippa, visszajelőltelek, ja és levettem mintát a csajszikról

olyan kis huncutok, hogy nekünk pont két ilyen kisboszi

kellene a pociba..
Rebe, ilyenkor úúúúgy irigykedem, hogy ilyen szép helyeken voltatok, mi idén nagyon a panelból kis se mentünk.. Gondolom, hogy jól éreztétek magatokat!!
Kriszti, ma pl. rózsaszín.. jóóóóó??????

Látom nem bírod a fekvést, pedig még géped is van..

Én nem fogok tudni gépezni, mivel asztali gépünk van, úgyhogy nem nagyon hiszem, hogy itt fogok csücsülni, mert leveszik a fejem..
Gabicsibe, Neked jó utat, hátha még pont olvasod! És reméltem is hogy lesz időd ránk gondolni..
Elan, Te
(már lehet írtad, csak nem rémlik
) profi fotós vagy?? Ámulat micsoda képeitek vannak, de komolyan, mint egy Útikönyv..
Bibar!! Én most belőttem magam erre az eredményre, ha neked szerencsét hozott, akkor remélem Nekünk is!!

Na jó azt nem bánnám, ha KETTŐ kiscsaj lenne,

Láttam, hogy Olivéretek lesz, akkor ezek szerint ez már biztos, igaz??? Gratulaaaaaa