A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csajszikák megjöttem!!!!

GABICSIBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Boldog Születés napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikkata!GRATULÁLOKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok köszike a drukkot!!!

A képek a babákról! Kép Biborka!!!!!

Kép Hunorka!!!

Most megyek de majd még d.u jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kata ezek nagyon jó hírek gratulálok :D !Pihengessél,hétfőre meg mennek a további drukkok :wink: !

Nyunyi nagyon édesek a Babák!

lippa

Lippa!

Köszike drága!!!!Továbbítom az anyukának!!!!!!!! :wink:

Ja Lányok!
Azt üzeni barátném,hoyg köszöni az együttérzésetek!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Szóval megjöttünk a nyaralásból. Nagyon jól sikerült! :lol: Az idő szuper volt, Korfu pedig csodálatos kis sziget. Tele van gyönyörű természeti látnivalókkal. Béreltünk autót, meg motort is, és bejártuk szinte az egészet. Inkább aktívan töltöttük az egy hetet, rengeteget kirándultunk, meg persze fürödtünk is! Néhány kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi az offért! És most már tényleg megpróbálok visszaolvasni, de nem könnyű, sokat írtatok! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Nagyon szép helyen voltatok!!! :wink: Örülök,hogy jól éreztétek magatok!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata:
Úgy örülök, ez nagyon jó hír! :)
Gabi:
Boldog szülinapot!
Kriszti:
Látom az egész várost lassan Te szúrod. :)
Rebe:
Nagyon szépek a képek, és örülök, hogy újra itthon vagy.
Vendég

Estrella!
MIért ne???? :lol: :lol: Valamit csak tudok! :wink: :lol: :lol: Küldök neked olyan fotót, amin a pocim van...Meglátod, elszörnyedsz mekkora!

Rebe!
Csodaszép helyen jártatok!!!!Jó hoyg itthon vagy! :lol:
Vendég

Na sikerült visszaolvasnom nagyjából, hű jó sokat termeltetek! :wink:

Vikkata,
Gratula a petesejt leszíváshoz, és hogy 9 meg is termékenyült. Nagyon szép eredmény! Hétfőre nagyon szorítok! :D

Charlott,
Jó pihit Hajdúszoboszlón! :wink:

Estrella,
Nagyon cuki a pocid! :lol: Én is ilyet szeretnék! :lol: :lol: :lol:
Remélem apával sikerül azért zöld ágra vergődnötök! Te csak pihenj, és magatokra figyelj!

Vic, Elan
Majdnem egyszerre értünk haza. Várjuk a beszámolókat!

Madrin,
Jó F1-zést neked!

Nyunyi,
Sajnálom a barátnődnél a kisfiút, hamar angyalka lett! :cry: Remélem a másik két tünemény nagyon nagy boldogságot ad nekik! Édesek!
Neked pedig természetes megy a drukk ezerrel! ++++++++++

Kriszti,
Szép eredmény! Neked is nagyon nagyon drukkolok! +++++++++++ Örülök, hogy már jól érzed magad!

Zsebibaba,
Sok sikert neked is!

Timso,
Hajrá spontán baba! Örülök, hogy nincs PCO-d!

Bocsi, ha esetleg kihagytam valakit, akivel történt az egy hét alatt valamilyen esemény, de zsong a fejem a 10 oldaltól!
Jaj, én ma olyan szarul vagyok. Kipihentnek kéne magam érezni, ehelyett szédülök egész nap. Gondolom a vérnyomásom nagyon alacsony, csak tudnám mitől. :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Okéoké :) Képek Izlandról itt!
elan

Rebe drága!

Köszike,a dicséretet! :wink: Ugye milyen édik???Köszike a drukkot!!!!!! :wink: Vannak nekem is ilyen szédelgös napjaim,azt ,monta a doki ,front!!! :roll:

Legyen szép estétek!!!rEGGEL JÖVÖK!mEGYEK MERT MEGYÜNK VENDÉGSÉGBE!!!!JÓÓCCAAKKKÁÁTT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe drága!

Köszike,a dicséretet! :wink: Ugye milyen édik???Köszike a drukkot!!!!!! :wink: Vannak nekem is ilyen szédelgös napjaim,azt ,monta a doki ,front!!! :roll:

Legyen szép estétek!!!rEGGEL JÖVÖK!mEGYEK MERT MEGYÜNK VENDÉGSÉGBE!!!!JÓÓCCAAKKKÁÁTT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Vikkata, gratulálok a 9 embrióhoz!! Szuper eredmény!!

Nyunyi, csodásak a babák!

Elan, fantasztikusak a fotók!

(Te jó ég, a következő mondatom remélem nem tőmondat lesz! :D )

Rebe, Ti is nagyon szép helyen jártatok. Remélem mindenki kipihente magát, mert a jövő nyaratok tuti nem lesz ilyen nyugodt :wink:

Kriszti, hogy bírod a fekvést????

Képzeljétek, ma elmentem a 3 hete készített pencilin-érzékenységi teszt eredményéért. Hááát, imába foglalhatom Szűcs dokim nevét. Ugyan nem erőltette, de tanácsolta, hogy menjünk a tutira. Hát, tényleg penicilin érzékeny vagyok. Már papírom is van róla. Tulajdonképpen örülök, mert ez legalább biztos eredmény. Nem úgy mintha negatív lett volna. Mert ugyebár az még nem 100%-ig negatív.

Mi lehet Lexivel????? Nagyon sokat gondoltam rá!
süni76

Sziasztok csajszik!

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi kívánságokat és a nyaralásra vonatkozakat is!!És azoknak is köszönöm mégegyszer akik az Iwiwen küldtek!Nagyon jól érzés volt a kicsi szívemnek látni,hogy én is kapok ilyen szép képeket!

Lippa
Neked a képeslapot nagyon szépen köszönöm!Nagyon édes és ilyen gyönyörűz szeretnék én is!Ő lesz a minta :D

Krisztike
Nagyon vigyázz magatokra és millió Kép neked!csak jó hírekre szeretnék haza jönni :D Lehet talizunk 10.-én?!Ha nem késik a gép talán oda érek!

Nyunyi
Rád is vonatkozok a tapi!!És szorítok neked is!!

Elan,REbe
Gyönyörű helyeken jártatok!

Sehike
Nektek is nagyon jó pihenést kívánok és érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Bocsi akinek nem írtam külön,de még vár a vasalás és a pakolás!!Hiáyozni fogtok!!!Sok-sok puszi mindenkinek!!!
gabicsibe

Jajj

Kata
Gratulálok a sok picihez és hétfőn szorítok neked!(jut majd arra is idő :D )
gabicsibe

Sünike!
Nem bírom!!Olyan nyűgös vagyok!!!! :( :(
Pedig még csak 4 napja fekszem....:(:(

Gabi!
Jajjj de jó lenne!!!!!Majd nézlek, hisz már ismerjük egymást!ELvileg dél 1 között lesz eredméyn...De ha gondolod, írok üzit, csak a számod dobd el privibe....... :wink:
Vendég

Kriszti
ment pü!

Most már én is megyek,mert sehol nem tartok még!!
Mégegyszer pussszantás
gabicsibe

Sziasztok!
A placebo hatás az nálam is megvan!
:lol: nemcsak Taptaunál. Szóval én is olvastam már régebben ezekről a kövekről, de valami mindig visszatartott, de most felbuzdultam és kerestem ásványboltot és egész elfogadható árban találtam ilyen karkotőt. A nő egészen értett hozzá és segítőkész is volt.
Gumisat akartam, mert magamnak nem tudom cserélgetni és így át kell fűzni, de megcsinálja. Szóval én is beruháztam egybe. :P
Amúgy szerintem jól is néznek ki és ha még valami hatása is lesz, az főleg jó.
Bár a páromnak nem árulom el, hogy milyen karkotőm van, mert szerintem hülyét kapna, majd azt mondom, hogy megtetszett és megvettem. :lol:
Taptau írtam privit.
Nefke
nefke

Sziasztok!

Ma tudtam meg, hogy az egyik munkatársam is a BMC-be jár. Férjét rendeb tette a Szűcs doki és most spontán babát várnak. :-)

KépKép
charlott

Charlott!
Mit csinált Szűcs doki a férjjel?
Nefke
nefke

Nefke:
úgy tudom, hogy baktériás fertőzést találtak a párjánál és Brulamicin injekciót szurattak vele. Ettől javult meg. :wink:

KépKép
charlott

CSajok, másik topikon vannak hírek Lexiről, bár sokat sajnos mi sem tudunk :cry:

Szorítsatok értük!

Judit

jucicuki

Gabicsibe!!!
Csak azért jöttem,hogy elköszönjek tőlled!!!!!

Híányozni,fogsz nagyon!!!!!!!!!!Siess ám haza!!Vicceltem!!!!Érezzétek jól magatok!!!!Puszika :wink: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucicuki: mi a baj Lexivel? miért van most kórházban?

KépKép
charlott

Sziasztok,

Manda,
Szuper, hogy ott lesztek!!! :wink:

Vic,
A szombati talit kérdezted, ugye? Ez egy bölcsi, és 4 órára béreljük. Gyerekkel 400, egyedül 200 Ft/óra. 10-14 óráig lesz, úgyhogy szerintem mi már ott leszünk ¾ 10 körül. :wink:

Gabi,
Már lehet, hogy csak nyaralás után olvasod soraimat, de:

Kép

És nagyon jó nyaralást kívánok!!! :D És Te is hiányozni fogsz nekünk…

Nikó,
Mindjárt kezdtek!! Tök jóóó! :D

Kata drága,
Nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Csodás eredményt értek el a petikék!! :D:D

Nyunyi,
Édik a babók! :D Anyucijuk hogy van lelkileg???
Küldöm Neked a babatapikat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Rebe,
Csodaszép helyen jártatok!! Szépségesek a képek!! És rajtad is látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!! :wink:

Elan,
Hűűű, nagyon fantasztikusak a képek!!! Annyira nyugalom árad a képeken keresztül Izlandról!! Levagyok nyűgözve! Bármelyik beillene háttérképnek!!! :D És nagyon aranyosak vagytok a pároddal!! :D

Kriszti,
Mennek ám a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nefke,
Drukkolok, hogy használjon az ásványos karkötő!!!

Senki nem tud semmit Lexiről? :( Annyira aggódom!!!!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Elan,
Gyönyörű helyeken jártatok! Nagyon szép képek, profik! :D

Lexi,
Nagyon szorítok nektek! Remélem minden rendben lesz!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Vikkata, gratulálok a szuper eredméynhez! :lol:

Nyunyi, édesek a babák! :)

Rebe, Elan, csodaszép helyeken jártatok! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!

Gabicsibe, nagyon boldog Születésnapot kívánok! Isten éltessen sokáig! Jó utat, érezzétek nagyon jól Magatokat!

Kriszti, Nyunyi, továbbra is mennek a babatapik! ++++++++++

Vic, nyugodj meg! Leszel Te is édesanya! Remélem, hogy minél előbb! :wink:

Madrin, azért írtam 4 naposra a Forma-1-et, mert ma már voltam a Street Parade-n, és a boxutca látogatáson. Nagyon szuper volt minden, jól el is fáradtam. Megyek aludni, mert holnap reggel is irány a pálya! Iwiw-en már láttalak, az alapján próbállak majd megtalálni! :wink: Remélem, hogy sikerül! :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Krisztike
ejnye-bejnye nincs nyügösködés :lol: :lol: én a pici vérömleny miatt feküdtem sokáig,de megérte :P :P tegnap voltunk 4d-én,hát egy csoda volt :P :P izgett-mozgott a kis Olivér :P :P kitartás neked :P :P nemsokára megtudod a jó hirt :P

Rebe
gyönyörü helyen voltatok :P :P

Vikkata
elsö napra nekem is ennyi maradt,aztán mire mentem 8 db szép volt,3at visszakaptam és 5 lefagyizva :P :P kivánom neked is minden legalább igy alakuljon mint nekem,/lehet 2 baba is/

bibar

Jó reggelt!

Lányok,én ugy aggodóm Lexi miatt,nagyon remélem,hogy nem lesz baj a babájával!!!!!!!!!!! :( :( :( Ugy várom,hogy jó hír jöjjön felőlle!!!!!! :oops:

Zsókuci!

Már jobban van!És boldog ,hogy ott a két kicsi! :) Köszike a babatapikat!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Anett!
Ugyi milyen cukik! :lol: Köszike neked is a tapikat!!! :wink:

Na Gabicsibe már elindult!!!!!!!!!!!!! :roll: Nekem híányozni fog! :oops:

Me4gyek ,mert írány pest!Majd jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Lányok, Izland tényleg fantasztikus, és valóban nagyon nyugodt ország (bár mi nem voltunk olyan nyugodtak, mikor a bérelt autó defektet kapott egy olyan úton, ami több órányira van minden lakott településtől a lávasivatag közepén) :D De a Párom és a barátja sitty-sutty kicserélték, ugyhogy nem lett gond :)

Nektek a HSG-t követően rendben megjött a mensitek? Nem tudom, mennyit várjak rá ... :((( W. azt mondta, akkor menjek vissza, ha megjön, de a hőmérőzés szerint nem volt peteérésem most, és nem is alakul semmi :( Most nem tudom, mit csináljak... lehet, hogy kimarad egy teljes ciklus? :-o
elan

Jaj ne, most olvasom :( Mi van Lexiékkel?
elan

Sziasztok Lányok!

Tegnap olyan, de olyan nyűgös voltam egész nap, hogy nem is ismertem magamra, már ugye az a reggeli kétségbeesés, de aztán utána is egész nap itattam az egereket, szegény Uram, meg csak hüledezett, hogy hova bújt a hisztizsákban a felesége.. :oops: :lol: :lol: De ő is én is a hormonokra fogtuk.. :lol:

Visszaolvastalak Benneteket és annyira, de annyira édesek vagytok, hogy ennyit szorítotok nekünk, most írok Mindenkinek (akit véletlenül kihagyok, az tényleg csak a véletlen miatt van) :D

Vic, Nyunyi, Estrella, Süni, Zsókuci, Anett Köszönöm, a dicséretet!!!! :D Tündérek vagytok! :wink:

Lippa, visszajelőltelek, ja és levettem mintát a csajszikról :wink: olyan kis huncutok, hogy nekünk pont két ilyen kisboszi :wink: kellene a pociba.. :D

Rebe, ilyenkor úúúúgy irigykedem, hogy ilyen szép helyeken voltatok, mi idén nagyon a panelból kis se mentünk.. Gondolom, hogy jól éreztétek magatokat!! :wink:

Kriszti, ma pl. rózsaszín.. jóóóóó?????? :lol: :lol: :lol: Látom nem bírod a fekvést, pedig még géped is van.. :wink: Én nem fogok tudni gépezni, mivel asztali gépünk van, úgyhogy nem nagyon hiszem, hogy itt fogok csücsülni, mert leveszik a fejem.. :oops: :lol:

Gabicsibe
, Neked jó utat, hátha még pont olvasod! És reméltem is hogy lesz időd ránk gondolni.. :lol:

Elan, Te (már lehet írtad, csak nem rémlik :oops: ) profi fotós vagy?? Ámulat micsoda képeitek vannak, de komolyan, mint egy Útikönyv.. :D

Bibar!! Én most belőttem magam erre az eredményre, ha neked szerencsét hozott, akkor remélem Nekünk is!! :D Na jó azt nem bánnám, ha KETTŐ kiscsaj lenne, :lol: Láttam, hogy Olivéretek lesz, akkor ezek szerint ez már biztos, igaz??? Gratulaaaaaa :D
torolve_20130114141731

Vikkata
biztos hogy kisfiú,én is olyan kislányos voltam mint te,de kb 1 hónapja megéreztem hogy kisfiú,és beleszerettem :P :P azért neked sem lesz nagy probléma szerintem ha nem kislány lesz :P :P bár látom nagyon beálltál :P :P drukkolok

bibar

Szia Bibar!!

Dehogy lesz, akármi lesz szerelmesek leszünk belé.. :D :D :D Ez csak egy amolyan kis játék, hogy mi két lányra vagyunk hitelesítve, de különben lehet, hogy csak fiúk csücsülnek a lombikban.. :lol: Bárki akar beköltözni, nagy szerelemmel várjuk!! :D Csak jöjjjjön már.. :D (nem vagyok ám türelmetlen...) :lol:

Kérdezhetek? A beültetéskor lesz valami pl. infúzió vagy kábítás vagy ilyesmi? Oda is ugyanúgy Kojak kell? És nem kell éhgyomorra menni ugye, mert nekünk 10 után kell menni.. így azt sejtettem, hogy még vérvétel sem lesz.. :roll:
torolve_20130114141731

Vikkata
beültikor nincs kábitás és semmi,mert nem érzel semmit pár perc az egész :oops: :oops: én kojakkal mentem,de volt borostás is :P :P nem kell éhgyomor,azt mondták egy picit lehet enni,inni nyugodtan :P :P az lesz a legjobb amikor behiv a biologus és megnézheted a leendő babáidat :P én a telcsimmel lefotoztam,örök emlék :P

bibar

Köszi Bibar, tegnap megint megnézem a Sejtjeinket és abban láttam, hogy a beültikor kaptak valami infúziófélét, így vetődött fel.. De akkor gondolom ugyanolyan lesz, mint az inszem volt.. :wink: Már nagyon várom a hétfőt.. :D Most kicsit nem leszek gép előtt!!

Lexiről most olvastam, kívánok nekik minden jót!! Drukkolok Nagyon!!! Van már valakinek új infója??
torolve_20130114141731

Vikkata, nem vagyok profi fotós, de az igaz, hogy nagyon szeretek fotózni meg kísérletezni, a párom még jobb ebben. Meg jó a gépünk, bár öregecske, le kéne már cserélni... csak úgy megszoktuk :)
elan

Rebe
Nagyon szép Korfu, én igazi Görögország-szerelmes vagyok! Ott még nem jártam, de egyszer fogok, az biztos, csak Kamena Vourlában, szívesen laknék ott!
Végig akaraom járni az egész félszígetet és a szigeteket is, ahová csak tudok, szeretnék eljutni!!! Úgyhogy röviden elfogult vagyok! :lol:

Elan
Nagyon jó képek!!! És annyira érdekesek! Olyan jó más kultúrát nézni, én csak a filmekben láttam ilyen képeket!!! Szuperek!!!

Kata
Annyira örülök, hogy 9 megtermékenyült! Nagyon ügyesek a kis petikék!!! Drukkolok hétfőre, biztos nagyon ügyesek lesztek!
Ha most leszíváskor Kojakos voltál, szerint az kitart hétfőig! (de ez az én véleményem!)

manda

Sziasztok csajok!

Gabi
nagyon jó utat nektek,bár már biztos a repcsin ülsz,utúlag is kívánok NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép

Nyunyi
Ennivalóak a pöttömkék,kívánok nagy kitartást a barátnődnek,nem lehet könnyű az biztos!:(

Elan,Rebe
tök jók a fotók.Korfun voltam nászúton,jó volt viszontlátni:))

Kata
nagy drukk a hétfőhöz,igen az inszemhez hasonló a beülti is!
Tegnap én is olyan nyűgös voltam,hogy valami eszméletlen.:)
Apát jól kiakasztottam,este meg gondolkoztam magamon,mekkora hülye vagyok.Pedig én nem szedek még hormont,lehet az idő is közre játszik:)

Kriszti
Kitartás a fekvéshez,én is olyan kis örökmozgó vagyok gondban leszek vele,de valahogy csak kibírjuk:)
Kis pocaklakónak most ez a jó:)

Hát amúgy van egy rossz hírem,tegnap a párom úgy jött haza,hogy szeptember elején úgy néz ki nem fog kapni szabit,pedig nekem kb akkor lenne a beülti:(
Még hétvégén kiderül,de most úgy fest halasztanom kell egy hónapot:(
Tudom csak egy hónap de már úgy beleéltem magam.
Martin miatt meg muszály hogy itthon legyen.
Mindig van valami,nehogy már úgy legyen ahogy elterveztük.
sehike

Lexikének nagyon drukkolok,remélem hamarosan többet tudni majd. :cry:
sehike

SZIASZTOK

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

SZIASZTOK

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bocsika a sok sziasztokért,meghülyült a netünk!!!! :x

Csaszik,bizti van valami a levegöben.én meg ma vagyok hiszti zsák!!!!! :roll:

Sehike!Nekem is nagyon tetszenek!!! :wink: Kitartás ,hamar eltelik az időőő!Bár én is igy voltam ezzel!!! :roll:

Lexikéről sehol semmi???? :roll: :roll: :roll:

Most megint mennem kell,de este jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan!!!

Nagyon tuti képek!!!! :) Montam páromnak ahogy lehet megyünk IZLANDRA!!!!!!!!!!!!!Valami csodálatos!!!!!!!!!! :D Tényleg tuti képeket csináltál!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Elan!
Gyönyörű helyen jártatok!!Húúú, mutattam páromank is, el volt ájulva...Nos, álmaim között mostantól Izland is szerepel.... :lol: :lol:

Lippa!
Megkukkantottam amoda a kis csajokat!Nagyon édesen alszanak!!!!Sajnálom, hogy nem megyek holnap!Majd legközelebb!Most úgysem tudnm emelgetni őket! :(

Szerencsére a pocifeszülés elmúlt, de estére azért bemegyek, hoyg nézzenek rám.Az éjjel az borzasztó volt.Minden forduláskor ébredtem.

Már csak 1 hét! :roll: :shock:
Vendég

Köszönöm Lányok, nagyon kedvesek vagytok, és hajrá, fel-fel Izlandra! :) A képeketet amúgy közösen csináltuk a párommal, úgyhogy őt is megilleti a dícséret, de ma külön benézett ide :) Hízott a mája :)

Kriszti, ez a feszülés a beültétés utóhatása, vagy a gyógyszerek miatt van?
elan

Halihóóó csajszikák!

Na most értem haza Pestről.sajna nincs jó hírem!Drága dokim azt mondta az UH követően,hogy satnya!:-(Még nem igazán indultak növekedésnek a petikék!(5 napja kezdödött a stimu)

Tud valaki valami biztatót írni?Olyanra gondolok,hogy valakinek rosszul indult a stimuja...de azért jól végzödött?

Krisztike!

Bevigyelek este a kórházba?Beviszleg szívesen csak akkor írj,mert úgy készülök!

Vikkata!

Ez TUTI a hormonok rovására írható,mert én egész nap itatom az egerket...alig bírom abbahagyni, pedig különösebb okom nincs is rá!

Zsebibaba74
zsebibaba74

Elan!
Remélhetőleg...Remélem nem túlstimu!Úgyhogy ennek járok utána ma! :?

Zsebike!
Nagyon kedves vagy köszönöm, de párom is jönni akar, és megbizonyosodni, nincs e baj...(nekem nem hisz) :lol: :lol:
Nnyugi, meglátod, be fog indulni minden!!Majd megmutatom a stimus lapom, és meglátod, nekem is ugyanezt a dózisokat adta...És emelte...Fokozatosan! HIdd el, pénteken már sok sok petike boldog tulajdonosa leszel!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Manda,
Tényleg tuti kis hely Korfu! Mondjuk én tavaly Mallorcán voltam így, mint te. Szívesen élnénk ott a párommal!

Bibar,
Gratula a kis pöcsöshöz!
Mi is kislányt szeretnénk, de az sem lesz nagy baj, ha kukis lesz, csak már itt figyelne a pocimban! :D

Sehike,
Elhiszem, hogy elkeserít a halasztás, de még hátha összejön az a szabi. :wink:

Kriszti,
Hűha, ennyire feszül a pocid? Lehet, hogy érdemes lenne megnézetni magad! Remélem elmúlik gyorsan!

Zsebibaba,
Drukkolok, hogy elkezdjenek a petikék növekedni! A doki mit mondott? Lehet, hogy még beindulnak azért?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
INkább este, ,és éjszaka feszül.Ma megnézetem, pedig most semmi bajom megint!Csak azért nem mentem eddig dokihoz, nehoyg azt higyje, hypochonder vagyok....Gondoltam én mindenre..:De 1 hete volt a leszívás, már nem szabadna fájni járásnál, levegővételnél...... :roll:
Vendég

Na, ez a gép dilis...A nagy D betű helyett mindig nevető figurát ír!!! :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?