Sziasztok!
Bella! Igen, itt hagyjuk Gregót a nagymamánál, de nem olyan súlyos az eset, szerencsére nem Nyíregyházán vagy Békésben lesz a lagzi, csak itt nem messze, még Pest megyében. Ha bármi probléma adódna, bő fél óra alatt itthon vagyunk. Ez szerintem kb. olyan menetidő, mintha vhol Budán lenne az esküvő, és így már nem is hangzik olyan rosszul.
Úgy gondolom, mindent alaposan mérlegeltünk és egyértelműen azt tartottuk szem előtt, hogy a Gergőt mi viseli meg a legkevésbé, és szerintünk ez a kisebbik rossz. Aztán majd okulunk belőle.
Sno! Én nem tudom, mi az SNO - talán: S, mint Sebi, N, mint

és O, mint Orsi? nekem csak "Eseno vagy Esenorsi", de kíváncsi lennék, hogy te hogy oldod fel!
mazsi! Gergő is tekereg mostanában, de legalább már nem üvölt. Gondolom talán már kevésbé fáj a hasa, de (újra) fáj, az biztos. Én úgy vettem észre, hogy a dinnye mindig betesz neki, de pl. a gyümijoghurtot már bírja. Tejet még én sem iszom, mert "régen" abból volt a legnagyobb sírás, úh azt még nem mertem, de tejes ételeket igen (na jó, nem tejbegrízt).
Megoldásként mi úgy szopizunk, hogy mindkét lába égnek mered (támasztja a combom), és így vhogy úgy nyomódik a hasa, hogy jobb neki és pl. el tud aludni.
Tej-fej: már négy adag van (+ az ezer éves), úh kezdek megnyugodni, bár levon majd egy kicsit az este hangulatából, hogy x óránként muszáj lesz fejnem, de hát vmit vmiért.
Kedd: ok. Ha minden jól megy, ott leszünk. Ez most sétáltatós vagy fűbeülős buli lesz? Csak hogy tudjam, mivel készüljek (pokróc stb.)
Kami, Barbi jó lenne, ha ti is tudnátok jönni!
ja, köszi a Ca ampulla ötletet, majd utánanézek (most, hogy jön a hétvége

), bár bevallom lenyomtam Gergő torkán a mai adagot

és a végén már nem is fintorgott annyira....szegénykém. Megkérdezem a patikában, hátha adnak recept nélkül is....patika van szombaton is.