A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Sno! Miért vagy SNO? :roll:

Bella! A földalatti végállomása nem a városligetbe van. :wink: Csak hogy nehogy eltévedjen valaki! A mexicói út a végállomás! :)

Nem tudom valaki kérdezte de most nem találom ki ezért bocsi hogy mennyi hozzátápi kell?! Amikor már kiváltottam egy etetést ugyanannyi főzit, gyümit, pépet kap mint tápszert kapna! 160-200 gramm között. :)

KépKép
csongria

Bella, Lora, Sági, T. Többiek,
Akkor legyen kedd 10 a játszótér mellett a Ligetben (ha már hétfőre szar időt mondanak Sági szerint és Lora eleve keddet írt)?

KépKép
bozotka

Nekem jó a kedd!

KépKép
csongria

Nekünk ok a kedd!!! :D
Vendég

Nekünk is ok a kedd! :) Egyébként Bella javasolta, nem én!

Imádom a kislányomat, mondtam már? :oops: :lol: Csak úgy... :D

Most megyek készülni az estére. Csajbuli lesz! Kimenőt kaptam! 8) Brigócám meg épp beájult, úh irány a fürdőszoba! 8) Csak ne félnék annyira a holnapi fáradságtól! Iszonyat lusta és álomszuszék lettem! :oops:
lora7

Lora! De jó neked csajbuli! Irigy-irigy :oops: :lol:

KépKép
csongria

hi! Most villámgyors leszek, mert ha Apa itt talál, végem. Mehetek az Anoním Babanetfüggőkhöz....
Előszöris Sebinek sok boldogoságot!!! (Sno-hát ja, miután elárultad, hogy Orsi vagy...) 8) 8) Akár bigsis is lehettél volna, tudom, de gyorsabb voltam :wink:
Picasara csak úgy tudok képet feltölteni, ugye, ha előtte a progit le?
Nem tudtam még megfejteni Bellát és Mazsi is egy nagy talány, Bozótkát csak kapisgálom és Kami sem volt nekem egyértelmű az első időkben :oops: :oops: (csak 1 db becézetlen Kamillát ismertem előtte)
Bozotka,
jó kis maxi hsz!
Ágiboldi! Győztél!!
Éjszkázós lányok,
ugye, azért a netre nem pattantok fel éjjel?
Május, banyek le vagyok lassulva. A poén a gép kikapcsolásakor esett csak le, tökjóvót!!! :lol: :lol:
Sági, sziaaa!!! :wink: Megelőlegezem a hófordulós köszöntést Petikének hétfőre, mert valszeg nem leszünk (asszem sajna kedden sem, pedig kááár!!!
Mindenkinek szép hétvégét és jó találkát!
Vendég

Nekünk is jó a kedd Májussal.

Kép
Kép
agiboldi

Bigsis, nem értem ám a kérdést de a Picasa-ra ha nem csak rámész nézegetni, hanem be is jelentkezel, akkor tudsz feltölteni is. Tudod a jelszót?

Kép
Kép
agiboldi

Bigsis,
Én értem a kérdést. Nem kell letölteni a Picasa-t (mert van egy ilyen szoftver), hanem simán is van egy upload gomb.

KépKép
bozotka

Sziasztok!
Jó sokat írtatok napközben. Én barátnőzni voltam. Lillus tök rendi volt, aludt egy jót a barátnőmnél, így tudtunk dumcsizni. :)

Úgy érzem 2 ablakosan kell olvasnom, mert nem tudok reagálni! :lol: :lol:

Kedd, V.liget?
Mi is mennénk szívesen, ha nem utáltok nagyon! :D :D

Lora!
Irigyellek a csajbuli miatt! :)
A nagy talira úgy sem tudsz jönni, ha nem eszünk csülkös pacalt? :wink: Remélem a műtét nem visel majd meg nagyon és gyorsan rendbejössz! :)

Pann!
Kívánom, hogy holnap tudjatok rendesen kikapcsolódni és Gregorius úrfi is kibírja 2 adag tejcsivel! :) Bár, a gondolataid biztos körülötte fognak járni (tapasztalat), de azért próbáljátok meg jól érezni magatokat! :)
Én is csak a ca ampullát tudom javasolni, kérdezd meg a védőnőt, lehet-e.

Kladi!
Zsófi is sokat változik napról napra! :) A haja nem hullik? Mert nem úgy tűnik, hogy kevesebb lenne! :lol:
Szerintem, ha már lesz hozzátápi, nem feltétlenül szükséges vizet adni. Mert ha szopizik mellette, akkor az elviekben elég szomjúság ellen. De azért inkább próbáld szoktatni a vízhez is, biztos ami biztos alapon!
A bébiharisnya számozása ugyanolyan, mint a ruháké. Most amit vettem, az 68/74-es. Mikor kibontottam, láttam, hogy akkora, hogy kábé 1 évesen lesz rá jó! :shock: :shock:

Boldog 5-ödiket Sebinek! :)
8 kg! Az azért nem semmi!!! Azt hiszem ő a topic legnehezebb babája! :lol: :lol: Cáfojatok ám meg, ha nem így van! :D

Mindjárt folytatom, csak nyeker van! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Na, elaludt a nagy Blökibirkózásban! :D Keresztben az ágyban és cumi nélkül! :lol: :lol:

Orsi!
Miért ez a nicked? :lol: :lol: (tudom ám!) :wink:

Mazsi!
Végül mit főztél? :)

Ria!
Mire nem jó az internet? :) Kedves kolleganő :twisted: :twisted:

Ágiboldi!
Én is úgy vagyok a hasfájással, mint te. Sokszor nem is tudom, miért sír: vagy jön a foga, vagy álmos, vagy fáj a hasa, vagy csak egyszerűen mert olyanja van. Na, az álmosságot legalább tudom, mert az jellegzetes. Hasfájás meg kábé 6 hetesen volt utoljára, vagyis annak tudtam be anno a sírást.
Jöhet a köv.meló! :D

Szerintem a éjszakai ébredés életkori sajátosság. Még Zita mondta, hogy nappal nincs idejük enni a babáknak, ezért éjszaka próbálják. Remélem egyszer eljön az is, mikor nappal nem csak 5 percet szopizik, hanem eszik rendesen és alszik éjszaka! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

bocs, pótolják :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

timo
h megy a cumi nélkül alvás?? lehet, h nekünk is az kéne, mert km (bigsis, ez lesz a legújabb rövidítésem, =kele mackó, hiába, a gyorsíróvér, na :lol: ) mélységes élvezettel kiveszi a szájából, majd nyafog, h hova lett

pann
jó mulatást az esin, próbálj meg kikapcsolni, rem, sikerülni fog! én pont azon gondolkoztam, h milyen kár, h nincs több ilyen programunk, mert most már biztos jobban tudnám élvezni.

mazsi
minden elismerésem a diétádért! ugyan tény, h kele sose volt hasfájós (legalább hasfájós nem volt), de én tuti befordultam volna, ha ennyi mindent ki kell hagynom!

tali
szuper, h ilyen sokan leszünk! http://www.koponyeg.hu/ szerint nem lesz rossz idő!

majus3

Na végre van élet! Már nagyon el voltam keseredve délután olyan magányos voltam. :( Beni meg sokat aludt ma.

Május! te és Ágiboldi kendővel ill. kenguruval jöttök és hoztok plédet? Vagy babakocsi?

Timo: Babakocsi?
Lányok! Ha a babókáitok hasalnak a földön és támaszkodnak nyitva van a tenyerük? Mert Beninek ökölbe van a keze szinte állandóan. :roll: Remélem ez nem gáz.

A jó hír hogy Beni 6640 gramm hétfőn mértem 6520-nak. 120 gramm nem rossz 4 nap alatt. Főleg Beninek! Úgy látszik bejött neki a főzelék ja és persze a banános tápszer :lol:

KépKép
csongria

Halihó!

Elnézést hogy csak ilyen ritkán és kiszámíthatatlanul tudok beugrani... még mindig itt van David fia, és apa és fiú általában a gépe(ke)n lógnak, ha éppen lenne egy kis időm a lányok mellett leülni. No mindegy.

Velünk minden rendben van, ma jöttünk fel a Balatonról. A lakás romokban hever, a srác vasárnap utazik, az öcsém holnap érkezik Amerikából, a húgom vasárnap Vietnámból (jó életük van, nem?). Remélem most majd egy kicsit ki tudom fújni magam, egy csomó mindent szeretnék csinálni a lakásban... pl rendet. Vissza kell vinni Zsuzsa kiságyát a saját szobájába. Szegény, biztos nem fog örülni neki, hogy most két hét együttalvás után ki lesz paterolva. Lehet egy pár éjszakát ott kell töltenem majd velük, attól függően, milyen gyakran ébrednek. Mert Szilvit is szeretném most már következetesen ott altatni, a gyerekszobában. Egész jól megszokták már egymást.

Muszáj kipakolnom a szekrényt, tele van kinőtt ruhákkal. Zsuzsáét el kell rakni, hogy majd Szilvi belenő, de Szilvi kinőtt ruháit el akarom kezdeni eladogatni. A babakocsin már túladtam, a Peg Peregón amin a testvérfellépő volt, és nagyon örülök magamnak, mert többért adtam el mint amennyiért én két évvel ezelőtt megvettem. Ennek örömére gyorsan elkezdtem hirdetni a bölcsőt és a kengurunkat is. Kenguruból/kendőből is pusztítást fogok végezni, mert túl sok van, és nem használom őket. Nem utolsósorban a saját szekrényemet is selejtezni kéne, igencsak ráfér... olyan holmik vannak benne amiket évek óta nem veszek fel, szinte be se nyúlok a szekrénybe, mert amit hordok az a szennyes és a ruhaszárító meg a testem között van körforgásban.

Jó lesz majd egy kicsit szusszanni a nagy vizit után... bár úgy látom, Davidet azért feldobja, hogy itt a srác és van kivel beszélgetni egész nap a sportról, meg végül is jó, hogy mindig van itthon élet meg nyüzsgés, azért kicsit káoszos is a dolog. De így az ember elgondolkodik a nagycsaládról. :D Egy biztos, ez a lakás kicsi hozzá, illetve ha nem is kicsi, nincs benne elég szoba.

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy ÖT gyerekem van. Pontosabban egy nagy, egy ikerpár, és megint terhes vagyok és ikreket várok. :shock: Szerintetek ez valami tudatalatti jelzés??? :lol:

Na megyek aludni én is mert holnap reggel lehet megbánom hogy itt "kukorékolok".

Ja, egy kép. Elmentünk Tihanyban sétálni, megnéztük az apátságot, fagyiztunk, stb. Ez a kép készült rólam meg a lányokról, nekem tetszik, pedig olyan vagyok rajta mint a málhás szamár. De legalább tipikus. :D

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Most komolyan (és nem illik megnézni a táblázatban): szerintetek milyen idősnek nézek ki? Mert a piacon azzal udvarolt egy eladó, hogy 18 évesen szültem?!?!? Rögtön vettem is tőle több kiló gyümölcsöt... :lol:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki! jó nemzetközi a családotok! de gondolom legalább nem unalmas mindig történik valami! :) Tényleg jó a kép rólatok!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Bella! Igen, itt hagyjuk Gregót a nagymamánál, de nem olyan súlyos az eset, szerencsére nem Nyíregyházán vagy Békésben lesz a lagzi, csak itt nem messze, még Pest megyében. Ha bármi probléma adódna, bő fél óra alatt itthon vagyunk. Ez szerintem kb. olyan menetidő, mintha vhol Budán lenne az esküvő, és így már nem is hangzik olyan rosszul.
Úgy gondolom, mindent alaposan mérlegeltünk és egyértelműen azt tartottuk szem előtt, hogy a Gergőt mi viseli meg a legkevésbé, és szerintünk ez a kisebbik rossz. Aztán majd okulunk belőle. :roll:

Sno! Én nem tudom, mi az SNO - talán: S, mint Sebi, N, mint :?: és O, mint Orsi? nekem csak "Eseno vagy Esenorsi", de kíváncsi lennék, hogy te hogy oldod fel! :wink:

mazsi! Gergő is tekereg mostanában, de legalább már nem üvölt. Gondolom talán már kevésbé fáj a hasa, de (újra) fáj, az biztos. Én úgy vettem észre, hogy a dinnye mindig betesz neki, de pl. a gyümijoghurtot már bírja. Tejet még én sem iszom, mert "régen" abból volt a legnagyobb sírás, úh azt még nem mertem, de tejes ételeket igen (na jó, nem tejbegrízt).
Megoldásként mi úgy szopizunk, hogy mindkét lába égnek mered (támasztja a combom), és így vhogy úgy nyomódik a hasa, hogy jobb neki és pl. el tud aludni. :D

Tej-fej: már négy adag van (+ az ezer éves), úh kezdek megnyugodni, bár levon majd egy kicsit az este hangulatából, hogy x óránként muszáj lesz fejnem, de hát vmit vmiért. :?

Kedd: ok. Ha minden jól megy, ott leszünk. Ez most sétáltatós vagy fűbeülős buli lesz? Csak hogy tudjam, mivel készüljek (pokróc stb.)
Kami, Barbi jó lenne, ha ti is tudnátok jönni!

ja, köszi a Ca ampulla ötletet, majd utánanézek (most, hogy jön a hétvége :x), bár bevallom lenyomtam Gergő torkán a mai adagot :oops: és a végén már nem is fintorgott annyira....szegénykém. Megkérdezem a patikában, hátha adnak recept nélkül is....patika van szombaton is.
Vendég

Ria:

Azért a család maga nem ennyire soknemzetiségű. :) "Csak" magyar és amerikai van benne. A húgom nyaralni ment Vietnamba, jó neki!!! Olyan érdekeseket írt róla. Én is szívesen mennék külföldre, utazni, jó régen nem voltam pedig fiatalabb koromban állandóan mentem hátizsákkal, bele Európába. De Ázsiában még nem voltam.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Pann:

Mi is hivatalosak vagyunk esküvőre szeptember végén. Komplikált eset, jön haza az unokatestvérem Amerikából a feleségével. Kint ilyen kényszerházasságot tartottak, semmi ceremónia, és most hazajönnek mert a lány családja (meg ő is) lagzit szeretne, olyan igazi magyarosat. A lány családja Hévízen lakik, ott lesz az esküvő is, és jelenleg úgy van, szobát kéne kivennünk hogy el tudjunk menni. Igen ám, de David szülei is pont akkor jönnek látogatóba!!! :shock: És az esküvő maga 6 órakor lesz, utána pedig vacsora. Agyaltam rajta, de szerintem nem jó ötlet 6 órakor megkockáztatni elvinni a lányokat a ceremóniára, mert 7-kor nálunk már fürdés, legkésőbb 8-kor alvás, és általában 5-6 óra tájban megkezdődik az esti nyűgi. Gondolom nem örülnének neki ha végigordítaná a két gyerekem a szertartást. Úgyhogy valószínűleg mi azt fogjuk csinálni, hogy David fekteti őket a hotelszobában, én meg egyedül megyek a szertartásra, aztán ha már elaludtak, akkor rábízzuk őket a David szüleire (akiket leviszünk Hévízre ecélból), és akkor jöhet ő is vacsorázni. :)

Most már csak a szülőkkel kéne egyeztetni...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ria, ha hason, akkor ökölben..
Hát ez jó kérdés, mert kenguruval kéne a földalatti miatt (hacsak nem találunk másik útvonalat), akkor viszont nem bírok még egy plédet is cipelni..

Róki, gayon tetszik a kép. Egy tizedmásodpercre még én is kedvet kaptam a két pici gyerekhez. De már elhessegettem :lol:

Pann, jó mulatást!
Timi, persze, h jöttök Lillussal! :D

Kép
Kép
agiboldi

akarom mondani nagyon tetszik...

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt! :(

Lillus fél 6-kor kelt! És nem tűnt úgy, mint aki vissza akar aludni. Most a pihiszékben sikongat! :twisted: :twisted: :twisted: Még minimax sem volt olyan korán. Én meg csak puffogok magamban, Bali békésen durmol a hálóban.. :( :( (anyasors :roll: )

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timo!

Nálunk is ez a helyzet, Ádám húzza a lóbőrt, én meg kint járókáztatom a dedet. Azért leírom, hogy mi fél kettőtől folyamatosan keltünk, egy-másfél óránként, aztán hétkor beindultak az aszfalttörő gépek is az ablak alatt (szombaton, reggel 7:06-kor :!: :shock: :evil: :evil: :evil: ), ezenkívül már csak a szúnyogok folyamatos támadásairól kell említést tennem, bár ők hét körül elültek. :? Szóval azt hiszem ez volt idáig a második legsz@rabb éjszakánk. Olyan leszek az esküvőn, mint egy zombi. Remélem nem fogok elaludni a szertartás alatt...most úgy érzem, hogy ha egy kis csönd lenne, bárhol el tudnék aludni.

megyek, nézek valami nem mérgező szúnyogölőt a neten
Vendég

Pann!
Azért Lillus is megörvendeztetett 2 körül egy "anya játszunk már gügyögéssel". De mivel semmi hajlandóságot nem mutattam eziránt, egy kis evéssel is megelégedett! :)
Útfelbontók: :twisted: :twisted: :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

timo
n röhögtem a minimaxos megjegyzésen :) ma kele is korábban kelt egy órával, de szeri félórát-órát reggel elvan a járókában, úgyh 7től kellett csak foglalkoztatni, amit már hajlandó vagyok bevállalni. hát igen, az egészben az alvó férj a legidegesítőbb tényező :oops:

pann
tudom, h lesújtó véleménnyel vagy a szúnyogirtókról, de lehet, h mégiscsak meg kéne próbálnotok, főleg, ha ilyen rosszul reagál rá gergő. nemalvásért részvétem, de sajnos az ilyen programok előtt tuti ezt sorsolja a gép

tali
sztm legyen fűbenülős, ne sétáltatós!

róki
28

ria
még nem egyeztettem ágiboldival, de sztm bkocsi, mert pléd muszáj +enni-innivaló. bár pont tegnap vettem egy hátizsákot, elvileg lehet, h abba beleférek, meglátjuk. de úgy néztem, h v troli, v földalatti kikerülhetetlen, de majd jól megkérünk vlki(ke)t, h segítsen(ek) a lépcsőn.

elvileg ha a tenyerén támaszt, akkor ki kell nyújtania az ujjait, ezt még a marcsi (gytornász) mondta. meg is mutatta, h tudjuk rávenni. majd megmuti kedden

majus3

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Május, Ági,
A 4-es busz megáll az Oktogonon és a Hősök terén is. Az új busz, még lépcsőzni sem kell vele. A 4-es is kiváló, kimarad két megálló közte, de lehet az nem jár napközben csak a sima, a is 15 percenként délelőtt.
Remélem segítettem a könnyebb célhozérésben.
Vendég

Jóreggelt,

na ez az Ági, köszi, épp kérdezni akartalak a buszról, mert emlékeztem, h mintha írtad volna egyszer. Az jó volna, mert sztem is babakocsiznunk kéne.

Muszáj elmesélnem, h milyen király dolgom volt ma reggel (leszámítva a hajnal 2-es kelést és etetést :twisted: ). Apuka tegnap este úgy döntött, h mivel egész héten fordítottam éjszaka, és még ki is takarítottam pénteken, ezért ma délelőtt alhatok!! Úgyhogy a 6-os etetés után kimentek a nappaliba, és én 10-kor keltem! :lol: Addig az este lefejt tej ill. tápszer helyettesített.. Úgy érzem magam mint aki szó szerint újjászületett egy zombiból!
(Gondolom holnap fordítva lesz... :? ) :)

Tapasztaltabbaktól kérdezem, h ilyenkor menyire látszik a gyerek jelleme? Hogy később milyen lesz? Mert én nagyon rosszat sejtek, sztem iszonyatosan akaratos hisztis kiscsávóval állunk szemben, próbálom hitegetni magam h ez még ilyenkor nem tudható, de nagyon gyanús. nem azért mert sír, az rendben van, hanem ahogy, amikor, meg amilyen agressíven csapkodja a lógóit, és nyög a döhtől ha nem az van amit kitalált...

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi, Május! pontosan nem tudom hogy merről jöttök de 4-6 villamos. A Blahán át a 74-es trolira és az a városligetbe tesz le. Arra simán fel lehet tenni a babakocsit én is azzal megyek csak az ellenkező irányból. :)

Biztos volt valami a levegőbe mert Beni is kelt 3/4 2 kor és meg kellett etetnem. :(

Tök jó lesz a városliget. :D Én tudok vinni 3 vagy 4 kis baba pokrócot!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Először is rólam! :) Tök jó volt a csajbuli! Fél 1-re értem haza. (7től) Apáék is jól elvoltak, még telefont is kaptam, hogy Brigike már alszik. Teljesen újjászülettem! Persze 2-kor ébredt a kicsi lányom, de utána csak fél 8-kor. Úgyhogy még aludni is sikerült! :lol:

Ellenben ma megtörtént mindenki rémálma! :( Reggel lementem a közértbe és nagy sírásra értem haza. Hát édes párom a nagyágyon hagyta Brigit és lebucskázott onnan. :( Szerencsére semmi baj nem történt, egy icipici karcolás van a homlokán. Amúgy már jókedvű és valszeg el is felejtette az egészet. :) Úgy látszik ezen is túl kellett esni... (Azért annyira örülök, hogy nem én voltam! :oops:)

Ria
Tök örülök, hogy Beni szépen hízik. Biztos a tejpéptől. Egyébként Briginek nyitva van a tenyere hason. Beni csak hasaláskor nem nyitja ki, vagy egyébként sem?

Tali
Szerintem is inkább fűbenülős legyen. Én valszeg viszek kengut is és babakocsit is. Általában így szoktunk közlekedni. :)

Ágiboldi
Ezt a kényeztetést! 10-ig aludni! Az 2-től számítva 8 óra! :wink: 8) Ezért irigy vagyok! Kb egy éve nem aludtam ennyit egyhuzamban! :evil:

Róki
Nem vagy egyedül, én is utazgatnék szívesen. De idén biztos nem jön össze. :( Viszont a barátnőmékkel tervezzük már a jövő évit! Már az is tök jó, hogy tervezhetek.
Tündériek a lányok. Olyan szépek vagytok így együtt. Hát tény hogy fiatalabbnak nézel ki!
lora7

hali!

gyors bekukk mert mindjárt grillezünk :lol: hi-hi-hi nem kellett főznöm :lol:
tegnap végül egy nagy lábas lecsót csináltam incsi-fincsi lett :lol:

ria
még nem figyeltem h Lea keze h áll ha hason fekszik de majd megsasolom ma :lol:

hasfájás
a titok nyitja h az első pár hétben mindennapos volt a szívszaggató ordítás így mindent megvontam magamtól (amiről sejthető volt h pocakfájást okoz ) és egyenként 1-1 nap bepróbálkoztam velük hátha vmelyik mégsem...de sajna szinte minden...most annyival jobb a helyzet h napi 1 paradicsom mehet, kevés fehérpaprika a tejföl ill sajtok még egy kis dinnye is :lol: szóval itt tartunk most és bár elmúlt 4 hónapos még mindig problémás... ez van

pann
Leával nem egyszerű a szopi mert olyan mint egy sajtkukac (akkor is ha nem fáj a pocija... :lol: ) így az h a combomra támassza a lábát lehetetlen mert kék zöldre rugdosna :lol: :lol: :lol: de ez nem is rossz 5let

jó szórakozást nektek!!!! 4+1 adag csak elég lesz a fiatalúrnak :lol:

na most megyek is
szép napot mindenkinek :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi
Épp most sül a nektarinos muffin. Remélem lesz olyan jó, mint az illata! Majd megírom! :)
lora7

sági
köszi a 4es busz tippet, ez lesz a megoldás!!

ria
hihihi azt láttam, h te bárhova felteszed a bkocsit, de nekem nem menne a troli :oops:

ágiboldi
8 óra alvás, bosszantani akarsz? :twisted: (megérdemelted, váljék egészségedre!)
bár a tapasztaltaktól kérdezted, azért leírom :lol: én tök sokszor látom kelén, h mennyire külön személyiség, legjobban ezt imádom benne. de nem hinném, h boldi "agresszivitása" személyiségjegy lenne. sztm ez csak annyi, h az agyával többet szeretne, mint amennyit fizikailag meg tud valósítani (láttunk már ilyet :twisted: )

lora
csajbuli :)
brigi leesés :( ezek szerint tényleg úgy van, h nem szabad egy percre se felügyelet nélkül hagyni a babákat nem biztonságos helyen. jó, h nem lett semmi baj az ijedtségen kívül

majus3

Sziasztok!

Látom jó kihalt a net mint minden szombaton.

Május! A troli 70%-ban új arra csak föl kell tolni a középső ajtónál. Ha régi akkor a hátsó ajtónál csak két lépcsőfok sokkal könnyebb mint a sima busz. De hát én bármire feldobom egy pillanat alatt. Most pont azon agyalok hogy eladom ezt a babakocsit és veszek egy könnyebbet. Mert azért már 17 kg-ot emelgetek nap mint nap buszra lépcsőn stb...

Na megyek fürdetjük a Bébit.

KépKép
csongria

Mazsi
Már el is fogyott az összes muffin. Pedig csak ketten ettük a párommal. :oops: Nagyon fini volt, csak aki azt a kockacukrot a tetejére kitalálta! Az csak arra volt jó, hogy ráfojt és ráégett a sütőre! :evil:

Tényleg elég kihalt most a fórum. Egész du. Brigivel játszottam. Úgy bírom, mikor hangosan kacarászik. :lol: Egyre értelmesebbek ezek a kislurkók!

Megyek mert jön a fürcsi, aztán be az ágyba. Legalábbis ez a terv! :)
lora7

Sziasztok!

Írt a Móni!!! :D Sokan nem ismeritek, mert a szülés óta nem nagyon tud jönni. Szóval jól vannak, Gergő már 6700 gr, minden irányba fordul. Ma kapott először barackot és ízlett neki. Ja és egész nyáron lent vannak a Balcsin. Puszil mindenkit!!! :D
Vendég

Jóreggelt! :D

Van még rajtam kívül vki, akit vasárnap sem hagynak aludni? :twisted: :twisted:
Tegnap Tiszaújvárosban voltunk barátnőzni, jó volt, Lillus is jól viselkedett.

De jó, hogy írt Móni! Igazán kiváncsi lennék Gergőre! Bár a lényeg, hogy minden okés velük! :D :D

Ágiboldi!
10-ig alvás? Nem szégyelled magad és még le is írod? :D :D :D Na, jó, aki tud, az aludjon! Szupi apa, hogy így bevállalta Boldit! :D És ennyi fordítást jól ki is kellett aludni! :)

Ria!
Én sztem kenguruval megyek, mert a 69-es vilire képtelenség feltornászni a b.kocsit. Majd legfeljebb bekéreczkedünk vki mellé egy szunyára! :lol: :lol: (mármint Lilla :oops: )
Plédet viszek.

Amúgy én nem tudom, hol van a játszótér, ahol talizunk, vki segítsem már lécci! :D :D

Roki!
Tök jó a kép, aranyos, ahogy Szilvi "felnéz" Zsuzsára! :) Hát, és tényleg túlzsufi vagy! :lol: :lol: :lol:
Azért tudsz pihizni is a gyerkőcök és David fia mellett? :)

Pann!
Milyen volt az esküvő? Gyere és majd mesélj! :)

Lora!
Emberemlékezet óta nem buliztam.. irigy-irigy! :) Apa egy hős volt, pláne, hogy nem is zaklatott telón, Brigi meg nagyon ügyi volt!
Leesés: :cry: :cry: :cry: :cry: Szerintem ez elkerülhetetlen, bármennyire is vigyázunk egy csöppségre. Lényeg, hogy nem lett semmi baja! :)

Mazsi!
Ismerős a szopi közbeni rugdosás. Én lefogom a lábát gyengéden, aztán mikor már belejön a szopiba, abbahagyja magából! :)
Viszont a cicinkörbenézés és közben cicibimbó húzás még mindig van! :oops: Sötét hangtalan szoba szopi közben ide vagy oda! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Mi se aludtunk sokkal tovább 7:20-kor már ki kellett hozni közénk! :evil: De aranyos mert itt dumál és forog össze vissza! Csak hát mi aludtunk volna :oops: A mexikói útra jössz be? Mert ott talizhatunk én tudom hogy hol van a játszótér. :)

Tényleg kik jönnek hányan leszünk? Mármint a ligetbe!? Remélem nem fog esni az eső :roll:

KépKép
csongria

sziasztok, jó reggelt Timó!

Gyorsan végigolvastam mindendt! :D (anyósoméktól írok!)

Rólunk röviden!
1. éjjel elég jól telt. Az utazás és a du-i szopi után 8kor magától aludt el a Linus, ilyet eddig csak talán egyszer csinált! Meg is leődtem rajta, majd éjjel szokásosan 2x kelt fel.
2. éjjel már kétóránkénti éredés, kb 5-5 perc szopival, és 6kor kelt végleg... most zombi vagyok!!!

Eddig nem is tudtam az utazóágyat használni, mert annyira zizeg, hogy felébresztette a félig szendergő kicsit! (Philippo) Úgyhogy velem aludt, és tapasztaltam amit Lorca írt a "követjükanyutazgyban"-ról :D

most aludt 1 órát, ő vidám , kipihent, én álmos... megyek is

nanica

Sziasztok!

Tali:
Sajnos mi nem tudunk menni, nagy macera bemászni budakesziről és pont 11kor eszik Laura gyümölcsöt. Ez még a kisebb baj, mert értetek egyszer legfeljebb kihagynánk. :wink:
szóval a nagyobb baj, hogy még mindig a mózes kosarat használjuk és azzal egyszerűen képtelen vagyok megemelni a babakocsit. Bigsis mondta, hogy elkezdhetnénk szerinte a sportrészt, annak ellenére, hogy Laura még nincs 6hónapos, szóval lehet, hogy majd belevágunk. De olyan jól alszik nekem a kiscsaj ebben a mózesben, annak elelnére, hogy 10centi, és kinövi. :) Ja, kengurunk nincs...
Szóval ciki, nem ciki Laura még soha nem BKVzott. De hamarosan nekivágunk a nagyvilágnak! Már alig várom! Remélem még szeptemberben is lesz ilyen buli!

Lora: Tetszik a 3. neved. :wink:
Sajnálom a leesést. Én is rettegek, h mikor éri Laurát az első baleset.
Ja, és én is imádom!! :D

Pann!
Örülök, hogy csak nyirokcsomó, megnyugtattál. És gratula a forgáshoz is.

Mazsi!
Én szépen követtem a leírást és nem mertem előre bekeverni a tápit, sőt, mint írtam a mai napig 5percig forralok, és naponta sterilizálok. De onnantól fogva, h rájöttem, hogy fel lehet a vizet előre forralni, :oops: majdnem ugyanott vagyok, mintha előre bekeverném.

Mérés:
Mi nagyon egyszerűen mérjük Laurát! :) A módszer a következő: Apa rááll a digi mérlegre, majd utána rááll Laurával is, majd egy egyszerű kivonás következik! ;)

Sebinek boldog hófordulót + 2napot! ;)

Itatás:
nekünk a doki mondta a nagy melegben, h mindenképpen igyon Laura. Én vettem édesköményt, és abból teszek neki a forralt vízbe. Ez segíti az emésztést is. Nem nagyon akar inni a kiscsaj, szóval úgy szoktam, hogy a tápi előtt adok neki, és akkor mindig iszik egy kicsit. A cumisüveg nekünk adott...

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Lillus baromira unhatja a fekvést, mert ilyeneket csinál:

Ha bele tud vmibe kapaszkodni, felül. Szerintetek ez nem gáz??? :shock: :shock: :shock:

Dinyus!
Szerintem is nyugisan kezdheted a sport részt használni, kábé mi már egy hónapja úgy sétálunk, hogy meg van döntve a b.kocsi háttámlája, mert így legalább nézelődik! :)

Nanica!
Fantasztikus éjszakád lehetett. :( :(
Lillus a b.nőmnél aludt utazó ágyban és tényleg zizeg. Ha meg az oldalához raksz egy pelust vagy takarót, 1 percen belül leszedi! :shock:

Ria!
Talizhatunk a Mexikóin! :)
Majd megdumcsizzuk! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 17:24-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Bella!
Boldog hófordulót nektek!
Az átalvás miatt ne aggódj, egyszercsak majd átalussza, azért ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Ahogy látom sokaknál probléma...
Lehet ám, hogy extra szerencsés mami vagyok ezen a téren. Első gyerkőcnél, még nem tudok viszonyítani.

Majus!
Hát igen, azért minden szempontból a szoptatás az mégiscsak szoptatás.
Én 2hónapig próbálkoztam...megvolt az a bizonyos sok szenvedés is a tejcsiért, volt fejés is rendesen. Csak mennyiség nem volt. :(
Mondjuk a szoptatási tanácsadásról, ill. házhoz jövő segítségről csak itt olvastam... Legközelebb ezt is kipróbálom. MINDENT, ami lehet! (Ha erről írna valaki részleteket, szívesen venném, akár priviben is. Jön egy nő és ott ül, és nézi, hogy hogy megy a szoptatás? vagy hogy kell ezt elképzelni :?: ) Kösziii

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Csak gyorsan benézek egy kicsit, mert du vendégek jönnek és hát a lakás...!

Szerencsére Briginek a homlokán a karcolás már nem is látszik! Hihetetlen milyen gyorsan regenerálódnak a kistörpék! Nekem tuti még 2 hét múlva is látszódna! Úgyhogy leesés elfelejtve, tanulság levonva!

Nanica és a többi sokszor kelő részvétem. Most tök jó, mert egy pár napja Brigi ráállt, hogy 3-4 körül felkel szopizni aztán fél 9-ig alszik tovább. 9-kor szopi, aztán 10-től dél-1-ig alszik. Most is csicsikál. Apa meg vásárolni ment és azt hiszi, hogy itthon takarítok. :oops: :lol:

Ja és ma is sütnöm kéne a vendégeknek. De nem merek hozzákezdeni mert mire megjönnek még elfogy. Majd úgy időzítem, hogy akkor legyen kb. kész mire jönnek. :oops: :lol:

Szopi közbeni rugdosás: Brigi nem rugdos. Ő bokszol. Méghozzá jó erősen a cicimbe. Néha csillagokat látok, iszonyat erős. És nem azért mert nem jön tejcsi! Egyszerűen most ilyen. De én is mint Timo, ha lefogom abbahagyja egy idő után. Ja és lehet, hogy a fogat nem lehet érezni szopi közben, de amikor már csak játszik és komfortozik, akkor bizony igen. Pedig még ki sem nőtt!
lora7

Timi! Most látom milyen ügyi Lillus! :shock: :lol: Szerintem nem gáz! Amit magától csinál, azt már bírja is. VAgy nem? (Most a gerincére gondolok) Úgy látszik belehúz a kicsi lány! Most hogy már forgolódik, gyorsan fel is ül nehogy lemaradjon! :lol: :lol: :lol:
lora7

Timi! Nem semmi Lilla már most hasizmozik lehet hogy ő lesz a Béres Alexandra utódja :lol: Beni is próbál már a pihiszékében de háton fekve nem mert nem is nagyon fekszik háton. Láttad Beni meg már állna...

Dinnyuska szerintem nyugodtan használhatod a sport részt majd legfeljebb alszik a pokrócon... A volánbuszra fel tudod tenni nem? Aztán 1 villi. Na gyere mááááá...

KépKép
csongria

Kitaláltuk Balival, hogy kedden elmegyünk moziba, megnézzük a HP-t. Persze, kell lefejni tejcsit, hogy majd anyósom oda tudja adni Lillusnak. Háát, nem gondoltam, hogy ilyen keservesen megy. Kábé 20 ml-t ha ki tudok sajtoni egyszerre a cicimből! :shock: :shock: :shock: Pann, hogy csináltad a 3 adagot? :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok! Növelve ezzel a kis korkülönbségesek táborát, két huncut kisfiú anyjaként.
Néhány (idilli) kép róluk:

Gyere nézzünk kisvakondot!
Kép[/img]

Így kell vele játszani!
Kép

Dumcsizzunk
Kép

Remélem nem lesznek túl nagyok.
Üdv:
Mónika

mmónika

Sziasztok,
Lora, nagyon irígyellek a hosszú alvásidők miatt. Bár éjszaka én sem panaszkodhatok (max. 1X kel és reggel is 7 fél 8-ig kihúzzuk), de tegnap meg ma napközben szinte semmit nem alszik (esetleg 15 percet). És álmos, látszik rajta. És mégsem.
Köszi a tanácsokat víz és hozzátápi ügyben. Ma adtam pici vizet nem kávéscsészéből, de vastag falú csészéből és ivott annyit, hogy elállt a csuklás (bár nem biztos, hogy azért).
Tegnap voltunk babaúszáson a Campona mellett. Végül is tetszett neki, pedig izgultam mert nagyon nyűgös volt előtte, mivel ugye nem aludt. De tetszett neki, pedig minden volt rögtön. Arcon locsolás, merülés. Merülés úgy, hogy a derékig érő vízben levitték az aljára és egyedül jött fel. Nem vett levegőt még utána sem pár mp-ig, és csak egy picit sírt a meglepődéstől utána (de nem sok gyerek sírt), pedig 6 új volt. Meg lebegtünk háton a vízen, úgy hogy csak a fejét fogtuk. Ez különösen bejött neki (ettől viszont több gyerek sírt).

Timi,
Hullik a haja. Mondjuk azon a képen annyira nem lászik, de oldalt és hátul jelentősen megritkult. Már egykori Ákos frizurája kezd lenni (oldalt felnyírt).

Orsi,
Vágni azért még nem.

Na, megyek.

KépKép
bozotka

Timi, mikor fekszel este? Én úgy tudok nagy (120-160) körüli adagokat fejni, h mikor elaludt 9-kor akkor én még ébren vagyok és 2-3 óra múlva lejön egy teljes adag.

Megint felkelt éjszaka 2-kor :twisted: ez már a második egymást követő éjszaka, így marad?? :(

Mónika, szia! Ezek a képek a békés valóságot tükrözik, vagyis mindig ilyen jól elvannak?

Kép
Kép
agiboldi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?