Helló!
Most jöttem vissza a madaras Tescoból, elköltöttem egy kis manit.
Kórházlátogatás: Az tény, hogy a Péterfyben veled van a baba, de bármikor beadhatod a csecsemőosztályra. Ott belépsz egy ajtón, van egy ici-pici folyosó vagy előszoba vagy mi, és üvegfal. Én is ott néztem a két babát, mikor bent voltam előadáson.
Azt is aláírom, hogy csak mi létezünk, és ezt a meghittséget senki nem tudja befolyásolni. Én is szoktam úgy lenni bizonyos helyzetekben, annyira koncentrálok, hogy nincs külvilág.
De akinek első babája lesz, és ott fog ügyetlenkedni a szoptatással, pelusozással, lehet, feszélyezve érzi magát.
Sajnos én meg tapasztalatból mondom, nem bírom feltételezni azt az emberekről, hogy figyelmesek másokkal szemben.
Én mondjuk igen, ezért nem néztem be a kórterembe, mikor szoptattak. De ez ebben az esetben tök mindegy, nem én leszek a látogató.
Majd meglátjuk. Persze ha egy taknyos valaki jön be (nem az én családomból, mert ők ilyet nem csinálnak), hát nem leszek szívbajos megkérni, hogy menjen ki.
Barátnőm, mikor szült, 5en voltak egy kórteremben babákkal. Na, ott volt rokonlátogatás.....
A Péterfyben 2-3 ágyasak a kórtermek, ez pont elég. Jó, ha nem vagy egyedül, mert lehet tapasztalatokat cserélni, beszélgetni, és ha ki kell menned a mosdóba, vagy valahova, megkérheted a szobatársadat, tartsa szemmel babukát. ű
Majd a helyzet hozza, hogy mi lesz.
De persze kérheti magát az ember 1 ágyas alapítványiba, és oda azt enged be, akit akar.
Miléna férje! NAgyon köszi az infót, már nagyon vártuk. Nem tudom, Miléna ebből mit érzékel, de nekünk nagyon izgalmas ez az "együtt szülés". És megjegyzem mindenkinél így lesz, együtt szülünk!
Zéti! Úgyis tőled függ minden! Az van, amit Te akarsz!!!! Te kis Huncut anya-apa-szeptemberi topikszomorító!

A topik leghíresebb babája!