Sziasztok,
Micsoda téma
ÓÓÓh akkor beleszólok én is.
Monyó L karnitint akkor szedjen a párod, ha sportol, nagyon jó az izmoknak, az edzőm azt a hasonlatot mondta nekem annó, hogy az L karnitin az izomnak olyan, mint az autónak a benzin, attól működik. ÉÉÉÉÉN szedtem keményen, de én hivatásos bicós voltam, zsírégető hatása is van, ahogy Coca mondta, de én nem vettem észre

Különben jó cucc. Pszihésen lehet hat. A sperma vizsgálatot meg úgyis nektek kell eldönteni... De egy tuti, én Urammal hasonló volt a helyzet, nem akart a babaprojektbe belefogni, mert most nem jó, még tanulsz, most nem jó, mert dolgozol, most nem jó, mert diplomázol, most nem jó, mert utazunk, most azért nem jó mert.... Na egyszer mondtam ÁLLJT! Ez évekig ment... Tudom a választ, igen de ez más, mert... A kifogás az kifogás. Nálunk is voltak tragédiák, de azt azért nem sorolnám fel.
Vitaminok, ez az óriásbébi lesz tőle, meg elhízok meg nemtom, ezt valahogy nem tudom megérteni. Akkor hízik az ember, ha többet eszik, mint amire szüksége van, nem a vitamintól, ez az egyik. A másik része, hogy óriásbébi genetikai úton nagyon szépen örökölhető (ha megfordult a családban stb... akkor nagyobb az esély), és persze ha úgy táplálkozol terhesség alatt, az is biztosan okozhatja, bár ennek is kevesebb az esélye, meg biztos hatással van az is, hogy felrobbant Csernobil... Nem tudom elképzelni, hogy vitamintól lenne óriás... Ha genetika, mert családban előfordult, akkor úgysem tudsz ellene tenni, na az ellen vizsont tudsz, hogy mit eszel, de ha nem akarsz, akkor meg a fene megette... Nem kell ám azt hinni, hogy én olyan szent vagyok

Simán bevágok egy hamburgert, meg simán bevágok egy shaket néha néha. De sokaktól hallottam, hogy leült és addig ette a sütit amíg volt, és ha 1 tepsi volt, akkor bevágta azt is... NO COMMENT! lehet ez már a sok kategória. (halkan jegyzem meg sokan észre sem veszik, hogy mennyire sokat esznek, én sem vettem, engem erre az Uram, meg az edzőm tanított meg anno, még pedig a NEM KELL ZABÁLNI! felkiáltásal

Na ezt nem az Uram mondta,hanem az edző

Uram azt mondta hogy TE ENNYIT MEG AKARSZ ENNI!

...)
Ja mindez csak magánvélemény, de olyan jó volt leírni, bocsi érte