2007.08.07 10:21
Szerző: Anonymous
Na, itt vok, Bogi felkelt, kiszopizta az egyik cicim, aztán mentünk pelusozni, két tiszta pelusta összekakilt de úgy izomból, aztán jött a másik cici, és most itt pihen a karomban két büfi között...
Szal tök jóóó.
Szivvi.
Nálunk régen úgy ment, hogy 3óra alvás, aztán 2óra kajcsi cici+kb 40-80ml tápi, büfi pelusozás.
Ez mindaddig így ment, míg be nem indult a tejcsim, azóta van hogy óránként kér enni, de van hogy 3órát is alszik, de este mindíg csak 1szer kel fel enni, de ha este kér még tápit akkor egyszer volt már olyan is, hogy átaludta az estét, ez 3 napja volt, azóta sem...
Szal ez változó, de engem nem is érdekel, ha óránként kér cicit akkor akkor kap.
Azt meg nem tudom hogy menniyt szopizik, mert nincs mérlegem, a mult héten voltam mérlegért hogy akkor kölcsönzök, mert rohadtul izgat mennyit szopik amikor épp csak szív egy kicsit aztán bealszik, de nem volt a kölcsönzöben pont, majd ezen a héten hozzák vissza, hát én úgy voltam vele, akkor nem is kell...
Biztosan nem volt véletlen hogy nem volt mérleg a kölcsönzöben, foilyton csak méregetném és paráznék hogy mennyit eszik.
Tudja ő, hogy menniy kell neki, hízik rendesen, többet is mint kellene, akkor meg minek méregessem.
Szal ne keseredj el, rendbe fogtok jönni, mi is még össze vissza vagyunk, de majd beáll, tulajdonképpen ez az első pár hónap pont erről szól, hogy kitapossunk magunknak egy kerékvágást amiben majd haladunk, nem?!
Szal én csinálok 100ml tápit, be a hűtöbe, aztán mikor úgy látom még éhes (mikor sír, és megpuszilom a pofiját, mindíg arra forditja, és tartja a kis száját, hogy adjak neki valamit bele), na és ha már nincs a cicben csak alig cseppek, akkor adok neki tápit, de van mikor csak egy pár kortyot iszik, de van mikor megiszik 50ml is.
De mint mondtam, hétvége óta napközben már egyáltalán nem igényli a tápit, csak éjszakára, szal akkor lehet hogy elég a tejcsim neki.
Na, jó hosszú lettem, bocsika.
De igazábol hosszabban is tudtam volna írni róla, mert ez azért nem piskóta feladat nekünk, hogy most akkor mennyit meg mikor...
Majd alakulunk itt, mindenkinek van gondja vele, de én biztos vok benne, hogy pár hónap mulva, ha visszaolvasunk, csak mosolygunk rajat, hogy mit össze paráztunk itt, és már el is fogjuk felejteni ezeket a nyűgi időket.
Ja, és én is úgy nőttem fel, hogy tápival pótolt anyukám, és egy életerős csájé lett belőlem, szal semmi baj nincs ezzel, csak ugye minden anyuka azt szeretné ha anyatejen nőne fel a lurkója, de ezt el kell fogadni, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy sok tejcsije van.