Na sziasztok,
nálunk is Szivvikém hasonló volt a helyzet, nem akart aludni, csak hiszti volt, vörös fej, és folyamatos bömbölés, én is a sírás határán voltam... de meg kell nyugodni!
Sajnos ellent kell mondanom csajok, az én fiam igenis elfejejt cicizni néha, és teljesen máshogy kezdi a cicimet szopizni, ilyenkor van hiszti és jobbra-balra fejforgatás. Valahogy ezt jelenti: Nem úgy van ahogy én szeretném! Vagy: nem érzem jól magam!

Pár perc beszélgetés, és simizés, aztán a sok próba után "belejön" és ezerrel szívja, mintha az élete múlna rajta.
Én azt látom, hogy valahogy elérkeztünk egy időszakhoz, amikor növögetünk és több kaja kell! Én pl. most kétóránként etetek, mert úgy van rá igény, de próbálom így is betartani az időpontokat.
Én iszom a laktoherb teát, napi 1 literrel, és eddig még nincs óriás baj pocifájás terén (bár azt mondják, hogy 3 hetes kórtól kezdődik...). Nem tudom mi lesz majd velünk, mert a cumisüveg kilőve... teát meg nem szeretnék neki adni, remélem a doktornéni ad homeós bogyót.
Egyébként Szivvikém nem baj, ha egy gyerek cicit meg tápszert is kap, lehet, hogy neki több kell. Egyébként olyanról is hallottam, hogy valakinek ömlött a teje, mégis kevés volt a tápértéke, ezért kellett tápszert adni a kicsinek. Szóval minden normális, ami normális keretek között van. Ezt jól megmondtam mi?
Ja és próbáld ki, ha nagyon sírás van, hogy bepólyázod Lilkót attól kicsit megnyugszanak.
Ildi: utánanézek a fejfájásnak, nemsokára leírom.
Na megyek, nemsokára itt a "ciciidő".