A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bori!
Eszem is, mindjárt hozzák a kajcsim, már alig várom!
Délután meg be Bogit a bébkocsiba, aztán irány a bolt, nincs rostosom.

Emi!
Én ha időre megyek, akkor mielőtt indulnák ébresztem ha birom, kajcsi öltözés kajcsi pelusozás stb..., aztán mire indulni kell bealszik, ha meg nem én olyan szerencsés vok, hogy Bogi imád babakocsizni.
Tegnap pl nem óhajtott elaludni, hát fogtam magam be a kocsiba, irány a város, kb fél óráig nézelődött cumival a szájában, aztán bealudt, de rendesen.
Sajna amennyire nem akartam ezt a cumit, hát most anniyra kell, ha éhes, és anya rohan cicit mosni stb., még akkor is megnyugtatja a cumi, nyafkázik, de nem üvölt torka szakadtábol.
Mindegy, majd leszokunk róla valahogy ha nagyobb lesz, ez legyen a legnagyobb gondunk...
Vendég

Időre menés: én is hasonlóan mint Hencsi. Kb egy órával az indulás előtt cici, játék, pelus, cici, bealtatás, az éppen adódó sorrendben. Az, hogy alszik-e végül útközben, rejtély. Van, hogy igen, van, hogy nem...

Tücsi! Olyan édesen írtad le! Gyereket akarok még még még, ennyi nem elég!!!!! (és ettől elkezdett a tejem is folyni ;) )
Vendég

A hülye babanet!!!! Elszállt, amit írtam!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Szilvi! Nem lehet, hogy más a baja a picinek. Olyankor is nyüügölöödhetnek és a 90 szopi, nem kevés. Ès olyankor ráetetni sem jó. Nekünk is volt ilyen problémánk és én is etetni akartam egyfolytában, mert azt hittem éhes, de Egon keresztanyukája (már két nagy gyareke van) megnyugatatott, hogy nem az a gond és ne etessem túl. Végül is gyarapszik szépen, van kaki-pisi bööven....
Beszéld meg a dokiddal, szerintem.

Ja! Èn is megtalálható vagyok az iwiw-en: kati@a-boer.de címen.

Sajnos nincs öteletem kitámasztáshoz. Nekünk nincs ilyen gondunk.
molkata

sziasztok.
köszönöm az érdeklődést, Bori! nincs lázam, cici fájdogál, de ez már csak a gyúrástól meg a fejéstől van, úgy néz ki, megúsztam az antibiotikumot.... küzdök hogy tényleg így legyen... a begyulladt mell bimbója fáj amikor szoptatok... az első percben szerencsére csak... gondolom ez ellen túl sok mindent nem lehet tenni...
leírnám a vasárnapunkat, hátha valaki hasonló szituba kerül, tanulságos! Boti nyűgös, nem alszik, én lázas vagyok... délután 2-től csak cicin hajlandó megmaradni, egyébként üvölt... kb. óránként evett este 9-ig, ekkorra elfogyott a türelmünk... felhívtam a gyerekorvost, aki azt tanácsolta, hogy 3 órán keresztül no kaja, túlette magát a gyerek... és vegyünk Infacolt....no ekkor kezdődött a pokol, további üvöltés, énekletünk, táncoltunk, de csak üvöltött.... kivártuk a 3 órát... és lám azóta minden ok, 3-4 óránként eszik a gyerek, ő jelentkezik...

Kép
lidikoka

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezes.
(Irtam Dorkanak mailt, de sajnos ugy latszik nem kapta meg.)
Lenyeg ami lenyeg,

Julius 30.an megszuletett kicsi fiunk, Pablo Yukumo. (3400g es 50.5cm)
Nagyon edes kiskrapek, tejci van boven szerencsere, ugyhogy csak anyatejen elunk, nagy nagy boldogsagban.

Nemtom hogy fogok tudni jonni, de nagyon sok boldogsagot tovabbra is Mindenkinek es gratula az uj babakhoz!!!

Udv, mary
Vendég

Mary! Hatalmas gratula Nektek a nagyfiúhoz! Jó egészséget, sok sok tejcsit!!! :D :D :D
Vendég

Szivvii!
Lehetséges az amit Bori ír, jön a harmadik belővelés. /most erről eszembe jutott egy film, utolsó belővés/
Vagy egyszerűen most ilyen fázisban van Lilkó. Aztán ha kiíratsz tápit és nyugi lesz jön a tejci is!!!

Bori!
Ati nem vett forgót. Elvileg nemsokára indul erre-arra és megy az elefániba.. ha vesz teszek fel róla képet.

Maryiskiskacsa!
Hatalmas gratuláció a kis Publo születéséhez, sok-sok boldogságot!!!!!!! :lol:

Lidikóka!
Jól van akkor nincs láz, nincs antibiotikum..és 3-4 óránként eszik a kicsike.
Jó ez a gyerekorvos..
Mi ugyanígy voltunk de nekünk azt mondta ha cicin nyuxik meg akkor tegyem vissza még akkor is ha ördögi kör.. Ez volt 1 hete, azóta szerencsére nem volt ilyen.
Infacol szerintem csodákra képes.

Samukával most Ati foglalkozik.
Ma bepipultam Atira, ugyanis Samu ma reggel 1.5 óra után simánszki elaludt. Már egy órája aludt édesen a mi ágyunkba erre Ati fogja és átteszi a kiságyába, naná, hogy felébredt.. :evil: pedig mondtam Atinak, hogy ne-ne tegye most át..kicsit sem voltam mérges..áááh..
torolve_20131003125716

Ildi! Örülök, hogy jól vagy és jó hogy leírtad, mert sztem másoknál is van hasonló probléma. Szilvi, sztem nálatok is...

Mary!! Olyan jó, hogy jelentkeztél. Szép méretekkel született a pici fiad. Rakj fel képeket!!!!

Már leírtam egyszer a poci masszázst, de most megpróbálom újra:

Hasfájás massz´zs:
1. Pihenöö kezek:
-meleg kézzel
-baba hasa fölé helyezem, r´teszem, megkönnyítem, felemelem, leteszem

2. Èrintés relaxáció:
-meleg kézzel
- föléhelyezem, ráteszem, megvibrálom, megkérem a babát, hogy lazítson, ha sikerül megdicsérem. Megkönnyítem a kezem, felemelem, elveszem.

3. Vizimalom:
- váltott kézzel 6-szor- huzogatni a kezket lefele a hasikón

4. Nap és hold
- bal kézzel a baba hasának jobb oldalától kiindulva kört rajzolunk, majd a bal oldaltól kiindulva félkört (a mellkass alatt van a félkör)
6-szor

5. Térdeket a hashoz 6 másodpercig

A 3.,4.,5-öst 3-szor ismételni.
Naponta lehet az eg´szet 2-szer, 3-szor. megelöözésre reggel és este.

Remélem, érthetöö volt. Most a megkapott leírásból másoltam be.
molkata

Hencsi!!
Jó a szöveged :lol: szomszéd csajszis..betápizta azt helóóóóó..háhá..na ja..
Miért nem mondtad meg a frankót a szopizásról neki, hogy teskontaktus, védettség, stb..százszor jobb, mint a tápszer..

No. Mi tegnap elmentünk a városligetbe, hát sajnos odafele sírt a hordozóban, aztán a bébkocsiban is. Vissza mentünk az autóhoz, 5 perc cicizés után elaludt, irány a liget.

Jaja, elindulás hasonlóképpen..pelus-etetés-cicizés..stb.
torolve_20131003125716

Meleg kezet úgy csinálsz, hogy összedörzsölöd a tenyereidet pár ma´sodpercig.
molkata

Kata!!
Vízimalom :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi!
Szerinted az ilye foglalkozik is a testkontaktussal stb...-vel?!
Egyébként most is úgy van a gyerek, hogy kicsapja az udvarra, azt csinál amit csinál, össze vissza eszik mindent, csoki a menő, és panaszkodik, hogy a lánya nem bir kailni, folyton szorulása van, adja neki a gittalaxot, hát pont az kell egy 2éves gyereknek...

Én egyszer próbáltam, háááát köszi, az hittem belepusztulok, olyan hasfájást meg hasmenést csinált.
És akkor még jönni akart nekem segíteni Bogit ellátni, fürdetni meg dajkálni stb...
Köszi, de azt hiszem én már jobban csinálok mindent ő, szerintem, bár nem akarok nagyképű lenni, de ezek után amiket mondott, azt hiszem az ő tanácsaiból nem kérek...
Vendég

Sziasztok!Tegnap brutál napunk volt szegénykém nem tudott kakálni.El is vittük dokihoz szerencsére minden ok hála a jó égnek minden rendben estére volt kettő kakis pelus.Ja és már 3730gr.Szóval fejlődünk szépen.Éjszakánk is türhetö volt.Kilenc kor szopi Utána éjfélkor kettőkor megint szopi,utána apa sétált vele háromig.Utána fél ötkor szopi akkor már magunkhoz vetem és kilencig aludtunk apával.Manó csak fél tízkor kelt.Volt szopi tiszta ruci és most megint alszik.Délután meg megyünk kicsit csavarogni.:-)Csak az idő kicsit rossz.:-(Mindenkinek kellemes hasfájós mentes napot kívánok.Marykiskacsa:Gratulálok nektek.Sok-sok fini tejcsit!!!!! :PMolkata:Apával beszéltük,hogy majd lassan össze hozhatnánk a talit.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Mary!
Nagy Gratulám Nektek, legyetek boldogok, és akkor fini tejcsikét, ha sok van!!!
Vendég

Mary
Szeretettel gratulálunk a kisfiatokhoz!!! Nagyon jó nevet adtatok, nekem nagyon teccc!! Jó egészséget, sok tejcsit!

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok!
Köszönöm, hogy tartjátok bennem a lelket! Az uram hozott tápot, a dokinő azt mondta, hogy estére adjak csak neki, hogy bealudjon. Amíg napközben bírom szoptassam. Ma reggel és az előbb is mindkét cicit megkapta, délelőtt kibírt 2 órát meg egy kicsit. Most kint alszik a teraszon a járgányban, megyek én is megpróbálok szundizni.
Ildi, nálunk az a baj, hogy annyira zokogott tegnap este is, hogy nem tudom, de fél percig nem vett levegőket, csak ha ráfújtam..Annyira félek, hogy baja lesz, vagy nem tud elájulni, vagy ilyesmi? Attól is félek, hogy annyira erőlködik, hogy sérve lesz...
De bizti tegnap már én is túlzásba estem... :roll:
Köszönöm a tippeket!

KépKép

KépKép
szivvi

Manó, Kata, bejelöltelek az iwiw-en!
Én is megtalálható vok a henchy@tvn.hu mailcímen.

Szivvi!
Majd írd már meg, milyen tápit írtak fel neked, ha íratsz fel!
Csak kiváncsi vok, mert a kórházban nekünk milumilt írtak fel, a dokinéni meg nestlét a BEBA H A Start aktívot.
Nem tudom mi különbség van a kettő között, árban szinte ugyanannyi.
Vendég

Sziasztok!

gyors bekukk! nem sokat vagyunk itthon állandóan megyünk, séta, anyuék, azután ciczés, fejés, és a másik kettőre is időt kell szakítanom, szóval bocsi, hogy csak ritkán jelentkezem!

Mi jól vagyunk, Mina egész jó kislány, csak menjünk sétálni, akkor nincsgond, ez oké is lenne, ha nem ilyen dög meleg lenne, tegnap kis napcszúrást is kaptam, nagyon fájt a fejem délutánra! :(

Mary, gratulálok Pablohoz, tetszik a neve! :) Sok tejcsit!!!!

Igyekszem visszaolvasni, látom van akinek tejcsi gondja van! nekem 4 liternél is több figyel a fagyiban, szóval ha valaki szeretné szívesen adok!!!! Jó tejcsi gyarapszik Jázmin!

Dobok egy képet, azután majd igyekszem visszaolvasni!
Kép

Pusszantás!

KépKépKép
dikó1

Henchy és Annee! Visszaigazoltalak benneteket. A pici Andrist is! :D

Szilvi! Nyugodj meg. Lehet, hogy a te aggódásodat is éri a baba. Egyszer nekünk is volt ilyen. Èn megíjedtem Egon egy reakciójától, amitööl aztán öö is teljesen megkattant. Még enni is alíg tudott. Nagyon átveszik a babák, amit az anyuka érez.

Hemej! Már mis is beszéltük apával, hogy össze kéne hozni valamit :D Próbáld ki a hasmasszázst, hátha segít. Ti kaptatok valamit a hasfájásra?
Kiváncsi vagyok, milyen itt a baba ellátása, a napokban bejelentkezünk a gyerekorvoshoz.

Gurgi! :lol:
Csak most jöttem rá, hogy eddig sz@rul csináltam. Eröösebben kell masszírozni a babákat, én szinte csak simogattam. Most eröösebben csinálom és jön is a kaki és Egonnak is tetszik.
molkata

Dikó! Nagyon szép Jázmin!!!!Kis vastag karocskái vannak :D
molkata

Kata!!
Naccerűűűű..igen-igen erősebben, a kórházban láttam ahogy az egyik csecsemős maszírozta Samu pocakját, de Ő csak körbe-körbe karikába.

Hencsi!
Na Jah..

Dikó!
Nagyon cukker Mina, szép kislány

Szivvi!
Egyem meg kicsi Lilkót, tudom olyan rossz látni ahogy küzdenek a picik.. :cry:

Hemej!
Pont azt beszéltük Atival, hogy szinte minden baba pocakfájós itt a topikban, sajnos.Tisztelet a kivételnek. Pár hónap is kinővik.

Nálunk most valami kezd alakulni de nem kiabálom el, ma csak 1.5 órás fentlétek vannak. Pelusozás, szopi, nézelődés (éneklés, játszószönyeg) komfortcicizés és alvás.
torolve_20131003125716

Kata:Igen masszíroztam a pocit akkor jött egy kis puki.Amúgy Sab cseppet kaptunk.Gyerek ellátással meg vagyok eddig elégedve ami gyógyszer kell neki az ingyenes.Csak az a lényeg,hogy recept legyen.Meg a gyerekeknek a 10€ sem kell fizetni három havonta.Mi az Aok-nál vagyunk biztosítva ök fizetnek mindent.Remélem hamar el múlnak mindenkinél a hasfájások.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Mary! Gratula a kis Pablohoz. Hátha csak az "európai" bébeket éri a pocófájás, kívánom, hogy ez a brutál dolog kerüljön el benneteket..

Úgy néz ki, hogy a reggeli fél adag gyogyó is használt, szopi volt az előbb, s jókora pukik röpködtek a levegőben. Remélem ma lecseng Grétunál is ez az extraság, s ha muszáj, maradjon a lájtosabb pocóbaj. Ugyanis szombaton apa készített egy nagyon fini krumpligulyást bográcsban, de asszem a Gréta mércével nézve rengeteg hagyma került bele, igaz, még engem is picit megdolgozott vasárnap délben. Erre tegnap csak főtt tésztát ettem, ma pakoltam rá egy kis zöldséges rostélyost is. Valahogy a rossz időtől még az étvágyam is eltűnt, ami rám nézve nem is lenne nagy baj, na de most nem rólam szólnak ezek a hetek. Tehát be-benyitok a hűtőbe, s ha mást nem, egy pici szalámit, kockasajtot berámolok onnan.
Asszem ma megkérem apát vegyünk valami gyümiket, esetleg sárgarépát, s kéne préselni fini házi leveket. Valahogy a múltkor annyira besokalltam attól a xar dobozos létől, hogy azóta sem kívánom. Pedig kéne valami rostos cula is.

Kata - túrórudi rulez. :wink:

Kép
kissmanó

Köszke mindenkinek aki jelölt iwiwen. Aki még nem, annak:
Kevi Zsoltné néven vagyok meglelhető. :D
Don Tömzsinek is van ám iwiw oldala! Kevi András Noel néven fut. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jah, és van egy még 8 napig élősködő iwiw meghívóm. Kő valakinek?? :D
Vendég

Csajok - kuksizzátok meg az iwiw-en Orsi Emőkéjét.
Cukker a kiscsaj (aki nem találja, enyém ismerős között rábukkanhat, egy Orsit ösmerek Bp-en).

Kép
kissmanó

Szivvikém! Most figyi! Balcsi óta Tömzsi is kap tápit. Hogy miért? Röviden annyi hogy azokkal az emberekkel mentünk nyaralni akik keresztszülőnek lettek felkérve, de másnap reggel indok nélkül otthagytak a francba minket 3 gyerekkel meg egy rahedli cuccal. Ez még nem is lenne olyan vész, de történt ott még más is, csak hosszú lenne... Majd miniben talán leírom. Szóval, szétidegesítettem a fejem oszt nem volt elég a Tömzsi tápanyag. Irány gyógyszertár 2 nap múlva oszt beszerez BEBA1 nevű csodaszer. Amiből Tömzsi benyomja a 120 ml-t egyszerre! :shock: Kiüti mint állat. :lol: :lol: De, csak 2szer kap 1 nap, a többi tejcsi.
Szóval, nyugiiiii! :D
Vendég

épp pici szopi után peluscsere közben betoppant a védőnénink! :lol:

aztaaa, hát ahogy megtisztította a csonkot! :shock: a kórházban közel sem így mutatták! :?

nagyon megdícsért minket! :lol: 8)

elmutogatta azt is, hogy a szeleket hogyan tudom kihajtani, szóval egyelőre ezzel kezdünk aztán infacol

erre most még kicsi cici és sokkolt a látvány! :shock: :shock: :shock: mellem kiveszem a szájából, mert épp nem oké vmi, erre mint egy szökőkút spriccel belőle folyamatosan a tej még mindig! :o és pont abból amiben azt hittem épphogy van vmi! :lol:

ja és akkorát rottyantott ennek örömére, hogy majd lerepült a pelus! most mehetünk újra cserélni :D

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi! Ilyen már volt nekem is. Tömzsit képen löttem a tejjel. :lol: :lol: :lol: :lol: De olyan is volt már hogy meg akartam nézni van-e benne valami, ahogy megnyomtam orrba löttem magam anyatejjel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na itt vagyok, még aludni se bírok, jár a zagyam...
Hencsi
Beba ha tápszert írt fel a doki. Nagyon kivi leszek Lilkóm hogy fogadja...
Csajok
Megváltozott a kaka a tápitól?

Még Tömzsi Úr is??? Ajjajjj...
Rajtunk még mindig lötyög a C&A 56-os bodi :roll:

Nem írtam, mert elvoltam itt a magam bajával, de NAGYON ARIK a BÉBEK!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Na sziasztok,
nálunk is Szivvikém hasonló volt a helyzet, nem akart aludni, csak hiszti volt, vörös fej, és folyamatos bömbölés, én is a sírás határán voltam... de meg kell nyugodni!

Sajnos ellent kell mondanom csajok, az én fiam igenis elfejejt cicizni néha, és teljesen máshogy kezdi a cicimet szopizni, ilyenkor van hiszti és jobbra-balra fejforgatás. Valahogy ezt jelenti: Nem úgy van ahogy én szeretném! Vagy: nem érzem jól magam! :wink: Pár perc beszélgetés, és simizés, aztán a sok próba után "belejön" és ezerrel szívja, mintha az élete múlna rajta.
Én azt látom, hogy valahogy elérkeztünk egy időszakhoz, amikor növögetünk és több kaja kell! Én pl. most kétóránként etetek, mert úgy van rá igény, de próbálom így is betartani az időpontokat.
Én iszom a laktoherb teát, napi 1 literrel, és eddig még nincs óriás baj pocifájás terén (bár azt mondják, hogy 3 hetes kórtól kezdődik...). Nem tudom mi lesz majd velünk, mert a cumisüveg kilőve... teát meg nem szeretnék neki adni, remélem a doktornéni ad homeós bogyót.
Egyébként Szivvikém nem baj, ha egy gyerek cicit meg tápszert is kap, lehet, hogy neki több kell. Egyébként olyanról is hallottam, hogy valakinek ömlött a teje, mégis kevés volt a tápértéke, ezért kellett tápszert adni a kicsinek. Szóval minden normális, ami normális keretek között van. Ezt jól megmondtam mi? :roll:
Ja és próbáld ki, ha nagyon sírás van, hogy bepólyázod Lilkót attól kicsit megnyugszanak.

Ildi: utánanézek a fejfájásnak, nemsokára leírom.

Na megyek, nemsokára itt a "ciciidő".

Andrea
Kép
kindernay

andi figyu mi a neve annak az ilcsis cuccnak csíkokra amit 1szer említettél!?

annee, ja ilyen megnézem nálam is volt én a szememet találtam el! :lol:

lynia-

Szivvi ne paráztasd magad, mert különben dühbe jövünk! Jól csinálsz mindent, de tényleg olyan nehéz néha kiismerni, hogy mi is kell valójában. Én is azt kérdeztem magamtól, hogy jól csinálom -e, pl. kifolyik a pisi oldalt és tisza hugyesz a gyerek, aztán azt gondoltam rosszul pelenkázom, pedig csak nagy rá felül az a k@rva pelus... :? Vagy nem mindig tudom megnyugtatni, és néha úgy behergeli magát, hogy megijedek, hogy baja lesz... Egyébként mikor etetsz? Mennyit alszik Lilkó? Éjszaka?

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Mér titkolod előlünk Dömpikét? :lol:
Engem is hamar lenyugtatott az ember, persze utána szégyelltem magam, de ott akkor szó szerint megrémültem...Én még így egyszer sem hallottam sírni a gyerekem!! És nem tudtuk, hogy éhes, hasa fáj, vagy valami más?? Mert nem akarom elhinni, hogy majd egy órás szopi után, egy óra múlva éhes...Na mendegy, most lehet nyugodtabb leszek, hogy tudom kéznél van a táp. Mondjuk még este kivettem a fagyasztóból egy adag régi tejet, még ma az is kéznél van.

KépKép

KépKép
szivvi

fú gyerek a háta közepéig tojta a cuccot :D

lynia-

Emi: Ilcsi kötőszövet regenáló gél... nem tudom van-e még... de ha nincs van egy másik is.. majd megkérdezem neked, ha ez nincs már...

Ja és ti éhesek vagytok? Nekem elfújták az étvágyamat, alig tudom leerőltetni a napi 3 étkezést...

És jelentem, még mindig vérzek (bár már csak kicsit) és még mindig folyik a trutymesz a sebemből. Szóval ki vagyok párnázva betétekkel, meg hálós bugyegóval.

Anyu itt van és mondom neki egyik reggel a tükör előtt állva, közben rajtam hálós bugyi, ahol alul és felül a sebnél óriás betét, meg melltartóban melltartóbetét... hogy este így odaállok Levente élé és megkérdezem: Szex? :lol: :lol: :lol:
Szerintem Grönlandig futna...

Andrea
Kép
kindernay

hahaha ez jóóóó Andiiiiii nagggyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

te én lemaradtam, császár lett végül?

lynia-

Andi
Este 7-1/2 8-kor fürcsi, utána kaja, egy kis nézgelődés, aztán (tegnapig) magától elalvás, a mi ágyunkban, velünk. 11-től 1/2 1-ig vmikor ébredés, változó, aztán kaja kb 10-15 perc, szal nem sok, aztán bealvás, mindkettőnk részéről..Aztán 3-kor, 5-kor, 7-kor (+- fél óra) rövidebb evészetek, 9 körül kelés, akkor van egy nagyobb kaja. Akkor nézgelődés 10 1/2 11-ig, nézelődés elunása, szenvedés, majd bömbölés. Akkor ismét kajcsi, ha szerencsém van alvás 1-ig, 2-ig. Ismét evés, talán alvás 4-ig. Akkor jön apa a dolgozóból, evés, aztán séta, vagy autózás, sétával egybekötve. És így kibírjuk fürdésig.
Ez Vilner Lilkó egy napja...

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvikém, nem titkolom, csak a telefonnal fotóztam le (ha kapok számot, átküldöm neked) mert a fényképezőnk vakusra van állítva, amit nem tudok kikapcsolni, és halálra rémült a gyerek, mikor fotózni akartam. :oops: Utána persze jött a lelkiismeretfurci, hogy mennyire rossz és figyelmetlen Anya vagyok, hogy szembevakuzom a gyereket, de várjál megnézem a gépet...
Folyamatosan szopizik, vagy meg-megáll vagy elalszik közben?

Andrea
Kép
kindernay

erre nem dörög és esik! :evil: remélem 2 óra alatt eláll és irány gyogyitár

lynia-

Andi! Ez nagggyon jóóó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi - nincs veled semmi baj, a humorod a régi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Folyamatosan eszik 15 percig, kb, utána büfike, aztán még 10 perc kaja. De sztem nem ömlik a tej, mert tegnap a szívattyúval 25 perc alatt nyammogtam ki 30 ml-t.

KépKép

KépKép
szivvi

na ezt találtam, igazság szerint a férjem fotózott (engem meg férceltek), és nem nagy fotószseni, és szegény alig látszik a képeken...

Kép

Andrea
Kép
kindernay

szegény bébek, annyira sajnálom őket ilyenkor, úgy néznek ki, mint valami kismacska. bár tom, semmi bajuk nem lesz tőle, na de a látvány....

Kép
kissmanó

Jó kép! :lol: Lehet a néni volt a lényeg?! 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Andi
Mostani állapotomban, ha az ember elém állna, hogy sex, én is kifutnék a világból :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Emi: császár lett... végül az, 8 óra vajúdás után...

Szivvi: nálunk is ez volt, őszíntén megmondom, hogy noszogati kell, hogy egyen kb. 30-40 percig szinte folyamatosan, lehet, hogy nincs semmi baj a tejeddel, csak jól meg kéne szívni egy darabig! Nekem nagyon lassan indult el a tejem, és a gyerek, meg egyáltalán nem akart cicizni...
De most jól megszívja (már amikor nem felejti el) és 30-40 percet eszik (most két óránként, előtte 3) és este 11-től hajnali 4-ig alszik.. pedig egy 4 kg-os férfiember! Nem hiszem, hogy Lilkó több kaját igényelne. Nem próbálod meg folyamatosan etetni, hátha változik a helyzet? Én simizem közben, meg a talpát is megsimogatom és felébred, az a baj, hogy van valami ciciztetés közben, ami arra készteti a gyereket meg a mamát, hogy elaludjanak. Én is alig bírom nyitvatartani a szemem. Azt mondják az oxitocin hormon a felelős. Szóval szerintem próbáld meg, próba cseresznye!

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: :lol: Egyébként tünemény volt a szülésznőm!
Manó: tényleg elég szívszorító így látni... csalódtam is amikor bementem a csecsemőosztályra, hogy mutassák már meg, hogyan kell fürdetni, meg köldökötápolni... 8) a kis naív...

Andrea
Kép
kindernay

na megyek, riadó van.. csóközön majd még jövök

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Nagyon-nagyon édi!!!! Szegénykét, gyorsan fürösztik a meleg poci után...

Èn is vérezgetek még, de a sebem rendben. Meddig tart még a vérezgetés?

Hemej! Ès mi a tapasztalatod a Sap cseppel?

Emi! Itt is esik, pedig apa elé akartunk menni a céghez :(
Na, ha már így alakult, vasalok, amíg Egon engedi.
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?