A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Agica :D

hihi, atelem a "problemat" :lol:
igen, ciciben most nöttem egy ujabb meretet, nem is tudom mikor merjek szopis melltartot venni :roll:

jaj,mar ugy izgulok az uh miatt :oops:

meg 1 ora melo, de nem tudok koncentralni semmire...
Vendég

Ági Ösztrogén szagú kismama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mekkorát röhögtem!!

Evu Biztosan minden rendben van a kis Vanókával, ne aggódj. Próbálj meg képet csorni!
Cici témával kapcsolatban pedig... Árúfeltöltés alatt álló gyorsétteremnek nevezi a kedves férjem. Nem érti mennyi fér el raktáron. Tulajdonképpen én sem.

Van egy kolléganőm, akkorákat sóhajtozik, hogy áthallatszik a másik irodából. De állandó jelleggel! Lehet vastüdeje van... vagy én nem tudom, de idegesít... :shock: Meg fogom harapni, ha neem fejezi be.
Lehet megyünk pancsizni, mert elfogyott a meló és most itt unatkozom, inkább hazamegyek.
Vendég

az én cicimről meg megállapította, hogy nem középen vannak a bimbók, hanem kicsit lejjebb, mert az udvar felső része megnyúlt...(szerinte) és már pénzt is kaptam melltartóra, nehogy eldeformálódjanak a cicijeim...
mondtam neki, hogy ez egy %-ot fog jelenteni abból a 70-ből amivel a szopizás fogja megviselni...

Ágica
Kép
ágica_26

Jaaaj, de bánatos lettem! Vagy dühös, vagy nem is tudom mi... Veszélyben a tegnap fellelt négy nap szabim... a főnök megkérdezte, hogy nem akarom-e inkább szeptemberben kivenni (amikor már táppénzen leszek!!!), mert akkor még tudnék segíteni a hózárásban. Ezen kiakadtam... egyrészt ezzel az erővel kivehetném hétvégén is... másrészt pont a hóvégi őrületet akartam elkerülni. Csak az a bosszantó, hogy tudom, hogy nem vele, hanem a kollégákkal „szúrok ki” (akik mind azt mondták, hogy ne hülyéskedjek már, menjek szabira, azt annyi, ne érdekeljen a dolog), de akkor is... Így az ember már nem veszi ki olyan jó szívvel ki azt a hülye négy napot. Most azt találtam ki, hogy akkor kiveszem a 20-val kezdődő héten, és akkor hónap végén még itt vagyok. Vagy kiveszem bármikor és csak fél napokat dolgozom még két hétig. De úgy utálom... most kezd el szívózni, meg pont ezen az idióta 4 napon múlik a dolog... Úgyis sokkal lassabb vagyok már, mint eddig... nnnna, mindegy, csak zavar a dolog nagyon... de majd megbeszéljük élőben, ha bemegyek. De nem válaszol... ááá....

Evu, akkor szurkolunk az este miatt, nem akarsz már inkább Te is táppénzre menni???

Ágica, a fényképes dologban egyetértek... ha lenne vm jelszóval védett profil, vagy bármi, ami nem teljesen nyilvános... de így én sem szeretek megjelenni... tényleg sokan olvassák ezt mások is...

Vicsok, be irigyellek a vásárlás miatt... de legalább bevallom :) .

Büngyi, azt a cikket már láttam én is... annyira gázos... de főleg, hogy vk még védelmébe is veszi a házinénit...

Otthonlevők, ne hagyjátok magatokat unatkozni, túl sokat depózni meg főleg ne!! Minden kis idióta program jó, ami kimozdít, séta, boltban nézelődés (ha nem is vásárlás), de egy rakás „babamentes” dolgot is lehet csinálni... most nem kegyetlenségből, vagy antivárakozásból... hanem egy vagon olyan dolog lesz, amit babával képtelenség lesz csinálni. És az se jó, ha túlságosan rápörgünk a témára... Olvasás, keresztrejtvényfejtés, vm kis kézügyességet igénylő dolgok készítése, netán rég elfeledett fiókok, polcok kiürítése, barátnők összecsődítése stb, stb, stb. Csak egyszer kell venni egy nagy levegőt... :) .

Missi, min rémálmoltál megint :) ? És egyébként ez a lábzsák: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25 nem megy ahhoz a babakocsihoz?

Lógó has... az enyém lassan a térdemet verdesi... sokszor segít a hastartó öv, főleg, ha sokat kell mászkálni, de már az is jó, ha alulról jól felmarkolom... :) Akkor most gyatra a hasizmom?? (Azért nincsenek nagy illúzióim...)

Gerika, Téged egyszerűen jó olvasni :D :D !
kalloni

Hali!

Jelentem aszal lefoglalva és akkor sincs gond ha esetleg esik az eső (nálunk éppen szakad), mert fedett a hely.
Szóval Westend 16 óra az asztal Balázs Éva néven van foglalva. Nem kanapéra kértem a helyet, hanem székekre, mert elég alacsonyak voltak a kanapék, nem tudom, hogy álltunk volna arról fel :D
Hely megközelítése: egészen fenn van a Westend tetején, ahol a mozi büféje és bejárata van (nem ahol a pénztár). Ott ki lehet menni a tetőre (mosdók mellett) és már el sem téveszthetitek, mert csak egy kávézó van teraszon! Asszem B-Plan a neve!
12 személyre foglaltam asztalt, remélem elég lesz!
Képzelhetitek a pincér fejét mikor mondtam, hogy csak pocakosok lesznek!
akkor akik jönnek elvileg: Sheepy, Csilla, Büngyike, Evarga, Adri, Vicsok, Ágica, Kalloni, Ariel és Én!

Ágica: malacod van lehet, hogy bejön a férjem, mert onnan együtt megyünk haza! Bár ez még nem tuti.

Klári: köszi az infót, meg is próbálom mindjárt leszedni.

Na megyek vasalni :(

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

JAj!

Valaki kérte, bocsi csatolom a táblát

1186577495.04.xls

Kép
masika

Masi, csúcs vagy, ez egy nagyon jó hír, köszönjük :D :D :D !!!
kalloni

Helló !
Nagyon sokat írtatok , nem fogok tudni mindenre reagálni, mert a felét elfelejtettem mire a végére érek ! :oops:

Adri , jó lehet a munkahelyed :lol: , az én ex-kollégám folyton lakodalmas nótákat dúdolt. Akkor már inkább sóhajtozzanak, az nem megy úgy a fejembe .
Ma jobb a kedved , vagy ma is randizol a gumimacikkal ?

Cuki : Örülök,hogy ma jobb napra ébredtél !
Én is úgy érzem néha ,hogy becsavarodok itthon, bár 2 éve az egyetem végén már volt szerencsém 1/2 évig itthon lébecolni, mert a munka mellett sok volt a tanulás így választani kellett.
Persze az jóleső szabadság volt , és folyton mentem ide-oda, most meg ez a helyhez kötöttség megőrjít.
Párom reggel 9-kor kel, ellép melózni és este 8-ig nem is látom :cry: csak email és telefon kommunikáció van napközben , úgyhogy sokszor mire haza ér már nincs mit megbeszélni .
Szóval fel a fejjel , legalább van idő pihenni, és csak magunkkal foglalkozni , amig lehet!

Evu : drukk a dokihoz és a 28 . héthez ! Csini a poci , cici ügyben én nem látok változást.
Az orvosváltással kapcs. viszont én úgy jártam ,hogy ennyi idős terhesen már senki nem vesz át magán praxisban , ezért járok a kórházba, bár minden alkalommal ugyanaz vizsgál majd, és nagyon lelkiismeretes.
Remélem sikerül tisztázni az anyagiakat !

Büngyi: Szép dolgokat vettél , bár a fehérneműk tényleg nem az olcsóbbak közül valók.

Mi is voltunk ma délelőtt a Brendonban és beszereztünk újszülött kissapit és egy nagyon aranyos, bojtos sapit télre+ kesztyűket, ( csupa" fontos" dolog :P ).
Kapucnis fürdőlepedőt, mellszívót + sterilizálót+ cumisüvegeket.

Nem volt nagy élmény a vásárlás, mert rámjött valami erősebb görcs, vagy mi a szösz. Olyan volt mintha megjönne , előtte meg szúrások a hüvelyemben. Hazafelé megismétlődött, azóta is kemény a hasam és a baba sem mocorog annyit. Gyorsan bevettem 2 MagneB6-ot, de nem érzem túl jól magam.
Párom azért tréfásan megkérdezte,hogy megyek-e vele a Szigetre, de asszem most ezt is kihagyom . :wink:

Remélem estig rendbe jövök, és holnapra sikerül kipihenni magamat!

Ja ! és bocsi a kisregényért !

Kép
sheepy

Masi: Ügyi vagy , köszönjük a "Nép " nevében az asztalfoglalást !!!

Kép
sheepy

Masi!
nagyon köszi, hogy ilyen jól megszervezted!
a férjedet csak viccből mondtam...emlékszem milyen jókat irogattunk akkor, hogy mi mindenéről lehetne még fényképet fölrakni...hihihi
azért tényleg viccesek leszünk....12nagyhasú kismama...előre nevetek!
bizonyos pasiknak herótuk van ilyenkor a csajoktól! hát ez a legviccesebb!
a pincér a legjobb!

én kértem a táblázatot, köszi!
felírtam a telefonszámokat, ha esetleg szükség lenne rá!

Ágica
Kép
ágica_26

Masi, csúcs vagy :D

Küldök sms-t majd, hogy állok, és mikor tudok odaérni.

Igen, ez a "semmittevés" engem is kiakaszt, én is pörögtem a munkahelyemen /rendezvényeket szerveztem/ és elég furcsa, hogy kiestem belőle. De már nem birnám idegekkel, meg szusszal a lépcsőzést (2 szinten voltak a termek) :?
Így inkább kivettem az összes szabimat, bár nekem is mondta az új főnök, hogy jó lenne, ha még tudnék maradni, de megérti, én meg szépen megköszöntem neki...

Szóval minden nap főzök vmit (ezért a férjem istennőként néz rám, munka mellett csak valami gyors kaják, pizza és esetleg hétvégén vmi), tv (bár már rühellem :? ) rejtvény, vasalás, mosás, rendrakás, szekrényekből cuccok átcsoportosítás, meg mikor mi jut még eszembe.. :idea:

Nekem a védőnőm azt mondta 18 hetesen, hogy már a busz után se fussak, és a munkahelyemen már úgyis leírtak :shock:
Azért akkor még hátra volt néhány nagyobb dolog..

Kalloni, próbáld főnököt meggyőzni..

Erika, nem vagyok vega, bár tény és való, hetente 1x - 2x eszünk húst, de virsli, grillkolbi, sonka stb az megy.

Evu, veled izgulunk az este miatt, holnap várjuk a hireket :D

Ez a 2800 g még engem is sokkolt, tényleg vmi nem jó...

Az ösztrogén szagú kismamák tök jó volt :D

Ágica, cicinövekménnyel én is hadilábon állok, 75B-ről még csak 80B-nél tartok, nagyon nem izgulok emiatt. Még rákszűrésen mondta az előző dokim, hogy a tejmirigyeim a hónaljamig érnek... :)
Ezen poénkodtunk anno a barátnőimmel, hogy ha le kell fejnem a tejcit, csak csapkodok kettőt, mint a csirke a szárnyával, és kész...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Masika, engem is vegyél számításba légyszi, úgy néz ki, én is ott leszek, bár lehet, késni fogok. Köszi mégegyszer, hogy szervezed a talit! :)

Kalloni, :)
Kár, hogy vacakolnak mégis azzal a 4 nappal. De ha jövő hét után kiveszed, akkor mégsem veszik el.

Ágica, az anyaság érzés majd alakul!

Sheepy, pihenj tényleg! Velem is elő szokott fordulni ilyesmi.

E.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Jaj Ani!
ez a csapkodok kettőt nagyon jó! :lol: :lol: :lol:

Ágica
Kép
ágica_26

Jááj a Szigetről inkább ne is beszéljünk.. :cry:

Hogy mit rémálmodtam??Hogy 2 volt osztálytársam tolta a babakocsiban a gyermekeiket(amugy az 1iknek nincs az életben)..és az egyiké tök szép baby volt..,a másik viszont szőrösarcú... :? :shock: :shock: !!Szörnyű volt!!

Mérges vagyok a hülye gépemre!Megint xarakodik,nem enged sehová "betallozni"file-okat.... :?

Megjött párom! :)

Missfried
Kép
missfried

mar holnap talalkoztok ! majd szamoljatok be :)
kezdodott a Sziget, szivem szakad meg , de iden nem megyek ( en imadom !! ) majd jovore bepotolom

lanyok ezt talaltam Nektek :) 6 hettel a szules elott kell elkezdeni inni, allitolag sokat segit, puszi bogy.
VÁRANDÓS ANYÁK TEÁJA

A várandósság els? harmadában napi 1 csésze, a második harmadban 2 csésze, a harmadik harmadban 3-6 csésze tea fogyasztása javasolt. Vetélésre hajlamosak az els? harmadban ne fogyasszák, mert a málnalevél összetev?re náluk ilyenkor túlérzékenység léphet fel. A málnalevél "az" igazi ?si kismama-gyógynövény, a méh izomtónusának javításával hozzájárul a könnyebb, hatékonyabb szülés el?segítéséhez, a csalán a szervezet vasháztartását hivatott karban tartani, a csipkebogyó C-vitaminban gazdag, a zsurló karbantartja a vízháztartást és csökkenti az ödémát (bokadagadás), a többi összetev? pedig kellemes ízével, "kisimító" hatásával a reggeli hányingert enyhítheti ill. általános jó közérzetet biztosít.

Összetétele: 5 rész málnalevél (Rubus idaeus), 2 rész borsmenta (Mentha piperita), 3 rész csalán (Urtica), 1-1 rész csipkebogyó (Rosa canina), ánizskapor ill. édeskömény (Foeniculum vulgare ill. Foeniculum dulce), citromfu (Melissa officinalis) és mezei zsúrló (Equisetum).

SZÜLÉS EL?TT 6 HÉTTEL ÉRDEMES ELKEZDENI
málnalevél teát vagy a fenti teakeveréket iszogatni (ha egyszerre sok, össze lehet állni többen!)
formába hozza a méhizmokat
gátmasszázs naponta
van akinek segít megel?zni a repedést
gátmasszázs-olaj recept (kés?bb)
lenmag
Napi 1 kanál frissen darált/zúzott/jól megrágott lenmag fogyasztása állítólag jót tesz a kismamák hajának - gátolja a hajhullást, fényesebb lesz stb. Érdemes folytatni a szoptatás alatt is (ha a babának nem okoz problémát). Salátába vagy szendvics tetejére szórva finom. Ballasztanyag voltánál fogva székrekedés ellen is jó. VÁRANDÓS ANYÁK TEÁJA

A várandósság els? harmadában napi 1 csésze, a második harmadban 2 csésze, a harmadik harmadban 3-6 csésze tea fogyasztása javasolt. Vetélésre hajlamosak az els? harmadban ne fogyasszák, mert a málnalevél összetev?re náluk ilyenkor túlérzékenység léphet fel. A málnalevél "az" igazi ?si kismama-gyógynövény, a méh izomtónusának javításával hozzájárul a könnyebb, hatékonyabb szülés el?segítéséhez, a csalán a szervezet vasháztartását hivatott karban tartani, a csipkebogyó C-vitaminban gazdag, a zsurló karbantartja a vízháztartást és csökkenti az ödémát (bokadagadás), a többi összetev? pedig kellemes ízével, "kisimító" hatásával a reggeli hányingert enyhítheti ill. általános jó közérzetet biztosít.

Összetétele: 5 rész málnalevél (Rubus idaeus), 2 rész borsmenta (Mentha piperita), 3 rész csalán (Urtica), 1-1 rész csipkebogyó (Rosa canina), ánizskapor ill. édeskömény (Foeniculum vulgare ill. Foeniculum dulce), citromfu (Melissa officinalis) és mezei zsúrló (Equisetum).

SZÜLÉS EL?TT 6 HÉTTEL ÉRDEMES ELKEZDENI
málnalevél teát vagy a fenti teakeveréket iszogatni (ha egyszerre sok, össze lehet állni többen!)
formába hozza a méhizmokat
gátmasszázs naponta
van akinek segít megel?zni a repedést
gátmasszázs-olaj recept (kés?bb)
lenmag
Napi 1 kanál frissen darált/zúzott/jól megrágott lenmag fogyasztása állítólag jót tesz a kismamák hajának - gátolja a hajhullást, fényesebb lesz stb. Érdemes folytatni a szoptatás alatt is (ha a babának nem okoz problémát). Salátába vagy szendvics tetejére szórva finom. Ballasztanyag voltánál fogva székrekedés ellen is jó.
bogyogyorgyi

Hali!

Én is csatlakozonom az unatkozók táborába, ha anyámék nem laknának itt a közelbe már szerintem kiakadtam volna. De néha már oda sincs kedvem átmenni.
Már néha takarítani sincs kedvem és főzni sem.
Sheepy: nálunk ugyanez a helyzet apával csak Ő fél7-kor megy el és fél8-ra ér haza. Szerdán szokott csak félnapozni olyankor 1-ig dolgozik, de ma elmentek uszodába a haverjával, kicsit mérges is voltam rá.

Ma nagyon megijedtem mert egész nap nem mocorgott Lilicsek.
Ebéd és uzsi után sem, aztán simiztem jó fél órát és nagynehezen megmozdult. Úgy örültem neki, aztán jó másfél órát feküdtem és csak simogattam Ő meg fickándozott. Már Apát is felhívtam hogy nem mozog nyuszika, de Ő is nyugtatgatott, hogy biztos csak alszik.

Cuki: nekem sikerült letölteni a Cd-t. felmész a honlapra amit Klári megadott, rákattintasz a free-re és ott ki fog írni egy négy jegyű kódot amit be kell írni és ott írja is, hogy utánna nyomj egy entert.
Akkor kb 15 perc alatt lejön zip formátumban. Mikor kiakarod csomagolni a zippet akkor kell a Klári által megadott kód. (tudod kibontás ide: csinálsz neki egy külön mappát)

Cici: én 80Bről már 90Cre nőttem, de már az is lehet, hogy mégnagyobb, mert alig férek bele a cicitartómba.
Apának tetszik :D

Kép
masika

cuki, hat akkor remek, kezdheted a teat. amugy miert vetted a fejedbe azt a szeptemberi napot ? vki hires akkor szuletett ?

nekem nincs idom untakozni :) annyi fele rohangalok, munka, piac, stb, itthoni teendok, + egy sereg mindent rendbe szeretnek hozni a szules elott
-fuggonycsere
-fotokat rendbetenni
-pinceben elpakolni
-takaritonot keresni szept kozzepetol
nektek nincs ilyen dilitek, hogy kb mindent elrendezzetek meg oktober elott? vagy ti nem vagytok ilyen rendetlenek mint en ?:)

cickok: nekem nem viccelek, de kb 2 szamot nott, es meg fog, erzem.

szotatos melltarto : Az Anita kismamaboltban (Delinel - kekgolyo u) aranyos neni az elado, azt mondta, hogy szules elott 2 hettel menjek el oda, es majd o megmondja, hogy mekkora szoptatosat kell venni, mert a mell terfogata noni fog, de a hatunk kerulete csokkenni. Na erre varrjatok gombot !!! :):)
bogyogyorgyi

Hú, mennyit írtatok!

Erika! örülök, hogy jössz :)

Bogyó! Örültem, hogy "láttalak" itt, de kár, hogy nem jössz holnap, remélem még alkalmunk lesz találkozni, ahogy a Többiekkel is!

Lányok! Én nem tudok unatkozni :shock: Mindig jön valaki vagy én megyek vagy itthoni teendőm van vagy hasonlók....

Ja, és köszi Bogyónak az infokat málnalevélteváal és a többivel kapcsolatban.

Szép estét Nektek, reggel ultrahang :D

büngyike

Ja a toxémia 3 fő "összetevőből"áll:magas vérnyomás,dagadás és fehérje a vizeltben!..Na nekem ebből 2 már megvolt :shock: :) Igaz külön-külön!De a vérnyomás nem magas!Sőőt multkor is 100/60 volt :? Amugy a bokadagadásom tegnap óta ujra megjelent!Igaz megint visszetért a dögmeleg,na meg ugye kicsit a kajával is ujra elszálltam.. :? szóval holnaptól nincs mese ujra odakell figyelnem!Főleg a sómennyiségre!
Ma épp elkértem a Mama-féle krumplispogi receptet amit megis sütöttem :wink: ,bár azért nem lett ugyanolyan..de fini volt!Mondhatom "nagyon nagy szüxégem"volr rá! :shock:
Idegesít ez a boka-dolog mááá!Most pedig már vagy 1 hete semmi gond nem volt vele...

Missfried
Kép
missfried

Megyek fel is polcolom a patáim :D :shock: ,vagy beborogatom..vagy levágom!Na jó ilyennel nem viccelek :wink: :cry:

Aludjatok jól!!Evu neked főleg jobb éjszakát kívánok!!Pussz!!

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok !

Missi : A pogi receptet leírnád majd ? Avval is telik az idő, ha sütögetek, és Apa imádja a hasát ! :)
Ma nekem is elkezdett dagadni a lábam, biztos azért ,mert 2x is elblicceltem a gyümölcsnapot.

Nektek görcsölni nem szokott? Már éjszaka is fel kellett kelnem , mert egyszerűen nem bírtam aludni. Pedig viszér ellen is kenegetem vadgesztenye krémmel .
Na mindegy .... úgy tűnik ,hogy ez a mai egy szenvedős nap volt , már alig várom a holnapot !!

Bogyó : Jó ez a tea ,amit feltettél ide. Én ma ezt találtam : http://www.freeweb.hu/bmkorhazbabak/gatmasszazs.htm
Le van írva ,hogyan kell maszírozni , meg minden.

Cuki : Ha tényleg 6 hét múlva szeretnél szülni ,akkor Neked már hamarosan el kelnek a mindenféle praktikák, hogy szülésre kész legyél .
Persze azért jobb lenne annak a leányzónak,ha még 1 hónapot lenne odabent , mert addigra az agya és a tüdeje is 100% -ban kész a kinti dolgokra , nem gondolod?

Evu : Mi volt a dokinál ?

Szép álmokat Mindenkinek !!!

Kép
sheepy

Sziasztok!

Masi, köszi a szervezést, holnap megyek.

Bogyó
Én már olvastam erről a teáról, talán a a Bába válaszol-ban, a málnalevélteát önmagában is ajánlják jógán. Ott is lesz szülésfelkészítő , a 28. héttől kell menni pont azért, hogy az ilyen teákat elkezdhessük inni. Én is a Kékgolyó utcában tervezek szoptatós melltartót venni, de szerintem is érdemes várni. Nekem 75 C volt, az első harmadban vettem egy 75 D-set, akkor jó volt, most kosarasban jó a C, de már a 85C a kényelmes, mert nyom a kisebb körfogatú, viszont a D kosarasban nagy, simában viszont elmegy... nehéz ügy.

Pakolgatás
Nekem is ezzel telnek a napjaim, bár a szabimból 2 hét elment pihenéssel, ez a hét pedig túl rövid mindenhez, alig várom, hogy szeptemberben több időm legyen megint. Viszont meg tudom érteni, hogy rossz egyedül lenni, a párom havonta min. 2 hétvégét íjászversenyen tölt, ilyenkor én is mindig egyedül vagyok. Örülök, hogy a baba már a szezonon kívül születik!

> Kép
evarga

Na, visszakukk!

Sheepy! Köszi a linket, én már megvettem az olajat, csak nem így használtam :oops: A fenébe, miért nem adnak hozzá normális használatit??? :evil: Én csak ott középen masszírozgattam, de eszembe sem volt benyúlni komolyabb helyekre :roll: :oops:

Cuki! Ez most "mezei" négyhetente UH- féleség :) Mi nem tartjuk ilyen komolyan a dokimmal, mikor kérdezem mindig azt mondja, négy hét múlva menjek ismét. Fontos volt a 12 és 18. heti.
Mindenképp megírom mi volt :) És valami előnyös fotóban is reménykedem.

Masika egy tündér!nagyon rendes, hogy így megszervezte nekünk!

Tényleg szép álmokat!

büngyike

shep orok halam ! nagyon jo a cikk, lassan kezdem is a gatmasszazst ! kosziii
cuki, ertelek :) ( szept 24)
bungy, tuti, hogy meg talalkozunk

bokadagadas, missi : csak a reggel felhuzott kompresszios harisnya, melegben combfix segit nekem, 70 den es. de amikor este leveszem, akkor tokeletesen normalis a labam.6 kro keltem ma reggel, de mar rajtam van :)

szoptatos melltartobol : olyat keresek, ami mint egy valpantos polo mukodik, de lecsatolhato elol, mint egy melltarto, es NEM feher ! (az Anitaban csak feher van) Ki ismer hasonlot ? Bungyi ?? TE szoktal ilyesmiket tudni :)
mi foleg osszel, telen fogunk szoptatni es akkor jo, hogy nincs kint a has. meg fedi a hurkakat hihi
bogyogyorgyi

Szép reggelt, készülök dokihoz :)

Bogyógyörgyi :) Kedves vagy, hogy rám gondoltál, de most nem tudom, hogy hol lehetne ilyet kapni :roll:
Eszembe sem jutott, hogy kint lesz a hasam, főleg mivel a fűzőt majd addig hordom, amíg le nem rohad rólam :wink:
De utánanézek, ígérem!

Legyen szép napotok és Hurrá! Randizunk :lol:

Valaki hozzon fényképezőgépet! Az enyémet a férjem lenyúlta, és amúgy is hatalmas ahhoz, hogy a táskámba tuszkoljam :shock:

büngyike

bungy, jo a fuzo, de a lenyeg, hogy a szovetek, hasfal, mehizom stb visszaalljon, az a 6 hetig a szules utan a fekves, es min, mozgas. utana ovatosan barmit lehet, de addig nem. Ezt nem hirdetik, de igy van es minel tobszorre szul az ember, annal fontosabb betartani.

JO TALIT NEKTEK MARA ! meg megprobalok irni ma addig, hanykor is talalkoztok ?
bogyogyorgyi

Jó reggeét mindenkinek!

Remélem, mindenki jól aludt :D

Tegnap bevásárolni voltunk, megvettük a kiságyat matraccal, ma apa összerakja
Beváltozzam Brendon kuponokat - megvettem hozzá Anyák lapját.
- játszószönyeg (zenél, csörög stb. nagyon szép)
- kézi mellszivó van leárazva 10990ről 5990re
- mikrós sterilizáló 5490
- ágyneműbetét 2990
- mi is vettünk overált, tényleg tündér :)

Beugrottunk Kikába, van 3 dbos rövid ujju kombidressz 890 ft-ért, kapucnis kifogó 1790-ért. (igazából anyunak akartam névnapi ajcsit venni :oops: )

Aztán Auchan, ruhaosztályon kiárusitás, kombidressz + rugdalózó 1599, 2 dbos hosszú ujjú kombidressz 800, vékony nem plüssös rugi 600ért és 799ért

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Jó reggelt !

Bogyó : Tegnap a Brendonban láttam szoptatós melltartót , de egyenlőre még nem néztem jobban körül .
Kép

ilyesmire gondolsz ?

Büngyi : Én tuti hozom a fényképezőt, mert utána szülinapozni is megyek és azt meg kell örökíteni .

Most rohanok a kardiológushoz, remélem végre mindent rendben talál, mert addig nem akarják a kiskönyvembe beírni ,hogy belgyógyászatilag minden Ok a nőgyógyász meg sürget.

Pusszancs, majd még bekukkantok a találka előtt.

Kép
sheepy

jaj lányok olyan nyűgös vagyok!
tegnap este két renit kellett bevennem, úgy fájt a nyelőcsövem. Aztán fájt a fejem, tarkóm, derekam, lábam, kezem. Virágom meg áttette a jobb oldalamról a lábát a bal oldalamra....hát nem volt kellemes, és félek, hogy vissza akar fordulni...ma megyek dokihoz, egy kicsin neki vagyok keseredve

folytatom a tegnapi gyüminapot....tudjátok mi volt a legolcsóbb gyümölcs? hát persze, hogy a banán...! 219 a pluszban! vettem egy kilót, mert télen 400Ft-ért nem vagyok hajlandó megvenni...

ülök egy semmiben az irodában, és szakad a víz rólam. nagyon rosszul viselem ezt a párás időt. a száraz 40fok sokkal jobb volt

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

valaki írjon valami szépet, hogy jobb legyen!

Ágica
Kép
ágica_26

ááááááááááááááááááááááááááááááááá, 20 percet irtam, és elszállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kezdem újra :cry:
Vendég

Sziasztok!

Ágica, gondolj az estére és ne vidd túlzásba ma a melót! Biztos a baba is érzi ezt az időjárásváltozást, azért nem találja a helyét. Nekem tegnap zsibbadt a hátam,ilyen még sosem volt.

Vicsok
Lehet, hogy én nem értem a babruhák terminológiáját, de már listákon is kérdőn néztem a kapucnis kifogót, mi az?????Kapucnis fürdőlepedő?

Már én is várom a délutánt!

> Kép
evarga

szóval...

csajok, tegnap voltam vizsgalaton, most ertem be az elöbb melozni, mert vervetelen voltam :cry:

lassuk miert... :cry:

szoval volt uh, remelem ezuttal fel is lett veve a vizsgalat videora, nem ugy, mint a multkor :roll: Vanoval minden rendben, dobog a kis szivecskeje, szep a fejecskeje, lattuk a kis veseit, mindene ok szerencsere, eppen szundikalt az uh alatt :wink:

de..

de a placentam nincs jo, helyen, meg mindig csaszarnak tünik :cry: :cry: :cry: ez meg önmagaban elfogadhato, de elmeseltem a dokinak a pecsetelgetest, es ez mar egyaltalan nem tetszett neki :cry:
azt mondta, hogy ezt a melyen tapado placenta okozhatja, mindenesetre megvizsgalt, sextilalmat kaptunk :shock: , szerencsere a mehszaj zart, a hüvely okes, de elrendelt ma reggelre egy vervetelt, ami a koraszüles rizikofaktorat hivatott megnezni..ki akart irni tappenzre, de megbeszeltük, hogy meg aug. vegeig "megengedi", hogy melozzak, mert az, hogy itt üldögelek, elvileg nem befolyasolja a terhesseget, a placenta ügyben a pihi sem segit, a döntes a termeszet kezeben van :roll:

most beszeltem a fönökömmel, aug. vegeig keresünk valakit a helyemre, betanitom es ennyi... :cry:

na..en most azert nem vagyok valami nyugodt,amit csak nektek merek bevallani :cry:
en nem akarom, hogy Minike koraszülött legyen!! azt akarom, hogy epsegben, jol kifejlödve, egeszsegesen jöjjön vilagra :roll: azert ilyesztö volt, amiket mondott tegnap a doki, hogy "ne szüljünk meg hamarabb Évike" stb :roll:
ma du lesz a vervetelnek eredmenye, akkor azzal fel kell hivnom a dokit, hogy lassuk fenn all e a koraszüles veszelye :roll:
NEM!!!!nem lehet, minden rendben lesz!!!

csajok....csak egyet kerek...szoritsatok nekem, küldjetek egy kis lelki tamogatast, eröt nekem es Mininek :wink: drukkoljatok, hogy minden jo legyen.

nagyon izgulok...

ma 1kor lepek, mert jön a vedönö 8)

es most feladom a hirdetest a helyemre...

lehet, hogy zagyvasagokat irtam, elöbb olyan szepre sikeredett, de elszallt :cry: kicsit sem tudok most koncentralni..

na pusszancs kismamak
Vendég

Evu!

Nagyon-nagyon szorítunk és ne aggódj, nem lesz semmi baj! A császár még okés, de nem fogsz korábban szülni, még nagyon picikék vagytok és fejlődni kell. Majd meglátod, délután csupa jó híreket kapsz!

Én megjöttem az UH-ról. Doki tarifája: 100 ezer körül :shock: ennyit mondott a nővér.
Sejtettem, mert 12 egy UH.

Itt vannak a képek:
Kép Kép

Koponyavégű hosszfekvés, lepény I. fokban érett, súlybecslés 1881 g! (sok vagy nem????)

büngyike

köszönöm a drukkokat :D

Cukika, asszem crp vervetelnek hivjak, de nem 100%, a cetlimet pedig az asszisztens elvette, arra volt rairva :shock:

de ha meg lesz az eredmeny, mindenkeppen jelzek.

Büngyi, nagyon szep a kislanyod!!!

ja, a tarifat en is megkerdeztem: " 50-100.000 között szoktam kapni" :shock: es ö ezt halapenznek tekinti, nem a szüles "aranak"

es persze mindent megtesz a babaert, mindegy mi van, jol vette a kerdest, aranyos volt..azert szeeeep, nem? :cry:
Vendég

Köszönöm :)

Én azóta is a tarifán gondolkodom.... Azt hiszem nem fog ennyit kapni, eddig sem mondta soha egyetlen műtét előtt sem, hogy mennyit kér, és utána sem panaszkodott (pedig nem kényeztettem el!), ugyanolyan kedvesen viszonyult hozzám, mint előtte, tehát alapjában nem pénzéhes.
Úgyhogy én nem fogok 100 ezret adni neki, az tuti! Inkább a gyerekre költöm.

Na, ha túlhordanán ennyi izgalom után, az nagyon vicces lenne, de örülnénk neki :) Inkább tovább legyen bent, mint előbb jöjjön ki.

Akkor ne aggódjak, nincs elefántbébim? Csak mert az Apuci nem kis termetű, ezért agyon aggódom, nehogy rá üssön a gyerek :?
Én 165 vagyok, és normálisan 56 kiló max, tehát nem akarok egy négykilós újszülöttet :evil:

Vicsok! Jó cuccokat vettetek :) Matrac milyen? Kókusz?

Bogyógyörgyi! Én tuti felveszem már szülés után amint lehet, ezt a fűzőt. Sok barátnőm nem használta, mondván nem egészséges és a méhnek idő kell, de nagyon-nagyon megbánták. Évek óta nem tudják ledolgozni a hasukat. Én nem akarok így járni.
Kár, hogy nem jössz a randira. Egyébként 16-tól lesz. (lepj meg bennünket).

Sheepy! Bogyó nem erre gondolt, hanem olyanra, ami spagettipántos-top formájú (ami egészen leér, védi a hasat és a derekat), csak melltartó és még szoptatáshoz is jó.

Ágica! Hogyhogy folytatod a gyüminapot???? Ugye nem viszed túlzásba???

büngyike

Cuki! Én úgy gondoltam, hogy egyelőre nem viszek, ha szükség lesz rá, berendelem Apucival, úgyis ott fog nyüzsögni melettünk :)

büngyike

Evu, jó kezekben vagy, az a lényeg és a doki is odafigyel, ha elküldött a vérvételre! Minden rendben lesz, munkaügyben meg ne aggódj, úgyis az utódon múlik szept-től minden, de az jó, hogy aug. végéig ez a betanítás kicsit leköti a figyelmedet és ne aggódj közben! Én is szept-től állok le, jót fog tenni,meglátod! Tarifa, hm...

Büngyi
Szép Helénád van :) A Te orvosod is Istvános, majd este beszéljünk még erről a tarifás ügyről!A múltkor 4d-re mentem és említetem a dokimnak, ki rögtön azt kérdezte, hogy a Te dokidhoz megyek-e?De valaki más csinálta a Bolgárkerék utcában.

Cuki
Szerintem ne aggódj a kevesebb tarofa miatt, ezek bp-i árak, a tv-ben is mondták, hogy vidéken ennek a felét szokták adni!

> Kép
evarga

Lányok!

nekem ez a szopotatós hálóing tetszett meg :oops: :oops:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

A férjem szerint igazán kifinomult az érzékem a drága holmik iránt. Ha kiszámolom, hogy ebből min. 4 kell, akkor az már egy fél vagyon :cry:

Valaki tud hasonlót olcsóbban???? HELP!

büngyike

ertem Cuki, igen, nekem is azt mondta, hogy ha nemjo az eredmeny, akkor augmentint kell szednem, mar fel is irta, hogy legyen otthon, barmi is van...es ma elment szabira 8)

en tuti, hogy 50et adok a dokinak, 100at biztosan nem..csajok, en is ugy valok vele, hogy azt inkabb Vanora költöm!

Evi, neke is köszi a biztato szavakat :lol:

1kor jön ertem Laci 8) juj, de ehes vagyok!!!!!

Büngyi, nagyon szep az a haloing... :wink: alig varom a jövö 7veget, hogy beszabadulhassak vegre a Brendonba :wink: :lol:
Vendég

JÓK LEGYETK A TALI,SOKAT RÖHÖGJETEK , MEG DUMCSIZZATOK!!!!!GONDOLJATK RÁNK IS!!!!!!!ITT DÖG MELEG VAN,ÖMLIK RÓLAM A VÍZ!!! Kép
EVU:MINDEN OKÉS LESZ VELETEK!!!!!SÚLYA A BABÓNAK?
NA SZÓVAL PUSZ MINDENKINEK A TALIRA!KÉPEKET TERMÉSZETESEN VÁRUNK!!!!!!!!!
Kép
geosel.klara

Evu! Akkor vegyél példát Cukikáról ;)
Gratulálunk a 31. héthez :) Bírd ki, holnap már jobb lesz ;)

Klári, meg lesztek említve, ne aggódj :)

A hálóinggel kapcsolatban én is így gondolom, ahogy Cuki, de jól szét kell nézzek, hogy valami jót kapjak magamnak :roll:
Az Ázsiában múltkor tök jók voltak, de akkora marha voltam, hogy nem vettem :evil:

büngyike

Sziasztok!

Büngyi, tündér a kis pocilakód :D

Evu, szegény! Ne izgulj, nem lesz semmi baj, mi mindannyian nagyon szoritunk nektek :!: Csak pozitivan, nem szorongani, semmi stressz ez a lényeg!

Cukika, én is 2000ért vettem hálóinget, kicsit "mamis", de sógornőm mondta, hogy felesleges vagyonokat költeni rá, mert úgyis kidobod..ezt meg nem sajnálom majd, az biztos :)

A 100e-t kicsit soknak találom én is :shock: én is 50 körül fogok neki adni, plusz egy jó tanács: nővérkéknek "szeretetcsomag"

Ja, kapucnis kifogó: igen, kis fürdőlepedő, aminek kapucnija van. Amit vettem, kis zöld dinó van, nagyon ari :)
Nagyon béna vagyok, nem tudom hogy kell a kép felbontását átállitani :oops: , mert látom, csak 600x600ast lehet feltölteni..

Én is megyek, és előkészitem a vacsit gyorsan.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Gyors bekukk és szaladok fo.ni! Azt hiszem nemtudok ma menni lányok :cry: :cry: A gyomrom olyan hangosan "csavarodik", hogy az csak na. És már a lelkemet is a wc-be tettem! Meloból is hazajöttem, kemény 20percet voltam bennt! Ez miért pont velem és miért épp ma történik?????? :cry: Ne haragudjatok, de megpróbálok addig valami étcsokit vagy valamit bedobni, hátha jobb lesz!

Evu Ne aggódj, minden rendben lesz! Délután már Te is tudni fogod, nem csak mi :wink: :D
Vendég

Evu!
ne keseredj el, még 4 hét, és ha meg is születik hamarabb, az ég világon semmi baja sem lehet, max csak lélegeztetik és pár hétre benntartják! De komolyan, ne aggódj! Az apaságit viszont minél hamarabb intézzétek, mert ha nem lesz meg a születésig, akkor csak hosszas gyámhatósági procedúra alapján veheti párod a nevére! De nem lesz semmi baj! A császár miatti aggódást megértem, most én is félek kicsit tőle…de hát úgy is szülnek ám kismamák! És nekik is minden szép és jó! (ezzel bíztatom magamat is…)

Büngyi!
Gyönyörű ez a gyerek, nagy gratula hozzá! Írtó édes pofikája van! A 100rugó azért egy kicsit sok…hát a gyüminapot már nem tudom folytatni, mert apa lenyúlta a barackokat…már csak egy körtém van

Amúgy valamennyit segített rajtam a dolog, de az órámat és a gyűrűmet otthon kellet hagynom…most egész normálisan néz ki a kezem, de a bőr rajta olyan furcsa cserepes…alig merek inni! Csak nehogy baj legyen belőle

Ágica
Kép
ágica_26

ÁGICA! Igyál minél többet!!!!!!

büngyike

Sziasztok!

Én ezt találtam.

Cukika ezek szerint már el lehet kezdeni!

http://www.homeopathya.hu/index.php

Nézzétek meg!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hello!

Evu, én is csak azt tudom írni,hogy MINDeN rendben lesz!Vigyázz magadra!!És szorítunk!!!!!!

Jajj ma kinéztem végre és el is tetettem a babakocsinkat!Beleszerettem első látásra!(Én is :wink: )...!A színe olyan olivazöld vagy milyen..és drapp kombinácio!Van hozzá lábzsák,összecsukható,elég jó kerekek...4 fokozatba dönthető ...,igaz csak egy irányban tolható.De nekem akkoris kell!!!És 26000 az ára :) Délután elvileg elhozza párom,akkor le is fotózom és megmutatom nektek ok?? :) Úúúgy örülök!!

Ma is nyomott vagyok és tényleg dög meleg van!!Még jó h nem augusztusban szülünk csajok!!!Legalábbis ha minden jol megy.. :roll:

Valaki kérte a receptet a Mama féle pogiról!!Íme:

Krumplis pogácsa élesztő nélkül

Csak ugy tudom leírni ahogy Mama mondta :wink: Főzünk egy adag krumplit héjában!Meghámozzuk ,összetörjük,hozzáteszünk annyi lisztet amennyit felvesz!Egy evőkanál zsírt,1 egész tojást,sót ízlés szerínt..jól összedolgozzuk!

Kinyújtjuk,nem tul vastagra,tetejét késsel berácsozzuk,kiszaggatjuk és megsütjük!!Én a tepsit nem zsíroztam ki,mert amugyis van zsír a tésztában!És nem ragadt le!Viszont Mama is mondta és tényleg nehezen sül a teteje,így az aolja már majdnem odakapott...a teteje meg még fehér!!Szóval megkell fordítani őket egy idő után!!Szeríntem fini volt!!Páromnak is ízlett!!Sok sikert és jó étvágyat hozzá!!

Ma lesz a tali csajok??Akkor érezzétek jol magatokat!!Pussz!!

Missfried
Kép
missfried

Helló Missi! Várjuk a fotót a babakocsiról :)

Ejnye, te mindig valami egészségtelendefinom recepttel jössz ide :twisted:

büngyike

Jaa és Büngyi!!Nagyon szép a kiscsaj!! :) :wink:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Most én is csak beugrom egy kicsit, de voltunk a dokinál, minden teljesen oké, bár Jakab harántfekvéses még, de sztem ezt naponként változtatja. (Tegnap a védőnőnél pont fordítva feküdt...) De a doki szerint ez teljesen normális, még bőven van ideje. Remélem is :).

Evu, nagyon-nagyon szorítunk!!!!

Cuki, nem bántásból írtam ám a "foglaljátok el magatokat" c. bekezdésemet :)! De örülök, ha most belobbant a csomagláz, ezzel biztos elleszel egy darabig :). Nézelődj minél többet, legyen megfontolt döntés még az utolsó neccbugyi is... azzal is jól megy az idő :).

Büngyi, a 100 húzós... a lányod viszont irtó aranyos :)! Megkérdeztem ma a dokit a szülés "áráról", azt mondta, azt teljesen ránk bízza. Ez igen kedves dolog tőle. Ja, és hálóing... ha már vm, akkor én is az ázsiás eccerűre voksolnék, úgyis folyton mosni kell majd.

Adri, gyógyulj meg délutánra, nanehogymár!! Nem volt elég a bécsi út helyett... :wink: ?

Ez a kifogó annyira vicces szó... mint valami halat a vízből... kapucnis szák...

Na, nyomás dolgozni.
kalloni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?