szóval...
csajok, tegnap voltam vizsgalaton, most ertem be az elöbb melozni, mert vervetelen voltam
lassuk miert...
szoval volt uh, remelem ezuttal fel is lett veve a vizsgalat videora, nem ugy, mint a multkor

Vanoval minden rendben, dobog a kis szivecskeje, szep a fejecskeje, lattuk a kis veseit, mindene ok szerencsere, eppen szundikalt az uh alatt
de..
de a placentam nincs jo, helyen, meg mindig csaszarnak tünik

ez meg önmagaban elfogadhato, de elmeseltem a dokinak a pecsetelgetest, es ez mar egyaltalan nem tetszett neki
azt mondta, hogy ezt a melyen tapado placenta okozhatja, mindenesetre megvizsgalt, sextilalmat kaptunk

, szerencsere a mehszaj zart, a hüvely okes, de elrendelt ma reggelre egy vervetelt, ami a koraszüles rizikofaktorat hivatott megnezni..ki akart irni tappenzre, de megbeszeltük, hogy meg aug. vegeig "megengedi", hogy melozzak, mert az, hogy itt üldögelek, elvileg nem befolyasolja a terhesseget, a placenta ügyben a pihi sem segit, a döntes a termeszet kezeben van
most beszeltem a fönökömmel, aug. vegeig keresünk valakit a helyemre, betanitom es ennyi...
na..en most azert nem vagyok valami nyugodt,amit csak nektek merek bevallani
en nem akarom, hogy Minike koraszülött legyen!! azt akarom, hogy epsegben, jol kifejlödve, egeszsegesen jöjjön vilagra

azert ilyesztö volt, amiket mondott tegnap a doki, hogy "ne szüljünk meg hamarabb Évike" stb
ma du lesz a vervetelnek eredmenye, akkor azzal fel kell hivnom a dokit, hogy lassuk fenn all e a koraszüles veszelye
NEM!!!!nem lehet, minden rendben lesz!!!
csajok....csak egyet kerek...szoritsatok nekem, küldjetek egy kis lelki tamogatast, eröt nekem es Mininek

drukkoljatok, hogy minden jo legyen.
nagyon izgulok...
ma 1kor lepek, mert jön a vedönö
es most feladom a hirdetest a helyemre...
lehet, hogy zagyvasagokat irtam, elöbb olyan szepre sikeredett, de elszallt

kicsit sem tudok most koncentralni..
na pusszancs kismamak