Sziasztok, Lányok!
Nagyon régen nem jártam már erre, nem tudom, emlékszik-e még valaki rám, még mindig táppénzen vagyok, otthon meg nincs netem, sajna. Nálunk annyi újság van, hogy ápr. 7-én voltunk 12. heti genetikai UH-n, ahol sajnos megijesztettek bennünket, 2,8 mm-nek mérték a nyaki redõjét. Genetikai konzilium, stb., múlt héten chorionbiopszia, aminek jövõ héten lesz eredménye, 18. héten magzati sziv-UH, és ha ezeknek negativ az eredménye, akkor megnyugodhatunk.
KARMEN
ne haragudj, nem tudtam válasz-SMS-t küldeni, mert teljesen le vagyok merülve. Köszike, hogy gondoltál rám, fent irtam, hogy mi most a szitu. A biopszát túl lehetett élni, bár nem volt kellemes, de csak 3-4 percig tartott, és szerencsére nem volt semmi utána sem, egy picit éreztem a pocim. Rólad viszont alig tudok valamit, most pihenõre vagy itélve? Annyira sajnálom, hogy most sem sikerült, sokat gondoltam pedig Rád. Láttam feljebb, hogy a petevezeték-megnyitásról érdeklõdtél, a sógornõmnek is el volt záródva az egyik, LC-val megnyitották neki a klinikán, utána lett babás, már 1 éves elmúlt az eredmény

. Szerintem próbáld meg, hátha sikeres lesz.
DORIS
értesültem ám, hogy Neked is sikerült a lombik, hogy vagy? Hogy érzed magad, mennyi idõs vagy? Hány baba van?
BOGÁR
a Te babádnak is örülök, mennyi idõs vagy most? Az enyém múlt csütörtökön volt 12+6, és 71 mm, már valóságos óriás

! Olyan jó érzés látni az UH-n, ahogy kalimpál a kis kezével-lábával...
NELLI
de jó Neked is! Egész másképp néz az ember lánya a világba ezzel a tudattal, igaz? A szivmûködésrõl annyit, hogy nekem 6 hét 6 naposan már látszott (igaz, ezt a Kaáliban nézték, egy nagyfelbontású UH-n), a férjem csak nézte ámultan a monitort, és szorongatta a kezemet, olyan aranyos volt

A fõnökkel meg ne idegesitsd magad, ilyenkor még a babuci sem hall, õt tehát hidegen hagyja. Láttad volna az én fõnökömet! Hogy milyen képet vágott?! Megpróbált mosolyogni, de közben látszott, hogy azért mégsem tetszik neki, de le....m magasról, most a baba a legfontosabb és kész! Hogy az irodám merõ csatatér? Kit érdekel? Pedig amúgy nagyon háklis vagyok a rendre, de most nem érdekel és kész.
ANDI
Te már elõttem jársz, de nem haragszom ám érte, sõt

! Rajtam is látszik, de csak azért, mert az elején felszaladt 2-3 kg, és most arra jön a többi, de hát ez van. A Te pocid is aranyos lehet már! Nálunk a krómoszóma-vizsgálat miatt ki fog derülni, hogy milyen Mazsola fiúcska-e vagy leányzó, de hát legyen valami elõnye is annak, hogy megszurkálták a hasamat, igaz?
CAT

VIRÁG

LEONE

ILDIKÓ(Hercegné)

és a többiek
sajnálom, hogy még mindig ezt a topikot lakjátok és nem csökken a létszám, de mindenkinek nagyon szurkolok (innen a partvonalról), hogy minél elõbb átköltözzetek a "Friss..."-be!!!
Sok-sok puszi,
KnéRita