A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
KarmenKép
Biztos, hogy totál el van záródva? Mert ha nem teljesen akkor állítólag van lehetõség. Az egyik védõnõ mondta: Ha nem teljesen van elzáródva valamelyik petevezeték, azaz egy kis rés van (csak ekkor), akkor azt lehet tágítani fizikoterápiával, iszappakolással. Ilyen lehetõség van a parádi gyógyfürdõben. Sima nõgyógyi beutaló kell, de elõtte idõpont egyeztetés sem árt.
Ennyit tudok.

VirágKép
Hogy vagy? Lombikkal meglátod hipp-hopp sikerülni fog. LÁtod Dorisnak is összejött, és még Rita, Edelweiss is milyen jó példa. És Te leszel a következõ a sorban, vagy HurkiKép vagy KarmenKép és aztán Te, attól függ kinek mikor lesz a nagy napKép

Nikie
nikie

Cili!

Ha érdekel akkor van egy ikertopik. Majd megkeresem...Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Gitta: Légyszi javítani a táblicskuban: Köv, ciklus 2cnKép
Holnap újra doki (uh) és szerintem kezdõdik a 2. stimulálós ciklus.

Üdv Mindenkinek: Hercegné(Ildi)
hercegné

Köszönöm, tudok róla, szoktam írni bele, pont azért érdeklõdtem ikresektõl, hogy hívjam õket oda is beszélgetni!Kép

Hol van az a táblázat?

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Nikie! A jobb oldal majdnem elzárodott, a bal az totál. És kinek jár ilyen gyógyfürdö és hol lehet kérni? Mert most a lombik után fel se merülhet hogy ki tudtam fizetni az üdülést. Sajna. Elég a zárojelentés hogy elzárodott meg a nödoki beutalója? Nem tudod a számukat, felhivom öket és megkérdezném mit kell vinni. Te talán már voltál?

Karmen
karmen

OrsiKép, GittaKép, NelliKép, CatEyeKép, AndiKép, AliceKép, GigiKép, VirágKép!
Köszönöm az együttérzést és a bíztatást, nagyon sokat jelent!

GittaKép!
Nem haragszom meg rád, ne aggódj!KépKépKépKépKép
Csak már annyiszor jártam pórul ebben a témában, hogy próbálom óvni a lelkem, és inkább kevésbé belelkesíteni magam, mint a végén pofára esni. (Most mégis megint sikerült.) Ezért nem is szoktam senkit nagyon lelkesen bíztatni, nehogy ezért élje bele magát egy olyan helyzetbe, ami mégsem valósul meg és aztán csak rosszabb legyen neki. Én ilyen vagyok, mindent óvatosan csinálok. Kép

OrsiKép, CatEyeKép, AndiKép, VirágKép!
Ez már a negyedik dokim, nem is tudom jó-e megint elindulni keresni egy másikat! Azt találtam ki, hogy eza prolaktin témában nem jeleskedik, ezért azt az elõzõ dokimmal fogom ellenõriztetni, amúgy meg maradok ennél. Ma már voltam is a régi dokimnál, de szabin van. Ám annyira kíváncsi voltam a prolaktin értékemre, hogy a nõvérnek azt mondtam a doktor úr akarta ezt nekem ellenõrizni, erre kiírta nekem a vizsgálatot. De sajnos ma nem tudtam visszamenni az eredményért, telefonon próbálkoztam, de úgy nem adnak ki eredményt, végül egy nõ mégis volt hajlandó megmondani azt az egy nyamvadt számot, és amint kimondta nem is jutottam szóhoz, csak annyit tudtam kinyögni milyen mértékegység? (Azt válaszolta amiben eddig is mértük - milyen segítõkész!) Ugyanis azt mondta 3,5! November végén 38 volt, február végén meg 31! Bár tudom hogy ez naponta is eléggé ingadozhat, de erre nem számítottam, nem is hiszem, holnap bemegyek, megnézem a saját szememmel is!
Amúgy mit szóltok a módszeremhez? Egyáltalán nem vagyok rá büszke, ellenkezõleg! Nekem egész délelõtt lelekiismeretfurdalásom volt, hogy hazudtam, erre a férjem megdícsért, hogy milyen ügyesen elintéztem! Tudom hogy manapság így mûködik ez a világ, ami nagyon szomorú, de én nem szoktam ilyeneket csinálni! Mit meg nem tesz az ember a cél érdekében!

Nelli!Kép
Nem haragszom az egész világra, a lelkiállapotomat jobban jellemzik a "miért pont én", "meddig kell még várnom", "én ezt nem akarom mégegyszer" mondatok és a félelem a reménytõl, pontosabban az újabb csalódástól, de tulajdonképpen a remény a ludas.Kép

Virág!Kép
De jó hogy újra itt vagy! Akkor mostmár megerõsödött az elhatározásod, hogy nyáron vagy õsszel elkezded a lombikot?

Cili!Kép
A táblázatot megtalálod Gitta pár nappal ezelõtti hozzászólásai között, a múlt héten is biztos hogy rakott fel legalább egyet.

Leone

KépKép
leone

CatEye!Kép
Egyet értek Karmennel, a Bromo ügyében. Az én dokim is azt mondta, hogy alig van aki rosszul van tõle, de én is csak olyannal találkoztam, aki az elsõ hetekben rosszul érezte magát valamilyen módon. Szerintem a 2xfél nem olyan sok. Mert én napi 1-et szedtem és 3 és fél ciklus alatt 38-ról csak 31-re csökkent az érték. Fontos, hogy hogy reagálsz rá, ezért kéne újra nézni majd néhány hét múlva!
Azért remélem te nem leszel rosszul tõle!Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mese!
Ne ess kétségbe! A legtöbb férfi nem tudja feldolgozni, hogy gyermeke lesz, hiába akarta elötte annyira! Az, meg hogy ideges vagy, az a hormonális változás következménye! Próbálj meg lazítani. A görcsökre szedj magne B-6-ot, vagy bármilyen magas magnézium tartalmu bogyeszt. Görcsoldó hatása van. Nos-pát is szedhetsz tudtommal.

Gigi!
Drukk megy!

Ildi!
Javítottalak!

Cili!
Én szoktam dobni a tablicskut, lesz ma is, csak egy picit késöbb!

Leone!
Sajnálom, átérzem, milyen állandóan ebbe az érzésbe esni. Én is mindig reménykedem, aztán meg... Ha nem tudnám, hogy ez a hónap nálam teljesen reménytelen (középidõs vérzés és domináns tüszõ hiánya miatt), akkor megint elkezdenék reménykedni. Már megint akkorák a cicijeim, mint két labda. Kép Mondjuk, ennek csak a párom örül. Kép Nekem meg majdnem csak az érintés is fáj. Kép Bele kell törõdnöm, hogy ez nálam most már nem terhességi jel, hanem a menzesz közeledését jelzi. Kép
Én is csináltam már ilyesmit, mint te, szerintem többen is rákényszerültünk hasonló trükközésre sajnos.

Cat!
Én pl. rosszul vagyok a bromotól, de majd meglátod, te hogy reagálsz. Azért negyed szemekkel kezdj, biztos ami biztos.

Tablicsku késöbb lesz!

Üdv:
Gitta
gitta

Hello, lányok!
Nagyon új vagyok még itt.
Elõször is(utólag) Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy PCO syndrómában szenvedõ alanyok leledzenek-e erre?
Én az vagyok, babát szeretnénk, és már az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot.:-((
Ha van valakinek ötlete, hogy ne mindig erre gondoljak, kérem ossza meg velem!Alap járaton jó kedvû csajszi vagyok, de a szexuális életünk, és a magán életünk is veszélyben forog, mert csak a peteérésre koncentrálok...
Kezdek bedilizni????!!
Bocs a lehangolásért.
Puszi, Ildikó
Névtelen

Jó reggelt Mindenkinek!

Már alig várom a holnap délutánt, ugyanis pénteken és szombaton szabin leszek. Nagyon nem megy mostanában a munka. Az agyam egészen máshol jár.

És ez az idõjárás se a jókedvnek kedvez.
Ti hogy vagytok?

Nelli
nelli2

VirágKép
Hurrá, hogy megint tudsz írogatni! A lakásprojekt halad ?

LeoneKép
Ti mondjátok mindig nekem, hogy ezek a kegyes hazugságok megbocsáthatók, mert nemes cél vezérel minket. Én is így gondolomKép Viszont szuper a Bromo értéked!!!

IldikóKép
GittaKép is hasonló problémákkal küzd, vele beszélgethetsz a PCO-ról, de a felettünk lévõ topikban sok hasznos infot megtalálsz. Inkább minket nyaggass a nyûgjeiddel, mert a pasik nehezen tolerálják, hogy mi ennyit agyalunk ezen a témán. Próbálj megnyugodni, sok PCO-s lett már babás itt, csak gyógyszerezni kell.

KarmenKép
Szerintem is próbáld meg a petevezetõ tágítást. Legalább pár hónapra tágítsák ki, és hamar babás leszel. Igazán fizethetné a TB, amennyi pénzt befizetsz oda!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nelli! Mi nem szeretnénk tudni, hogy mi lesz. Meglepetés lesz így a szülésnél. De én úgy érzem, hogy kisfiú. Kép Persze azt nem tudom megmondani, hogy miböl jön ez az érzés. Kép Aki babás annak mindegy, hogy milyen odakinnt az idö, mert a boldogság mindent beragyog, nem? Legyél már egy kicsit vidámabb!!! Kép
Virág! Köszi! Az volt. Kép Jó, hogy újra jelentkeztél. Már hiányoztál. Kép
Leone! Én több, mint egy éven keresztül hazudoztam a babával kapcsolatban. Kép Én is nagyon utáltam, de a saját érdekemben tettem. Most viszont már vége! Kép
Doris! Ma voltál a Káliban UH-n, ugye? Mi volt? Kép És hogy vagy?
Szia Ildikó! Üdv a csapatban. Kép A legjobb helyre jöttél, ha vigasztalásra vágysz! Próbáld a gondolataidat és az idödet lekötni valami új dologgal, hogy kevesebbet foglalkozz a babával. Hidd el ez segíteni fog! Kép Saját tapasztalat.

Puszi!
Andi
andi28

Jó reggelt LányokKép

Rég nem jártam erre, nem tudtam netközelbe kerülni és annyit, de annyit írtatok, még nem sikerült visszaolvasnom, de

NelliKép
Azt rögtön kiszúrtam, hogy babás vagy. Ez fantasztikusKép! Gratula a petezsákocskáhozKép Nagyon is elhiszem, hogy nem megy a koncentraKép, nekem amúgy sem ment mindigKép
De ugye nem éppen rosszkedvû vagy! Mi ez a szájbiggyesztés, vigyorogniKép vigyorogniKép

CatKép
SajnálomKép, de tudod mit mondott neked a doki, hogy az inszem vége felé milyen nagy az esélye!

LeoneKép
ez a doki, hogy mondhat ilyet, legalább minimálisan átérezné a helyzeted. Mi az, hogy nem kell ilyen tragikus felfogni! Nem ismeri az elõtörténeted?! Szerintem elvárható lenne, hogy ne ilyen hülyeségekkel vigasztaljon ilyenkor!!
Szerintem ez csak kegyes hazugság volt, tudod: segíts magadon és Isten is megsegít!

IldikóKép
azt hiszem, ezen a csak a tüszõrérés-figyelési holtponton mindenki átesett közöttünk. Ezen próbáljatok meg felülkerekedni a pároddalKép, biztosan sikerülni fogKép. Ez már egy nagy lépés volt részedrõl, hogy észrevetted ez így nem lesz jó. Én megpróbáltam másra koncentrálni!

AndiKép
Már biztosan jó nagy lehet a pocidKép és nemsokára kiderül fiú-e vagy kiscsaj a pocaklakódKép

Lányok!
Tegnap voltunk dokinál. Millióan voltak. Minden rendben a minivelKép (velem is). Úgy izgett-mozgott, hogy alig tudta megmérni a dokiKép. Lesz majd új kép is róla a profilombanKép

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Jaj

DorisKép
tényleg hogy vagytok??? Mesélj!!!

Bogár
Kép
Kép
bogár

Andi, Bogár! Persze, hogy boldog vagyok! Minden gondolatom a picinél jár. Csak mikor benn ülök a fõnökömnél, és emelkedett hangon beszél, kezdek el idegeskedni. Azzal nyugtatgatom magam, hogy a picire gondolok. Meg arra, hogy ha minden rendben lesz, kb. 1 hónap múlva bejelentem itt benn. Kiváncsi vagyok a fõnököm képéhez.

Bogár! Hol tartasz most? Nagyon jó érzés, igaz?

Doris! Mi volt az UH-n? Remélem azért a rosszul léted elviselhetõ.

Nelli
nelli2

NelliKép
A 11. hetet töltöm be most csütörtökön. Én a fõnökkel ugyanígy vagyok és még nem mondtam el, de most már illene. Nem tudok milyen hazugságokat kitalálni és akkor szerintem már megnyugodnék. Tegnap is ciki volt, mert beértem fél 2-re (ugye a dokinál voltam akkor is).
Múlt héten nem voltam és visszahallottam, hogy én meg pont most tudok hiányozni. Azért nem semmi, mi?! Elõtte nem is hiányoztam csak tavaly nyáron mikor szabin voltam.
Pénteken meg védõnõ és persze õ is idõtlen idõkben rendel, szóval azt hiszem itt az idõm (vagyis holnap) Segítsetek! Ti mit gondoltok?!

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok, Lányok!

Nagyon régen nem jártam már erre, nem tudom, emlékszik-e még valaki rám, még mindig táppénzen vagyok, otthon meg nincs netem, sajna. Nálunk annyi újság van, hogy ápr. 7-én voltunk 12. heti genetikai UH-n, ahol sajnos megijesztettek bennünket, 2,8 mm-nek mérték a nyaki redõjét. Genetikai konzilium, stb., múlt héten chorionbiopszia, aminek jövõ héten lesz eredménye, 18. héten magzati sziv-UH, és ha ezeknek negativ az eredménye, akkor megnyugodhatunk.

KARMENKép
ne haragudj, nem tudtam válasz-SMS-t küldeni, mert teljesen le vagyok merülve. Köszike, hogy gondoltál rám, fent irtam, hogy mi most a szitu. A biopszát túl lehetett élni, bár nem volt kellemes, de csak 3-4 percig tartott, és szerencsére nem volt semmi utána sem, egy picit éreztem a pocim. Rólad viszont alig tudok valamit, most pihenõre vagy itélve? Annyira sajnálom, hogy most sem sikerült, sokat gondoltam pedig Rád. Láttam feljebb, hogy a petevezeték-megnyitásról érdeklõdtél, a sógornõmnek is el volt záródva az egyik, LC-val megnyitották neki a klinikán, utána lett babás, már 1 éves elmúlt az eredményKép. Szerintem próbáld meg, hátha sikeres lesz.

DORISKép
értesültem ám, hogy Neked is sikerült a lombik, hogy vagy? Hogy érzed magad, mennyi idõs vagy? Hány baba van?

BOGÁRKép
a Te babádnak is örülök, mennyi idõs vagy most? Az enyém múlt csütörtökön volt 12+6, és 71 mm, már valóságos óriásKép! Olyan jó érzés látni az UH-n, ahogy kalimpál a kis kezével-lábával...

NELLIKép
de jó Neked is! Egész másképp néz az ember lánya a világba ezzel a tudattal, igaz? A szivmûködésrõl annyit, hogy nekem 6 hét 6 naposan már látszott (igaz, ezt a Kaáliban nézték, egy nagyfelbontású UH-n), a férjem csak nézte ámultan a monitort, és szorongatta a kezemet, olyan aranyos voltKépKép A fõnökkel meg ne idegesitsd magad, ilyenkor még a babuci sem hall, õt tehát hidegen hagyja. Láttad volna az én fõnökömet! Hogy milyen képet vágott?! Megpróbált mosolyogni, de közben látszott, hogy azért mégsem tetszik neki, de le....m magasról, most a baba a legfontosabb és kész! Hogy az irodám merõ csatatér? Kit érdekel? Pedig amúgy nagyon háklis vagyok a rendre, de most nem érdekel és kész.

ANDIKép
Te már elõttem jársz, de nem haragszom ám érte, sõt Kép! Rajtam is látszik, de csak azért, mert az elején felszaladt 2-3 kg, és most arra jön a többi, de hát ez van. A Te pocid is aranyos lehet már! Nálunk a krómoszóma-vizsgálat miatt ki fog derülni, hogy milyen Mazsola fiúcska-e vagy leányzó, de hát legyen valami elõnye is annak, hogy megszurkálták a hasamat, igaz?

CATKép VIRÁGKép LEONEKép ILDIKÓ(Hercegné) Kép és a többiekKép
sajnálom, hogy még mindig ezt a topikot lakjátok és nem csökken a létszám, de mindenkinek nagyon szurkolok (innen a partvonalról), hogy minél elõbb átköltözzetek a "Friss..."-be!!!

Sok-sok puszi,

KnéRita
knérita

Kedves Lányok!
Szeretnélek megkérdezni titeket, hátha tudtok segíteni. Már két éve olvasója vagyok a topiknak és nagyon sokat tanultam tõletek!
A helyzet az, hogy februárban - majdnem 2 év várakozás után - terhes lettem, majd a 7. héten elvetéltem. Nem tudom, mi lehetett a baj, tudjátok ilyenkor azt szokták mondani, hogy valami genetikai probléma lehetett. Most pedig az amúgy pontos 26 napos ciklusom rendetlenkedik, nem jött meg. Viszont a tegnap reggeli tesztelés szerint nem vagyok terhes. A hõm 37,1 volt tegnap.
Szerintetek mi lehet ez? Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata?

Évi
Névtelen

KnéRita! Örülök nagyon, hogy jól vagy! Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj, de tudom, hogy majd csak a doki és a vizsgálat negatív eredménye tud megnyugtatni. Azért ne idegeskedj nagyon!
Én vasárnap 6 hetes + 3 napos leszek. Mi fog látszani? De ha a doki szerint látszik, akkor hiszek neki.
Vigyázzatok magatokra!

Bogár! Már nyugodtan megmondhatod benn! Könnyebb lesz, mert talán jobban vigyáznak Rád! És már csak 1 hét, és túl vagy a kritikus idõszakon.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég volt nekem is idõm írni, bár 2 naponta elolvaslak titeket. Úgy szeretnék nektek valahogy segíteni. Küldöm a +++++++++ energiákat.

Nelli
Én sem bírok semmire sem odafigyelni, már most legszivesebben hazamennék, olyan fáradt vagyok. Úgy számoltam nagyon egykorúak vagyunk - mármint a babóca szempontjából. Mi ma vagyunk 5+4 ek.

Doris
Mi újság veled? Pihizgetsz?

Évi
2 év után spontán jött össze? A vetélésnek semmi elõzménye nem volt?

Zseby
zseby

Sziasztok

Bogár, szerintem is mond meg , akkor már nem kell többet "füllenteni" Kép, meg te se érzed magad kellemetlenül.

Rita, drukkolok, hogy ne legyen semmi gond.

Évi, hány napja késik? Menj el dokihoz, az a biztos, amit õ lát, nem minden teszt egyformán érzékeny.
gigi1

Zseby! Igen, nagyon együtt haladunk. Én talán pont ma vagyok 6 hetes. Érzel valamit? Neked látott az orvos már embriót? Nekem még csak petezsákot.

Évi! esetleg próbálj meg pár nap múlva még egyszer tesztelni, ha nem jön meg. Ezt szokták javasolni. Hátha addigra jobban kimutatja, ha terhes vagy.

Nelli
nelli2

Köszi, hogy válaszoltatok!

Zseby,

Spontán jött össze, rögtön a laparoszkópia után, ahol megállapították, hogy semmi bajom.
Elõtte viszont kiderült, hogy a páromnak tele van a spermája fehérvérsejttel, több hónapig szedett rá gyógyszert+ mindkettõnknek chlamydiája volt (csak tudnám honnan, bár állítólag akár az uszodában is össze lehet szedni).
Semmi elõzmény nem volt, a 6. hetet betöltöttem, amikor az UH-n azt mondta a doki, hogy kisebb, mint amekkorának lennie kellene, és lehet, hogy valami baj lesz. Én még reménykedtem, de sajnos úgy lett, ahogy a doki mondta.

Gigi,
Még csak 3 napja késik, de nem szokott ilyen lenni. Kivéve mikor terhes lettem...

Lehet, hogy a vetélés után még nem talált magára szervezetem? De a 13. napon éreztem a szokásos szurkálást is. Most meg még a mellem se érzékeny, ahogy szokott mensi elõtt.
Akinek volt vetélése, annak rögtön megjött a következõ ciklusban rendes idõben?
Köszi elõre is!

Évi
Névtelen

Szia Évi
Nem mondta a doki, hogy várjatok?
Nem tudom, hogy vetélés után hogy jön meg.
Gigi
gigi1

Gigi,

Remélhetõleg nem is tudod meg...
Mondta, és várunk is, de ha mondjuk volt egy kósza peteérés utána, akkor nem biztos, hogy sikerült kivédeni.
Várok egy pár napot, aztán ha nem történik semmi, elmegyek az orvosomhoz.

Évi
Névtelen

Évi!
Sajnos én is átéltem amit te és tudom mit érzel.
Én még abban a hónapban azt akartam hogy jöjjön össze a baba de a dokim szólt hogy várjunk 6 hetet amíg a méh rendbejön és megerõssödik.
A következõ mensim nekem is késett egy pár napot(hetet)azért mert elég sokáig vérezgettem utánna kb.2 hét.
Tehát ne aggódj minden rendben lessz meglátod.

Lányok!

Ma vagyok a 15-ikkkk napon és ma du. megyek dokihoz megnézi a petécskéimet mekkorák és rákérdezek arra is hogy mikor tudna nézni egy petevezetéket nincs e elzáródva.
Jaj úgy izgulok hogy jó nagyok legyenek.
Holnap mindenrõl beszámolok.

Egyébként nemtudjátok hogy azt hogy csinálják érdekelne,meg az is hogy nagyon fáj?????
Alice
Alice

Évi
az elõzõ ciklusban nálam is volt valami "üzemzavar", ami akár vetélés is lehetett, mert volt zebra és késett, de aztán megjött.

Alice, remélem hatott a tegnapi locsolkodás és most szép nagy pete lesz az eredmény. Kép
Gigi
gigi1

GigiKép

Köszike, hát reménykedem és ha van akkor ma este hazamegyek és KépKépKépKépKépKép JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ KépKépKépKépKépKépKép
Alice

Hahó Lányok!

Hova tünt mindenki úgy félek egyedülKép
Valaki irjon már nekem/ engem nem szeret senkiKép

Alice

DorisKép Hol vagy? Hogy vagy ? Mi van veletek?
Tud valaki valamit rólla napok óta nem irt(vagy tévedek?)
Alice

Zseby, Gigi, Alice,

Köszi a válaszokat!
Majd csak kiderül, mi van velem, nem igaz?

Alice,
úgy látszik mindenki dolgozik/sziesztázik(?).

Mindenkinek sok sikert, ill. szép kerek hasat kívánok!

Évi
Névtelen

Alice! Itt vagyunk, ne félj!
Doris írt tegnap SMS-t. Nem volt jó a nete, azért nem tudott jelentkezni.

Nelli
nelli2

Hahó lányok!

Alice
Drukk ezerrel a nagy petéért.

Évi
2 hónappal ezelõttig mindig 26-27 napos ciklusaim voltak. Márciusban viszont 33 napra jött meg. Valami lehetett....
Elég erõs görccsel és elég darabosan de rendesen megvolt végülis. Áprilisban viszont nem jött meg 10-én és hál istennek azóta sem!!!!! (kopogok ezerrel)
Úgyhogy ne aggódj, minden rendbe fog jönni.

Nelli
Nekem nagyon rendszeresek voltak a ciklusaim, így nekem tuti ez az 5+4. Múlt szerdán voltam a dokimnál, mert barnáztam egy picit akkor amikor meg kellett volna jönnie. Megvizsgált és azt mondta minden rendben. Mivel az itteni rendelõben csak hasi uh-ot tudott csinálni, így nehezebb volt kivenni, de egy ~ 5 mm-es petezsákot talált. 3 hét múlva megyek hozzá a kórházba nagy uh-ra, akkor már minden jobban fog látszódni.

Doris
Hogy vagytok?

Lányok miért van ma ilyen nagy csend?

Zseby
zseby

Sziasztok Lányok!
Volt már valakinek köztetek hiperstimulált petefészke? Vagy hallottatok már ilyen esetrõl? Nálam sajnos ez lépett fel, miután beszedtem egy adag Clostylbegitet, peteérés elõsegítésésre. Ha vki járt már így, szívesen kérdezném a tapasztalatairól, mert most eléggé be vagyok gyulladva..nem lehet mást tenni, csak várni, jó esetben magától visszahúzódik a petefészek, a rosszra gondolni sem merek, ha kilyukad a ciszta, rohanhatok a kórházba..o( Pedig ígéretesen indult, februárban volt egy laparom, ahol a PCOS petefészkeket lézerrel stimulálták (ILDIKÓ! Ez egy jó módszer a PCO kezelésére amúgy!), majd várni kellett volna 2-3 hónapot (mint kiderült), hogy magától szépen beinduljon a peteérés. Közben azonban kaptam Clostyt és most itt tartok.. Na jó, nem akarok ijesztgetni senkit, állítólag ez ritka, hogy vki így reagáljon rá, de talán jó tanulság mindenkinek, hogy hová vezethet a felelõtlenül felírt gyógyszerek szedése...
Ne haragudjatok, hogy ebbe a topicba írtam, csak vhol ki kellett öntenem a szívem, amúgy meg régebben írtam már ide és tudom, milyen kedves társaság van itt..o))
Kriszti
Névtelen

Zseby! Nekem is ilyen méretû petezsákot látott a doki. Mivel a ciklusom nem volt rendszeres, így pontos napot nem tudok. Visszarendelt vasárnapra, amit nem bánok, mert talán már egy ici pici embriót is lát, és akkor jobban megnyugszom.

Nelli
nelli2

Karmen!
A gyógyfürdõ felvételi irodájának telcsiszáma: 36/364-104
8.00-15.00-ig lehet hívni, és ott tudnak adni felvilágosítást a beutalásról, mit kell vinni, stb.
Nikie
nikie

Sziasztok Lányok !

Visszatértem hozzátok, mert a párocskám ismét külföldön van két hétre.Kép Ha jól számoltam akkor pont jókor jön majd haza.KépAzt hiszem holnap kéne "nem" megjönnie, de még semmi jelét nem érzem. Annyira nem reménykedem, ez nem volt esélyes hónap. Vigyázzatok magatokra, holnap megpróbálok újra jönni.

Egcsi
egcsi

LányokKép
Ne haragudjatok, hogy eltüntem, de valami gond volt a gépemmel és csak ma sikerült újra mûködésbe hozni...
KépzeljétekKépMa voltam UH-on a Kaáliban és kiderült, mégis két babát várok mert az a baba aki a múlt héten halottnak tünt igeni és és a ver a kis szivecskéje csak icike-picike a másik babóhoz képest. Le van maradva de még bármi elõfordulhatKép Ha elég ügyes akkor behozhatja a lemaradásátKép A 12. héten kiderül mindenKép
Bocsánat, de nem tudtam visszaolvasni a topikot.

Puszi: Doris
doris

Doris!!!

Nagy-nagy gratula!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gyere nézz át, a Gyermekek/Gyermeknevelés/Ikrek topicba! Vannak ott ikrek, ikres anyukák, és ikres kismamák!!

Várlak/várunk, ott mindenki nagyon aranyos, és segítõkész!

Cili

Táblázat?
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok,
folytatódik a negatív széria.
Voltam ma is UH-n. A doki kijelentette, hogy bár a petezsák most már kifejezetten látszik, nincs pulzálás. Lehet, hogy elhalt.
Átküldött nagyobb felbontású UH-ra, ott meg az ellenkezõjét mondták, hogy utolsó menzi alapján 5. hét, tehát még nem is kell látszania. Minden rendben van, mit is akarok?
Miért kell nekem UH-ra járni? Ez nem jó dolog így.

Csak néhány megjegyzés visszafelé:
Cat:
Soknak tûnik a Bromo. Nekem kifejezetten magas a prolaktinom, mégis 1/4-del kezdtünk, és utána lett 1x1/2.
És annál tobb késobb sem. És le is ment rendesen normál értékre. Dehát nem tudom, nálam így volt.

Leone:
Azt hiszem, tudom mit érzel a hiú remény miatt. Nekem is volt már tobb vetélésem, olyan is hogy a doki el sem igazán hitte, hogy az volt, mert nem vastagodott meg a nyh.

Én is eleve szkeptikus alkat vagyok, és nem hittem el,hogy sikerulhet, mikozben tudtam, hogy ostobaság, miért is ne.
Nem tudom, hogy létezik-e ilyenkor jó tanács, de bízz magadban, és ha kell válts 5 orvost is, ha futószalagon érzed magad. De még akkor sem biztos, hogy a doki fogja megoldani a problémát. Csak bizonytalanságban ne legyél, pl. ilyen prol. értékek miatt.

Bella2
Névtelen

DorisKép
Ez csuda jó hírKép Máris 4 tagú család lettetek!!!! Óriási gratula. A dokim mondta egyszer, hogy az ikres terheseknél gyakran van, hogy az egyik kicsit fejletlenebb, de a születése után ezt behozza.

Bella2Kép
Köszi a tanácsot, szerintem negyedeket fogok csak szedni a Bromobol.

KrisztiKép
Sajnálom, hogy túl stimuláltak, de ez nagyon ritka, hogy valakit egy doboz Clostyval túl lehet stimulálni, sõt a PCOS mûtét után általában mindenki kap egy kis turbót, mert nagy esélye van azt követõen teherbe esni. Én úgy tudom, hogy a túlstimulált petefészket 1-2 hónap alatt mindenféle kezelés nélkül helyreállnak.

ÉviKép
Ha megint nem jön meg pár napig akkor a hétvégén tesztelj. Akkor már tuti ki kell mutatnia, ha baba van a dologban, és nem a hormonrendszered rendetlenkedik, ami nem is lenne csoda a vetélés után.

BogárKép
Szerintem mostmár elmondhatod a fõnöködnek, és akkor megszûnik a piszkálódás. Gondolom Téged is bánt a dolog, hogy a hátad mögött kibeszélnek, és ezzel elejét veszed a további rosszalló tekinteteknek.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Kedves Orsi!

Koszi szepen a valaszod!

Eszti
Névtelen

Cat! Bella2! Nekem nem mondta annak idején a dokim, hogy fokozatosan szoktassam magam a Bromohoz. Hánytam is egy jót töle. Szerintem igen gyakran nem is gondolnak erre.

Doris! Ez nagyon jó, kicsit irigyellek is. Minden rendben lesz, ne aggódj!

Nikie! Köszi. Kerestem én is a neten, végre most megtaláltam, elment vele 1 óra. Felhivom majd öket, az lesz a legjobb. A másik forumon a doki nemigen javasolta a petevezeték helyreállitását, ma hivtam a Kaálit, de sajna egész nap nem vették fel. Az ottani dokim véleményére nagyon adok, ö mégiscsak meddöségi specialista. Szemben a többi orvossal akit ismerek. Ha szerinte is jó ötlet, akkor mielöbb lapar. A beutalót megprobálom elöbb a körezti dokinál, neki gondolom nem kell érte külön fizetni v. kevesebbet. Anyosomnak a körzetis szerzett reumára, de persze cserébe zsebbe is kért. Sajna ez igy megy.

Bogár! Szerintem is most már nyugodtan valld be, legalább ök is megértik miért hiányzol.

Karmen
karmen

DorisKép

Nagyon örülök a jó hírnek, most aztán kétszer annyira vigyázz magatokra!!! Ja, és egy kicsit én is irigykedem, én is bevállalnék ikreket.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani,mire adják az E vitamint terhesség tervezése esetén?

K
Névtelen

Doris,
nagyon ragaszkodnak hozzád a babák.
De jó ez a hír.

Évi,
lehet, hogy babás vagy újra?
Nekem az tunt fel ennél a terhességemnél, hogy semmi tunetem nem volt, se olyan, mintha meg akarna jonni, se terhességre utaló tunet.

Bella 2
Névtelen

Szia Évi!

én is új vagyok itt - és én is most vetéltem el, februárban. Ez volt a második (mind a kétszer a 8. hétben), de hál´isten a kettö között lett egy egészséges lánykánk is. Szóval nekem az elsö után 4 hónapig nem jött meg, most meg 41 nap után (ez nálam normális). Tudom nem valami biztató amit írok, de remélhetöleg nálad tényleg baba van a dologban. Egyébként az én dokim azt mondta, hogy ilyen korai vetélésnél nem kell várni, akár már a következö hónapban újra terhes lehetek - milyen jó is lenne, ha neki lenne igaza.

mindenesetre szedem a jódot és a folsavat, ami állítólag segíti a pete beágyazódását és az embrió fejlödését.
gabiSch
gabiSch

Szép jó reggelt Mindenkinek!

DorisKép Ez nagyon jó hír,vigyázz magatokra nagyon nagyon

Na voltam tegnap dokinál, 29 napra jött meg mostanában, tegnap voltam a 15-ik napon a dokibácsi megvizsgált aztán átsétáltunk az UH-ra ott megnézte a hasimat és a jobb oldalon talált egy tündibündi 18 mm petécskét (el is neveztem Kisbogyónak)dehát ez még nem elég nagy a 15-ik naphoz képest szerintem és akkor azt mondta az orvosbácsim hogy kb. 2 nap amíg megnõ.
Tehát Péntekre kel a Kisbogyónak megnõnie, ígyhát a hétvége elég mozgalmas kell hogy legyen Kép
Szerdán kell visszamennem hogy megnézze a "Kisbogyó" megnõtt és elindult-é lefelé a kis drága.
Tehát eggyenlõre ennyi most egy kicsit izgulokKép de nagyon reménykedem abban hogy most nemfog cserbenhagyni az én drága Kisbogyóm.

Alice
Alice

Sziasztok!

Reggel írtam egy jó hosszút, de elveszett valami rendszerhiba miatt. Kép

Bogár! Mit döntöttél? Elmondod a fönöknek? Kép Vagy talán már túl is vagy rajta. Hogyan fogadta? Kép S egyébként hogy vagy? Kép
Doris! Hipp-hipp hurrá! Kép Drukk a kicsi babócának, hogy behozza a lemaradását! Ez ám az igazán jó hír! Kép
Alice! Gratula Kisbogyóhoz!!! Aztán akció hegyek legyenek! Kép
Rita! De jó, hogy írtál! Kép Most már dolgozni fogsz? És gyakrabban tudsz írni? Kép A babával biztos minden rendben, csak szeretik ijesztgetni a kismamákat. :-))
Gitta! Beírnád hozzám a táblázatba a szülés várható idöpontját? Október 12-e a hires nap. Köszike! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!

Már majnem egy éve olvasom a topikot. Jó volt érezni, hogy nem csak én vagyok sokszor totál reménytelen hangulatban, sokan mások is küzdenek gondokkal, és így is elõbb-utóbb mindenkinek összejön a fõnyeremény, azaz a babóka. Talán emlékezik rám valaki, én voltam az a Bogi, akinek a fogamzásgátló szedés abbahagyása után egyszerûen nem jött meg soha a vérzése 15 hónapon át egyszer sem. (Ha nem mentem el dokihoz Norcolutért vagy más gyógyszerért.)

Március 4-én voltam vérvételen, hogy kiderüljön, van-e peteérésem. Ez a "ciklus" 24.napján volt. Márc. 6-án elkezdett emelkedni a hõm, pedig elõtte magától soha nem volt ilyen. Szerencsére pont együtt voltunk a férjemmel. Március 15-én csináltam tesztet. Nagyon halványan, de megjelent a 2. csík is! Márc. 20-án ismét teszt, erõs 2. csíkkal. Rohantam a dokihoz. Ekkor tudtam meg, hogy nagyon alacsony volt 4-én a progi szintem, esélytelennek tartotta a terhesség létét. És lássatok csodát: Múlt pénteken már egy 22 mm-es apróság szíve dobogott, amikor megnéztek UH-n.
Ma töltöm be a 9. hetet, és ma keresem fel elõször a védõnõt. Már alig várom, hogy szétkiabálhassam az egész világnak a boldogságunkat.

Bogár!
Kicsit én is félek a munkahelyi bejelentéstõl. Elõbb-utóbb túl kell esni rajta. Mi csak a 12. héten mondjuk el a családnak is. Pont akkor lesz az anyósom szülinapja. Remélem örül majd a különös ajándékunknak.
Gratulálok Dorisnak a babákhoz, és persze a többi kismaminak is: Nellinek, Andinak .....
A többieknek kitartást kívánok. Az én esetem is mutatja, nincs esélytelen ember, csak ki kell várni a pillanatot.

Bogi
Névtelen

Sziasztok

Végre megjavult a fórum.

Doris, gratula az ikrekhez. Kép

Gabisch, a jód mire való? Mi otthon jódozott sót használunk.

Szerintetek, ha a 10. naptól írnak fel nekem napi 1 Clostit 5 napig, az még jó? Ezt csinálta a dokim, és ilyenrõl még nem hallottam, de csak õ az orvos. A 4. napon voltam hormonvizsgálaton. A papír szerint minden normál érték volt, de õ keveselte a progreszteront és az ösztradiolt (ez micsoda?). Lehet, hogy ezért írt fel Clostit, hormonpótlásra? Nem akarom, hogy baj legyen belõle. Más mindig a 3. vagy 5. naptól szedi.
Tanácstalan vagyok, segítsetek!!!!

Ja és nincs polipom, hála az...

Gigi
gigi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?