A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Purc: összeszorult torokkal olvastam végig a történetedet, nagyon büszkék vagyunk rád! Ügyes csajszi vagy!!!!!!

robcsi: HATALMAS GRATULA! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok neked!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

neked=nektek :oops:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a NYugatinál pontosan hol és rajtam kívül ki lesz ott, mert Boni nem biztos. Másdt meg nem is ismerek!!

babaimádó
Kép
babaimado

álomkóros vagyok, biztos front van :? piri még kéreti magát, már görcsölgetek hétvége óta :?

Katica???? na mi van, nem találsz internet kávézót? :P jó pihit nektek :wink:

Boni??? merre vagy te mostanában??? betemetett a munka??? a hónap dolgozója :P

Áfi??? azért néha magadról is hírt adhatsz ám, nem csak purcról :wink:

Kép
gaby25

Babim
hát én, hisz írtam, hogy ott talizunk, azaz én is :wink: :D Boni miért nem lesz ott? nem jön? :shock: :cry: Nyugainál a skála előtt lévő óra alatt, ami körbeforog tudod és a hőmérsékletet is írja :P

Kép
gaby25

Ok.Így már értem.

babaimádó
Kép
babaimado

Többi talis? Hová bújtatok?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Gyorsan dobok táblákat!

Gyanús, hogy valahol elcsúsztam, de majd szóltok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

És akkor, ami az eszembe jut!

Purc! Szívből gratulálok! Olvastam történeted! És így is szülni akaroook! :lol: Ügyi voltál és apjuk is!

Szilcsi! Látom csak hatott rád is a topic átok! Gratulálok a kis fütyishez! És most mi lesz a már apjuk által megvásárolt darabbal? :lol:

Klarissza! Kíváncsi leszek, hogy rád is leselkedik-e a topic fiús szelleme? :D

Sonjus! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Remélem jól vagy!

Babaimi! Tudom, már javítottam közben az életkorod! Egyébként erre jó az iwiw! :D

Gaby! Igen! Barlangfürdőztünk 2,5 órán át ki sem jöttünk a vízből! Az esti fürdőzés helyett más dolgunk akadt! :wink:

Lili?????????????????????????????????????????????????????

Kata? TESZT??????????????????????????????????????

Jaj! Talizósok! Helyettem is talizzatok és igyatok, egyetek!

Zöldi! Ez már akkor a lombikra készülés? (Már mint az antibogyó?)

Szilva! Nem tudok tenni görbét, mert eddig még csak ma mértem! :roll:

Kép
bettike
Eger

Jaja, Bettike, lombik.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Robcsi gratulálok :!:

Purc sajnálom a negatív érzést a szüléssel kapcsolatban, idővel tompulni fog és majd csak akkor jut eszedbe legközelebb, ha másodjára is ott leszel a "kínpadon" :wink: (velem legalábbis így történt)

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza jön talira?

Kép
zölddisznó

aki jön aki nem megyek :D indulok a talira :P :wink:

Kép
gaby25

Én pedig elbúcsúzok, két hétig nem leszek. Ha esetleg (de tényleg ha netalán...) valami öröm érne bennünket, akkor jelentkezek. :D

Pussz mindenkinek! :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: nagyon kellemes időtöltést, jó időt kívánok a két hétre.
+++++++ :roll: :P

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Robcsi, Purc!
Gratulálok Nektek!! Sok egészséget, boldogságot és tejcsit kívánok! :lol: :lol: :lol:

Purc!
Köszi, hogy megosztottad velünk a történetedet. :lol: Megkönnyeztem az biztos! Idővel biztos megszépül majd. Legalábbis ezt mondják. :wink:

Bettike!
Szép helyen voltatok! Biztos kipihented magad!! Beírnád az eseménytáblába, hogy augusztus 29 doki. Akkor tud fogadni, mert 20-ig szabin van, szombaton pedig mi megyünk Horvátba. :lol: :lol: Már nagyon várom! Nálam még piri mindig nem kopogott és nincs is jele. Hát ez van.... :shock: :shock: Biztos kapok majd valami bogyót, mert néha már úgy érzem, hogy felrobbanok. nagyon feszült vagyok. :twisted:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, hát te szegény tényleg maratoni ciklusod van! :cry: Írd majd meg mit mondott a doki!

Bettike, szerda reggel fogok tesztet csinálni, akkor lesz a 13. dpo, addig nem! Most erős leszek, meg egyetlen tünetem sincs, amit egy babára lehetne fogni!

Szilva, jó pihizést és kikapcsolódást!

Purc, Ceni, babókról kérünk képet!

Babancs, Domiról meg sem lehetne már mondani, h koraszülött volt! Nagyon szépen kikerekedett!!

Csillag++++++++++++++++++!!

Kép
kata05

Kata: én is szerdán tesztelek :lol: :lol:
Te hány órakor?? :roll: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Robcsi, gratula a kis Adrihoz!

Babbancs! Nagyon szép képek!

Purc, szülés :( De túl vagy rajta és egy csodás babád lett.

Olyan furi, hogy már ennyien vannak a babás tábliban.

Pusz mindenkinek.

Szerdai tesztekhez drukkolok.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csillag, ezt még csak megjósolni sem tudom! :wink:

Kép
kata05

Talis csajok, sajnos nekem ma sem jött össze :cry: Nem tudom mi bajom, de úgy görcsölt a hasam ma, hogy majd becsináltam. A No-Spa-tól meg állandóan úgy érzem, mintha a föld fölött járnék 10 centivel. Évek óta nem fájt így a mensim alatt...csak a lombik után azon az ominózus napon :( Tegnap volt 1. cn és tegnap is meg ma is görcsöltem...remélem holnap már nem leszek rosszul.
Remélem jót dumcsiztatok, én húzok vissza az ágyba!

Mindenkinek pusszantás!

Robcsi! Szívből gratulálok! :D
tapedli

Tapedli: sajnálom :? tessék akkor bizony pihengetni :roll:

Kata: én valószínüleg már hajnalban átesek rajta, 5-45kor apuka elmegy dódozóba, és utána harckészültségbe helyezem magam :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Látom jól sikerül a tali, mindenki már rég leitta magát! :D :D

Beszámoló:

Kedd késő délután megérkeztünk, lepakoltunk és 7-kor rendeztünk egy gyors fürdést a tóban! (Elég hideg volt, de mivel mindenki víz b..zi, ezért nem bántuk!) Majd jöttek a viharfelhők ezért gyorsan nyársalni kellett! Épp hogy megkajáltunk elkezdett cseperegni az eső! Persze mire bepakoltunk elállt! :D (Murphy utól ért itt is!)

Szerdán egy egész korai (8-9 közötti) kelés után ismét "fürdés" a tóban! Azaz én egész nap a gumimatracon úsztam a vizen! Így szereztem egy jó kis alapszínt! Közben csináltunk a fiúknak rántott husit! Késő délután pedig bementünk Miskolcra a Cora-ba bevásárolni a hétre! Este játék! (jenga) Ha így kell írni!

Csütörtöki ébredés után irány Tiszaújváros - strand! Egész nap vízben, kb. 2*15 percet voltunk a medencéből kint, míg kajáltunk!
Rengeteget csúszdásztunk, hullámmedencéztünk és sodró folyóztunk! Estére mindenki szénné égett! Vacsi után társasjáték kb. éjfélig! (Neve: Pikáns társasjáték felnőtteknek!) Szigorúan 18 éven felülieknek! :D

Pénteken nehezen ébredtünk! Ezért későn is indultunk megtekinteni a diósgyőri várat! Majd Miskolcról kisvasúttal Lillafüred! Ott "ebéd" (kb. 3 órakor), majd kisvasúttal vissza Miskolcra! NAGGGYON szép volt a táj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán Miskolcról Tapolcára barlangfürdeni!

Szombaton bográcsozás, délután ismét Miskolc, plázázás majd este séta a központban! Igazság szerint valami utcabál féleséget kerestünk, mert láttuk egy újságban, hogy lesz! kb. 1,5 óra keresgélés után feladtuk! Még jó, hisz kiderült a buli Miskolc-Tapolcán volt! :oops: :D :D

Vasárnap késői kelés, még későbbi kajálás, pakolás, majd Miskolcon vásárolgatás és utazás haza!

Az öt nap alatt csak éjszaka esett - 2-szer nagyon nagy vihar volt, még a nyaraló is beázott!
Nappal még beborulva sem volt! Azért ez mázli! És még szerettünk volna maradni 1 hetet!

Apjuktól kaptam egy ezüst láncot, utólag házassági évfordulós ajándéknak! Majd még arról is mutizok képet!

Ja! És befejeztem szófosást! Bocsi! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike
na, akkor jól sikerült a nyaralás :) mi a kisvasutat kihagytuk, kocsival mentünk át Lillafüredre és megnéztük az Anna barlangot.

Tali jól sikerült :) egyedül én kajáltam, mert hát éhes voltam :lol: Babim és Sonjus antialkoholizált, Coca sangriát én sörikét ittam :D

Kata
drukk holnapra :) +++++++++++++++++++++++++++

Lili
most hanyadik napon vagy? :shock:

Kép
gaby25

Szupi volt a tali. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Hali!

Bettike, akkor tartalmas nyaralásotok volt!

Tapedli, pihengess, és bizti szar lehet h a második nap is görcsölsz!

Csillag++++++++++++++++!!

Csikken, cukroddal hogy állsz?

Boni?

Köv. talira már én is megyek!

Kép
kata05

Sziasztok!

Itt vagyok végre!
Sajnálom a talit :cry:
Bettike örülök, hoyg jól sikerült!
kiscsillag, kata drukk+++++++++++++++++++++

tapedli((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Következő talira remélem én is!
Vendég

Boni
már csak 10 nap és jön a romantikus hétvége :D már 15. cn? :shock: lemaradtam, még ott tartok, hogy nem jött meg és teszt nega lett :?

Kata
következő tali tesónál és Marcizunk :D habár szegény kölök megijedne ennyi leendő kismamitól :lol: csak páran megyünk :P :wink: Zsú mit szólsz :?: :wink:

Kép
gaby25

HÁt igen, szalad az idő! :lol:

most már csak valami cukirucit kellene vennem :lol:

és megjött csak kevés volt és azé kérték csajok a tesztet, ami persze nega lett! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy jó volt a tali! :D

Igyekszem nem babás témákra gondolni és beszélni róla, meg írni róla, de tegnap már apjukon is jelentkeztek a "görcsös" akarás jelei!
:D

Valamit nézett a tévében még én neteztem és megszólal! De jó, majd én is viszem focizni a gyerekünket! Erre felhívtam a figyelmét, már ha nem lány lesz, akkor esetleg mehetnek foczini! :D :D :D
(Egyébként ha kérdezik ő mindig kislányt mond, hogy azt szeretne!) Azért csak elszólja magát az édes! :lol:
Majd mindenki folytatta a tevékenységét! Egy kis idő múlva ismét megszólal! A francba, persze én már 28 leszek és még gyerekem sincs! (Kár, hogy nem néztem meg mit néz a tv-ben, hogy így közvetít!) Gyorsan megkérdezte, hogy mikor is tudom meg, hogy terhes vagyok! (Szó szerint kérdezte így!) - Valamit biztos sejt! :D
Mondtam neki, hogy még vagy 2 hét! Erre ő nagy nyugodtan! Jaj de jó, az már nem is olyan sok idő! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na ezért imádom! Hihetetlen egy pasi!

Kép
bettike
Eger

Bettike
na ki a türelmetlenebb, te vagy ő :?: :lol:

Kép
gaby25

bettike!

de legalább mindketten nagyon akarjátok! :wink:
Vendég

Ébren!!!

Minden héten kéne egy ilyen tali! Iratok fel a dokimmal, jó?

Kép
zölddisznó

Coca
ezaz, irassuk fel dokival a babanetes talikat és a sört meg a sangriát :lol: Kép

Kép
gaby25

...meg Neked némi kaját! :lol:

Kép
zölddisznó

na szép, enm voltam ott, azé volt olyan jó, mi? :wink:
Vendég

Ha egyszer úgy alakul, hogy Pesten leszek én is beszállnék egy kellemes sörözésbe :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Ó, csajok Boni rájött! Lebuktunk... :wink:

Csillag! Csak semmi sörözés állapotosan! :lol:

Kép
zölddisznó

Hát azért :wink: alkoholmenteset lehet :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

csak azé me nem voltam ott, még látok, hallok! :mrgreen:
Vendég

csillag
alkoholmentes engedélyezve :wink:

Boni
no mit láttál és hallottál? :P irasd fel a dokiddal a következő talit :lol:

Coca
köszi, némi kaja is jöhet :lol: most úgy néz ki, mintha én bélpoklos lennék, pedig nem is :oops: :lol:

Kép
gaby25

Gaby: köszi :wink: kül. én is kissé bélpoklosnak érzem magam :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag
de te terhes vagy :D :lol: :wink:

Kép
gaby25

Gaby: Isten szóljon belőled :oops: :wink:
Pénteken kiderül, ill. holnap egy előleges infó a teszt után :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Robcsi, hatalmas gratula nektek, jó egészséget és sok tejcsit!!!

Halovány életjelecske. :( Tegnap este az ügyeleten kötöttünk ki, miután már délelőtt egyszer hányásig befulladtam, délután semmi, este hétkor megint elkezdődött, iszonyatos volt. Potyogtak a könnyeim, taknyom-nyálam szó szerint egybe :oops: , köhögés-fulladás, a torkom meg annyira fáj, hogy a vizet is alig tudom lenyelni, étvágyam nulla, úgy erőltetem magamba a kaját. Szegény kis tökimanó meg csak rugdos, nem tud ő sem pihenni, most sikerült 5 órát aludni végre. Szóval valami vírusos fertőzést sikerült összeszedni, emlékszem egy olyanra, hogy a trolin egy 6 éves forma kisfiú izomból rámköhögött-tüsszögött, még szóltam is az anyjának, hogy tanítsa meg a gyerekének odatenni a kezét... Nagyon régen nem voltam ilyen szarul, most megyünk dokibácsihoz, megnézi, tökimanónk jól van-e. Kaptam gyógyit, homeósat, doki szerint 7-10 nap alatt vége. :roll: Csak azon agyalok egyfolytában, hogy milyen szar alak vagyok, hogyha a babának valami baja lesz... :cry: :cry: :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi
jaj szegénykém, jobbulást. Miért lennél te szar alak, kistökösnek nem lesz semmi baja, az ember lánya nem tud teljes steril környezetben járkálni 9 hónapig, benne van a pakliban egy kis betegség, erős kiskölök, meg se kottyan neki, meglásd

Kép
gaby25

Sziasztok!

Szilcsi gyorsan ess túl ezen az egészen! Nagyon sajnálom ami veled történik!

Coca, én is mentem volna talira, csak messze lakok tőletek!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Gaby! Amit Kis-csillagnak mondtál, az rád is vonatkozik ám (terhesség)!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi! Nyugiiiiiiiiii!!!Meggyógyulsz gyorsan és nem lesz semmi baj! Jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi! Gyógyulj meg! MOST! És ne izgulj, a babád nagyon fasa kis manó, ügyesebb, mint gondolnád. Meg se fog kottyanni Neki az anyanyavaja!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?