Sziasztok!
Látom jól sikerül a tali, mindenki már rég leitta magát!
Beszámoló:
Kedd késő délután megérkeztünk, lepakoltunk és 7-kor rendeztünk egy gyors fürdést a tóban! (Elég hideg volt, de mivel mindenki víz b..zi, ezért nem bántuk!) Majd jöttek a viharfelhők ezért gyorsan nyársalni kellett! Épp hogy megkajáltunk elkezdett cseperegni az eső! Persze mire bepakoltunk elállt!

(Murphy utól ért itt is!)
Szerdán egy egész korai (8-9 közötti) kelés után ismét "fürdés" a tóban! Azaz én egész nap a gumimatracon úsztam a vizen! Így szereztem egy jó kis alapszínt! Közben csináltunk a fiúknak rántott husit! Késő délután pedig bementünk Miskolcra a Cora-ba bevásárolni a hétre! Este játék! (jenga) Ha így kell írni!
Csütörtöki ébredés után irány Tiszaújváros - strand! Egész nap vízben, kb. 2*15 percet voltunk a medencéből kint, míg kajáltunk!
Rengeteget csúszdásztunk, hullámmedencéztünk és sodró folyóztunk! Estére mindenki szénné égett! Vacsi után társasjáték kb. éjfélig! (Neve: Pikáns társasjáték felnőtteknek!) Szigorúan 18 éven felülieknek!
Pénteken nehezen ébredtünk! Ezért későn is indultunk megtekinteni a diósgyőri várat! Majd Miskolcról kisvasúttal Lillafüred! Ott "ebéd" (kb. 3 órakor), majd kisvasúttal vissza Miskolcra! NAGGGYON szép volt a táj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán Miskolcról Tapolcára barlangfürdeni!
Szombaton bográcsozás, délután ismét Miskolc, plázázás majd este séta a központban! Igazság szerint valami utcabál féleséget kerestünk, mert láttuk egy újságban, hogy lesz! kb. 1,5 óra keresgélés után feladtuk! Még jó, hisz kiderült a buli Miskolc-Tapolcán volt!
Vasárnap késői kelés, még későbbi kajálás, pakolás, majd Miskolcon vásárolgatás és utazás haza!
Az öt nap alatt csak éjszaka esett - 2-szer nagyon nagy vihar volt, még a nyaraló is beázott!
Nappal még beborulva sem volt! Azért ez mázli! És még szerettünk volna maradni 1 hetet!
Apjuktól kaptam egy ezüst láncot, utólag házassági évfordulós ajándéknak! Majd még arról is mutizok képet!
Ja! És befejeztem szófosást! Bocsi!