Sziasztok!
Kicsit eltüntem hétvégére, tudjátok közös udvarban lakunk, és szülinapi buli volt, én meg nem óhajtottam egész nap bezárt ajtónál lenni, így elmentünk anyukámékhoz.
Nem bántam meg, tök jó volt, egy kicsit kikapcsolódtunk, jó volt hogy anyum a Bogival volt én meg tudtam kicsit pihizni, meg a Robival együtt fürödtünk, ilyen sem volt mostanában, mert folyton felváltva kell fürcsiznünk, szal nem bántam meg ezt a kis kiruccanást, bár édesanyám már néha azt mondta alig tudott mit kezdeni Bogival

, de legalább így ő is kibabózta magát...
Azért picit fura volt hogy most csak a cicim kellett, de jó volt egy kis szünet...
Rengeteget írtatok, így nem birtam visszaolvasni csak a képeket néztem meg, háát, öröm nézni hogy milyen szépen fejlődik itt minden baba!
Olyan kis édik, és nagyok nagyon már!
Bogi viszonylag jó babó, este semmi baj nincs vele, de napközben néha akad nyűgi időszak.
De én már rájöttem, este felé kezdődik, aztán a fürcsi az tök jó, de utána totál hisztis, semmi nem jó neki, se enni sem dajkálni sem aludni, és azt vettem észre, ha beadom a szájába a cumit és a helyére teszem akkor megnyugszik, csak a cumit kell visszatenni a szájába és minden okés, utána jöhet a kajcsi, de ameddig meg nem nyugszik hozzá sem lehet érni.
Tök fura ez nekem, mert az ember azt gondolná hogy ezek a pici babák mennyire igénylik a foglalkozást, hát mégsem.
Most bent van kiságyában és nézelődik a cumival a szájában, és persze az előbb a frászt hozta rám, van egy zenélő kiskutyája a kiságy szélén és ő addig csapkodott hogy megnyomta és elkezdett zenélni, én megijedtem, de neki szemmel láthatóan tetszett...
Milyen jó volna ha megtanulná már saját maga megnyomni, nem kéne félpercenként odarohangálni...
Ja, a cumitémát olvastam, nekünk is van olyan szupi kis pici cumi, olyan anatómiai, na az nem kell, ha azt adom neki azt kb egy méterre cövi ki a szájábol, nekem öcsém vett a gyógyszertárban olyan sima hagyományos cumit, na elmondanám mióta az van tök nyugi van, az a cumi az isten neki, még az is lehet nálam is többet ér...
Szal próbáljatok olyant venni, nekünk bevált, és nem zavart bele a cicizésbe, bár itt már semmi nem zavarhat, mert még mindíg bimbivédővel hajlandó szopizni, de már nem bánom, a lényeg hogy szopizik vhogy...
Szal nekünk bevált a cumi, attól mindíg megnyugszik, és szinte mindíg azzal alszik el, aztán mikor már alszik kilövi a szájábol...