Lányok!!! Hát szuperül néztek ki így együtt, ez a sok baba-mama, isteni!!!! És szept. eleji taliban én is benne vagyok, menjüüünk!!! Addigra már egyedül fogok vezetni, ez lesz a kitűzött cél!!!
Gabi, juhééj, éljenek az ujjacskák!
jaj, már nem tudom, h ki kérdezte, de én a Szigetre ugyanazért járok, mint a több százezer ember, a zenéért, a hangulatért, a barátokért, szóval úgy egy a zegybe szerelmes vagyok a Szigetbe, nincs mit tenni, attól hogy anyuka vagyok, ez a kapcsolat nem változik, örökérvényű azt hiszem
Vali tényleg istennő, ezek a sütis képek nagyon ott vannak!!

Ilyet sajnos nem tudok ígérni, esetleg hozok valami különleges ropogtatnivalót a biopiacról, ez a max.
Eni, Steffi, Györgyi, ti nem változtatok, mióta láttalak Titeket, babák-mamák ugyanolyan szépek, Gabbó, Vali, Masni, persze ti is jól néztek ki, de erről élőben is még meg kell, hogy bizonyosodjak

jaj, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, akkor bocsi, baba-mama kavalkád őrületes!!
Eni, hát igen, a fényképezés külön tudomány, én imádom és fotós apukámtól sokat tanultam, de pl. anyukám képtelen egy épkézláb képet összehozni, hiába kíséri el apukámat fotózni mindenfelé és néz meg több száz képet, akkor se megy neki
Memme, gyere, gyere, nagyon eltűntél mostanában!! Kép?
Én is rakok fel majd Daniról, csak még letöltöm...
Heni, örülök, h Benid jobban van, hihetetlen ,egy kis alvás csodákra képes!
Veronikusz, ezek a doki-sztorijaid tényleg nagyon durvák, én már rettegek itt a sok történet után, h mi lesz, ha mi kerülünk ilyen helyzetbe
(Ja, és nagyon vicces, kb. az ottlévő játékok közül minden második Daninak is van, úgy látszik nagyon egy húron pendülnek a Kútvölgyis anyukák!

)