A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabi!
jaj de jó! végre megnyugodhatsz! :D nagyön örülök. :D

Heni!
jaj ti szegények! nem irigyellek. Ismerős a szitu. Calcimusc ampullát, Béres cseppet, C-vitamint, sok teát! De te ezt már gondolom mind adod neki. :oops: sok-sok gyógypuszi Beninek! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Beni 2,5 órát aludt és jókedvűen, gagyarászva ébredt...... Remélem csak kialvatlan volt az volt a baja..... Megtehette volna ezt délelőtt és akkor mehettünk volna talizni..... Most épp a nővére szobájában garázdálkodik ( aki persze nincs itthon, különben ezt nem tehetné)

Holnap 11-re megyünk Szandival a Telki kórházba. Férjem közölte, nem megyünk a Jánosba. Elég volt csak végighallagtnia mi volt pénteken. Remélem azért nem lesz kisebb vagyon.....

Ja, amíg Beni aludt beleolvastam e topik legelejábe. Kitaláljátok mivel kezdődött? Vida doki istenítésével 2001-ben. Hogy miket olvatam..... :shock: :oops: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Valaki hiányolta az 5 hónapos oltást. Ma volt itt a doktornénink és mondta, hogy megváltoztatták az oltások rendjét. Van az első a BCG aztán 2 hónapos 3 hónapos és 4 hónapos korban, majd az utánna következő pedig 18 hónapos korban.

Kérdezet, hogy akarunk-e agyhártyagyulladás elleni oltást beadni. Egyenlőre nem tudom. Ti beadattátok?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Mi most jöttünk meg a sétából de gépet nem vittem, a többiek igen, úgyhogy majd teszenk fel képeket! NAgyon jó volt, minden baba tündér jó és édes!!! De tényleg válogatott egy csapat! Vali sütit is sütött. Hm.........ISteni volt. :)

Heni

JAj szegény Beni! Biztosan csak fáradt és hát beteg egy kicsit! Juj én is elolvasom a fórum elejét. :)

Cukorfalat

Boldog hófordulót Petyának! Én nem adattam be az oltást. Nem vagyok híve. :roll:

Kép
gyorgyi33

Hahooo,
Én újra itt. Gyors leszek, mert ma valami van a levegőben és az én kicsi fiam 2 óránként megéhezik. :D :D

Tök jó ötlet a tali. Én is, én is... :D
2-3 hét múlva már én is bevállalom! A szoptatást ilyenkor hogyan oldjátok meg?? Lehet buta kérdés, de még nem annyira voltam ilyen helyzetben... :)

Gabi Na hallod, nem irígyellek az elmúlt egy hétért... De túl vagy rajta, és minden rendben. Nekem az AFP-m lett rossz januárban, tehát átéreztem, amikor írtad...

Veronikusz Te valami rosszat tettél egykor az orvostudomány ellen??? :D :D

Cukorfalat Neked is úgy elrepült ez az egy hónap? Mint ha tegnap lett volna, nem??? Te kivel szültél?
Akár még egy szobába is kerülhettünk volna. De én különcködtem az alapítványi 2 ágyasban. :) Nagggyon szupi volt.

Kép

Kép Kép Kép ...és azért ilyet is tud!

Kép
vkbrigi

Gab: örülök, hogy minden rendben. Óriási nagy kő esett le a szívedről gondolom. Teljesen megértelek, én is végigparáztam a terhességemet, bár én inkább attól féltem,hogy nem fog látni vagy hallani.

Brigi: Én a Vidadokival szültem és úgy tudom te is. Az én dokim szabin volt. Bár én anno eredetileg is hozzá szerettem volna menni, de nem vállalt, mert elvileg augusztus elején kellett volna Petyának érkeznie és ő akkor szabin volt. De az élet úgy hozta, hogy mégis nála szültem.
Biztos, hogy nagyon jó lehetett az alapítványi szoba, bár én a sima szobával is elégedett voltam.
Igen nagyon gyorsan elment ez az 1 hónap. Voltam szombaton bent a barátnőmnél a kórházban (08.09-én szült) olyan pici volt a babája (3100 gr, 55 cm) és olyan hihetetlen volt szám,omra, hogy Petya is ilyen kicsi volt, sőt még kisebb...
Nagyon jók a képkek, szerintem Kristóf is sokat változott.

Györgyi: Köszi a válaszod az oltással kapcsolatban.

KépKép

KépKép
cukorfalat

gabi!
örülök, hogy minden oké, éreztem, hogy rendben lesztek!

brigi!
szép a kisfiad! a tali szupi volt, legközelebb feltétlen csatlakozz!

szóval a randi tényleg nagyon jó volt, vali hihetetlen nőci, egy pici babával egy nagyobb fiúval simán eljött a ligetig plusz sütit is sütött. olyan finomat egyébként, hogy csak na! még porcukrot is hozzott rá! őrület!

gabbó egy istennő, hihetetlen szép és annyi kedvességet sugároz! a gyerekei meg.. hát tudjátok milyen szépek na!

eni meg egy kis drága nőci, benőjével együtt! pont olyan amilyennek elképzeltem!

györgyi meg tök laza, jófej csaj! és jázmin annyira drága! olyan kis pindurka! és olyannn szépséges!!!

gyuzso is nagyon kedves, micája meg egy tündi-bündi!

masni, hát ő meg tuti jó fej, de ezt eddig is tudtam :lol:

máris dobok képet, csak kicsinyítek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Éljenek a hófordulósok!!!!
Oltás???HÁt nem tudom,én is vacilálok!Pedig nekem adoktornéni a kezembe nyomta a receptet,hogy váltsam ki és legközelebb beadja!!!!!
KÉrdése:Sterilizálója kinek van?Melyik a jó?Elektromos vagy mikrós???

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi: Várjuk a képeket!! Kicsit irigykedem a tali miatt, de remélem, hogy egy pár hét múlva már mi is mehetünk.
Gabbonkával egyszer már én is találkoztam és osztom Steffi véleményét!!

Emano: nekem nincs sterilizálom én kifőzőm a dolgokat.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gyerekem mióta kialudta magán ördögfajzat :lol: :lol: , bűn rossz és kutya baja...... No comment...... Brühühühü , hogy én lemaradtam.
Csajok ezt ilyen létszámban be kell pótolnunk. Ígérjétek meg nekem!!!!!
Steffi, várom a képeket!
Örülök, hogy minden jól sikerült!
Brigik: ugye mindketten azok vagytok? Egy napon és mindeketten Vidánál?????? :lol: :lol: :lol: Mi ez? Tandem szülés volt? :D :D :D
Ja, ha esetleg szerveztek még a hétre baba-mama randit , please ne szerdára. Akkor nem jó, de csüt. már igen. Csak azért mert volt róla szó. De a jövő hét is jöhet. Mostmár naggggggyon remélem mi is ott leszünk!

Heni

Kép

Kép
cancan

Brigi

Nagyon édes!!!

Gabi

Jaj, most olvastam. Hú te szegény, de hál istennek mindne rendben van. Nekem volt egy kolléganőm, akinek az összes eredménye rossz lett, de tényleg az összes. Teljesen kész volt végig, majd a végén egy egészséges bébije lett. Hát nem volt neki egyszerű.

Jujj Steffi jöjjenek a képek!!!! Mi 5-ig ott voltunk, tök jó volt, kár hogy elmentetek. Miylen volt a játzóház?

Kép
gyorgyi33

dobom a képeket!
és heni: és sajnaaa jövő héten nem tudok menni :lol:
lehet, hogy sok lesz, bocsi.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

JAJ LÁNYOK!
EZ NAGYON KLASSZ LEHETETT!!!

Kép
Kép
kriszta36

Nagyon jók a képek!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta: Egyszerre írtunk :D

Cancan: igen mindketten Brigik vagyunk és mindketten Vidadokinál szültünk.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tényleg nagyon jó volt a tali!

Vali, hihetetlen. Süti, vonat, két gyerek... na és Ádám, cukor. :wink:

Steffi, olyan jó volt végre veletek találkozni. Martin egy tüneményes, nagyon kedves baba, nagyon édes. :D Te meg nagyon drága, és köszönöm. :wink:

Masni, még mindig szépek, nagyon pasi Máté, már várom a következőt.

Gyuzso, egyáltalán nem csodálkoztam rajtad, ilyennek képzeltelek, nagyon rendi vagy, és Micu is édespofi.

Györgyi, Gabbó...hm. :lol: :D

Pár kép gyorsan...

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 376.12.jpg[/img] Gyerekhegy_Jázmin, Sárci és Benőm

Kép Zsombifiú is
vbea

na még egyszer a gyerekhegyet... de le vagyok én maradva Steffi képességei mögött... :shock:

Kép
vbea

NAGGGGGGGYON ÉDESEK :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

JAJJJJJJJDEJÓVOLTNEKTEK!!!!!!!!!!!! irigyirigyirigy.........
Gabbó: ez a Zsombi egy szívtipró lesz, már látom..... khm........
Remélem azért lesz rá még alkalom Veled is megismerkednem személyesen.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Jók a képek csajszik!!! :lol: :lol: Ki csinált még??

Kép
gyorgyi33

Petyának és Kristófnak boldog 1. hófordulót!!!

Gabi,
tök jó, hogy minden rendben!! Sok lelkierőt a tetőtérbeépítéshez!!

Heni,
megértem, hogy a tragikus Jánosos sztori után oda soha többet! :twisted:
Csak nem nyúlnak le egy vagyonnal..
Beni tök jó, hogy jobban van!!
mi ígérjük, hogy megyüónk még Veletek is talizni!!

Veronikusz,
hogy vagytok?? hihetetlen, ami Veletek mostanában történik.. Remélem mostmár vége!!!

Cukorfalat,
mi beoltattuk, a Te szubjektív döntésed lesz, hogy Ti mit tartotok jónak :lol:

Nagyon jó volt a tali!!! Manó is nagyon élvezte a pikniket!! A Hősök tere túloldalám már aludt a hangoskodó
:lol:
Valiék meg voltak olyan drágák, hogy elkísértek a kocsihoz. A süti isteni volt vali, nagyon köszönjük!!
Lányok, Ti és a Babáitok is nagyon szépk/aranyosak/édesek.. voltatok! Szuper piknik volt!

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi,
csak most láttam délután, Kristóf lesz a trónörökös? :lol:
Gratulálunk!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hahó lányok!

Nagyon köszi minden babának és mamának a mai napot, szuper volt találkozni veletek!

Szerintem sebtiben meg is beszélhetnénk mondju szeptember első hetére egy újabb randit! Addigra mindenki visszaér a szabadságról. Mit szóltok????

A játszóház is tökjó volt, majd télen mehetnénk oda is. Martin meg Máté úgy cikáztak, mint két kis villám!
Mi is 5kor jöttünk ki a játszóházból, olyan 1/4 6 felé voltunk a játszótéren megint, már nem találtunk ott senkit :-(

Masni
masni

Brigi: nagyon édes Kristóf! Olyan jó, hogy folyamatos utánpótlásban vannak a picik! Ez azért tök érdekes, hogy mindketten Brigik, egy fórumról, egy napon, Vidánál.......
Tudtatok ott egymásról?????

Heni

Kép

Kép
cancan

Masni

OK!!!! Akkor a harmadikai hétre. Az az első. Három hét múlva! Ha jó idő lesz kinnt, ha nem bennt.

ENi

És akkor meghintáztatjuk Benőt!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Cancan: igen tudtunk egymásról, beszéltünk is pár szót. Kicsit bánom, hogy nem többet..... Igen kicsit fura, hogy egy napon szültünk egy dokinál és a nevünk is ugyanaz.

Nem ígérek semmit, de ha minden úgy alakul akkor 3 hét múlva mi is mennánk a talira, ha nem bánjátok...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Már miért bánnánk????? Jöjjön mindenki! ( jó, hogy nekem mindig nagy a szám, aztán még egyiken sem voltam ott.... :oops: )
De addig semmi? :shock: :cry:
Azért esetleg a jövő hétre is lehetne valamit szervezni, aki tud jön, aki nem nem...... hm?????

Heni

Kép

Kép
cancan

Olyan jók a képek! Egyik gyerkőc édesebb mint a másik. :D Mi meg jót aludtunk :lol: 4 után keltek.

Gyuzso!
Olyan szépek vagytok. :D :D :D

VkBrigi!

Olyan édes Kristóf! :D :D :D
lehet benne valami amit mondasz :lol: mármint amit az orvosokról mondtál :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

én is szeretnék legközelebb jönni, ha tudok és ha nem gond!!! fantasztikusak a képek.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Milyen gond? Nem egy belterjes társaság ez kérem szépen! Mindannyian... legyünk minél többen. Benő is csak pislogott, annyi élmény érte. :D

Most pótolom az előzőekben elmaradtakat. Brigik, boldog hófordulót Petyának és Kristófnak, szalad az idő... :roll:

Heni, örülök én is, hogy Benusod jobban. :wink:

Szofibogyónak is megy a drukk. :D

Györgyi, jó magasra... majd Jázmin megmutatja.

:idea:
vbea

Sziasztok Lányok!

Egész más most írni nektek, hogy már láttalak benneteket igaziból. :lol:

Olyan jó volt! Nagyon jól éreztük magunkat mindhárman.

Steffi, itt pirulok! :oops: hogy miket írsz te rólam, jesszus! Olyan kár egyébként, hogy olyan gyorsan elmentetek! Na, majd legközelebb nem engedjük!

Gyerekek nagyon szépek, ez tényleg válogatott társaság! :wink:
Jaj bocs, naná, hogy a Mamik is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeptemberben Zsombi már iskolás nagyfiú lesz, úgyhogy csak mi, csajok fogunk menni a következő piknikre.

Györgyi, én voltam a harmadik fotós, még nem tettem fel a képeket a gépre, de ígérem, reggel ezzel kezdem a napot!
Azt mondta Zsombi, hogy a tv-ben olyan kicsinek látszol. :oops:
:lol: Bocs. (Lehet, hogy nem tudja, hogy ott ülsz? Majd megkérdezem tőle...ez most jutott eszembe.) Jázmin nagyon tetszik neki!!! :wink:

Vali, süti nagyon finom volt, és minden elismerésem azért is, hogy így nekivágtál ennek a túrának! Na és a porcukor! fantasztikus nőszemély vagy!

Mindenkinek nagyon örültem!!!!!! Legközelebb legyünk még többen!
Puszi lányok, lelőttem magam................................................

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jó reggelt! Mindenki alszik?

Íme a képek. Legközelebb egy rendes csoportképet is kellene csinálni. A gyerekekből többnyire kobakok látszanak csak. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

A másik adag:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

...és legközelebb magamat is lefotózom, hogy majd nagymami korotokban rám is emlékezzetek. :D

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabi, nagyon örülök az ujjacskáknak!

CukorfalatBrigi, én is beoltattam mindkét gyermekemet, én így láttam jónak, de ez tényleg nagyon szubjektív. Na, most légy okos...dokitok mit ajánl?

Lányok, ezek az orvosok! Nekem is lenne hasonló sztorim, de hál' Istennek már 2 éves, azóta nem kellett...lekopogom...idegbajt és szívinfarktust kapnom egyszerre, csak mert hányaveti dokik közé keveredtünk.

Na már unom magamat olvasgatni, úgyhogy sziasztok!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbóka, itten vagyok... :lol: Irtójók a képeid, nekem még gyakorolnom kellene ezeket a "pillanatok elkapása" dolgot. Mindig csak várok-várok, közben meg elszalasztom az alkalmakat. :D

Szóval én már nem alszom, de le tudtam volna ütni magamat éjszaka. Először 22.30 körül kelt Benőke, 10 perc alatt visszaaludt, én meg másfél óra... :cry: Aztán még keltünk párszor, zombiiiiiii. :roll:

Gabi, én is örülök örülök az ujjacskáknak, csak elfelejtettem írni. :oops: Enci mit szól tesóhoz?
vbea

Jó reggelt!

Gabó

Köszi a képeket!!! Tök jók! Legközelebb én sem leszek olyan béna, hogy itthonhagyom. :twisted: Zsombinak puszi!!!!!! :) :) :)

Eni

Látod nálam bénább nem is lehetsz én még csak nem is fotóztam. :lol:

Persze hogy mindenki jöjjön legközelebb aki csak tud!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Nagyon jók a képek, szeptemberi találkozóra mi is gyúrunk, addigra lehet végre beköltözhetünk a lakásunkba. Ha emlékeztek még 36. héten kötlözködtünk, de csak átmenetibe, majd most remélem a sajátunkba mehetünk. Az a III. kerületben lesz, így onnan könnyebben tudok majd mozogni, mint Pomázról.

Gabi: örülök, hogy megmutatta a kis kezét a pocaklakó :)

Mi jól vagyunk, csak tegnap 2 óránként kért enni a kisasszony, de gondolom valami ugrása lehet, vagy nekem nem volt annyi tejcim. De sokat pihentem és még ma is ezt teszem így remélem minden rendben lesz. Éjszaka 6 órát majd utána 4 órát aludt, azaz 2-kor és fél 7-kor evett. Szóval elkényeztet :)
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Lányok!!! Hát szuperül néztek ki így együtt, ez a sok baba-mama, isteni!!!! És szept. eleji taliban én is benne vagyok, menjüüünk!!! Addigra már egyedül fogok vezetni, ez lesz a kitűzött cél!!!

Gabi, juhééj, éljenek az ujjacskák!

jaj, már nem tudom, h ki kérdezte, de én a Szigetre ugyanazért járok, mint a több százezer ember, a zenéért, a hangulatért, a barátokért, szóval úgy egy a zegybe szerelmes vagyok a Szigetbe, nincs mit tenni, attól hogy anyuka vagyok, ez a kapcsolat nem változik, örökérvényű azt hiszem :lol:

Vali tényleg istennő, ezek a sütis képek nagyon ott vannak!! :D :D Ilyet sajnos nem tudok ígérni, esetleg hozok valami különleges ropogtatnivalót a biopiacról, ez a max. :roll:

Eni, Steffi, Györgyi, ti nem változtatok, mióta láttalak Titeket, babák-mamák ugyanolyan szépek, Gabbó, Vali, Masni, persze ti is jól néztek ki, de erről élőben is még meg kell, hogy bizonyosodjak :lol: jaj, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, akkor bocsi, baba-mama kavalkád őrületes!! :D

Eni, hát igen, a fényképezés külön tudomány, én imádom és fotós apukámtól sokat tanultam, de pl. anyukám képtelen egy épkézláb képet összehozni, hiába kíséri el apukámat fotózni mindenfelé és néz meg több száz képet, akkor se megy neki :roll:

Memme, gyere, gyere, nagyon eltűntél mostanában!! Kép?

Én is rakok fel majd Daniról, csak még letöltöm...

Heni, örülök, h Benid jobban van, hihetetlen ,egy kis alvás csodákra képes!

Veronikusz, ezek a doki-sztorijaid tényleg nagyon durvák, én már rettegek itt a sok történet után, h mi lesz, ha mi kerülünk ilyen helyzetbe :shock: :(

(Ja, és nagyon vicces, kb. az ottlévő játékok közül minden második Daninak is van, úgy látszik nagyon egy húron pendülnek a Kútvölgyis anyukák! :D )

KépKép
barimami

Sziasztok!

A találkozó tényleg nagyon jó volt, olyan jó, hogy már megszemélyesedtek a nick nevek! :D
A süti egészségetekre, sajnos kellett még haza is hozni belőle, de majd legközelebb viszek uzsonnás zacsit is, s útravalónak becsomagoljuk, mint a hamuba sült pogácsát! :lol:
Remélem a babák nem kábultak el nagyon! :lol:

Mi még sétálgattunk, Gyuzsoékat elkisértük, majd találtunk egy focipályát, amit persze ki kellett próbálni, így végül Apával jöttünk haza, a 19 órási vonattal. Nem volt gond, mert Ádám evett, aludt, Ákos meg nagyon élvezte a kiruccanást.

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Ja, képeket én is csináltam, de mivel láttam a Ti felszereléseteket, csak 1-2 dbáot, majd felteszem, de egyelőre bénázok a kicsinyítéssel.

Gabi, örülök az ujjacskáknak!

Veronikusz, a doki sztorid hihetetlen, ehhez már nem is lehet hozzászólni, felháboító. A Blahához nem messze gyerekfogász az anyósom, még pár hétig, mert megy nyugdíjba, ha gondolod... De úgy látom egyenesbe vagytok, jó, hogy a szájsebész normális volt.

Még egy, az emberekben nagyon kellemeset csalódtam! Bár nehéz volt a babakocsival közlekedni, vonatozni, lépcsőzni, de mindenhol segítettek! Kérés nélkül, azonnal!

Szép napot! Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Szuperek a fotók!!

Gabó,
legközelebb elvesszük a gépet Tőled és fotózunk mi is!! Csak hohy nagymamakorra legyen mit nézegetni!! :lol: :lol:

Barbi,
ügyi csaj vagy, hogy így beosztva, de ki tudtok menni kikapcsolódni a szigetre!!!

Dóri,
mi még most is átlag 2-max.3 óránként eszünk éjjel-nappal, úgyhogy mindenkit irigyelek, akit hagy a babája aludni!!!
Bizti nő a fogyasztás, aztán meg a termelés igazodik. :lol:
Nálunk is volt ilyen, az elején izgultam is elég lesz-e a tejcsi, de elég volt. :lol:

Eni,
pihizz picit napközben, ha Benő hagyja!!
Hátha..:lol:

Pocakosok, merre vagytok??

Mi is felkeltünk, már 3/4 6-kor.. :lol: De Mica igényelte a szórakoztatást, így először én, aztán könyörtelenül felébresztett édesapja szórakoztatta :lol: Végül csak 3/4 9-kor aludt el a kocsiban.
Elhoztuk a nagyit Újpestről, addig eljutott egyedül, úgyhogy van megint 4 napig segítségem!! Tudom, mázlista vagyok!! :lol:

Tegnap édesapja csitítgatta a fiatalurat, amíg fürcsiztem és bealudt a mellkasán. Teljesen elérzékenyült, elsírta magát.. :lol: :lol:
Drágák voltak!! Most újra benyújtotta igényét egy kislányra :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok lányok!

nagyon irigykedem, nagyon jók a képek!!! Mindenki gyönyörű!!!
Babák és mamák is! szupi lehetett... :D :D :D

Most csak bekukkantottam, megyek mert az ebéd is mindjárt elkészül, meg most hoztak valami anyagot a fuvarosok.

majd később jövök...

Mindenkinek szép napot! :D :D
Vendég

Gyuzso, épp rátok gondoltam. Benőke másfél órája alszik, ebből masszívan egy órát én is feküdtem, tv kikapcs, de sajna nem aludtam... pedig olyan jó lett volna, de most másfelé kalózkodnak a gondolataim. :roll: Puszi Micának, én is nagyon szeretem a fiúkat nézegetni együtt, tele vagyunk ilyen képekkel, persze anyabenő kép alig... :?
vbea

Sterilizálója kinek van?Melyik a jó?Elektromos vagy mikrós???

emano/Andi
KépKép
emano

Na, én is itt. Megjártuk Telkit - csak leecsetelték Szadni buksiját. Nagyon szép minden, nagyon kedvesek, mosolygósak, barátságosak. Annak ellenére , hogy időre mentünk 30-40 percet várnunk kellett és 13.000-et fizettünk. :twisted: Majdnem dobtam egy hátast. Varratszedés pénteken, ennél a dokinál, de nem Telkiben, mert ott nem rendel a héten , hanem a Kapás utcában. Még jó, nem tudom arra mennyit kérnének. Szörnyű ez az eü.

Heni

Kép

Kép
cancan

Emano, nekünk nincs sterilizálónk, összesen 2-3-szor főztem ki Ádámnak a mellszívós alkatrészeket, azóta sosem.

Hogy van Balázs és a tejcsi? Mit mondott a védőnő???

Örülök, hogy Szandi javulgat! Azért nem semmi, hogy mennyi TB-t kifizetünk életünkben, s akkor kedvesek és mosolygósak velünk a fehér köppenyesek, ha magánba megyünk és fizetünk. Tisztelet a kivételnek, de mostanában nem sok jó tapasztalatot írtatok!
Azért furcsa, hogy ráadásul ennyit vártatok... :twisted:

Bea, "hol jár az eszed"? :) Azért remélem sikerül hamarosan egy nagyot pihennetek Benővel!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Hát nagyon IRIGYKEDEM a tali miatt, biztos nagyon jó volt.
Majd a következőre talán már tudunk menni...
Ha szeptember elején lesz a köv akkor elvitetem magunkat a férjemmel, mert akkor költözünk és két hétig szabin lesz.

Képzeljétek Dani ugy csinál mint aki nem tud szopizni. Úgy össze-vissza cuppog és csak pár másudpercig van a szájában a cici aztán elengedi :shock:
Ezt így csináljuk amíg már nem éhes...elég zavaró, ráadásúl így fáj is után a mellbimbóm... :roll:

Szerintetek??????

emano!
Sztem a kifőzés a legegyszerűbb...fölösleges strilizálót venni...

Szép napot mindenkinek

Kép

Kép
cukipofa

Védőnő mit mondott??l?
Amit már régen tudtam,hogy lusta a fiam szopizni :cry: :cry:
Most azt mondta, hogy cumisüvegből kapjon enni :? ,mert abból megissza a tejet (ugye,mert nem kell érte megdolgozni),de én este és éjszaka cicire teszem :D
És ha így sem hízik rendesen elkezdünk hozzátáplálni????!!!!
Tény tegnap reggel óta csináljuk a cumisüvegezést és kakilt mind a 2nap,nem tom van-e összefüggés :oops:

Szóval ne vegyek sterilizálót???Elég a Chicco folyadék????Azt van itthon!!
Nagyon jók a fényképek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

én is csak kifőztem a cuccokat párszor, egyéb sterilizálást nem végeztem. lehet, hogy felelőtlen vagyok, de már mindegy.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok Lányok!

Nagyon jók a képek, vidám minden baba és mama!! :lol:
A következöre én is elmennék ha jó lesz az idöpont.
Pakolásban vagyok mert holnap utazunk Velencére és egy hétig ottleszünk nyaralni. Remélem az idö jo lesz nem kell nagykabát???
Gabi drukoltam neked a háttérben és örülök hogy nincs semmi baj a babával. Nekem is volt egy honap amikor gondot láttak de kinöttük igy meg értelek és ezért nem irtam mert nekem is monthattak mindent de amit én éreztem azt senki nem tudja ugy át élni, gondolom te is igy voltál. Fel a fejjel mostmár minden rendbe lesz.
Mindenkinek szép napot kivánok
V

valentina

Sziasztok!

Sietek, Melinda alszik, a nagy gépen az emberem dolgoz', ez meg lasú.

No.
Steffi, rád gondoltam gyakran az utóbbi három hétben. Kis megszakításokkal nagyjából azt művelte Melinda éjjelente, mint Martin régebben, és hát nem tudom, hogí bírtad ezt hónapokig. :shock:
Sejtem, hogy mi volt a gond (zizik voltunk nagyon), és úgy néz ki, normalizálódik a helyzet.

Csajok, nagyon sajnálom, hogy nem voltunk mi is ott a ligetben, borzasztó jól mutatnak együtt a gyerkőcök. (No jól van, Ti is. :) )

Eni, ekkora már Beni?

Veronikusz, pont a te híreiddel kezdtem ma, nem tudok mit szólni rá. Dührohamot kapnék. De ha az emberem volna ottegy ilyen szituban, nagyon leteremtené az illető "orvost". Hogy jön ehhez, hogy így viselkedjen egy olyan ember, akinek segítenie kell?!

Cancan,,és most hogy van Beni?

Cukorfalat, időközben változott a helyzet és pénteken megyek. 11-re. Hm? :)

Ó, mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?