Sziasztok!
Már reggel elkezdtem írni, de aztán felébredt a csajszi, és nem hagyta, hogy befejezzem...
Hát, én nagyon-nagyon irigy vagyok mindenkire, aki ott volt, nagyon jó lehetett, jók a képek, mindenki gyönyörű!!!
Nagyon remélem, hogy a következő talin ott tudunk lenni, nekünk nem jó a jövő hét, különben bármi jöhet.
Heni, én is pont így voltam 2 napig Lénával, semmi sem volt jó, folyamatosan kézben akart lenni, még leülni sem szabadott, állnom kellett... Hát, kicsit nehezen viseltem, ezért mindkét nap lementünk Fótra a telkünkre, mert ott volt anyu, és ő segített. Különben szerintem bediliztem volna... És úgy tűnik, a hiszti csak nekem szólt, emrt amikor tegnap délután már hulla voltam, és ledőltem aludni, Léna tök jól elvolt 3/4 órát az anyuval, a hangját nem lehetett hallani. Aztán, amikor meglátott... Ma már jobb volt a helyzet, és ebédre már hajlandó volt enni is, meg már két napja láztalan, úgyhogy gyógyultnak tekintem!
Elég durva összegek vannak a Telkiben!
Tünde! Szimpi a dokid, hogy ilyen alapos akar lenni! Még mindig nem írtam privit, ígérem holnap pótlom!
Emano! Én mikróval sterilizáltam, de van egy flakon chicco-m, amire már nincs szükségem, ha gondolod odaadom szívesen!
Veronikusz! Ezek a dokis sztorik, amik veletek történnek, elég szörnyűek! De legalább a szájsebész normális!
Még egyszer utoljára a dokiproblémámról: asszem nem írtam le teljesen egyértelműen, eszembe se jutna fizetni, és a doki sem mondta, csak anyukámban és a nagymamámban felmerült, hogy esetleg ezért volt-e undok velem. De akkor ezek szerint ti sem fizettek...
A másik: szerintem elég elképesztő, és ezt még valahogy a doki tudtára kéne hozni, hogy nem tudja a gyógyszerek összetevőjét, amiket felír. Direkt megkérdi, hogy van-e penicillinérzékeny a családban, azóta kiderült, hogy az apai nagypapám, az anyu és az öcsém is az, én akkor még csak az öcsémről tudtam. Erre felír egy antibiotikumot, ami penicillin tartalmú. Mi van akkor, ha én megbízom a dokiban, nem megyek el máshoz, és történetesen a Lénáról tényleg tudjuk, hogy allergiás a penicillinre??? És én elkezdem adni???? Belegondolni sem akarok...
Na nem húzom fel magam megint, holnap felhívom az új lakáshoz tartozó védőnőt, ahova majd november környékén költözni fogunk, és megkérdem kihez tartozunk. Ismeri valaki a Böszörményi úti rendelőben dolgozó dokikat?
Kacsák nálunk is vannak!

Ráadásul nem csak sárgák, hanem mindenféle szinesek, egy külföldi rokontól kaptuk! És Léna is imádja őket!
Én is kedvet kaptam a képekhez, most töltöm őket, mindjárt kaptok!