A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano, kezdet kezdetén lelkesen használtam a mikrósat (Canpol), aztán amikor meglett a medela mellszívóm, azt nem lehetett, így ha már azt kifőztem, akkor minden mást is! Külön erre a célra vettem mindig citromlevet, ha belecsepegtetsz egy picit a vízbe, akkor nem lesz olyan vízköves vagy milyen, bár az nem számít, a babának nem rossz, csak engem zavart az a porszerű anyag rajta :roll:
Nem értem, ha cumisüvegből eteted ,akkor attól nem lesz szorgalmasabb, nem? csak még jobban ellustul, viszont ha meg csak fejsz, akkor elapad a tejcsi hamar :shock: bár most, hoyg mondod, anyukám is nővéremnél végig fejt 4 hónapon át, mivel nem nagyon volt hajlandó szopni, aztán egyszer csak mégis (minden nap többször próbálta ciciből is), szóval nálatok is hátha átfordul a dolgo egyszer csak!!!

Gyuzsó, köszi a dicséretet, igyekszünk, remélem jövőre már együtt is fog menni a dolog, Dancát meg lepasszoljuk anyukáméknak :lol: jaj, nagyon megható a baba-papa történet, eddig csak én sírtam el magam vagy százszor ilyen helyzetekben, apát még nem láttam sírni, bár állítólag szülés után, amikor meglátta babát először, könnybe lábadt a szeme (sajnos én akkor még aludtam :oops: :evil: :roll: )

Cukipofa, hm, nem tudok segíteni, majd a többiek biztosan, én Danim sose csinált ilyet...

Hani, jaa, hát a Telki kriminál, azt hiszem ott 600ezer egy szülés!!!

Na, akkor rakok fel pár képet és úgy teszek, mintha ezek is a találkozón készültek volna, bár ezt elég nehéz kivitelezni :D

Kép Kilóg a baba/lóláb

Kép Szájzongora

Kép Segítek anyának mosni

Kép Persze csak olyannal jó játszani, amivel nem szabad (egyébként picit hasonlít Jázmin cicijéhez Danié, nem? :D )

Kép Örök kedvenc: a kacsa

KépKép
barimami

Barbi, de jók a képek Daniról!!! :D

Mielőtt elfelejtem...
mákos süti

Még így sem tettem fel doksit, remélem olvasható... :? (a mákos sütire kell klikkelni, ha jól látom...)

Hogy tudtok képet kicsinyíteni? Béna vagyok, lécci segítsetek! Köszi!

Kép
Kép
Kép
v30

Hát nem jött össze, pedig az előnézettel működött... bocs

Kép
Kép
Kép
v30

Vali,
semmi gond, kivárjuk a receptet!!! :lol:

Barbi,
nekünk is van ilyen kacsánk!!! :lol: Szájzongorista Nagyfiú!!! :lol:

Heni,
azért a 13e durva kicsit ecsetelésért.. :twisted: Azt meg nem is kommentálom, hogy megvárakoztattak ennek ellenére Titeket!

A szülés állítólag inkább 700e felett van már a Telkiben..

Emano,
mi szerencsések vagyunk, nem kell főznünk, nincs is sterilizálónk. ezért nem reagáltam a kérdésedre.. :oops:
2 cumisüvegünk azért van, az egyikben felforralt víz a D-vitaminhoz, a másikban a napi kamillástea adag, de azokat is csak forró vízzel fertőtlenítem..

Valentina,
jó pihit Nektek!!

Memme,
PocakKicsi hogy érzi magát?
Tünde, hogy vagytok??

KépKép
Kép
gyuzso

Vali, én simán lementettem a mákos süti pdf-edet. Sikerült, feltetted! Köszi, meg fogom csinálni hamarosan.

Képeket én photoshopban kicsinyítem. Neked milyen fotónézegető, fotószerkesztó programod van?

Heni, na asszem én a Telkibe sosem megyek...13ezerért minimum, hogy kedvesek legyenek.

Emano, chiccot használtam én is, jó volt, aztán mikor elfogyott, újat már nem is vettem, jött a forróvíz. Tökéletes az is, és csak az energia kerül pénzbe.

Barbi, majdnem olyan, mintha ott lettetek volna! Iwiwen megnéztem Mamid fotóját, olyan, mintha te lennél, te pedig olyan, mintha Danca lenne! Hihetetlen!

Gyuzso, nézz be iwiwre, függőben vagyok nálad! :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Barbi, Gyuzso az a kacsa alapfelszerelés. :lol: Akinek gyereke van, biztos van egy-két sárga műanyag kacsa is a háznál.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kedvet kaptam én is a fotó feltöltéshez. Most készült szopi után...

Kérlek jelöljetek engem is iwiw-en Gulyás a vezetéknevem, vagy ha nehéz megtalálni, akkor adjatok ti támpontot. Bár a Kútvölgyis dolgokon ott vagyok ismerősként. Kép
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri, ment a jelölés! :wink: Tündéred szokásosan tünemény!

Gabbó, hát igen, tényleg én tiszta anyukám vagyok és dani pedig tiszta én! :lol: Bár persze a férjem mindig azt bizonygatja, h rá jobban hasonlít, ezt a zismerősök közül még. kb. ketten állítják, az összes többi rám tette le a voksát :lol:

Kacsa tényleg alapfelszerelés, nálunk az egyébként az aduász, ha bármi baja van Dancának, egyből a kacsát veszszük el, az mindenre gyógyír! :lol:

Tényleg, Tünde??? Zsófi??

KépKép
barimami

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:22-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttünk mi is. Több részletben tudtam visszaolvasni csak, pláne a képeket megnézni! :) Szépek vagytok.

Gabi, örülök, hogy megtaláltátok az ujjacskákat. Most akkor fiú?

Mi 21-én megyünk uh-ra. dokim ragaszkodik hozzá, hogy ezt a genetikai uh-ot olyan ember csinálja, akinek nem csak papírja van róla, mint neki, de midnen nap csak uh-zik. Így a Szabolcsba küldött egy dokinőhöz, aki profi. Választattam, hogy odamegyek, és várok egész nap, vagy 4D-s uh 12-14 ezerért, ez utóbbi helyeken is ő van. Végül az egész napos várakozást választottam :(

Balcsin tudtunk fürdeni is egyszer, Bene kapott kölcsön egy szörfös gyerekruhát, ebben nem fázott, és simán jókat pancsolt, jövő nyárra beszerzek ilyet én is, jól jön majd, ha a víz még szerinte nem olyan meleg :) Pedig 23 fokos volt :)

Ami még nagyon fontos, légyszi a következő tali ne szeptember első hetében legyen, mert akkor elutazunk.

És nagyon szeretnénk ott lenni a következőnél, ilyen nagy, sőt még nagyobb társaságban!

Emano, sterilizáláshoz én is a Chiccot használtam, de azt sem mindig. Jól elmostam általában, és ez elég volt. Soha nem volt szájpenész, stb.

Lilluska. Nehéz kérdés ez az orrmandula. Szerintem több orvost is kérdezzetek meg, de sajnos sokszor szükség van rá. Nekem volt 4-6-8 évesen is orrmandula műtétem, mert sajnos visszanőtt. De tény, hogy utána elmúltak a füll-orr problémáim, nekem már a hallásom és a beszédem is romlott, mert nem hallottam a hangom rendesen. De a torokmandulámat nem engedte anyu, azzal nem is volt gond, és még mindig megvan! Augusztus végére drukkolok.

Vali, igen, amióta pocakos vagyok, nekem is jobban segítenek a bkv-n, és legrosszabb esetben még segítséget is kérek néha, de erre kevés szükség van. Egy kicsit totojázok, és máris ott terem valaki. Babakocsit meg remekül le lehet léptetni a lépcsőn :) Kár, hogy felfele nem! :)

Na, én is lelövöm magam!

mtunde

nálunk a traktor a tuti megoldás bánatra :D

szeptemberi találka mikor lenne? csak, mert akkor előre rákészülnék, hogy az a nap szabad legyen. vagy ez még bizonytalan?

ma voltunk dokinál csak úgy kontrollon. Mikolt 7,5 kg-ot is elérte. ezt érzem már én is. ma ebédre bedörgölt egy teljes üveg pépet és még szopizott is rá. van huzatja tündérkének.
második éjszaka tök szépen átalussza az éjszakát minden erőszak nélkül, csak épp nem a saját ágyában, hanem az utazóágyban. néha picit nyöszörög, de semmi több. délután arra is rájöttem, hogy miért. elég sokat mozgolódik, és hiába van körben puha cucc a rácson, sikerül bevernie a fejét, amitől sírni kezd. Ricsit a mai napig nem érdekli, ha alvás közben beveri egy fordulásnál a fejét.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Már reggel elkezdtem írni, de aztán felébredt a csajszi, és nem hagyta, hogy befejezzem...

Hát, én nagyon-nagyon irigy vagyok mindenkire, aki ott volt, nagyon jó lehetett, jók a képek, mindenki gyönyörű!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon remélem, hogy a következő talin ott tudunk lenni, nekünk nem jó a jövő hét, különben bármi jöhet.

Heni, én is pont így voltam 2 napig Lénával, semmi sem volt jó, folyamatosan kézben akart lenni, még leülni sem szabadott, állnom kellett... Hát, kicsit nehezen viseltem, ezért mindkét nap lementünk Fótra a telkünkre, mert ott volt anyu, és ő segített. Különben szerintem bediliztem volna... És úgy tűnik, a hiszti csak nekem szólt, emrt amikor tegnap délután már hulla voltam, és ledőltem aludni, Léna tök jól elvolt 3/4 órát az anyuval, a hangját nem lehetett hallani. Aztán, amikor meglátott... Ma már jobb volt a helyzet, és ebédre már hajlandó volt enni is, meg már két napja láztalan, úgyhogy gyógyultnak tekintem! :lol:
Elég durva összegek vannak a Telkiben! :evil:

Tünde! Szimpi a dokid, hogy ilyen alapos akar lenni! Még mindig nem írtam privit, ígérem holnap pótlom! :oops:

Emano! Én mikróval sterilizáltam, de van egy flakon chicco-m, amire már nincs szükségem, ha gondolod odaadom szívesen!

Veronikusz! Ezek a dokis sztorik, amik veletek történnek, elég szörnyűek! De legalább a szájsebész normális!

Még egyszer utoljára a dokiproblémámról: asszem nem írtam le teljesen egyértelműen, eszembe se jutna fizetni, és a doki sem mondta, csak anyukámban és a nagymamámban felmerült, hogy esetleg ezért volt-e undok velem. De akkor ezek szerint ti sem fizettek...
A másik: szerintem elég elképesztő, és ezt még valahogy a doki tudtára kéne hozni, hogy nem tudja a gyógyszerek összetevőjét, amiket felír. Direkt megkérdi, hogy van-e penicillinérzékeny a családban, azóta kiderült, hogy az apai nagypapám, az anyu és az öcsém is az, én akkor még csak az öcsémről tudtam. Erre felír egy antibiotikumot, ami penicillin tartalmú. Mi van akkor, ha én megbízom a dokiban, nem megyek el máshoz, és történetesen a Lénáról tényleg tudjuk, hogy allergiás a penicillinre??? És én elkezdem adni???? Belegondolni sem akarok...

Na nem húzom fel magam megint, holnap felhívom az új lakáshoz tartozó védőnőt, ahova majd november környékén költözni fogunk, és megkérdem kihez tartozunk. Ismeri valaki a Böszörményi úti rendelőben dolgozó dokikat?

Kacsák nálunk is vannak! :lol: Ráadásul nem csak sárgák, hanem mindenféle szinesek, egy külföldi rokontól kaptuk! És Léna is imádja őket!

Én is kedvet kaptam a képekhez, most töltöm őket, mindjárt kaptok!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Bene is az utóbbi 2-3 hónapban kezesgyerek lett. Na nem mert mindent könnyen megtesz, hanem mert állandóan velem, és az ölemben akar lenni. Persze állva, én se üljek le :) Kb mióta terhes vagyok. De most hétvégén egész jól elvolt apjával is, mint már régen nem, ez köszönhető a korábbi nyaralásnak is. ÉS, ma du, amikor hazajöttünk, ő már nem akart aludni, mert az autóban kialudta magát, nekem viszont le kellett dőlnöm. És Bene tök egyedül, 1,5 órát eljátszott a lakásban. Nagyon rendi volt. Aztán másfél óra múlva megunta odajött és felkeltett. Addig is bejárt a szobánkba, de nem bántott, csak játszott ott is. :)

Olyan büszke vagyok most rá :)

mtunde

Tünde! Igazi nagyfiú már Bene, tényleg büszke lehetsz rá!

És akkor itt van 3 viszonylag friss kép:

Kukucs:
Kép

Túróevés:
Kép

Tapsi-tapsi:
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!!!

Memme: Sajnos nem jó, mert án reggel 8.30-ra megyek, bár ha csúszás van, akkor talán tudunk talizni.

Lilluska: Sebaj, majd a következő hónap meghozza a gyümölcsét.

Tünde: Nem teszel fel új táblát? Örülök, hogy jó volt a pihenés és Bene iylen jól viselkedik. Csaknem Hajdú doktornőhöz küldtek? Ő tényleg nagyon jó.

Heni: Nem olcsó a Telki, de ha azt nézzük, hogy legalább emberszámba vettek...

Veronikusz: Hihetetlen,hogy milyen orvos storyjaid vannak.....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Emano,
nekünk is mikrós sterilizálónk volt, a márkájára nem emlékszem, kölcsön kaptuk. Jól bevált, 4 hónapig használtam, bár lehet, hogy ha nem használom sem történik semmi gáz :-) Szopi miatt ne aggódj, simán visszajöhet majd a kedve, szerintem is tedd mellre minél többször. Egyébként Máté sem szopizott, neki cumisüvegből adtam meg fejtem naponta 6-7 alkalommal. Viszont ő koraszülött volt, úgyhogy tiszta para voltam, hogy egyen. Szépen hozzászokott, utána már esze ágában sem volt megküzdeni a tejért. Épp ezért gondolom azt, hogy érdemes minél többször mellre tenni, hogy elkerüld az állandó fejés-fertőtlenítés-cumiztatás körforgást.

Heni,
sok pusza Szandinak!

Vali,
örülök, hogy ilyen jó tapasztalataid voltak a BKV-val, nagyon vagány csaj vagy!

Zsófi,
nagyon édes Léna! Hová költöztök, megírnád priviben? Csak azért, mert nálunk is lassan aktuális lesz a költözés projekt és úgy néz ki, hogy visszamegyünk Budára :-)

Veronikusz,
hogy vagytok???

Masni
masni

Zsófi, Lénának nemsokára szülinap? Azta, nagyon repül az idő! És milyen jó, hogy meggyógyult! Szép kis lányka nagyon!

Masni, Máté ma 10hónapos, hát boldog napot nektek! Mit csinálsz te itt 4óra 41perckor?

Lilluska, Zsombinak kivtték az orrmanduláját, már kétszer is. Azóta kap levegőt, tudja rendesen fújni az orrát, nem horkol. Én is találkoztam már mindkét véleménnyel, de több doki voksolt a kivétel mellett, úgyhogy megtettük. Mi a Bethesdában vetettük ki, kedvesek, rendesek voltak, kórház is rendezett, majdhogynem szép.

Györgyi, már a ligetben is akartam kérdezni, csak vhogy elmaradt: Jázmin miket eszik már? Milyen kajákat szeret?

Memme, a lányok kérdezték, szoktunk-e találkozni itt, kis városunkban, és meglepődtek, hogy bizony nem. Szóval egyszer összefuthatnánk valahol.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jó reggelt!

Barbi

Hát a képek..... :lol: :lol: :lol: Azok a szemek...

Vali

Nekem is sikerült megnyitni a sütit. Meg is fogom majd csinálni.

Showwhite

NAgyon nagy baba!!!!Édes!

Lilluska

Kár hogy nem voltál... Majd legközelebb

Jaj mennem kell, csöngetnek.. Majd jövök még.

Kép
gyorgyi33

Itt vannak a táblák.
A júliusi babák születési dátumát nem tudtam beírni, akkor pont nem voltam up to date, légyszi lányok írjátok le nekem.

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Nohát.
Az van, hogy félóra -szó szerint, mire ezen a laptopon bejön a lap, aztán marad öt percem, hogy olvasak, aztán kettő hogy írjak. Szo, tegnap se sikerült, amit akartam.

Kristóf, hiába tett ám fel anyukád olyan kompromittáló sírós képet, tudjuk ám, hogy ez csak szoros kivétel... :)

Dani, nagyon szexi azon a kacsás képen :) . És amint látom Léna is a nagy kék szemeivel fog hódítani. :) Tündér meg maga a nagybetűs elégedettség. Rátetted a párnára?
Nagyon jól eltalált képek.

Gabbóka, hát hol legyen és mikor? Mi szívesen becsángálunk a városba. és nagyon kíváncsi vagyok, mer pl. Sáráról utoljára azt a kiságy-rácsos képet tetted fel, szólóba ott lehetett sak látni.

Manóka ,hasonló korkülönbséggel fogunk mi is beszállni a ringbe, mint ti. Hogy bírod?

Emano, én a sterilizálást forró vízzel oldottam meg.

Gabi, örülök, hogy nincs gond. :)

Hogy vagytok egyébként Tündével?
Fanetta? Bejött valami a szerek közül?
És finiselők?

Majd jövök, most mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde: Köszönjük a táblát, küldtem az adatokat. Viszont az orvoshoz dr Hegedűst is beírhatod, mert hozzá jártam terhesgondozásra.

Köszönöm mindenkinek az oltással kapcsolatos válaszát, azt hiszem inkább beadatom neki.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Viktor 6, Máté 10, Jázmin 8 hónapos...
Mindenkinek gratula :D

Dani olyan furcsán a felső innyéhez cupogtatja a nyelvét....úgy dörzsöli vele...mi ez?????? Remélem nem szájpenész vagy ilyesmi :shock:

Vali!
nagyon jónak tűnik a süti...én is megcsinálom...a képeken olyan guszta volt :D

Most indulunk csípőszűrésre Danival...remélem nem kell majd sokat várni.
Orsival még a kútvölgyibe kellett visszamennünk anno, most meg újpestre.
Koponya-hasi ultrahangra is kéne már a madarászba, de ott meg mát lassan 2 hete nem veszik fel a telefont...most mit csináljak? Menjek oda személyesen bejelenteni a gyereket????? SZÖRNYŰ :?

Szép napot mindenkinek

Kép

Kép
cukipofa

Boldog hófordulót Jázminnak, Viktornak és Máténak!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gabi,
köszönöm a köszöntést, milyen figyelmes vagy! :-)

Barbi,
olyan szép Dani, tiszta kis pasi! Szerintem hasonlítanak kicsit Mátéval, majd élőben eldöntjük :-) Bár Dani hatalmas szemei utánozhatatlanok!

Masni
masni

Képek a gyerekekről :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
cukipofa

Jázmin, Máté és Viktor! Nagyon sok boldogságot nektek!!!

Cukipofa! 450-3700 és uh-ot kérni... ha esetleg nem ezt hívtad volna eddig, de szerintem ezt hívtad, úgyhogy fogalmam sincs, mi lehet. Felmondott portásbácsi? :?

Tünde, nemsokára újra Bene szülinap? Nem hiszem el, egyszerűen elképesztő. Nagyon büszke lennék én is rá, édes. :D Tök ügyi vagy a bkv-val, majd egyszer megint elmegyünk buszozni együtt. :roll: Nem akarsz felrakni pocis képet? Ha belegondolok, hogy jövőre ilyenkorra én is ekkora akarok lenni. :shock:

Vali, várom a sütiprojektet, meg akarom csinálni...

És Lénának is hamarosan szülinap, tejóég!!! Nemsokára nyugdíjas talit szervezhetünk.

Heni, Szandi-Benus jobban?

Masni, tényleg költöztök (ti is)? :roll: Mi is hónapokon belül, aztán talán 2-3 év múlva újra, ki tudja...
vbea

dani, tünde, léna, orsi és másik dani nagyon drágák egytől egyig!

máté, jázmin és viktor!
istenke éltesse őket! még sok-sok ilyet! most már tényleg aktuális lesz egy szülinapi buli! :lol: heni-beni is egy éves nemsokára!

heni drága nem írtad meg hol lehet kapni aloe verás sprayt :(

és gyuzso te sem, hogy hol lehet kapni olyan hiper szuper fújos pumpás valamit. vagy írtátok és nem figyeltem? akkor bocs. ha nem akkor olyanok vagytok :)

ja gyuzso te is annyira szimpi voltál ám nekem! már az írásaid is nagyon tetszenek mindig. kár, hogy nem láttam micát ébren, de a puszit remélem átadtad :wink:

enikém!
írtam privkót!

memme!
kopp-kopp éjszakáink alakulóban és most már ált-ban olyan fél 8ig is alszik reggel martin! nektek jobbak? múlt héten nekünk is volt prá rossz mikor óránként kelt, de mondjuk én nem várok babát, bár így is bármikor el tudnék aludni :roll:

veronikusz??????

ui: úgy néz ki martin benyalt valamit :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

egy hét múlva megyünk! yuppiii! jut eszembe: hol érdemes eurót váltani? zsófi ti hol váltottatok?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ja és még azt akartam, hogy aki kéri annak szívesen elküldöm a randig készült képeket csak e-mail címet kérek szépen.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffikém, Martin beteg?? Gyorsan gyógyuljon, nehogy a nyaralás alatt betegeskedjen!!!

Jázmin, Máté, Viktor, boldog hófordulót Nektek!!! :D

Dani éjjel nagyon rosszul alszik pár napja, 4x kelt most is, jön a foga, szegénynek alul nagyon dagadt az ínye és véraláfutásos, de napközben ahhoz képest nem annyira nyűgös...napközben rágcsálja a hűtött rágókát, meg kenem néha Dentinox-szal, éjszakára most már mindig kapja a Viburcolt, meg a Chamomillát, de az sem segít :( ezen kívül mást éjjelre nem nagyon lehet adni, nem? reméem hamar kibújnak, már épp itt az ideje és a 9. hónapra már lesz fogunk! :roll:

Masni, férjem is azt mondta, h babanetes babák közül Mátéval hasonlítanak leginkább, bár godnolom a szőke haj, kék szem párosítás biztos hozzájárul ehhez, de majd élőben megnézzük, mennyire igazak ezek a feltételezések :lol:
És melyik kerületben gondolkoztok?? Én 2-3. kerület párti vagyok, de a 12. se rossz persze!! :wink:

Tünde, ugyan már szóltam, tudom, h most sok a dolgod, de majd átjavítod a 84-et 83-ra? Bocsi, h ezzel zaklatlak, tulajdonképpen örülnöm kéne, h fiatalítasz :lol: Benid tényleg angyalka, már igazi nagyfiú, nemsokára majd ott fog segédkezni körülötted, meg a kistesó körül!! :D

Cukipofa, Orsi, Dani nagyon édesek, annyira hasonlítanak egymásra!!! :) Ha nem látsz a szájában fehér foltokat, akkor biztos nem az, ne aggódj! Lehet, h máris a foga? (egy ismerősöm babájának 3 hónaposan bújt ki az első fogacska)

Lányok, ultrahangra mikor kell menni a babával?? Az kötelező vagy szabadon választott? Mi nem voltunk sehol se, nekünk a doki nem is mondta :shock: :?

KépKép
barimami

Tünde

NAgyon jó fej a dokid. 21-én gondolok rád!!!

Manóka

Én egy időben Jázmint körbepárnáztam. :lol:

Zsófi
Úristen mekkora Léna és milyen szőke lett. NAgyon szép kiscsaj. :lol: :lol:

Masni

Elfelejtettem kérdezni, hogy mi volt a főnököddel? Írtad hogy nagy beszélgetés lesz....Ja és persze boldog hófordulót nekünk. :)

Gabó

Mindenfélét eszik már. Főzreléket ebédre és vacsira, tápszert reggel és vacsi után egy órával lefekvésnél, a kaják között meg kétszer gyümit. Főzök neki mindent. Ja és már csirkehusit is persze, meg halat is. De ccsak az apukám által fogott süllőt. :lol: Főzeléknek krumpli, répa, zöldbab, borsó(ezek paszírozva), karalábé, paradicsom, cukkini, tök. Több most nem jut az eszembe. :lol:

Cukipofa

Köszi a köszöntést, a képeket köszönjük. Olyan jó nézegetni a gyerkőcöket.

Barbi

Nekünk nem kell menni. Nem tudok róla. Jobbulást a kis fogzónak. :lol:

Steffi

Úristen lehet hogy a játszóházban kapta el? Remélem nem kiabáltam ott el. Tiszta lelkiismeretfurdalásom van. :cry: Jobbulást MArtinnak.

Kép
gyorgyi33

Vali,
nekem is megvan a recept, csak félvak-béna voltam és nem klikkeltem rá.. :lol:

iwiwen pipáltam én is, amíg Mica alszik rajtam :lol: :lol:

Dóri,
látszik, hogy szopi után készült, az elégedettség szembetűnő! Gyönyörű babóca!!

Barbi,
én is Rád dobom a voksot a kire-hasonlít-a-gyerek ügyben :lol: :lol:

Lilluska,
megy a drukk a projekthez a hónap végére!! :lol:
Valahonnan rémlik, hogy a gyerekek orrmandulája arányaiban nagyobb gyermekkorban mindenféle gond nélkül, mert később nő hozzá a lurkó. Gyermek-specialista látta?

Tünde,
mi a decathlonban vettünk szörfös shortyt, nagyon baráti áron, majd nézz be! Ráadásul most nagy leárazások vannak!
Bene nagyon ügyi, hogy hagyta Anyát pihenni!!

Manóka,
mármint Mikolt sírására megoldás a traktor?? :lol: :lol:

Zsófi,
nagyon örülünk a 2 láztalan napnak!! Felellőtlen az a doki, aki így veszi fel a kórtörténetet és nem megfelelő gyógyszert ír fel.. :twisted:
Már eeekkora Lénus!! Hűűűűűűhaaaaaaaaa!

Jázminnak, Viktornak és Máténak boldog hófordulót!!
A sorrend nem és kor alapján alakult ki! :lol: :lol:

Cukipofa,
kinek kell a kopona-hasi UH? :oops:
Gyönyörűek a gyerkőcök!! Daniba már most bele tudnék szeretni!! :lol:
Mica is nyalogatja a felső ajkát előszeretettel, de az szerintem tök normál nála :lol: :lol:

Steffi,
elvileg bármelyik gyógyszertárban, legfeljebb másnapra rendelik. Ezernéhányszáz ft, max. 15 cm magas, pumpás, fehér palack, Octenisept felirat, bőr- és nyálkahártya fertőtlenítő cucc!
Köszi, drága vagy!! Puszi átugrott!!
Martinnak jobbulást!!!
Mi kint szoktunk kártyáról levenni, mert ugyan 1500 Ft körüli atranzakciós díj, de sokkal kedvezőbb az árfolyam!! Az egyik valuta, amásik devizaközépárfolyamon számol, de meg ne kérdezzétek, melyik-melyik, az állatgyógyi képzésen felmentettek voltunk közgázból.. :oops:

KépKép
Kép
gyuzso

Barbi: Milyen ultrahangra gondolsz? A hasi és koponyara? Mi oda jövő héten megyünk.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat, hát igen, arra gondoltam, ill. bármilyenre, nem tudom, mivel mi nem voltunk :? Nektek a doki azt mondta, h kötelező vagy van valamilyen indoloktsága nálatok? (na, ezt szépen megfogalmaztam)

De Györgyiék se! :D Györgyi, még csak féléves késésben vagyunk ezek szerint, asszem akkor most már mindegy! :lol: Ha valami gond lett volna, arra már rájöttünk volna sztem... :wink:

Zsófi, de buta vagyok, Léna nagggyon gyönyörű és már olyan naaagy!! Túróevés a best!! Hihetetlen milyen fejeket vág a csajszid evés közben, mai napig emlékszem az almaevős fejére, nagyon cukika!! :lol:

Gyuzsó, köszi a voksot! :wink:

KépKép
barimami

Steffi, most ment fel sajnos az euró 1 napja, eddig nagyon olcsó volt :( Kártyáról nem érdemes levenni, mert azt az árfolyamot a bank határozza meg és hát attól függ, milyen a bank árfolyama, általában nem anynira jó, egyébként mi bevásárlóközpontokban szoktunk váltani, ott elég olcsó szokott lenni, nézd meg sztem Árkádban és hasonlísd össze a bankéval, de az tuti jobb (azt tudom, hogy a Rózsakertben jobb, mint a Mammutban meg a Westendben, dehát az neked nagyon messze van, plusz árkád lehet, h jobb is, fel kéne hívni őket) Na, közgazdász vénám előtört, bocsi :oops: :D

KépKép
barimami

Steffi: én az Flp-től szereztem egy ismerősömön keresztül, de úgy tudom már kapható a "jobb" patikákban. Itt nálunk legalábbis van. Sajna Flp-s et 1 heten belül nem tudok Neked szerezni.... Mi a baja Martinnak? :cry:

A kis hófordulósoknak sok puszi a kobakukra!
:lol:

Elég ramaty éjszakám volt - kivételesen nem Beni miatt, összabalhéztunk a párommal. :evil: :mrgreen: Úgyhogy most tele van a nem létező ........ :x

Benus is jobban van, bár még taknyos, de kedve -étvágya jó, néha kell szívni az orrát. Viszont már 2 éjszaka fent van vagy 1 órát, nem sír meg ilyesmi, csak feláll a ksiágyban, meg magyaráz, meg ilyesmi...... :shock:

Nagyon drágák a képek!

Heni

Kép

Kép
cancan

vbea! Azt hívom...ma felvették, de a melléken folyamatosan foglalt a vonal. :evil:
Portásbácsi tényleg nincs :-) már egy nénike van...

Nem tudom, hogy a foga-e...tudom, hogy elvileg már jöhetne neki,de nekem azért fura lenne, főleg mert Orsinak az első 10 hónaposan bújt ki...

Ultrahang sztem nem kötelező, de már Orsit is vittük.
Eleve szóltak a korházban, hogy vigyük...mindkét gyereknél, aztán a háziorvos is mondta.
Ez olyasmi mint a csípőszűrés...már az sem kötelező...csak erősen ajánlott.
De ezért fizetni is kell...Orsinál még 4000 volt, mostmár biztos drágább.
Egyébként nem tudom mit néznek, de végülis elvisszük...az a tuti...
Csípővel minden rendben...

Üdv...

Kép

Kép
cukipofa

Lányok! Keresek gyorsan egy JÓ gyermekorvost a 18.kerületben (Pestszentlőrinc), és környékén. Van egy barátnőm arrafelé és a mostani dokijuk lecseszerintette, hogy ne adjon a kisfiának bébikaját, meg egyebeket, csak tápszert, meg egyéb gondok is voltak vele...szóval, ha valaki tud, segítsen!
Köszi.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

gaboka!
én pestimrén tudok jó gyerek orvost (18.ker),ill.az én régi gyerekdokim is jó (19.ker)Merre lakik a barátnőd?
nem tudtok vmi sörröl,ami tejserkentő????valahol hallottam,de már nem emléxem

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, bioboltban lehet kapni, legalábbis párom anno ott lelt rá, valami mézsör, Veronikusz tudni fogja a nevét (de ha a boltban megkérdezed, egyből tudják, mit keresel)

KépKép
barimami

Sziasztok!

Sok-sok boldogságot a hófordulós hölgynek és az uraságoknak!

Ákosnak is kivették az orrmanduláját, mert nagyon szuszogott mindig, és beteg is sűrűn volt. Mindez 2 éves korában történt. Engem jobban megviselt a műtét sztem, nagyon rossz volt amikor altatták és amikor ébredt az altatásból. Nem tudott magáról. Ráadásul inni sem adhattam neki aznap, s délután került ráa sor. :( Azóta alig beteg, nem volt vele utána semmi gond.

A csípőszűrés engem is elbizonytalanít, mert Ákosnál egyértelműen küldtek, már a Kútvölgyiben mondták, most meg semmi. Majd pénteken rákérdezek, ha megyünk szurira. Koponya UH-on meg azért voltunk, mert sokat remegett a kis szája, s aggódtam, hogy valami idegi probléma. Ma már persze tudom, hogy ez csecsemős dolog, hisz Ádámnak is remegett olykor, s Ákosnál is minden rendben volt annak idején.

Tünde, kérlek javítsd a táblázatban, hogy Ádám 07.05.13-án született, Ákos 00.11.28-án, mind a ketten Teleki-Várnai Gabi párosnál. Köszönöm!

Dani, s Martin, hogy vannak?

A képek is nagyon jók, Léna olyan lányos, és csibészes mégis, Orsi, meg ahogy olvassa feltett lábbal a Micimackó magazint... Édesek!

Bocs, ha nem reagáltam, megyek mert szólít a herceg! :lol:

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Emano!
Elvileg az alkoholmentes sör is jó (bár a fene tudja, mert azt mondják, azért vmennyi alkohol van benne), nekem tisztára olyan érzésem volt tőle, mintha az egész a mellembe menne, amikor megittam. :lol:
De ha jól emlékszem, Tünde írt a malátasörről??? :roll: Vagy ilyesmi ről.

Nagyon szépek vagytok mamák és babák. Zsófi! A túróevős nagyon jó.

Bocs, hogy nem jöttem, de két napig azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, annyi hülyeség volt itt bent. Panka bölcsizik, egész jól megmaradt, pedig féltem, mi lesz 8 hét dédelgetés után...

Legközelebbi talira kiveszek szabit, és is akarok menni már.

Gabboka! Mennyi idős babánál nem engedte volna a doki a bébikaját? Komolyan mondom az orvossztorijaitoktól megáll az eszem. Szerencsére (kop-kop) eddig még megúsztuk. Bár mi is voltunk már a János sebészet ügyeleten. Na, az érdekes volt. Egy-két beszólás, meg ilyenek. De viszonylag normálisak voltak, és gyorsak.

Cukipofa! Mi is voltunk UH-n anno, a Budai gyerekkórházban. Tök flottul ment, és nem kellett fizetni érte. :roll: Beutalóval, háziorvos mondta, hogy nála minden baba megy.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Akkor lehet, hogy Veronikusz volt? Bocs...

Kép
Kép
kriszta36

Jaj Gabi!
Örülök, hogy minden OK lett, és összes ujjacska látszik. Ugye mondtuk??!!

Kép
Kép
kriszta36

Kép
őt volna jó inni, ha több tej kell
én anno a Savoya Park Herbáriájában vettem.
(persze biztos jó más sör is, de ez tuti jó)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hófordulósoknak sok boldogságot! 8)

Cukipofa, Zsófi, Snowwhite, Barbi, Gabi!
Olyan édesek a gyerekek. :D fúúúú remélem nem hagytam ki valakit! :shock:

nézzétek le nekem rövidségem, de ma (sem) vagyok beszámítható. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!
köszi,megnézzük,amúgy milyen sör???
ÉLJENEK A HÓFORDULÓSOK :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano