Lexi,
Nem tudok,mit írni, összeszorult szívvel és torokkal ülök itt a gép előtt, megbénult a kezem.
Nagyon nagyon sok lelkierőt kívánok most neked, és rengeteg szeretetet. Gondolok Rád sokat.
Kata,
Sajnálom drága hogy nem sikerült, viszont nagyon tudlak irigyelni, hogy ha rossz is , nagyon rossz, hogy nem sikerült mégis ilyen optimistán tudsz a dolgokhoz hozzáállni. Meglásd meglesz az eredménye. Bár én lennék ilyen pozitív. Nagyon drukkoltam Nektek.
Elan,
Akkor mi szinte teljesen ugyanazt a kezelést kapjuk.
Most jöttem a BMC-ből lehet hogy valaki látott,aki ma volt. Piros felső és fehér szoknya volt rajtam, fekete szandál ja és csak úgy viharzottam kifelé a férjemmel. De nagyon korán ott voltam.
Lányok, jó hír, hogy a ciszta, ami tüsző volt megrepedt és ha megjön kaphatom a gyogyit. Megint egy Clostys próbálkozás lesz. Megyek ma ki is váltom a gyógyszert.
Viszont, megint 1 perc alatt kinnt voltam, és a múltkori kezelésnél elfelejtettem, hogy melyik napon kell elkezdeni szedni a Clostit. Nekem a ciklus 5.napja rémlik. Tiszta hülye vagyok, hogy nem írtam fel. De lehetőségem se volt hogy megkérdezzem
Szóval aki Clostyt szedett az ha tud sos segítsen, mert elvileg a héten meg kell jönnie és én elutazom.
Elan,
Neked elég friss a dolog. Nem emlékszel? Te miért kapsz Utrót, és nem kaptam!!! Az mire való? Most tüszőrepesztőt se kaptam, ,mert ugye a doki elutazik szabira, 10-én jön vissza. Annyira hülye voltam, hogy nem kérdeztem meg.
Viszont nekünk a doki nem mondta, hogy ezzel a Clostys dologgal 4-5 hónapig próbálkozzunk. Én nem szeretném. Hajlandó vagyok még egy kúrára ezen kívül, de én nem látom értelmét, ha nem sikerül, hogy tovább próbálkozzunk. Amúgy a Closti dobozán is az van, hogy 3 próbálkozás után nincs értelme.
Sajnálom, hogy nem taliztam senkivel