A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsebike!!!

Itt is köszike!!!Drága vagy?!

Manda !

Mi újság?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda!

Mizujs veled?
Bocsi,hogy még nem válaszoltam az sms-re de ma még nem volt időm tölteni:-(
Igen sikerült elérnem őket..vagyis egy pasi vette fel nagy nehezen aki kérdezte,hogy kivel szeretnék beszélni...így kapcsolta a Dr.Kanyót!

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok!
Itt vagyok! Pénteken leszívás, már várom, mert lassan elhagyom a hasam! :D

Kata
:( De örülök, hogy meg tudtatok mindent beszélni! Bármikor elérsz, ha szükséged van rám!!! Hívj nyugodtan! Puszi!

Jerika :P
Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek! :( a kolleganőd miatt! Drukkolok neked az inszemhez!

Mindenkit puszilok és köszönöm a drukkokat és hogy gondoltok rám ill. ránk!

manda

Zsebi
Örülök neked nagyon! Ügyesek vagytok! Sajnálom a telefonálást és még egyszer bocsi! Pénteken akkor lehet összefutunk!!!
A beültit a dr.nővel beszélted meg?

manda

Nyunyi
drága vagy hogy hiányoltál :P :P

Manda
pénteken nagyon fogok drukkolni :oops: :oops:

Vikkata
rosszul irtam,a férjem megkérte az ápolónöt mutassa meg hogy kell beadni,és onnantól kezdve ö döfött seggbe :shock: :shock: nagyon ügyi volt :lol: :lol:

Zsebi
gratula a 3 gyönyörüséghez :wink: :wink:

bibar

Manda :)
Szuper! Addig vigyázz a pocidra! :)

Kép
mofly

Bibar
Köszönöm szépen!!

Mofly
Köszi!!! Jó nyaralást nektek!!!!

manda

Manda !!!

de jóóó hírek!!!!

Örülök neked nagyon,már csak egy nap ezen kívül és ,pénteken !!!!!de tuti!!!!Nagyon szurkolok neked!!!!Pusza Drága

Bibarka!Még szép! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi lányok! Itt is, meg a priviket is!

Kép
zölddisznó

Drága Lányok !!!

Elköszönök mára!!!JÓCCAKÁT nektek!!!!Holnap jövök! :wink: pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda!

Igen a Dr. nővel beszéltem,nem is kellett magyarázkodnom tudta miről van szó!!!!Rendi volt nagyon!

De jóóó akkor pénteken találkozunk!Délre kell mennem.Neked hányra??

Örülök nagyon,hogy veled is minden jól alakul!:-)))

Üdv.

Zsebi
zsebibaba74

Zsebi:
De jóóóó, ez szuper! Gondolok Rád majd pénteken.
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem. Nem gondoltam rá, hogy ez ennyire nehéz. (Zsókuci bocs. Amúgy mindig betartom a szavam, de most olyan nehéz)
Bár már a hátsó fronton terjedő hírekből gondolom többségetek képben van, hogy mi történt velünk.
A mi Drága Kicsi Törpillánk nem bírta tovább a harcot. Múlt hét szombaton reggel jött a férjem a kórházba. Törpilla ezerrel rugdalt, így mondtam neki, hogy tegye a hasamra a kezét, mert most tuti, hogy érezni fogja. Először azt mondta, hogy mindig ezt mondom, de persze odatette. Még nagyon álmos volt, így lehajtott fejjel ült mellettem. Aztán mikor megérezte a kislányunk rúgását egyből felébredt és felcsillantak a szemei.
Ez volt az utolsó rúgása. És az első, amit apa is érzett. Soha többet nem rugdos már.
A kórházi "élményekről" majd később mesélek.
Kérlek benneteket, hogy most ne kezdjétek el a "majd lesz másik", meg "nézzek előre" stb tanácsokat osztani. Voltak, akik régebben rámparancsoltak, hogy ne legyek ilyen negatív. Megfogadtam a tanácsukat és az egész babaügyhöz pozitívan álltam hozzá. Az utolsó pillanatig hittem, hogy csak szemétkedik velünk az élet és azért kell ennyi problémával szembenézni. Ezt meg már megszoktuk. Azt viszont még hazajövetelkor és most sem tudom elhinni, hogy ezt megcsinálta velünk. Ennyire rohadék nem lehet. Ráadásul a lombikok és a terhesség előtt egy teljesen egészséges nő voltam. Ma egy lelki és testi roncs vagyok. (A kis Drágámat császárral vették ki, mert a lepény miatt elvéreztem volna. Ehhez azonban még nagyon picik voltunk, így nagyon sérült a méhem.)
Igazából nem tudom, hogy mit is írhatnék, hiszen ez a fórum nem a szomorkodásra való, ezért is nem engedtem a lányoknak, hogy bármit is írjanak. Így is az egész város ezen csámcsog, amitől terhesség hiányában is hánynom kell.
Ha érdekel benneteket, hogy milyen bánásmódban volt részem a kórházban, akkor szóljatok és megírom. Ha nem, akkor nem fárasztanálak vele Benneteket.
Mindenkinek sok sikert! Akinek nem sikerül a próbálkozás, annak azt mondanám, hogy bárcsak nekem mondták volna, hogy "sajnos nem sikerült." Ott és akkor áprilisban. Nem most, amikor már róla szólt az életünk. Higgyétek el, az a jobb!!!!!!!!!!!
Most minden olyan üres és céltalan. Nem tudom merre van az út, ami előre visz, mert én visszafelé akarok lépni. Vissza a kislányomhoz.
Vendég

Zölddisznó, törpehzs

Üdv köztünk, jó társaságot találtatok. Mindenki amit tud ugy segit. Nagyon aranyosak a lányok.

Zsebibaba

Gratula a három petikéhez. Szoritok, hogy péntek eredményes legyen.

Manda

Ahogy mondtad pénteken lesz a leszivás. De már vissza már a kedvenc dokid rakja. Mikor végeztél? Remélem most nem fél 4-kor?

Vikkata

:cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom. De erős csaj vagy és a következő .............. ( nem irom le, kezdek babonás lenni.)

Rebe

Köszönöm. Sajnálom a nagymamádat, próbálj meg mellette lenni mennél többet. Neki is meg neked is jobb lesz.

Nyunyi

Sajnálom, hogy megint nem találkozunk. Mi mindig kergetjük egymást. De még az inszemnél hátha összefutunk :roll:

Gabicsibe

Köszönöm. Igen, már mi velünk is történik valami.

mofly

Én megkérdeztem, hogy mikor kell beadni és a laboros csaj mondta, hogy reggel is beadhatom, munka előtt.
Nem lesz semmi baj, csak akkor a hétvégén is azonos időt tartsam. Ez nem gond nekem. Korán kellő, korán fekvő vagyok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

A másikon vettem észre a vonalzómat, nem is gondoltam rá. bocs, de nem tudom kivenni. Majd a férjemet megkérem. Nemcsak szerencsétlen vagyok, de béna is.
Látod Lukrécia, erről meséltem Neked anno, talán emlékszel. De hidd el én nagyon bíztam és a férjem is. Nálam ez nem működik.
Vendég

Lexi

:cry: :cry: :cry:

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szia Lexi!

Nagyon vártam már, hogy jelentkezzél annyira izgultam érted. Sokat gondolok rád és igazából nem nagyon tudok mit mondani mer nem is lehet mit mondani. Tán csak annyit tudok, hogy ne hibáztasd magadat soha mert nem tehetünk róla! Nem tudok magyarázatot arra mért ilyen kegyetlen az élet. Talán majd az idő segit begyógyitja a sebeket. Vigyázz nagyon magadra!!! Ha akarsz beszélgetni nyugodtan keress meg a héten szabin vagyok. Puszi!! :( :(
nikó

Lexi
Mélyen elszomorít ami veletek történik, rohadt igazságtalan az élet!Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!És remélem egyszer tényleg rátok talál a boldogság!
Egyszerűen nem tudok mit írni és nem is szeretnék közhelyes lenni.Most egymás szeretetére van szükségetek,vigyázzatok magatokra!!
gabicsibe

Nyunyi
Ment a pü!

Zsebi
Szupi,millió babatapi!!!!

Manda
Most már nálatok is jól felpörögtek az események!Neked is megy a drukk!!

Erika
Én is mindíg reggel adtam be.
gabicsibe

Lexi: nem is értem, hogy a sors miért űzz ilyen szörnyű játékot az emberrel!? Megértelek... :cry:

KépKép
charlott

Lexi!

Nem tudom másképp mondani csak így egyszerűen ÖSZINTE RÉSZVÉTEM!

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok,

Lexi, észrevettük, hogy nem vagy a táblában, sejtettük, miért... de most, hogy írtál mégis csak nézem a monitort bambán, és összeszorul a torkom. Nem tudom szavakba önteni, mennyire sajnálom, ami történt... :cry:

Vikkata, sajnálom, hogy most nem. De tudod, elmondták: majd legközelebb!

Jezsóerika, Zsebibaba, örülök a jó híreknek, és szorítok a sikeres folytatásért ezerrel! :)

Törpezs, szia! :)

Helyzetjelentés rólam, úgy is mint ego-1 perc: voltam W.-nál, édes volt. Kaptam Clostyt, 23-án, csütörtökön kézenfogjuk egymást a kedvesemmel, és megyünk a BMC-ne, ő katonákat számolgatni, én meg petéket fürkészni Szűcshöz.
Ha jól a petik, akkor tüszőrepesztő szuri+utro 2 héten át. Addigra hazajön W. és megdumáljuk a továbbiakat, amik teljes egészében a kedvesem eredményeitől függenek.

Ha a katonák sokan vannak, és harcképesek, akkor kapok injekciós peteérés-stimulációt+repesztőt+utrót, és így "spontánul" próbálkozunk legalább 4-5 hónapon át (amig birjuk cérnával). Ha rossz a vizsgálati eredmény, akkor lombik...

Hát, egyelőre ezek vannak. Jövő csütörtökön BMC, valaki, hmhm? :)

Ja, és most éppen kajtatok valami egészségügyis ismerőst, aki addigra jól megtanít injekciót beadni minket.
elan

Lányok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mit jelenthet az, hogy nyálkás, barnás folyásom van két napja. Szúrásokat is érzek a petefészkek környékén. Csak nem meg akar jönni?
:!: :?: :roll:

KépKép
charlott

Lexi, nagyon sajnálom! :(
süni76

Vikkata, sajnálom. Klassz a hozzáállásod!

Zsebike, Manda, mennek a drukkok péntekre!
süni76

Lexi
Borzasztóan sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry:

manda

Lexinek:
Kép
Vendég

Zsebi
1/2 8 és 8 között kell odaérnünk. Hú, lehet mire jösz engem már ki is raknak. De azért remélem összefutunk. :wink: Köszi!

Jerika
Hát én is úgy számolom, hogy ő csinálja a beültit, legalábbis nagyon szeretném. 3/4 2 felé végeztem. :wink:

manda

Lexi,
Borzasztóan sajnálom, ami veletek történt! :cry: :cry: :cry: Igen, nagyon sokszor igazságtalan az élet. Nem tudom miért. Egyszerűen nem találom a szavakat.
Vigyázz nagyon magadra, meg a párodra!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsebi,
Gratula a 3 petihez, és megy a drukk péntekre!

Manda,
Neked is szorítok péntekre a leszíváshoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexike Drága!!!!

Folynak a könnyeim, :cry: :cry: :cry: Nem tudok mit mondani,mert ha meg kéne szólalnom nem tudnék!!!Nagyon nagyon sajnálom,és hétfön láttalak bent de nem mertem oda menni hozzátok!!!!!Kitartás,nagyon nehéz most nektek!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nem tudok mit írni!!!! :cry: :cry: :cry: Nagy ölelés nektek! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan drága!!!

Én megyek csütörtökön!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi!
Bár mindenki sejtette a forumon, hogy mi van, de mikor elolvastam, akkor csak sirni tudtam. ehhez képest mi szerencsések vagyunk, hogy nem kellett ezt megélnünk.
A lelked soha nem fog begyógyulni, mert mindig eszedbe fog jutni ez a baba, de remélem egy idő után előre tudsz majd nézni és jobban leszel.
Nagyon rossz volt olvasni amit irtál és nagyon nagyon sajnálom.
Nefke
nefke

Sziasztok!

Tegnap elkezdtem a nagytakaritást ma talán végzek kedden megyek Pestre uh és utánna kezdhetünk is. Nagyon izgulok remélem sikerrel fogunk járni és végre nekünk is kijár a jó nem csak a baj és szomorúság.
Lexi!
Ma du ráérek holnap nem biztos mert tesóm megkért vigyázzak a gyerköcökre nem tudom meddig de lehet eg. nap.Jó lenne du egyett beszélgetni. Annyit gondolok rád.
nikó

Lexi!

Kép
Vendég

Vikkata!
Sajnálom!Én is progiszurit kaptam!
Jezso!
Grat a kezdéshez!Kell majd a szuri,csak előbb UH és vérvétel,amjd annak eredményéből mondják meg,hogy mennyi kell még!
Manda!
Drukk a leszíváshoz!
Zsebi!
Ügyi babáid vannak!Én is 3-at kaptam vissza és kettő a pocimban lapul!
Újak!
Üdv nektek és sok sikert!
Vendég

Nyunyi, klassz, akkor még egyeztetünk előtte!

Lányok, butát fogok kérdezni: melyik az a szuri, amitől megnő az ember pocakja? Vagy az nem szuri? Vagy több is van?
elan

Kata,
Boldog szülinapot!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi, nagyon sajnálom, hogy így alakult.

Kép

csibe
csibe32

Lexi,

Nem tudok,mit írni, összeszorult szívvel és torokkal ülök itt a gép előtt, megbénult a kezem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon nagyon sok lelkierőt kívánok most neked, és rengeteg szeretetet. Gondolok Rád sokat.

Kata,

Sajnálom drága hogy nem sikerült, viszont nagyon tudlak irigyelni, hogy ha rossz is , nagyon rossz, hogy nem sikerült mégis ilyen optimistán tudsz a dolgokhoz hozzáállni. Meglásd meglesz az eredménye. Bár én lennék ilyen pozitív. Nagyon drukkoltam Nektek.

Elan,
Akkor mi szinte teljesen ugyanazt a kezelést kapjuk.

Most jöttem a BMC-ből lehet hogy valaki látott,aki ma volt. Piros felső és fehér szoknya volt rajtam, fekete szandál ja és csak úgy viharzottam kifelé a férjemmel. De nagyon korán ott voltam.

Lányok, jó hír, hogy a ciszta, ami tüsző volt megrepedt és ha megjön kaphatom a gyogyit. Megint egy Clostys próbálkozás lesz. Megyek ma ki is váltom a gyógyszert.

Viszont, megint 1 perc alatt kinnt voltam, és a múltkori kezelésnél elfelejtettem, hogy melyik napon kell elkezdeni szedni a Clostit. Nekem a ciklus 5.napja rémlik. Tiszta hülye vagyok, hogy nem írtam fel. De lehetőségem se volt hogy megkérdezzem :oops: :oops:

Szóval aki Clostyt szedett az ha tud sos segítsen, mert elvileg a héten meg kell jönnie és én elutazom.

Elan,

Neked elég friss a dolog. Nem emlékszel? Te miért kapsz Utrót, és nem kaptam!!! Az mire való? Most tüszőrepesztőt se kaptam, ,mert ugye a doki elutazik szabira, 10-én jön vissza. Annyira hülye voltam, hogy nem kérdeztem meg.
Viszont nekünk a doki nem mondta, hogy ezzel a Clostys dologgal 4-5 hónapig próbálkozzunk. Én nem szeretném. Hajlandó vagyok még egy kúrára ezen kívül, de én nem látom értelmét, ha nem sikerül, hogy tovább próbálkozzunk. Amúgy a Closti dobozán is az van, hogy 3 próbálkozás után nincs értelme.

Sajnálom, hogy nem taliztam senkivel :oops:
vic12

Sziasztok!

Nem ismertek engem, én benneteket egy kicsit igen, hiszen hetek óta zugolvaslak nap mint nap.
Röviden rólam. 42 éves leszek rögtön, van egy 16 éves nagyfiam, akinek meghalt az apukája. Új párommal 3 éve szeretnénk gyermeket, nem jön össze, ezért május óta a BMC-be járunk. 2. inszemünkön vagyunk túl. Az első stimus(puregon) hónap volt, a másodikban spontán tökéletes peteérésem volt, tüszőrepi, inszem.
Az első hónap végén a nem várt menses előtt 3 nappal, épp mikor szabadságra indultam valami szörnyű, elképesztő, soha nem érzett fájdalmat éreztem a bal petefészkem környékén,. Annyira fájt, hogy félre kellett állnom, mert szabályosan rosszúl lettem. Tartott kb 20 percig, majd ahogy jött, úgy elmúlott.
Természetesen mondtam Zekének, de ő az UH-n nem látott semmi rendelleneset.
Most 4-5 napon van a nem várt mensiig és ma hajnalban megismétlődött, csak most sokkal tovább tartott és tart most is, csak kevésbé fajdalmas.

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam. Szeretném megkrdezni, volt e hasonló valakivel, tudjátok-e mi lehet ez.
Tudom, hogy az lenne a megoldás, hogy felutazzam Bp-re, de ez most megoldhatatlan, csak kedden tudok menni.
estike66

Szia Vic,

A Clostyt ma kezdtem szedni, a ciklusom 4. napján, de a doki azt mondta, hogy az első négy nap valamelyikén, sőt utána még 1-2 napon át nyugodtan lehet kezdeni.
Az utrót azért kapom, mert a sárgatest-szakaszom n. rövid, és a progeszteron-szintem is alacsony.
Amúgy nekem ez az egy clostys próbálkozásom lesz, a következő ciklustól injekcióban fogom kapni a peteérés-serkentőt.
Azt pedig, hogy még próbálkozni szeretnénk spontán az inszem vagy a lombik előtt, mi döntöttük el; persze ez csak akkor fog működni, ha a kedvesem eredményei jól lesznek.
elan

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat. Annyira üres vagyok. A párom minden erejét beveti,hogy felvidítson, de hogy lehetnék vidám. Már az is eredmény, hogy ha nem sírok egész nap. Sokszor volt kilátástalan az életem, de soha nem fájt ennyire, mert most nemcsak engem bántottak, hanem olyan valakit, aki még nálam is ártatlanabb. Utálom, amikor nem tehetek semmit, amikor ki vagyok szolgáltatva a szemét dolgoknak.

Tegnap sikerült rájönnöm,hogy mitől voltam én végig sokkal rosszabbul,mint bármelyik más műtött csaj a kórházban. A Bromotól. Kedden teljesen jól voltam (relatíve) tegnap este megjött a gyógyszer, bevettem és azt hittem meghalok. Elájultam a wc-n,lefeküdtem, szédültem, nem is láttam szinte, utána meg hánytam, mint a kutya. Mindezt frissen műtött hasi sebbel. Én fogtam a hasam, párom a lavórt, amivel alig ért be, mert a wc-re nem tudtam kimenni. Utána neten megnézte a gyógyszerrel kapcsolatos tudnivalókat és kiderült, hogy nekem a maximum adható adag négyszeresét írta rá a dobozra a gyógyszerész. A kórházban nem tom mennyit kaptam, mivel kiszedték, de ott azért ennyire rosszul nem voltam.

Zsókuci
Megkérdeztem, hogy mennyi pihenőt javasolnak. Minden orvos mást mondott. Az egyik 3 természetes úton rámköszöntő ciklust, a másik fél évet. Olyan fura!! a 3 hónap lenne szimpi, de az agyammal tudom,hogy a méhem nagyon sérült és az ennyi idő alatt nem regenerálódhat. Te használtál hasszorítót?? Én nem kaptam méhösszehúzót, úgyhogy gondoltam rá, hogy kellene, de nem tudom mennyire fájna. Most még a távirányítót se tudom a hasamra rakni.
Vendég

Estike,
Üdv itt! Sajnos én ebben nem tudok segíteni, de hátha jön valaki a lányok közül, aki igen!

Vikike,
Mi van veled? Jól vagy? Annyira régen írtál!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan,

Köszi. A ciklus első napja, az az amikor megjön. Tehát akkor a mensi 4-5 napján kell elkezdenem szedni kábé. Vagy a mensi után,amikor elmúlik rögtön vagy attól számítva a negyedik napon??? Jaajjjjjj!!!!

Gabicsibe! Segítség, hol vagy dokinénim??????

Nekem a múltkor nézte a progeszteront a Clostízás után, de nem a BMC-be mentem utána, hanem a magánrendelésére, és annak azóta se tudom az eredményét!!! Lehet, hogy nekem is kellene Utrót kapnom. Na mindegy, megint tök kukán állok, és azt sem tudom mi van.

Amúgy most csak azért kaptam Clostit, mert elutazik, és most nem kaphatok szurit. De ha ez nem sikerül, akkor tuti a köv. szuri kúra lesz.
vic12

A napokban írtátok,hogy a BMC-ben milyen érdekes a helyzet Mártika és drága Irénkénk nélkül. Mivel mindketten aggódtak értem, a kórházból hazafele beugrottam (húú, de arc vagyok!! Szóval bevonszoltam magam) hozzájuk, mert el akarunk menni genetikai tanácsadásra, ha meglesz a jegyzőkönyv és ki szerettem volna kérni az eredményeink fénymásolatát. Mikor bementem megkérdeztem a fekete hajú, alacsony asszem Judit nevű főnővért(?) hogy, se Irénke, se Mártika nincsen? Erre Ő közölte velem, hogy akkor most zárja be a boltot???
Nem, erre természetesen semmi szükség, de lehet vissza kellett volna kérdeznem, hogy "miért, ő tud rólam valamit?"
Próbáltam magyarázkodni, hogy nem kell, csak szerettem volna elmondani nekik, hogy hiába szorítottak nekünk, meghalt a kislányunk.
Erre ennyit mondott: - Kórlapszám?
Azt hiszem nem véletlenül kerestem Irénkét, vagy Mártikát. Sajnos nekem még ilyen apróság sem jön össze. Pedig valamelyikük mindig szokott lenni. Úgyhogy én is csatlakoznék azokhoz, akik nem értékelték túl nagyra a héten a recepció szereplését.
Vendég

Lexi, őszintén sajnálom..

Kép
torolve_20130114141731

Lexi, örülök, hogy írtál! És annak, hogy az utolsó bekezdésből itélve nem adjátok fel! Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon tisztellek ezért Téged (és persze a párodat is, de azért most a fő teher rajtad van!), és gyors gyógyulást kívánok Neked testileg, és lelkileg is.
elan

Vic, a ciklus első napja az a nap, amikor megjön a mensid. Tehát annak a 3-4-5. napján érdemes elkezdened valamikor.
elan

Lányok!

Köszönöm az együttérzést. :roll:

Vic, én baromira nem vagyok egy optimista alkat, sőőőt.. Csak nekem sose megy semmi elsőre, én mindig az a lány voltam, akinek utoljára jutott a kalácsból.. Így tudtam, hogy velünk nem történnek csodák, de majd egyszer biztos sikerül.. Csak nem akarom itt túlmisztifikálni a csalódásom, számítottam rá, szinte biztos voltam benne, hogy nem sikerült a vérzés miatt sem, meg amúgy sem. Az volt car, hogy a szemembe mondták... :oops: :cry: Majd legközelebb másképp alakul.. :oops:

Rebe, köszi a szülinapi jókívánságot! Ma közelebb vagyok a 30-hoz már, mint a 20-hoz. :wink: Amúgy asszem a legcarabb szülinapom életemben.. :oops: :?
torolve_20130114141731

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?