hanyatka, szimó, moszatka
beleszerkesztettelek benneteket

de nem tudom sikerül-e feltölteni, sokszor piszkoskodik velem a gépem
Szimó
hiányzik a lakhelyed, meg hogy kb mikor kezdesz, vagy ilyesmi
hanyatka
Nagyon szép helyeken jártál. Irtóra tetszik. Csodás zöld, meg olyan természetes az egész. Nagyon szép.
zsembi
emlékszem februárra, de az igazat megvallva csak azokat rakom be a táblicskuba, akik maguk kérik és akik pontos adatokkal szolgálnak, valamint akik gyakran jönnek. mert pl az olyan linkek, mint én, akik hónapokig nem járnak erre, nem biztos hogy jó, ha benne vannak és az újak nem tudják ki is ő valójában
gizmixxx
téged is jó újra olvasni
yamita
zsembivel értek egyet, egy csomó helyen fogalmuk sincs mit művelnek. Én pl ma voltam vérvételen és a csaj nem írt rá egy hormont a laborosnak papírra. Amikor szóltam, hogy elfelejtette, úgy kaffant vissza, mint egy idegbeteg, hogy de a gépbe benne van és az számít. Olyan bunkó volt, hogy nem mertem vele vitatkozni, de benn a laborban szóltam az asszisztensnek, aki ellenőrizte a gépben az adatokat és tök segítőkész volt. Hiába, ő találkozik kevesebb adminisztrációval. Akiket az adminisztráció érint, tiszta zizik.
Yamita - ez a spenótkrémleves jól hangzik - részleteznéd kicsit?
tatulány
Ez tök jó hír, kiskatonákkal tehát minden ok. Megnéztelek volna azon az ügyfélszolgálaton, amint örömödben pityeregsz
Ági
Én úgy tudom, hogy nem minden lelet jó egy évig. A rákszűrés pl igen, de én úgy tudom, hogy pl tüdőszűrés féléves kell hogy legyen - a vércsoport-ellenanyagszintnek meg a háromhavonkénti ellenanyagszint-változás miatt ugyancsak nem lehet három hónapnál régebbi.
A citromléről lemaradtam - azt miért is iszod ilyen brutál módon?
A kezedre annyit, hogy nekem szó szerint 5cm hosszú és kb 4 cm széles püspöklila folt lett, miután félreszúrt a nő - egy hét alatt elmúlt.
Ja, a kutyusaidtól kifeküdtem.
Johanna
Egér beszarás - komolyan. Mint egy rajzfilm-figura
A tesód nagy szép lány.
bébé2007
Nagyon gratula. Szupi hír, most nagyon boldog lehetsz. Remélem a következő 9 hónapod is legalább ilyen szuper lesz, a következő évekről nem is beszélve.
Kérlek priviben küld el az utolsó mensi időpontját és a progim kiszámolja a szülést, meg hogy hol tartasz.
beus77
Szerintem tatu nyugodtan mehet Vass dokihoz is. Nem csak átmenetileg rendelt. Én úgy emlékszem, itt a fórumon is volt olyan lány, aki kifejezetten hozzá járt.