A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

köszi, hogy szurkoltatok, hétfőn a Vass dokihoz megyek vissza UH-ra és sztem meg is kérem, h csinálja végig ő ezt a lombikot. Nekem nagyon szimpatikus és nem olyan szigorúúúúúúúú

Dévai doki kedden kezd.

Anikó
tatulány

Júúúúújjjj, nagyon örülök Tatu, ez igazán nagyon jó hír!!!!! Nemsoká kismami leszel, és mi követünk Téged - és a többieket, akik most kezdik/kezdték - szépen sorban szeptemberben!! :lol:
Egyébként nem biztos, hogy végig fogja csinálni a Vass doki a lombikot, szerintem azt fogja mondani, hogy mivel már visszajött a Főnök, így hozzá kell a továbbiakban menned, mert ő csak helyettesítette amíg nem volt.
Szerintem néha nem árt, hogy olyan szigorú, mégha nem is tetszik nekünk, de a mi érdekünkben teszi.

Bea
beus77

hanyatka, szimó, moszatka
beleszerkesztettelek benneteket :) de nem tudom sikerül-e feltölteni, sokszor piszkoskodik velem a gépem

Szimó
hiányzik a lakhelyed, meg hogy kb mikor kezdesz, vagy ilyesmi

hanyatka
Nagyon szép helyeken jártál. Irtóra tetszik. Csodás zöld, meg olyan természetes az egész. Nagyon szép.

zsembi
emlékszem februárra, de az igazat megvallva csak azokat rakom be a táblicskuba, akik maguk kérik és akik pontos adatokkal szolgálnak, valamint akik gyakran jönnek. mert pl az olyan linkek, mint én, akik hónapokig nem járnak erre, nem biztos hogy jó, ha benne vannak és az újak nem tudják ki is ő valójában

gizmixxx
téged is jó újra olvasni :)

yamita
zsembivel értek egyet, egy csomó helyen fogalmuk sincs mit művelnek. Én pl ma voltam vérvételen és a csaj nem írt rá egy hormont a laborosnak papírra. Amikor szóltam, hogy elfelejtette, úgy kaffant vissza, mint egy idegbeteg, hogy de a gépbe benne van és az számít. Olyan bunkó volt, hogy nem mertem vele vitatkozni, de benn a laborban szóltam az asszisztensnek, aki ellenőrizte a gépben az adatokat és tök segítőkész volt. Hiába, ő találkozik kevesebb adminisztrációval. Akiket az adminisztráció érint, tiszta zizik.
Yamita - ez a spenótkrémleves jól hangzik - részleteznéd kicsit?

tatulány
Ez tök jó hír, kiskatonákkal tehát minden ok. Megnéztelek volna azon az ügyfélszolgálaton, amint örömödben pityeregsz :)

Ági
Én úgy tudom, hogy nem minden lelet jó egy évig. A rákszűrés pl igen, de én úgy tudom, hogy pl tüdőszűrés féléves kell hogy legyen - a vércsoport-ellenanyagszintnek meg a háromhavonkénti ellenanyagszint-változás miatt ugyancsak nem lehet három hónapnál régebbi.
A citromléről lemaradtam - azt miért is iszod ilyen brutál módon?
A kezedre annyit, hogy nekem szó szerint 5cm hosszú és kb 4 cm széles püspöklila folt lett, miután félreszúrt a nő - egy hét alatt elmúlt.
Ja, a kutyusaidtól kifeküdtem.

Johanna
Egér beszarás - komolyan. Mint egy rajzfilm-figura :)
A tesód nagy szép lány.

bébé2007
Nagyon gratula. Szupi hír, most nagyon boldog lehetsz. Remélem a következő 9 hónapod is legalább ilyen szuper lesz, a következő évekről nem is beszélve.
Kérlek priviben küld el az utolsó mensi időpontját és a progim kiszámolja a szülést, meg hogy hol tartasz.

beus77
Szerintem tatu nyugodtan mehet Vass dokihoz is. Nem csak átmenetileg rendelt. Én úgy emlékszem, itt a fórumon is volt olyan lány, aki kifejezetten hozzá járt.
grillázs

Kép
grillázs

Tatulány de örülök ugy látszik jo volt a cickafark hajrá.

Grillázs igazad van bocsi én csak a statisztikánk miatt is gondoltam hogy lássuk hogy mostanában kinek sikerült.
zsembi

Beus! "Nemsoká kismami leszel, és mi követünk Téged - és a többieket, akik most kezdik/kezdték - szépen sorban szeptemberben!!"
IGEN, IGEN!! ÍGY LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanyatka! Nekem miért nem sikerül képet feltennem???
Méret, felbontás ok, mégis, amikor elküldöm, azt írja, nem választottam ki a fájlt... Utálom!!!

Yamita! Spenótkrémleves... hm, finom lehet, engem is izgat. :D

B.
bodza2005

Úgylátom mire JŐVŐRE (!!!!!) otthon leszünk már a babákkal mindenki jókat fog sütni-főzni-:))

Azért szeretném a Vass doktort mert ő csinálta végig a félresikerült lombikot és tudja az idióta előéletünket.
Alig volt ciki ma: kérdeztem, h majd előre kell szólni, hogy olvasszák kis a kisfickókat? Mondja, h nem, azt ők tudni fogják.
Mondom, h hétfőn megvolt az akció......"tud róla"
megint nem volt egyszerű eset......."erről is tud" ezek után már az egész intézet tudja :oops: :roll:

Grillázs: Te is bátor vagy az akupunktúrával, köszönjük a gyönyörű táblát, mi lenne ha beleírnád a nevünket is, úgy mint Zel-nek?
Az enyém: Anikó

A leletbeszerző körútamon én is sok helyen homállyal találkoztam, kérdezgettek a lombikról...hogy mi is ez? hol végzik? mennyibe kerül?

Jók legyetek, mi holnap utazunk Kiskunmajsára pár napra

Puszi

Anikó
tatulány

Juhéjj Tatu! Hétfőn én is megyek!!!! Majd valahogy egyeztetünk, hogy miről ismerjük fel egymást! Meg Bodzát!

Grillázs! Nem csak, mint esztétikai élmény rajzfilmfigura szerű Egér, hanem a viselkedése is. Egész nap lehet rajta röhögni.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt!!!

Grillázs!köszi ,hogy beleszerkesztettél a táblicskuba és ez a szeptemberi "indul a mandula",naon teccik :)

Bodza!Nem tudom miért nem sikerül feltölteni,nekem simmán ment,melléklet feltöltése,ott a melléklet-tallózásban beszúrtam a képet majd feltöltés,akkor kiírja,hogy feltöltötem és végül a küldés.
Arra figyelj,hogy 600*600 pixel legyen,mert külömben nem engedi.
Ne add fel :)

Hol vagy Ági???Hogy van a kezed???Képzeld én ma reggel a vasalóval intéztem el az alkarom,jó hosszú csíkban égettem meg,nagyon fáj.
hanyatka

Jó reggelt mindenkinek!

Most olvasom csak a legújabb jó hírt! :)

Bébé: ezer gratula Neked! Nagyon szorítok a zsákocskádnak!!! :lol: :lol: :lol:

Puszilok mindenkit!

Kép
cseka

Tatu!Hajráá,hajrááá!Nagyon örülök,hogy minden a legnagyobb rendben alakul.Skóciában voltunk :)

Yamita!Hogy sikerült az este???Na és a vacsi?
hanyatka

Grillázs: tudom, hogy a Vass doki nem csak átmenetileg rendel. Én úgy értettem, hogy a Apánk "betegeivel" csak átmenetileg foglalkozik. Ha Apánk visszajön, akkor visszaküld hozzá, hogy ő folytassa tovább. :)

Bea
beus77

Ja és Tatu,jó pihit,szép hétvégét!
hanyatka

Cseka!máris a 18. hétben jársz??Hogy repül az idő!MIújság,jól vagytok???
hanyatka

hanyatka ITT VAGYOK!!!!!!!!!!! :-)

gRILLÁZS. nEKEM NEM KELLETT A TÜDŐSZŰRÉST FÉL ÉV UTÁN MEGCSINÁLTATNI. aZ ELLENANYAGRA MEG A STIMU ALATT KÜLD EL APÁNK! (bocsika a nagybetüért! :-( )
A citromot a mensi tolás miatt iszom, hogy tudja kezdeni a jövő héten, és apánkkal kezdhessek! :-)

Akkor te is jól megjártad a cérnákkal, de hát a cél a lényeg, letojom a kis kék, vagy nagy mindenféle színű foltokat! :-)
Ági28

Szia Hanyatka!

Köszönöm a kérdést, nagyon jól vagyunk. Tényleg igaz, hogy a második trimeszter a legjobb időszak. Tele vagyok energiával:)

Te hogy vagy? Látom, gyönyörű helyen jártatok, nagyon szépek a képek is. Biztos feltöltődtél, igaz? Ilyen csodás helyen lehet, az tuti:)

:lol:

Kép
cseka

Mikor főzöl újra hamis gulyást? :) Nagyon megkívántam :)
hanyatka

Gondolkodtam rajta, hogy a hétvégén csinálok! :-)
Ági28

Cseka!ennek örülök nagyon,hogy ilyen jól vagy! :)A továbbiakban is hasonlókat!!!
Én most kicsit szomorka,mert ma reggel elutazott az Uram 1 hónapra és emiatt szünetelünk,de szeptemberben teljes gőzzel folytatjuk és követni fogom Bébé példáját,hogy inszemből babázzak :)
Szuper volt Skócia,igazából a képek annyira nem is adják a valóságot,sokkal szebb volt élőben.Nagyon sokat utazgattunk és sok mindent megnéztünk,éppen ezért eléggé fárasztó volt,de megérte.Majd kipihenjük magunkat.
hanyatka

Cseka!ennek örülök nagyon,hogy ilyen jól vagy! :)A továbbiakban is hasonlókat!!!
Én most kicsit szomorka,mert ma reggel elutazott az Uram 1 hónapra és emiatt szünetelünk,de szeptemberben teljes gőzzel folytatjuk és követni fogom Bébé példáját,hogy inszemből babázzak :)
Szuper volt Skócia,igazából a képek annyira nem is adják a valóságot,sokkal szebb volt élőben.Nagyon sokat utazgattunk és sok mindent megnéztünk,éppen ezért eléggé fárasztó volt,de megérte.Majd kipihenjük magunkat.
hanyatka

hanyatka mindent kétszer mondasz?? :-) :-D
Ági28

Nahát,gonoszkodunk??? :)Véletlen volt :(
hanyatka

Én gonoszkodni?? Nem vagyok én olyan! :lol: :twisted:
Ági28

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a további gratulációkat is. Hihetetlen, de amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz, abban a pillanatban szertefoszlott az a 3 év, amíg vártunk rá. Most már csak az előretekintés van. Már nagyon nagyon várom apánkat, hogy kedden tudjam hívni.

Grillázs,
köszönöm a babát a nevem mellé. Itt vigyorgok és egyfolytában ezt kérdezem magamtól: az tényleg én lennék ott a táblában?

Sajnos nem tudom hogy kell privit, így megírom itt. Egy baba van a pocakomban. Utolsó mensi július 2, az inszem 18-án volt.

Tatulány,
szuper hírek!Te leszel az egyik következő kismami!!!!!! :D

Hanyatka,
naná, hogy Nektek is sikerülni fog!Rájöttem, az nagyon nagyon fontos volt, hogy ebben a hónapban első perctől kezdve hittem benne, hogy sikerülni fog. Végig pozitívan álltam hozzá.Talán először a hosszú hónapok alatt. És persze ettem a méhpempőt, meg az Aloe Vera-tól a Royal Jelly-t (ebben is méhpempő van). Talán ez is segített. Persze a lefőbb érdem a doki bácsinké. :D

Yamita,

hogy sikerült a tegnap este? És a menü? Én is imádok sütni-főzni, most teljesen kedvet kaptam a spenótkrémlevesedhez. Leírnád, hogyan készítetted?

Cseka,

köszönöm szépen!Macikád milyen gyorsan nő!Hihetetlen, hogy már a 17.hétben jársz!

Ahogy elnézem a táblát, Karácsony táján már CSAKIS arról fogunk csacsorászni, ki hányadik héten jár és éppen milyen vizsgálatra kell mennie, és a táblában már az lesz, hogy melyik baba kislány és melyik kisfiú... :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Lányok, nekem annyi, de annyi kérdésem lenne, de szerintem mindent úgysem fogok merni megkérdezni doki bácsinktól (mit szabad és mit nem és mit szükséges stb).. Meg ugye azért még bennem a félsz, hogy ő is mindent rendben talál-e és jövő héten már halljuk-e a szívhangot, meg ilyenek....

Na, abbahagyom, így is túl sokat írtam. (hiába, nincs itt Február, aki talán "überelni" tudna. :D :D )

Szép napot Mindenkinek!

Bébé
bébé2007

Sziasztok lányok!

Ma megint talákoztam az egészségügy buktatóival mütéti leirást ök nem tudnak adni ott a zárójelentés azon minden rajta van.
A másik korházban érdekes ott tudtak adni na mindeggy nem tudom mit fog szolni Apánk de ez van amit tudtam beszereztem.

Megint kérdezek mégpedig azt hogy sperma vizsgálatra hova fog küldeni és mennyibe kerül majd?
zsembi

Bébé de jo lenne ha igy lenne tényleg hogy decemberben már kismamiként csacsogunk.
zsembi

Zsembi elvileg az intézetben is csinálnak spermavizsgálatot!
Ági28

Igen,az intézetben is csinálnak!!!
hanyatka

Igen,az intézetben is csinálnak!!!
hanyatka

Juj,már megint 2x ment el :)
hanyatka

Ági!Eskü,nem én vagyok a hibás :) :lol:

Bébé!Bárcsak igazad lenne!!!Akkor azt hiszem én is elkezdem enni a méhpempőt.Te tabletta formájában etted???
Összeszedem magam és szept.ig kiölöm magamból az összes negatív gondolatot. :)
hanyatka

Na jo de mennyiért csinálják csinálják? :D Hanyatka? Hanyatka?
zsembi

Szerintem kb 10.000 lehet, ha jól emlékszem a páromnak annyi volt kb másfél, két éve.
Ági28

Ági köszi ha tényleg ennyi akkor megcsináltatom a Shöfibe mert ott is annyi és nem kell hozzá apa csak viszem az anyagot.

Én most lelépek mindenkinek szép napot és babásodást kivánok.
zsembi

az is jó ötlet, és akkor már csak akész igazolást viszed. Nekem apának az elsőt a nagyvárad térnél csinálták, a nőgyogyim adott neki beutalót.
Ági28

Most is 10 ezerbe kerül kerül :)
hanyatka

Zsembi!Apa nélkül,honnan az anyag??? :lol: :lol:
hanyatka

Hanyatka,

bioboltban vettem méhpempős mézet. Ha jól emlékszem kb 300 forint volt, de elég hamar elfogy. Én napi egy kiskanállal ettem belőle.

Zsembi,
az intézetben 10e Ft a spermavizsgálat.

Lányok,

vannak tipikusan női dolgok, amik izgatnak, hogy nem árt-e a babának, de tuti nem fogom megkérdezni Dévaitól :oops: :oops: . Pl tudja valaki, hogy lehet-e gyantázni terhesség alatt? Én az XEpilt használom és az van ráírva, hogy terhesség alatt nem ajánlott a használata.... szóval én nem is mertem használni. De azért biztosan van megoldás......(vagy minden kismami szőrös? :oops: :shock: :oops: :shock: )

Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, no de ki mástól, ha nem Tőletek??? :D

Bébé
bébé2007

Sziasztok megint
Nem tudom kapott-e már valaki közületek Klion D 100-as hüvelytablettát (ami egyébként a gyógyszerészet bosszúja a női nemnek, szerintem)?
Felírt nekem apánk, és elkezdtem "adagolni" és rémes tüneteim vannak. Gondoltam mielőtt felhívom az Intézetet, hogy valaki megmondja, normálisak-e a tüneteim, megkérdezem itt a tapsztalatokat.
A leírás csak annyit mond, hogy ritkán irritáció előfordulhat. Na nekem csíp, mar, és nagyon durván váladékozik (már elnézést).
Köszönöm előre is

Kép
szõke

Köszi Bébé!
Szőke!Én még nem használtam ilyent ,nem tudok segíteni :(
hanyatka

Én hallottam a kozmetikusomtól,hogy nagyon sok kismama jár hozzá szőrteleníteni.De igazából én sem tudom tuttira,hogy ajánlott-e.Én biztos megkérdezném apánkat :)
hanyatka

Na, végre. Nem működött nálam ez a fránya babanet :evil:

Hanyatka,

igazából én is megkérdezhetném a kozmetikusnőmet, csak éppen nem akarom még elmondani neki (sem) még a nagy hírt. Ezért gondolkodtam a házi módszerekben. Na,lehet, hogy majd veszek egy nagy levegőt és a többi között ezt is megkérdezem apánktól. :D

Manóka,
Te hogy vagy? Hogy érzed Magad?

Bébé
bébé2007

Bébé!
Én előtte mindig epiláltam a kis masinámmal. És bizony az első 4 hónapban én szőrős voltam, egyszerűen a fájdalom gondolatától is kikészültem. Most, hogy már szégyelltem magam apa és a kollégák előtt borotválkozom.
Mondjuk tudományosan biztos a gyanta anyagában van valami, ami felszívódhat, de rákerestem a google-n, és azt mondják gyantázhatsz.

Kép
szõke

Szőke,
köszi szépen.

Jaj,Lányok,
az normális, hogy fel van puffadva a hasam, mint egy lufi??? Attól félek, hogy az a folyadék a ludas, amit Vass doki talált a méhemben. Okozhat bajt a babának??Szerintetek felhívjam, vagy a haspuffadás természetes ilyenkor?

Azt sem tudom, mitől fog elmúlni onnan az a 47 mm folyadék (az 5 cm majdnem :shock: )

Mikor lesz már kedd reggel?????????????

(már most tiszta "para-mama" vagyok, mi lesz később????????) :roll: :roll:

Bébé
bébé2007

Na végre, működik az oldal. :D

Bébé, szerintem normális a haspuffadás. Egyrészt a hormonok miatt, másrészt pedig a szerveztedben átalákulás megy végbe. Áprilisban nekem is nagyon fel volt puffadva. A folyadék meg szerintem a sárgatestet jelzi, ami a megtapadást segíti.

Szőke: én használtam a Kliont, de megmondom őszintén, hogy nekem semmi mellékhatása nem volt. Szerintem hívd fel az intézeted, lehet hogy nem bírja a szervezeted és másikat fognak felírni.

A kismamik vigyázzanak magukra és a babákra! :)

Bea
beus77

Köszi, Beus. Ne haragúdj, nem vagyok teljesen képben, Te most hol tartasz?

( megnyugodni úgyis csak akkor fogok, ha már látott minket apánk )

Bébé
bébé2007

Sziasztoook! :)

Huh, reggel tárgyalni voltam, aztán olaszom volt (olaszul tanulok) csak most jutottam ide!
bébé általában azt szokták javasolni, hogy mindennemű kozmetikumtól, mesterséges izéktől tartózkodj, mert valamennyi felszívódik a bőrödön, hajadon, körmödön, stb. de én is úgy tudom, hogy azért megbolondulni sem kell és eldobni mindent és gyantázni lehet.. illetve a kismama barátnőim mind teszik is ezt! de szerintem is nyugodtan kérdezd meg Apát.. max kapsz majd valami klassz pikáns választ! ;) :lol:

a tegnap este nagyon jól sikerült. Óriás rohanásban voltam, másfél óra alatt kellett előidéznem a leves-főétel-desszert variációt..Hát, izzadtam... DE : nagyon klassz lett minden, ujjnyalogatás volt ezerrel :D:D utána meg a póker party pazar volt, nagyon sokat nevettünk :D kár, hogy viszonylag hamar haza kellett menniük, az egiyk házaspárnak két kicsi gyereke van és anyóspajtás vigyázott, aki meg türelmetlen.. :( és köszönöm, hogy kérdeztétek! :)

A leves pedig:
450g spenót az 3-4 kisebb tál leveshez elég (nem mélytányér, nem csésze a kettő között)
kis vajon spenót megpárol, kb 1,5 deci vízzel felenged. Tyúkhúsleves kocka beledob, kicsit rotyogtat.
Jöhet, a kis só, fokhagyma (sokkal kevesebb, mint a főzelékbe) ehhez én fél girizdet szoktam tenni pépesen. és persze bors..fekete.
Utána bedobom a turmixgépbe (mindig paráztam hogy szétolvad, de nem bírja simán) összeturmixolom.
visszönt a lábosba, főzőtejszín 2-2,5 deci ízlés szerint hozzá.
Jöhet a szerecsendió! (ha van igazi belereszel - az a klassz)
még egy picit főzőcskézem és kééész is.. kb 20-25 perc.. és én mini mozzarellát meg félbe vágott koktélparit szoktam beledobni, rettenet finom! :) Remélem Nektek is bejön! :D
yamita

Sziasztok!
Bébé! Gratulálok! Nagyon örülök, hogy folytatod a sort :D A haspuffadás, lehet a hormonoktól, ha nem fáj akkor nyugi.Epilálásról nnyit, hogy én is egyelőre az epiláló készüléket használom, a gyantát én is mellőzöm legalábbis egy darabig? Hajat sem festek, ma voltam a fodrászomnál és ő azt javasolta, hogy melírozzunk, így az ősz hajszálaimat elfedi és így is tökéletes lesz. Én szerdán megyek apánkhoz, Te nem kértél az intézetben időpontot? Én egy héttel ezelőtt mikor uh-n voltam akkor időpontot is kértem.

Maradsz apánknál? Én még nem tudom, és félek esetleg szerdán már rá is kérdez, hogy maradok-e nála?!
Én jól vagyok hányiger gyomorégés és néha émelygés előfordul, de nem vészes- A keksz és a hideg gyümölcslé csodákat tesz. Vigyázz magatokra!!!!
I. Andiról tud valaki valamit?

manoka
manoka71

Bébé: szeptemberben lesz az első lombikunk. Túl vagyunk 5 sikertelen inszemen, a 6. bár sikerült, de sajnos méhen kívüli lett. :cry:

Bea
beus77

beus és lapar volt? bocs, ha már írtad! :oops:
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?