Manóka, én úgy tudom, hogy ez teljesen változó, mindig más és sok mindentől függ, szoptatási szokások, stb...
Györgyi, pont egyidős vagyok öcséddel!

Én is megnézném bevetésen, titokban fel kéne ébreszteni Jázmint és csinálni róla egy rejtett kamerás felvételt, ahogy tesód in action!

Nekem nővérem van, de ő még nem vigyázott Danira egyedül, picit parázik még a baba-dolgoktól és fél, h valami kárt tenne Daniban, mondjuk sztem max. Dani tehetne kárt tesómban, pl. idegösszemlás, ilyesmik
Gyuzsó, köszi, igen, már teljesen, csak ma jönnek fel barátnőim, egy-kettő hozza a párját is, aztán volt mit csinálni itthon, takarítás, rendrakás, hajmosás, stb...
Már teljesen el is felejtettem, h Dani is 3 óránként kelt enni régebben, jaaj, most már attól kiakadok, ha 3x felébreszt éjjel 1 másodpercre (amíg berakom a cumiját vagy adok neki pár korty innivalót) Hihetetlen, h a "rossz" dolgokat milyen könnyen elfelejti az ember!!
Steffi, hát én pont az ellenkezője vagyok, amint valami bánatom van, egyből zabálok!!

Azért is tudok most olyan jól fogyni, mert viszonylag kiegyensúlyozott vagyok, ha lelki parám van, meg se próbálom a nem evést
Hú, de jó lesz nektek Koson!!! Van már listád, h miket kell vinni? Hány bőrönddel mentek?
Veronikusz, igen, engem is kidobott, pedig már rég nem volt ilyen...
Na megyek tovább készülődni, Dani lassan elalszik talán, szóval most kell cselekednem, amíg hagy...