A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano!
jaj de vagány!!!! :lol: nagyon édes a kép!!!
ez malátasör. Nagyon édes és barna. Én úúúúúúúúútálom a sört, de ezt szívesen megittam. :wink: 8) sajnos nem lehet minden Herbáriában kapni, de a neten fent van a telefonszámuk a Savoya Park oldalán.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

emano!
édes a kép!

zsófi!
nem akarok indiszkrét lenni csak akkor válaszolj, ha nem gáz, de szopival mi ujs? ja és a reptéren van pelenkázó :roll:

martin jól van, kicsit taknyos, de azt szívom egyébként jön-megy, szerintem csak álmos volt, de aludt délelőtt most is húzza. én viszont tök szarul vagyok. hányinger, álmosság, majd leesik a fejem.

köszönöm az euró váltós tippeket mindenkinek! és gyuzso képzeld visszakerestem és láttam, hogy már írtad, ne haragudj, mostanában szita az agyam! heni neked is köszi a tippet! ti hogy vagytok?! szandi?

veronikusz!
én megbocsátom, hogy rövid vagy, ha van egy perced csak annyi, hogy jól van szofi már?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
olvastam, hogy valamit összenyalt a nagyfiú. Mi van vele? jobbulást! :oops:

Vali!
tudtam, hogy elfelejtettem valami fontosat. :oops: Köszi a felajánlást fogász ügyben. Most csinálom ezt a szájfertőtlenítést és ha nem jön be, és még dolgozik akkor az anyósod, megkereslek. Jó? Nekem egyelőre a múltkorit még ki kell hevernem. Azért nagyon köszi. Megjegyezlek magamnak. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
mond! csináltál már tesztet??? :wink: 8) vagy ritka rossz poén volt? ne haragudj, nem annak szántam! :oops: :oops: remélem nincs harag, csak elég tipikus tünetek. :? Mielőbbi jobbulást neked is! :oops: :cry: Különben meg mitől vagy ilyen tök jó vékony? :D
Szofival nincs semmi változás egyelőre. A szájsprét imádja. Nem is elég neki hogy egyszer befújjak a szájába, mert sír, hogy még. Ezt a fogkefés dolgot nem csinálom. Ma sajna nem volt bent a szájsebész, így ezt nem tudtam megvitatni vele. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano, nagyon vagány a kissrác! Írtam egy rövid privit neked!

Ki is kérdezte? :oops: A baba 5ésfél hónapos, aki dokit keres, és nem szopis, hanem tápszeres baba.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabboka válaszoltam

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, köszönöm, megvan továbbítottam is rögtön! Nagyon kedves vagy!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi, nekem elkerülte a figyelmemet, hogy hová mentek nyaralni. Hová is? :oops: Irigykedem, bárhová........ :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi

Na tessék pihenni!!!! Ne fáradtan menj nyaralni nekem!!!

Heni

Remélem már kibékültetek!!! :roll:

Emano

Hát nem semmi kis pasi!!! :lol:

Gabó

Sári mit eszik már?

Mi megyünk mozi!!!!! Jaj de jó.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dicséreteket:oops:, hát igen, elég érdekes fejeket tud vágni evés közben! :lol:

Steffi! Nem indiszkrét egyáltalán! Akartam is írni, hogy már pénteken, miután hazajöttünk az első (ex)dokitól, lelkesen szopizott! És szerencsére azóta is! :lol: :lol: Sőt, most, hogy beteg volt, alig evett, csak szopi, érzem is, hogy megint több tejem lett! :lol:
Mi is kint szoktunk felvenni pénzt kártyáról, és nem itthon szoktunk váltani.
A Ferihegyen nem tudom, hogy van-e pelenkázó, mert ott nem volt rá szükség, de szerintem biztos van. A koppenhágai reptéren meg volt, de az nektek nem sokat segít... :wink: Szerintem lesz mindenhol!
És tényleg pihenj, ne fáradtan menj nyaralni!

Györgyi! De jó nektek, jó szórakozást. Mióta Léna megszületett, én egyszer voltam, a párom fektette Lénát, a múlt hét elején. Jó volt, de valami mást kellett volna megnézni...

Emano! Tényleg nagyon vagány!

Ja, és boldog hófordulót a hófordulósoknak!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, Masni neked elfelejtettem válaszolni. nem titok, a Mom Parkhoz költözünk, ha befejeződött a lakás felújítása. De még el sem kezdődött...
És ti? Már megvan, hogy hova?
Jól emlékszem, hogy ízt írtad egyszer, hogy Alsóörsön voltatok? Mert mi most vasárnap oda megyünk 1 hétre. Milyen hely? Milyen a strandja?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tünde!
Nagyiztok??? 8)

Ancsa!
hol vagy? már itthon kellene lennetek. Vagy tévedek? :roll:

Úgy sajnálom, hogy nem voltunk a talin. Azóta is a képeket nézegetem. :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz!
tök jó, hogy obban van szofi! azért tényleg durva dolgokon mentek át! kata foga, most ez, előtte is volt valami csak már nem emlékszem :? :oops:
vékonyság? hm, genetika leginkább. de azárt az is közrejátszik,hogy van egy örökmozgó kisfiam :lol: és nem azért, de híztam vagy 2 kilót! :lol: hol láttad, hogy vékony vagyok?!
martin most jól van, csak taknyos, remélhetőleg nem durvul el.

zsófi!
örülök, hogy megy a szopi! annyira jó dolog, remélem nálunk is kitart még jó sokáig! hát igen a koppenhágai tipp annyira nem érdekes számomra :lol: , de jó tudni! hát ha más nem a repcsin megoldjuk :lol: :lol:

györgyi!
pihenni?? ki van csukva, ezer dolgom van még :roll: jó szórakozást! mit néztek? Ákossal mész?

gabbó!
Görögországba megyünk, Kos szigetre. egy hét múlva ilyenkor, ha minden jól megy már a fellegekben leszünk :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja, Steffi, a repülőn a mosdóban volt pelenkázó!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi!
leselkedtem :lol: :lol: :lol: a talis képeken láttalak. Na nem mintha bárki is kövér lett volna - mert az összes anyuka mint a nádszál :lol: - de úgy rémlett, hogy te ENNYIRE NEM vagy maneken alkalt. :lol: (csak azt nem mond, hogy nem voltál a talin, mert a kardomba dőlök :lol: :lol: :lol: Be kell vallanom, volt akit kizárásos alapon tudtam beazonosítani :oops: Több anyukás képet kérünk szépen és névvel együtt. Csak a gyengébbek kedvéjért! Mármint miattam. :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Minden babó gyönyörű és nagyon jók a talis képek!!!!!!!!!!!!!!!

Gabbóka,
Én a 19. ker-ben lakom és a mi dokink is szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ajánlani tudom....

Puszi
Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Steffi,
Martin hogy van??
Tessék nagy békében és időben készülődni!! Hogy ne legyél nagyon lestrapálva indulás előtt!

Györgyi,
jó szórakozást nektek!! Tessék felfedezni nekünk, mik a jó filmek, aztán mi meg majd jól megnézzük dvd-n.. már ha néznénk dvd-t..
:lol: :lol:

Zsófi,
ki vezényli a lakásfelújítást? remélem nem Neked kell majd..
Tök jó, hogy ilyen ügyes Lénus szopi ügyben!!

Emano,
Balázs nagyon vagányan nyomja!! :lol:

Nálunk holnap van a nagyi kerek szülinapja, jól beosztottuk családon belül, ki mit vállal a meglepiből!! :lol: Izgi!!
Miklós nagyon rendes baba, piknikeztünk ma ezerrel felbátorodva hétfői csoportpikniken! Bár kicsit szeles volt az idő, de akiből szörfbajnokot akar nevelni az apja... :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

veronikusz!
ja hát fogytam is, most kezdem magam összekapni. volt idegeskedni való én meg sajna olyan vagyok, hogyha ideges vagyok akkor alapból mennek le a kilók :cry: na mindegy majd a nyaralás alatt degeszre zabálom magam :cry:

jól van na, pihenek is. így most megyek mosogatni :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

gyuzsó: természetesen Ricsi a traktor mániás, de lehet, hogy ez ragadós lesz. Ricsi minden formában imádja a traktorokat. de igazán tuti az, ha apja mellett ülhet valódi traktorban. még a mai napig is 2 perc alatt bealszik bármennyire is rázkódik a traktor alatta. :?

memme: vannak nehéz pillanatok a kettővel egyszerre, de többségében jó. én nem bántam meg, hogy ilyen kis korkülönbséggel vállaltuk a két gyereket. ügyeket intézni vagy bevásárolni külön szervezést igénylő feladat, de már kezdek rutint szerezni.

Kép
Kép
Kép
manóka28

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:23-kor.
Vendég

Veronikusz, fogorvos OK, szólj, ha úgy gondolod!
A képeket nem nézted ám meg jól! Ott az a piros pólós csajszi, azért hozza rendesen a szülés körüli méreteit! :( :lol:

Steffi, nagyon irigykedem, biztos szuper lesz az út! Bátyjámék voltak most Kos szigetén, snagyon jól érezték magukat!
Mi általában úgy szoktuk megoldani külföldön, hogy a lehető legtöbbet kártyára vásárolunk.
Most kaptam meg a képeket, köszi! :D

Majd sok-sok tanácsot kérek a kicsi korkülönbséges két-három gyerekes anyuciktól, mert épp ma fektetéskor gondoltam végig, hogy, hogy is lehet ezt 2 picinél végigcsinálni... Mi most 2 évet szeretnénk max várni... :)

Szép estét!

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Steffi!
remélem rendeződtek a nehézségek! és csak egyél amennyi beléd fér! (helyettem is :lol: , imádom a görög kajákat)

Vali!
már hogyne néztem volna meg jó a képeket!!! :D tök jól nézel ki. Csak ne szerénykedj! Amit meg te magadon feleslegnek érzel az lemegy a szopi alatt :D és mi nem is látjuk. :D
A fogdokin meg nagyon agyalok, de még kicsit talán várok. :D

jó éjszakát! szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!!

Köszi a köszöntéseket mindenkinek. Átadom Jázminnak. :)

Steffi

AKkor ezek szerint nem lett beteg Martin?
Moziban nem Ákossal voltam, mert a héten délutános. itt van nálam Anyukám vidékről vele. Egy vígjátékot néztünk, MErt azt mondtam a címe. Jó volt. Hát ilyen amerikai tipikus sztori, de jókat lehetett röhögni rajta, meg imádom Dien Keaton-t. (nem tudom így írják-e? Biztos nem.:))

Veronikusz

Meg tudod nekem írni, hogy Szofinak melyik gyogyi lett jó végül? Képzeld egy barátnőm kislányának ugyanez van és nem nagyon akar szegény meggyógyulni, megígértem, hogy megkérdezem.

Gyuzso

Jó volt a film! :lol: :lol: Az a címe, hogy Mert azt mondtam.

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
a hólyagok maguktól múlnak el, mint ahogy a bárányhimlő ill. egyéb kiütéses betegség. (ha jól tudom azzal se tud az ember mit kezdeni) Csak a lázát tudtam kezelni kúppal, meg Panadol sziruppal ill. míg nagyon fájt neki, kapott Cataflam cseppeket. Úgy tudom, hogy a hólyagot vírus okozta, a mostanira meg bakteriális fertőzést mondtak. :oops: :cry: Nem is értem. :oops: Amivel most még küzdünk, az a fogai körüli íny-duzzanat. Arra a cumiját Meridol oldatba mártogatom és rögtön dugom is a szájába hogy lenyalja, ill. Tantum Verde sprét fújkálok a szájába, metsző fogaira. Még nagy javulást nem látok, de mintha két napja nem vérezne neki az inye. :oops: Ja! és ha nem lenne elég baja, most töri át magát (egyszerre) 3db 4-es fog. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Jaj szegényke! Ez a kislány valahogy torokgyulladás útján kapta el ezt. Ja egyébként ő is kútvölgyis és Vida páciens. :D De akkor átadom ezt neki. Szofinak meg puszika tküldök, meg jobbulást szegénykének!

Kép
gyorgyi33

Vali

Csak egy gyors kérdés a sütihez. Mekkora az a csésze??? :oops:

Kép
gyorgyi33

Hali!

Az adatokat javítottam, most többre nincs időm...
rohanunk. Igen, tegnap dédnagyi volt, ma meg menni kell intézkedni.

T

mtunde

szép jó reggelt!

vali!
még most is küldtem egy pár adagot, este már nem bírtam, mert rosszul voltam. merre voltak pontosan bátyádék? mi mastichariben leszünk.

veronikusz!
sokat fogok enni ígérem. a nehézségek pedig azért vannak, hogy megoldjuk. amibe nem halunk bele az erősebbé tesz!!!

györgyi!
szörcsi egy kicsit, de más nincs, kedve jár, bár icipicit nyügi. örülök, hogy jól szórakoztál! jázminnal ki volt?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Jázminra Öcsém vigyázott. 7-kor alszik és utána csak felügyelni kell. Nincs vele dolga. :D Megnézném az Öcsémet ha valamit kellene vele csinálni biztosan beparázna. :lol: :lol: :lol:
Egyébként én is pont így gondolom. Gondok nincsenek, csak feladatok, amiket meg kell oldani és ez tényleg erősebbé tesz! 8)

Kép
gyorgyi33

györgyi!
hány éves az öcsid? hát egy férfit én is megnéznék 'bevetésen' :lol: persze olyanra gondolok, aki nem az apja.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

24. Pont 6 év van köztünk és nagyon-nagyon jó kapcsolat. Imádom és tűzbe mennék érte. Ő is engem. legalábbis azt mondja. :roll: :D

Kép
gyorgyi33

Gabbo,
Írtam választ!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Látom, ma mindenki POZITÍVAN ébredt!! Mi is!! Csak 3 óránként kelt Mica és most boldogan csörgőzik a nagyival, úgyhogy jó nekem is! :lol: :lol:

Veronikusz,
Szegény Szofika! Pont az a néhány fog hiányzott most neki.. :cry:
az afta okozója tényleg vírus (tán Herpes-családba tartozik..), csak mivel szájüreg, könnyen fertőződik a hámhiányos terület, onnantól antibiotikum a bacira indokolt lehet.
Sok erőt küldünk, meg persze gyógypuszikat!!

Lilluska,
http://www.hazipatika.com/topics/winter ... 0118171723
Ezt találtam, mert engem is érdekelt a téma! :lol:
Hátha okosabbak leszünk! :lol:

Györgyi,
azért a kisördög bennem kiváncsi, mi lenne a tesód arcán, ha felsírna Jázmin (amit persze nem tesz, mert nagyon jó fej csajszi!!)
Őszinte kétségbeesés?? :lol:
Köszönjük a filmtesztelést!!!

Steffi,
Martinnak gyógypuszikat, neked meg pihit!! Készítsd a pocakod a jófajta gyros-okra!! Nyam-nyam!!
Majd ha hazajöttetek, akkor én is elkérem a fotókat!

Barbi,
kipihented már a szigetelést??:lol:

Heni,
Szandi, Benus hogy vannak?

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi,
egyre járt az agyunk!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso

Volt már hogy felsírt, de nem ijedt meg, mert mondtam neki, hogy nem kell vele semmit csinálni, mert visszaalszik. Csak akkor menjen be, ha már nagyon sír valamiért több percig. Na ilyen még nem volt szerencséjére, mert akkor tutira para lenne. :D

Kép
gyorgyi33

Gyuzso!
a lányok még sosem kaptak antibiotikumot. De én sem, mióta nem járok dokihoz. :D Azt hallottam, hogy antibiotikummal két hét, nélküle 14 nap. (ez nem pont erre a mostani esetre mondom és hangsúlyozom, hogy ezt csak hallottam)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
titeket is kidob a Babanet? :twisted: :twisted: :twisted: pedig már pont meg akartam dicsérni őket erre ... :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Tünde kérlek írd be Tünde baba adatait a táblázatba: 2007.07.05.

Szűrés: nekünk a kórházban is mondták és a gyerekorvos is küldött, hogy két hónapos koráig csináltassuk meg a hasi uh-t és a csípőszűrést. Itt közel hozzánk van egy alapítvány, ami igaz fizetős, de időpontra lehet menni és ezeket, plusz a koponya uh-t is megcsinálják.

Hófordulósoknak sok boldogságot utólag, csak tegnap nem tudtam jönni, mert kicsit sok minden volt. Mentem 6 hetes kontrollra – hogy repül az idő – egyedül vezettem Tündérrel, de nagyon jól viselkedett. Képzeljétek második éjszaka már, hogy 7 órát alszik egyben, remélem így marad vagy még hosszabbodik az alvási idő és remélem hamarosan a cicijeim is alkalmazkodnak hozzá, mert így reggelre eléggé úszom a tejben.

Emano: nagyon pasis a fiad, a végén még szemet vetünk rá  bár minden Babó nagyon szép itt a fórumon, nehéz lenne a választás.

Steffi: irigykedem én is, de nagyon jó utat. Mi tavaly voltunk Krétán a shrimps saganakit ki ne hagyjátok én azóta is havonta készítek itthon magunknak.

Kórház: kérdeztem a dokit és még mindig bizonytalan minden, elvileg szept végéig minden marad. Utána megy a huzavona az egyetem és az önkormányzat között, hogy kié lesz, de év elejétől meg a regionális biztosító vagy mi akarja, szóval elvileg idén nem lesz változás csak lebegtetés.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

a négyszög egy :D ilyen akart lenni...

KépKép

KépKép
snowwhite

györgyi!
jó, hogy ilyen aranyos az öcsid! irigykedem.

gyuzso drága!
szívesen küldöm a képeket nem tart semeddig, csak e-mail cím kéne! te orvos vagy?

dóri!
köszi, de kihagyjuk mivel nem krétára megyünk, hanem kos szigetre :lol: és én is bejelöltelek wiw-en láttad?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,
lenne egy kérdésem, most, hogy a babanet újra működik.
az, hogy mikor tér vissza az ember menstruációja szülés után az teljesen különböző is lehet? értem ez alatt, hogy első gyerek után mikor tér vissza, meg második gyerek után stb.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka, én úgy tudom, hogy ez teljesen változó, mindig más és sok mindentől függ, szoptatási szokások, stb...

Györgyi, pont egyidős vagyok öcséddel! :lol: Én is megnézném bevetésen, titokban fel kéne ébreszteni Jázmint és csinálni róla egy rejtett kamerás felvételt, ahogy tesód in action! :lol: :lol: Nekem nővérem van, de ő még nem vigyázott Danira egyedül, picit parázik még a baba-dolgoktól és fél, h valami kárt tenne Daniban, mondjuk sztem max. Dani tehetne kárt tesómban, pl. idegösszemlás, ilyesmik :lol:

Gyuzsó, köszi, igen, már teljesen, csak ma jönnek fel barátnőim, egy-kettő hozza a párját is, aztán volt mit csinálni itthon, takarítás, rendrakás, hajmosás, stb... :roll:
Már teljesen el is felejtettem, h Dani is 3 óránként kelt enni régebben, jaaj, most már attól kiakadok, ha 3x felébreszt éjjel 1 másodpercre (amíg berakom a cumiját vagy adok neki pár korty innivalót) Hihetetlen, h a "rossz" dolgokat milyen könnyen elfelejti az ember!!

Steffi, hát én pont az ellenkezője vagyok, amint valami bánatom van, egyből zabálok!! :lol: Azért is tudok most olyan jól fogyni, mert viszonylag kiegyensúlyozott vagyok, ha lelki parám van, meg se próbálom a nem evést :oops:
Hú, de jó lesz nektek Koson!!! Van már listád, h miket kell vinni? Hány bőrönddel mentek? :wink:

Veronikusz, igen, engem is kidobott, pedig már rég nem volt ilyen...

Na megyek tovább készülődni, Dani lassan elalszik talán, szóval most kell cselekednem, amíg hagy...

KépKép
barimami

Steffi: igen láttam vissza is jelöltem. Tudom, hogy Kos szigetére mentek, de ott is görög kaja van :)

KépKép

KépKép
snowwhite

manóka!
nekem annyi tapasztalatom van, hogy nekem idén márc-ban jött meg az októberi szülés óta, azóta sem. nem mintha bánnám. és a márc-i elég kemény volt, felért a szüléssel...

dóri!
de hülye vagyok, úgy olvstam, hogy azt a helyet ki ne hagyjuk, nem láttam, hogy kajára mondod :oops: ja és te még jössz nekünk egy szülés történettel!

barbi!
nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mindent csináltál. én is pakoltam, de míg aludt martin inkább pihentem :oops: ti mondtátok! :wink: :lol: egy nagy, egy kicsi böröndöt viszünk és két kézit. listám van, ami valamiért folyamatosan bővül. már nagyon érzem a vesztem, tiszta izgiii :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi! Mi vasárnap indulunk 1 hétre a Balatonra, de már nekem is van listám! :wink:

Manóka! Szerintem is lehet teljesen változó. Nekem eddig nem jött meg, mert szedtem a gyógyszert, de múlt vasárnap abbahagytam...( :oops: ), és akkor múlt héten is vérezgettem 1 napot, meg ezen a héten is, de ezt sok mindennek nevezném, csak menstruációnak nem...

Szűrések: Mi voltunk a Lénával csípőszűrésen, koponya- és hasi UH-n, és mindegyik ingyenes volt, csak beutaló kellett hozzá, a Péterffy-ben voltunk. Időre mentünk, a csípőszűrésnél nem is kellett várni, az UH-nál is csak azért, mert a dokinak elhúzódott vmi megbeszélése, de aztán mi voltunk az elsők!

Dóri! Nagyon ügyes Tündér, hogy így hagy aludni!

Veronikusz! Mások is nagyon ajánlották a ti dokitokat, így most elgondolkoztam, mert az végülis nincs messze a Mom Parktól. Neki van egészséges rendelése is? Szóval hozzá lehet menni oltásra, meg majd ha lesz kistesó, akkor havi ellenőrzésre is? Vagy csak ha beteg a gyerek? Írhatod priviben is, hogy ne untassuk a többieket.

Tényleg Steffi, te írtál nekem privit, és nem kaptam meg, vagy csak fenyegettél? :wink:

Gyuzsó! Még nem dőlt el, hogy ki végzi, egy ajánlatot már kaptunk, most várunk még kettőre. Lehet, hogy nem lesz építési vállalkozó, és akkor nekünk kell koordinálni a dolgokat, de akkor is inkább a párom fog irányítani, mint én... :lol:

Szép délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Dóri!
ha ilyen finom, akkor feltétlenül kérünk receptet! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

zsófi!
vicces vagy, csak fenyegettelek :lol:

szűrés: minket sehova nem küldtek.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Hát asszem feladom...madarász korház nm akarja Danit megultrahangozni...ma sem tudtam elérni őket...

Nekem a sógorom 24 éves és ő vigyázott Orsira amikor szűltünk...ő mindent megcsinál a gyerekek körűl...pelenkáz, játszótérre megy, fürdet...etet...csak szoptatni nem tud...de lefejt tejet is ad :-)
MOndanom sem kell, hogy Orsi imádja...biztos Dnai is így lesz bele...

Vali!
Lesz nálatok harmadik bébi????? Tök jó...
Egyébként nálatok Kisherceg hogy alszik el???? Altatjátok vagy megy egyedűl is????
Danit altatni kell még, de szeretném leszoktatni nemsokára.

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa! Nem akarod megpróbálni a Péterffy-t? MI tavaly októberben voltunk ott, akkor még ingyenes volt, és rögtön kaptunk időpontot. Ha gondolod megkeresem a telefonszámukat!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi, gyógyszer mellett szabad szoptatni??? vagy te nem fogigyógyszerről beszélsz? és mi az a zavarbaejtett fejecske azután, h abbahagytad? csak nem kistesó projekt készülődik lassan???!!! :D :D

KépKép
barimami

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?