Sziasztok!
Bercel az elmult par napban eleg nyugos volt, nem volt egyszeru vele.. ejszaka mindig jol alszik, es magatol, de a nappalok neha katasztrofalisak. Mint pl. ma is... na de nem panaszkodok, nem azert jottem irni...

)
Szoval voltunk a Balcsin, es tok jo volt, szerintem Bercel is nagyon elvezte, foleg azert, mert mindig volt egy nagyneni vagy nagybacsi esetleg nagypapa, aki foglalkozott vele, sokat volt kezben, stb, ez tetszett neki. Minden nap lementunk a strandra, es ott is jol elvolt az arnyekban, bar eljatszani nem volt hajlando magaban, "foglalkozni" kellett vele, vagy hurcolaszni. Ejszaka a Balcsin is jol aludt, altalaban 7 orat, de volt hogy 8-at, teljesen oda is voltam tole.
Evica: Edes Onur ezen a kepen! orulok hogy rendezodott a dolog! Bercel par napig azt csinalta, hogy egy ido utan (kb. 20 perc), amikor szerintem nem jott mar a tej, akkor nekiallt utogetni a kezevel, meg forgatta ossze-vissza a fejet, es nagyon beduhodott... sajnos egy hete az egyik cicim nagyon faj, es minden egyes szoptatas azon az oldalon egy kinszenvedes! Nemtom mit csinaljak, nagyon faj...

Az egyebkent a "benabb" oldalam, onnan mindig csak 80-90 grammot eszik, es sokszor mar annyira faj, hogy fogom, es leveszem, mert nem birom tovabb, a gyerek meg ordit mint a sakal, pedig evett mondjuk 90 grammot, elotte valo etetesnel meg 170-et a masikbol... na mind1, majd csak tulleszunk ezen mi is
Egyebkent 2 honaposan 5200 gramm volt, igy szinte grammra pontosan 2 kilot hizott 2 honap alatt, szoval szerintem nem lehet gond a kaja mennyisegevel... vagy?
Egy masik dolog: MAsfel hete elkezdett "hisztizni", nem is gondoltam volna, hogy mar ilyen csopp kis babak tudnak hisztizni... nekiall kiabalni, aztan abbahagyja egy pillanatra, korbenez, hogy odamentem-e, aztan folytatja tovabb. De nem sir, csak "imitalja". De ezt laszamitva egyebkent jokedvu, rengeteget mosolyog, nem csak ram, barkire, aki csak ramosolyog, de persze legtobbet ram...

ja, es nagyon sokat "beszel", van hogy be nem all a szaja, mar egyre tobbet gugyog, edes pofa!
Rena: Balazs aranyos mint mindig!
Ildi: annyira allat ez a ket kep amit felraktal, imadom!
Akartam reagalni par dolgora, de persze elfelejtettem 2 nap alatt, hogy mire...