Sziasztok ,sziasztok!
Köszi a szűréses hozzászólásokat, asszem most már késő, de majd legközelebbi babánál átgondoljuk a dolgot!

(és nem, még nincs tervbe véve Ketteske, csak majd egyszer...)
Furcsa, h üres a Kútvölgyi szülészete, hogy lehet ez? a biznytalanság miatt? amikor én voltam tele volt, tényleg szomorú lehetett így látni
Zsófi, sajnos nekem 2 éve volt egy trombózisom, így elvileg el vagyok tiltva a fogigyógyszerektől
Masni, Máté hihetetlenül cuki, akkor most Eni-Benivel vagy bari-Danival hasonlítanak egymásra??? A lényeg, hogy mind a 3 baba szépséges

és tényleg nagyon ügyesen áll, mikor állt fel így először? nekünk Dani tegnap az ágyon reggel, úgy hogy apár támaszkodott, néztünk is egy nagyot
Cukorfalat, juj de picikeee!! nagyon édes!!

Egyébként én is szoptattam, amikor megjött még pár hétig (asszem 6)
Vali, képek szuperek, főleg a pasis-összebújós!
Ancsa??? Nyaraltok?? Mi ma megyünk úszn idu, most fogjuk megkapni a dvd-t, már nagyon kiváncsi vagyok!!!!
Veronikusz!!! ez fenséges, majd le kell írnod MINDENT, mert jövőre mi is akarunk menni Horvátországba, lehet, h pont oda!!!
Steffi, képet, képet!!!! Követeljük, mert irigykedni akarunk! meg mert mazochisták vagyunk!
Györgyi, képzeld, akartam venni a homeos patikánkban parlagfűre bogyeszt, mert nagyon allergiás vagyok és érzem , hjön ki (eddig a franciát vettem) és azt modnták, h még magyarországon nincs törzskönyvezttetve aza fajta, ami arra kell, plusz kell recept, ne mis értettem nagyon, a lényeg, h csak franciát adtak, de talán jobb, mint a semmi

vagy?? (mondjuk nekem iszonyat erős az allergiám, minden évben vörösek a szemeim, fújom az orrom és tüsszögök ezerel 1,5 hónapig, azt mondták, ha a francia nem hatott, a másik se hatna

)
Gabbó, anyósnak tényleg jó tippjei vannak!!!
Memme, melinda kis tündérke a képeken, tiszta te!!! Kicsivel mi újság, kisfiú vagy kislány lett belőle??? kiderült?? Ja, és én is megéreztem anno, h kisfiú, pedig férjem próbálta belém súlykolni, h kislány...aztán most már másodszorra is fiút akar, most tuti kislány lesz
Manóka, hagyd sokat pucéron, hadd szellőzön, meg fürdés után esetleg pici hintőpor vagy legalábbis jól töröld meg, h ne maradjon nedves, egy hét alatt biztos elmúlik (állítólag nem viszket nekik, meg semmi) ja, és védőnő ajánlotta nekem anno a napközbeni langymeleg zuhanyt, esetleg azt is kipróbálhatod...