A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi, jól tetted, h pihiztél, lesz még időd pakolni, ne félj!! És arról tegyél le, h ennyi táskába befértek, legalábbis én tuti, h két bazi nagy bőröndnél alább nem adnám :lol: :lol: Egyébként a súlyhatárotok ugyanannyi, mint Martin születése előtt? Mármint amit fel lehet vinni a repülőre, meg fel lehet adni poggyásznak...

KépKép
barimami

Barbi! Van olyan gyógyszer, ami mellett szabad, én a Cerazette-et szedem. És hát igen, lassan mi is beállunk a sorba, még megvárom, hogy kitisztuljon a szervezetem, szóval olyan 3 hónap múlva...
Én nagyon szerettem pocakos lenni, már alig várom... :D

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
hát persze hogy lehet egészséges babával is menni oltásra stb! :D olyankor korábbra hívnak ha jól tudom, de mi ált.-ban később érünk csak rá, ilyenkor beültetnek az orvosi szobába, ahol szoptatni is lehet. Sőt! fertőző gyerekeknek van külön bejárat az utcáról egy külön szobába. Az nővérke is tök rendi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Köszi a gyors választ! Már csak két kérdés: minden nap rendel? kijön házhoz is, ha kell? és egy harmadik: nem tervezi, hogy nyugdíjba megy?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

barbi!
ruhát nem sokat viszünk, úgyis bikiniben leszek nagyrészt, martin úszópelusban a párom uszógatyiban. de azért izgulok, hogy beférjünk. holnap anyukám jön segíteni, így nyugodtan tudok majd pakolni, vasalni stb. a súlyhatárok a régiek 20kg. ugye zsófi??? kézinek meg vettünk kifejezetten táskát, meg amit három éve is vittünk. és én is cerazettet szedek.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi!
igen, rendel. H-Sze DU; K-CS DE; P: 10-12 és DU is valahogy. A péntek most változott meg azt azért nem vágom. :D Most 3 orvos paszírozódott össze egy szobába, ezért változott meg a rendelése. :oops: Az ő fejük felett is ott lebeg Damoklész kardja, hogy el kell költözniük :oops: :twisted: de nem tudok róla, hogy nyugdíjba akarna menni. :D
Azt hogy házhoz kimegy azt CSAK GONDOLOM, HOGY IGEN, mert nálunk csak a két lány születése után volt kint. Az utcánkban lakik az egyik unokája. :D Szóval mi mindig a rendelőbe megyünk ha gondod van. Ezt szoktuk meg. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ha minden igaz mi ide megyünk 21-29-ig
Duce Dugi Rat, Split mellett (HR) :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

remélem nem utáltok!!! :oops: azért én így is irígykedem Steffire 8)
kicsit félek, mert 10 óra autóval az út és két picivel ez még több :? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hú veronikusz de jó lesz nektek is! én inkább nem rakok fel képet, örülök, hogy a többiek nem lincseltek meg hétfőn :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
pedig én annyira de annyira örülnék neki! :D legalább had lássam és fájdítsam a szivem! :wink: 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

priviben dobok képet, tényleg nem akarom feszíteni a húrt a többieknél!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

:D :D :D :D :D :D 8) :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nem feszítitek a húrt agyönyörű fényképeitekkel!!!
Még, még, még!! Mi idén úgyis Balaton-Debrecen vonalon mozgunk :lol:

Steffi,
négylábú/szárnyas doktor vagyok, az embergyógyítás öngyógyításban/család terápiájában merül ki.. :)
legutoljára disznókkal foglalkoztam :lol: :lol:
Steffi, kistesót-projektet említetted eccer, most hogy állnak a tervek? félgörög félisten/nőci?? :lol: :lol:

Veronikusz,
én értettelek félre, azt hittem írtak fel antibiotikumot is :oops:
Tök jó, hogy ilyen stramm lányaid vannak!!

Zsófi,
irigyellek az ilyen gyermekorvosért!! Külön bejárat beteg és egészséges babócáknak annyira alap lenne!!! Tök jó, hogy ott megoldják!
Bezzeg mi első oltás előtt fél órát vártunk a helyttes dokinénire egy rakat beteg gyerkőc társaságában..
Nekem :twisted:

Mi is kaptunk cerazettet, de még nem kezdtem el szedni.. :lol: De lassan belevágok, nehogy idő előtt legyen tesó! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsófi!

Megköszönném a telcsiszámot...
Remélem még van ott ultrahang...tavaly óta sokminden megváltozott és hát ez a korházreform.... :shock:
De telefonban biztos megmondják...

Én is cerazettet szedtem Orsival még...aztán amikor apadt a tejem akkor mondta a védőnéni, hogy ezek a gyogyik okozhatnak tejapadást... :( de nem minden esetben persze...sőt inkább ez a ritkább...a nőgyogyim meg azt mondta, hogy pont ez nem okoz ilyet... :roll:

gyuzso!
állatorvos vagy???? lemaradtam... :? bocsi...csak mert írtad a disznókat...

üdv

Kép

Kép
cukipofa

gyuzso!
én bogyót szedek a kistesót későbbre tervezzük, úgy egy félév/év múlva gondolkodunk benne, dehát ember tervezz...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

akkor jó, nem kezdek aggódni, hogy miért nem jött még meg. nem mintha hiányozna. csak mert én nem szedek semmit. :)

hirtelenjében akadt mégegy kérdés is: estére Mikolt hasa, karja, nyaka telel lett apró piros foltokkal. számomra úgy tűnik, hogy a meleg miatt kapott valami kiütést, mert mosóport nem váltottam. ezzel lehet valamit kezdeni, vagy várjam meg amíg elmúlik?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Hali!

Manóka, ez melegkiütés lehet, és semmit nem tudsz vele kezdeni, lassan kiszellőzik.

Nekem elég hamar megjött, de én alig szoptattam. Nem hiányzott :) Most sem hiányzik :)

Zsófi, ti is bevállalósak vagytok ilyen kis korkülönbséggel. Én már tiszta para vagyok, milyen lesz 2 kicsivel... :roll:

Képet kérünk Steffi! Nem irigykedünk, hanem örülünk, hogy elmehettek nyaralni!!!

Dóri, beírtam :)

mtunde

Manóka, engem megnyugtattál, mert képzeld, Benőkém is... főleg a karján, a könyökhajlatban. Azért ijesztő, mert a 40 fokban egy pötty sem igen volt rajta, most meg... :? , mintha sok szúnyogcsípése lenne. Először azt hittem, kicsapta valami, de épp nincs új kaja bevezetésen. A répa meg nem 6-7 nap után jött volna elő. :shock:

Tünde, ne parázz, nagy buli lesz!!! :D

Steffike, dehogy irigy, dehogy lincs, ÖRÖMÖRÖM. :lol:

Tűzök az ágyba... :oops: , Bene nemsokára ébred, először 23h körül szokott. :!:
vbea

Jó estét, vagy mi, nem tudom, éjszaka hogy kell ide beköszönni.

Melinda alszik én meg nem tudok. :twisted:
Pedig napközben annyira fáradt vagyok. Itt üldögélek, hajnali 3/4 4 van, csöpög a tej a cicimből, gondoltam, legalább akkor végigolvaslak benneteket.

Barbi, Veronikusz , hajtom oda a fogtündéreket. :)

Lányok, Zsófi, Steffi, annyira vidám, hogy letesszüka stafétát Tündével meg Gabival és fel fogjátok venni. :)
Nem szabad, hogy megszűnjön az osztály, mindenképen adunk nekik munkát.

Eni, most látom, hogy ez már egy másik kép Beniről. Én amazt is nagyon szerettem. :)

Néhány óra múlva tudni fogom, hogy kislányunk vagy kisfiunk lesz. :?: Én úgy érzem, hogy kislány, aztán ki tudja.

El kéne mennünk hétvégén valahova, de hát most szállást szerezni... És lehetőleg vízparton... Merthogy a párom két heti szabadsága elszállt, ebből öt napig egy tervet csinált az apjának, ami magában nem lett volna gond, de olyasmit kellett terveznie, aminek nem látta értelmét (és ilyenkor utóbb be szokott bizonyosodni, hogy nincs is).

HOLNAP DU 5-KOR az együttesünk táncol a várban. Kurázsi Táncműhelynek hívják. Negyven percet. Nézzétek meg, ha van kedvetek-időtök és nincs nagyon meleg.

No, további szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Ja, és mostmár érzem Kicsi mozgolódásait! Valamelyik hajnalban több mint egy órát ficánkolt. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Köszönjük szépen a köszöntést a 10 hónapos nagyfiú nevében és kívánunk minden jó a 15-i babáknak, Jázminnak és Viktornak!

Eni,
mi is így költöztünk, azzal a különbséggel, hogy 1 lépéssel előbb járunk, mint ti, mi a "2-3 év múlva" kategóriát lépnénk meg :-) De most már tényleg a végleges helyre!

Barbi,
tényleg már élőben kellene ellenőrizni a fiúk hasonlóságát :-)
Szívem szerint mennék vissza a 2. kerületbe, elfajzott árak vannak... most a 11-ben gondolkodunk, a sasadi rész tetszik. Vagy esetleg Bel-buda, majd meglátjuk!

Györgyi,
édes vagy, hogy nem felejtetted el! Minden oké volt a főnökkel, azon izgult, hogy visszamegyek-e egyáltalán. Mindenképp időpontot akart kisajtolni belőlem,hogy mikortól számíthat rám napi 4 órában, de nem voltam hajlandó dátumot mondani. Úgy érzem most én vagyok a nyeregben, hihi :-)

Steffi,
hogy van Martin?????
Aloe Vera sprayt láttam a Keresztúri úton, a Kaiser melletti patikában!

Heni,
hogy vagy kedves, ugye kibékültetek már???

Zsófi,
mi nem voltunk strandon, mert a házhoz jó nagy kert meg medence tartozott, ott randalíroztunk. Biztos szép a strand. Nekem tetszett Alsóörs, nyugis, kedves hely.

Memme,
tündér kislányod van!

Masni
masni

10 hónapos képek Kép
Kép
Kép
Kép

Masni
masni

vbea: hát igen, én is épp ezért lepődtem meg a kiütéseken,mert a 40 fokban semmi, most meg televan szegény velük.

túl simán ment volna az éjszakai alvásra szoktatás, ha minden marad a régiben. hajnalban ismét leköltöztünk a nappaliba a lányzóval, mert nagyon sírt, és nem akartam, hogy Ricsi is felébredjen. pedig eddig olyan szépen átaludta az éjszakákat erőszak nélkül. lehet, hogy valami frontot érez vagy mi.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!

7 órakor már el is mentek a szennyvizesek :shock: (Most kötöttünk élőre, eddig az emésztőt használtuk.) Ádám alszik, Ákost eladtam anyukámnak, így most van időm kicsit.

Györgyi, én 2 decis bögrét használok, de úgy szoktam sütni, hogy mindenből 1,5 adagot teszek bele, s 3 tojást, meg az 1 sütőpor mellé pici szódabikarbónát. így a mi tepsinkbe szép magas lesz.

Manóka, nekem már 1,5 hónap után megjött, azóta nem. Vérezgettem összevissza mellette 2 hetente. A doki mondta, h a gyógyszer miatt lehet (Cerazette szintén), szedjem 2-4 óra pontosággal. Amióta így teszek nincs gond. Viszont tegnapelőtt 1 kimaradt, félek, hogy megint lesz pecsételős vérzés. Nem nekem való a fogitabletta, de a hármaska tervezett időpontja miatt ezt ajánlotta.

Cukipofa, nem is merem leírni, Ádám 7-8 között fürdik, utána egyből szopi a félhomályos szobában, amitől bekomázik, s félig éber csak amikor leteszem. Azonnal alszik is, esetleg kicsit nyűglődik még magában, s reggel 6-7 között ébred (keresztbe az ágyon :? ). Ez az esti menetrend nagyon jól bejött már Ákosnál is.

Teszek fel képeket a nyaralásról, igaz már 3 hete hazajöttünk. :oops:

Tengerpartosokat én is szívesen nézegetek, tegyétek nyugodtan! :)

Képszerkesztő programom nincs sajnos... :( A picassára tesz uram fel mindig aktuális képeket, ezeket automatikusan kicsinyíti a program, s ezekből válogatok nektek. Majd ezt megtanulom, s akkor időszerű képeket is tudok csatolni. Esetleg ismertek ingyenes képszerkesztőt???

Masni, Máté tündéri. Ezek a szemek... Nagy kedvenc lesz Ő is, de hát tényleg a kútvölgyis babákat mintha valami szépítő varázzsal látták volna el! :D

Szép napot (mi megyünk szurira :( )!

Hali, Vali

Kép a hős gyermek, más még a kisujját sem tette be a vízbe

Kép fiúk

Kép a pasik pihennek

Kép rosszabb időben kincset kerestünk

Kép tesók a parton

Kép Ádi nem sokat tevékenykedett... :-)

Kép
Kép
Kép
v30

jó reggelt!

memme!
nagyon drága a kislányod! gondolok ma rád uh-n. majd megírod vagy titok?

masni!
írok neked is mindjárt válasz e-mailt! nagyon édes máté, de ez nem újdonság :lol:

vali!
olyan szép kis család vagytok! és ákos is annyira jólnevelt, de ezt már mondtam. képek mind átmentek?

martin elég szörcsi :cry: , már egész jól aludt éccaka, most meg sokszor félálomban volt, nem kapott levegőt. de láza nincs, csak ez a hülye takony :evil:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Masni, Máté nagyon cukkancs, és akartam is már mondani, hogy annyira ügyin álldogál... :wink: Már most azon agyalok, hogy hova menjünk 2-3 év múlva. :lol:
Memme, hát szurkolok nektek őszintén. Pusziljuk a dokibácsinkat. :wink: Melinda pedig nagy zsiványnak tűnik...
Vali, örülök a képeknek, a két gyerkőc együtt nagyon édi. Irigyirigy Ádám alvókája miatt. Benci egyszer sem aludt megszakítások nélkül 6-7ig. :oops: :? Nem tudom, honnan van, de mi a faststone photo resizert használom.
Manóka, Mikolt jobban néz ki? Reggel mi kicsit tűrhetőbben.
vbea

Vali, mi és használjuk... KO. :shock:
vbea

Jó reggelt!

Steffi, nagyon szép, nyugalmas nyaralást nektek! Sárga vagyok már az irigységtől. :wink:

Manóka, ez a vérzés dolog tényleg más nekem is a két gyerek után. Zsombi után 8hónapig szerencsére semmi nem volt, aztán majdnem szülési fájdalmak közepette jött meg, és iszonyú idegbajos voltam a megelőző két napban.
Most meg 6ésfél hónapos volt pontosan Sári, mikor elkezdődött. Semmi fájdalom, semmi idegesség, csak baromi éhes voltam előtte nap, és nem értettem, miért, aztán másnap leesett a tantusz. :?

Masni, Máté tényleg nagyon ügyesen álldogál!

Vali, rátok is irigykedem, mi idén csak anyósnál 'nyaraltunk'. Szép család vagytok.

Memme, nahát, te így számontartod a képeket? Ma teszek fel, ígérem, elsősorban miattad! :lol: Így biztosan megismerjük majd egymást a városban.
Melinda édes nagyon. Pufipofi, mondaná Zsombi...mint Sárira szokta. Mi itthon szenvedünk, (várom már a sulit nagyon) szóval bármikor összefuthatunk a városban.

Györgyi, hasonlóakat eszik Sári is, bár még ilyen konkrét rendszerünk nincsen. Van, amit még csak próbálgatok. A tuti a két szopi reggel-este, meg napközben egy-kettő, ezenkívül főzi, gyümi, babakaja. Anyósom már ajánlotta, hogy a szalonnából kapargassak le neki, keverjem össze krumplival, és az aztán milyen jó. :shock: Hogyne, utána meg egy kis töltött káposztát turmixolok... :roll: :?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jó reggelt!

Veronikusz

Mi voltunk ott kirándulni, nagyon szép hely!!!!

Manóka

Jázmint is volt már hogy kiütötte a nagy meleg. Nem kell vele semmit csinálni szerintem, én sem csináltam, szépen elmúlik. ha nem akkor kérdezd meg a dokid.

Memme

Jaj de édes Melinda!! NAgyon kíváncsi vagyok, hogy fiúlesz vagy kiscsaj? Annyira vártam én is anno, bár én is megéreztem, hogy kislány. :lol:

MAsni

Szuper!!! Jól csinálod!! :lol: A fotók meg.... :roll:

Vali

Jók a fotók és köszi én is így fogom. :lol:

Eni

Hová akartok menni?

Gabó

:lol: :lol: :lol: :lol: Tuti anyós! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Gabbó,
a tölti kápi turmixra én is bejelentkeznék!! :lol: :lol:
Csak a sok puki ne lenne utána! :lol:
Ötletelőből nálatok sincs hiány!!

Vali,
odaadom Hozzátok Micát, hogy aztán éjszaka átalvósan kapjam vissza!! :lol: :lol:
Olyan szépek a Fiúk együtt!!

Csak viccelek persze, dehogy adom én senkinek!
Jó ez így nekünk, éhezik, kelünk éjjel. De legalább már 2 napja nem kellett csövezni sem, mert jött a rotyimanó hozzánk!!!
napköüzben meg "piszológiát" olvasunk, most épp Ranschburg Jenő, szülők lettünk c. könyvét. Úgyhogy mostmár hivatkozásom is van, ha valaki ba..ogat, hogy elkényeztetem a gyereket, hogy 6 hónapos koráig NEM LEHET elkényeztetni a babócát!!

Memme,
gratula a mozgolódáshoz!! Milyen jó is lehet újra érezni!! Melinda épp eléhezik, úgy látom!! nagyon szép leányzó, egészséges színű, falusi kölök!! :lol:
remélem sikerül szállást szerezni és PIHENNI hétvégén!!
Mi szívesen megnéznénk, de lemegyünk Debrecenbe hétvégére. legközelebb is kérünk értesítést és akkor megyünk táncot nézni!
Kíváncsiak vagyunk, megmutatta-e magát a pocaklakó, de kibírjuk még 20 hétig, ha titkolni akarja/akarjátok! :lol::lol:

Masni,
Máté annyira ügyesen áll! Tényleg hasonlít Eni/Benire! Kérünmk legközelebb közös fotót!!

Eni,
bizti élvezi Beni a szellőztetést a melegben!!

Cukipofa,
igen, állatorvos :lol:
Dani hogy van? eszik, alszik rendesen?? fénykép..? :lol:

Tünde,
no para! Minden szuper lesz a törpékkel!!

Manóka,
küldünk Nektek álommanókat, nálunk úgysincs dolguk, menjenek Hozzátok, Mikolt hadd aludjon!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Túl vagyunk a 6 hetes kontorollon. Doktorbácsi mindent renben talált, így zöld utat kaptunk :oops: :oops:
Viszont mire hazaértem, addigra eléggé véres lett a betétem. Lézetik, hogy megjött? Vagy esteleg a vizsgálat okozta? Volt valakinek ilyen?
Furcsa lenne, ha megjött volna, mert még szoptatok.

Babri: Nem indokolt a hasi és koponya uh, de a doktornő adott beutalót ezért megyünk.

Vali: Nagyon jók a képek!!! Tehetnél fel olyat is amin te is látszol.

Memme: Sajna nem tudtalak megvárni, annyi csúszás nem volt.

Máté és Melinda is nagyon aranyosak a képeken!!!

Teszek fel én is:
Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat Brigi! Szép ez a Péter-fiú is nagyon... :lol: Ez nem hiszem, hogy menstuáció, a matatás okozhatta. Egyébként hidd el, a szoptatás nem befolyásolja azt, hogy mikor jön meg...

Gyuzsóka, imádom a faszit. Annyira szülőpártian ír a generációs bézegetésekről... én is idéztem már. :roll: :idea:

Györgyi, vagy agglomeráció (két g? :oops: ), vagy Buda. Nincs még kimondott szerelem. Most Kőbánya központ lesz, marhanagy előny, hogy 50 m-en belül suli, ovi, bölcsi. Azt hiszem, ez most szempont egy darabig.
vbea

cukorfalat!
nagyon drága kicsi fiad! vérzés szerintem is a matatástól van, nyugi! a szoptatás meg tényleg nem befolyásolja, ez inkább személy függő, mindenkinél más!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Köszönöm lányok, Petya dícséretét :oops: illetve a vérzést illetően is. Valószínű a matatás okozta, mert voltam WC-n és semmi nincs. Szerencsére. Egy kicsit elszomorítottatok, hogy szoptatás alatt is megjöhet, mert én még élvezni szeretném egy kicsit a nehéz napok hiányát.

Barbi: Bocs,hogy ez előbb elírtam a nevedet.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Most látom csak, hogy mit írtam... a vérzéssel kapcsolatban a véleményeket köszönöm.... :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat

Még én is szoptattam, amikor megjött, de ez tényleg mindenkinél vátozó.
Jaj de picike!! NAgyon szép! :lol:

ENi
:lol: :lol: Ja, én meg azt hittem nyaralni akartok. :lol:

Kép
gyorgyi33

vbea: még mindig szép pöttyös a lányka, változás nincs. :(

gyuzso: álommanókat szívesen látjuk, jöhetnek. mentünk volna le anyósékhoz ma este a hétvégére, de emiatt a férjem egyedül megy, mert ott biztosan nem tudom úgy elszeparálni magunkat Mikolttal, hogy más ne ébredjen fel esetleg.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Megvolt ma az első ctg + a kenetvétel és az utolsó labor. Mészáros doktor "megvigasztalt": ugyanis szept. 1-16-ig nem lesz! :( Minden esélyem megvan nélküle szülni, sajnos. (én ennek nem örülnék annyira, mivel 10 éve ismerem, és vakon megbízom benne, furi lenne mással szülni. De természetesen a baba egészsége a legfontosabb.)
A ctg meglehetősen "eseménytelen" volt, Gergő végigaludta. Próbálták ébresztgetni, de nem sok sikerrel. Egyet rúgott, amolyan "hagyjatok már végre békén" rúgást. :) Aztán aludt tovább. Mondtam is a szülésznőnek és a dokinak is, hogy ilyenkor reggel gyakorlatilag reménytelen őt felébreszteni, olyan, mint az apucija, 11-től éjjelig lehet vele kommunikálni, de reggel... :)
Furi volt az osztály, olyan kihalt... Szülőszobák üresen, bent "lakó" kismamit sem láttam, ottlétem alatt nem sírt fel kisbaba, nagy volt a csend...

Minden baba gyönyörű továbbra is!

Mindenkinek szép napot, nyaralni készülőknek jó időt, kellemes nyaralást kívánok!

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Györgyi: Köszönjük :oops: Már nem is olyan pici, már 1080 gr-or hízott :-))
Remélem engem egy darabig elkerül a menzesz.

Zsuszóci: Olyan rossz olvasni, hogy nem fekszik bent senki :-(((

KépKép

KépKép
cukorfalat

Memme: ?????????merre vagy? nem is bírtam végigolvasni a hsz-eket, annyira kíváncsi voltam ki lakik a pocidban, de látom nem írtál tegnap óta.... :cry: Na, most visszapörgettem és látom, hogy hajnalban írtál nem tegnap, szóval akkor talán me tudod meg...... :shock:

Lányok, édesek a képek, csak gyorsan néztem végig nem nevezném meg őket, mert zizzancs vagyok és nem akarok senkit kihagyni!

Zsófi: Nálatok is lassan kistesó project? :shock: De jó! meg lesz itt az utánpórtás csajok!

Délelőtt voltunk kiszedetni Szandus fejáből a varratot, egy kis hős volt. Annál a dokinál voltunk ,akinél Telkiben, de most itt a második kerületben. Szerintem a Telki kórházban lehúztak volna rólunk legalább egy 25-öst érte......de inkább többet.
Masni drága, kibékültünk, köszi.....

Benim még mindig taknyos. Kedve jó, meg alszunk is szerencsére. Tegnap előtt már csak sűrű váladék volt a nózijában, erre tegnap óta megint tiszta vizes és állandóan folyik neki. Legutoljára is ez volt. De ez mitől?????, Vagy miért?????

Ja! A tengerpartos nyaralókat nagyon irigylem, de azért nyugodtan tegyetek fel képeket! Legalább fotón lássam a tengert! Imádom! Már nekem is nagyon hiányzik.
Nem baj, mi majd ősszel wellnesselünk kettesben 3 napot!!!!!

Mennem kell, bekakilt a drága! :)

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok ,sziasztok!

Köszi a szűréses hozzászólásokat, asszem most már késő, de majd legközelebbi babánál átgondoljuk a dolgot! :wink: (és nem, még nincs tervbe véve Ketteske, csak majd egyszer...)

Furcsa, h üres a Kútvölgyi szülészete, hogy lehet ez? a biznytalanság miatt? amikor én voltam tele volt, tényleg szomorú lehetett így látni :( :(

Zsófi, sajnos nekem 2 éve volt egy trombózisom, így elvileg el vagyok tiltva a fogigyógyszerektől :shock: :(

Masni, Máté hihetetlenül cuki, akkor most Eni-Benivel vagy bari-Danival hasonlítanak egymásra??? A lényeg, hogy mind a 3 baba szépséges :lol: :lol: és tényleg nagyon ügyesen áll, mikor állt fel így először? nekünk Dani tegnap az ágyon reggel, úgy hogy apár támaszkodott, néztünk is egy nagyot :lol:

Cukorfalat, juj de picikeee!! nagyon édes!! :D Egyébként én is szoptattam, amikor megjött még pár hétig (asszem 6)

Vali, képek szuperek, főleg a pasis-összebújós!

Ancsa??? Nyaraltok?? Mi ma megyünk úszn idu, most fogjuk megkapni a dvd-t, már nagyon kiváncsi vagyok!!!! :D

Veronikusz!!! ez fenséges, majd le kell írnod MINDENT, mert jövőre mi is akarunk menni Horvátországba, lehet, h pont oda!!! :D

Steffi, képet, képet!!!! Követeljük, mert irigykedni akarunk! meg mert mazochisták vagyunk! :lol:

Györgyi, képzeld, akartam venni a homeos patikánkban parlagfűre bogyeszt, mert nagyon allergiás vagyok és érzem , hjön ki (eddig a franciát vettem) és azt modnták, h még magyarországon nincs törzskönyvezttetve aza fajta, ami arra kell, plusz kell recept, ne mis értettem nagyon, a lényeg, h csak franciát adtak, de talán jobb, mint a semmi :? vagy?? (mondjuk nekem iszonyat erős az allergiám, minden évben vörösek a szemeim, fújom az orrom és tüsszögök ezerel 1,5 hónapig, azt mondták, ha a francia nem hatott, a másik se hatna :? )

Gabbó, anyósnak tényleg jó tippjei vannak!!! :lol: :lol:

Memme, melinda kis tündérke a képeken, tiszta te!!! Kicsivel mi újság, kisfiú vagy kislány lett belőle??? kiderült?? Ja, és én is megéreztem anno, h kisfiú, pedig férjem próbálta belém súlykolni, h kislány...aztán most már másodszorra is fiút akar, most tuti kislány lesz :D

Manóka, hagyd sokat pucéron, hadd szellőzön, meg fürdés után esetleg pici hintőpor vagy legalábbis jól töröld meg, h ne maradjon nedves, egy hét alatt biztos elmúlik (állítólag nem viszket nekik, meg semmi) ja, és védőnő ajánlotta nekem anno a napközbeni langymeleg zuhanyt, esetleg azt is kipróbálhatod...

KépKép
barimami

Sziasztok!

gyuzso!
Igen, mostmár eszünk-alszunk rendesen...
Írtam még régebben, hogy Dani iszonyat sírós és keveset eszik ráadásul sűrűn...szóval elvitttem imádott orvosunkhoz és azt mondta, hogy azért ilyen sírós mert rossz a ritmusa...és meg kell tanítani nagyobb mennyiségeket magáhozvenni.
Nos azt úgy lehet, hogy cumisüvegből önteni kell neki a kaját...
Hát így tettünk és láss csodát gyerekem 2 nap alatt teljesen kicserélődött. Szóval utána 3 óránként evett és rendes adagokat nem 50-60 mint azelött. Azóta átalussza az éjszakákat (fél9-reggel7ig) és mosolygós, jókedvű.
Most 2-3 napja megint 2 óránként kéri, de most szerintem valami ugrása lehet, mert 2 óránként 150eket zabizik :D
Szóval lenyugodtunk, sétálgatunk, boldogok vagyunk :D
Írok majd privit állat ügyben, ha nem gond :)

Vali!
Hát ezt az altatást én is kipróbálom, bár már próbálta, hogy leteszem amikor már látom, hogy tök álmos, de 40 perc üvőltés lett belőle :oops:
Szopiba ő meg nem alszik bele...SOHA...már a korházban sem...így ez kilőve :)

Veronikusz!
irigyirigyirigy...szép helyen nyaraltok majd...tök jó lesz...
nekünk csak költözés jut erre a nyárra.... :?

Cukorfalat!
Háááááááátttttttttttttttttt NAGYON édes...olyan picike és ez a hatalmas cuma :D
Elfogadta rögötn a cumit???? Vagy még bénázik vele?????

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa,
nyugodtan írj privit! tök jó, hogy Dani kaja és alvásügyileg irányba állt!!

Eni,
most vettem meg 3 gyerkőcös könyvét Ranschburg bácsinak, olvasom ezerrel, már másodjára a kisgyermekkort, nehogy hibázzak!! nagyon jó!!
Előtte az éjszakai gondoskodás c. könyvet olvastam, rosszul alvó babócás mamának jó lehet gondolkodtatónak, kicsit extrém, mert a faszi (8 gyermekes gyermekorvos) a családi ágy híve.
:lol:

Cukorfalat,
nagyon szép NAGY babócátok van!! Sapi manó!! :lol:

Heni,
Szandi Hősnőnek nagy puszit küldünk!! Benusnak gyors gyógyulást!!

Steffi,
Martinnak gyógypuszikat takonykór ellen!!! Jó listaírást!! :lol:

Barbi,
kicsit sántít a gyógyszertáros sztorid, szerintem nem akarták berendelni :twisted:
Csúnya, gonosz bácsik, nénik!! A gazdagréti gyógyszertárba tuti van, sőt futárral ki is vitetheted házhoz a Peithnert! A múltkor néztem még Mica pocifájására, hogy nincs-e valami cég, aki ide is kihozza, akkor láttam az infókat :)

Zsuzsóci,
megy a drukk ezerrel!!

Szörnyű hallani, hogy a lebegtetésnek ez a vége, hogy a kismamák megijedtek.. nem lehet, hogy ez volt a cél??!! Hogy aztán mondhassák, lám, nincs is itt már szülés, bezárható, bezzeg a Jánosban... :twisted:
Én is még a Kútvölgyibe akarok szülni!!! Tegnap elkeztem nézelődni az egyetemen levelező PhD után, az emberem meg csak annyit kérdezett este: mi lesz akkor a másikkal? Kérdem: Milyen másikkal? Hát Miklós hugával! :lol:

Mindenkinek szép hétvégét, utazóknak jó pihit!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
Pont ezt akartam írni a kórházzal kapcsolatban. Most aztán nem tud jó statisztikát felmutatni a Kútvölgyi :( Kicsit nekem is lelkiismeretfurdalásom van :roll:

Ranschburgot mi is szeretjük :) Nagyon jó szemlélete van.
A családi ágy furi nekem, bár Bene az utolsó 2 hónapban azzá tette a hitvesi ágyunkat :)

mtunde

Ja, Barbi, én pl akartam uh-ra vinni Benét, de a dokink aztm mondta, csak akor ad beutalót, ha van valami indikáció, ez nem kötelező szűrés :(

mtunde

Pedig sajnos ez a helyzet mostanság, úgy tűnik..... :cry: :cry: Az exsógorom + barátnője voltak 2 hete a szülőszobalátogatáson, s ők is azt mondták, egy baba sem volt bent és szülés sem volt...... :cry: :cry: :cry:
Lehet Gyuzso, hogy Neked van igazad és ez volt a cél...... Senki nem akarja a 8.-9. hónapban bizonytalanságban érezni magát. Max. aki nagyon ragaszkodik a dokijához. ( én ilyen vagyok :D :oops: ) de ugye nálam még nem esedékes a dolog.

RITA, ha olvasol minket, van valami fejlemény? Tényleg ennyire kihalt az osztály????? Úgy drukkolunk, hogy minden maradjon a régiben! Szükségünk van/lesz Rátok!!!!!!!

Voltam a Gulliverben, vettem Benus szülinapjára ajándékot. Jól eldugtam. :lol: Persze Szandus is kinézte mit kér a Jézuskától, egy újabb baba. Mi más? Baby born 18 ezer..... :twisted: :mrgreen: Komolyan mondom hülyét kapok már a babáktól és mindig kitalálnak valami újabbat egy vagyonért........ Most meg meg akart velem vetetni potom 5ezerért egy baby born köntöst papuccsal. :twisted: :twisted: Mondom neki, hoyg 5 ezerből bemegyünk egy bababoltba és veszek neki újszülött rugikat meg mindent 3-4 db-ot. Én nem is tudom kik veszik meg ezeket egy játékbabának. :?: Viszont vannak jópofa kis apróságok majd az adventi kalendáriumba, úgyhogy fel is jegyzem jó kis lelőhelynek, mindig gondban vagyok, mit tegyek az apró zsákocskákba........

Holnap jön egy babyszitter-jelölt. Kíváncsi leszek...... Itt nálunk egész napos rendezvény lesz a parkban, este meg tűzijáték. Vasárnap meg fel akatunk menni a várba.
MEMME: merre vagy? Hír?????? :?: :?: :?:

Ja, felfedeztem egy új játszóházat "belvárosi játszóház" néven fut, majd ősztől lehet ott is talizni. Sajnos ez is fizetős, de talán kibírható egyszer-egyszer. Bár nekem az állatkerti jön be a legjobban. Tényleg, Steffi-Masni hogy érezték magukat ott a fiúk?
Valaki írta, hogy ne szeptember első hetében legyen a tali. Nekem meg a második nem jó, úgyhogy ne tegyétek ezt velem légyszi!!!!!!!
Na, befogtam.......
:? :x :? :x

Heni

Kép

Kép
cancan

Pedig sajnos ez a helyzet mostanság, úgy tűnik..... :cry: :cry: Az exsógorom + barátnője voltak 2 hete a szülőszobalátogatáson, s ők is azt mondták, egy baba sem volt bent és szülés sem volt...... :cry: :cry: :cry:
Lehet Gyuzso, hogy Neked van igazad és ez volt a cél...... Senki nem akarja a 8.-9. hónapban bizonytalanságban érezni magát. Max. aki nagyon ragaszkodik a dokijához. ( én ilyen vagyok :D :oops: ) de ugye nálam még nem esedékes a dolog.

RITA, ha olvasol minket, van valami fejlemény? Tényleg ennyire kihalt az osztály????? Úgy drukkolunk, hogy minden maradjon a régiben! Szükségünk van/lesz Rátok!!!!!!!

Voltam a Gulliverben, vettem Benus szülinapjára ajándékot. Jól eldugtam. :lol: Persze Szandus is kinézte mit kér a Jézuskától, egy újabb baba. Mi más? Baby born 18 ezer..... :twisted: :mrgreen: Komolyan mondom hülyét kapok már a babáktól és mindig kitalálnak valami újabbat egy vagyonért........ Most meg meg akart velem vetetni potom 5ezerért egy baby born köntöst papuccsal. :twisted: :twisted: Mondom neki, hoyg 5 ezerből bemegyünk egy bababoltba és veszek neki újszülött rugikat meg mindent 3-4 db-ot. Én nem is tudom kik veszik meg ezeket egy játékbabának. :?: Viszont vannak jópofa kis apróságok majd az adventi kalendáriumba, úgyhogy fel is jegyzem jó kis lelőhelynek, mindig gondban vagyok, mit tegyek az apró zsákocskákba........

Holnap jön egy babyszitter-jelölt. Kíváncsi leszek...... Itt nálunk egész napos rendezvény lesz a parkban, este meg tűzijáték. Vasárnap meg fel akatunk menni a várba.
MEMME: merre vagy? Hír?????? :?: :?: :?:

Ja, felfedeztem egy új játszóházat "belvárosi játszóház" néven fut, majd ősztől lehet ott is talizni. Sajnos ez is fizetős, de talán kibírható egyszer-egyszer. Bár nekem az állatkerti jön be a legjobban. Tényleg, Steffi-Masni hogy érezték magukat ott a fiúk?
Valaki írta, hogy ne szeptember első hetében legyen a tali. Nekem meg a második nem jó, úgyhogy ne tegyétek ezt velem légyszi!!!!!!!
Na, befogtam.......
:? :x :? :x

Heni

Kép

Kép
cancan

sorry a duplázásért

Heni

Kép

Kép
cancan

köszönjük a gyógypuszikat, úgy néz ki használnak, bár gyermekem nem az igazi :(

heni!
nagyooon jóóó volt a játszóház! annyira, hogy ha minden jól megy hétvégén megmutatom a férjemnek is. úgy gondoltam, hogy ő vigyázz martinra én meg iszok egy kávét meg ilyesmi :lol:

martin szörcsi, nyügi, láza egyenlőre nincs. viszont szívom az orrát és szitne semmi nem jön. olyan mintha mélyen lenne a cucc. tud valaki valamit javasolni, hogy felszakadjon? vagy majd jön magától. szilárd kaját sem fogad el nagyon, tök sokat szopizik. zsófi nálatok is így volt mikor lénus beteg volt?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?