A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek:
Én vagyok a saját házi bohócdoktora, csak piros orrom nincs :lol: :lol: :lol:

nukada

ne azért imádkozzatok, mert gáz van
hanem azért, mert talán van még remény!!!
annyit fohászkodunk a csodáért, most meg nem akarjuk észrevenni :)
mert az egy isteni csoda, hogy egy pici lány hogy szeretne élni, hogy küzd és hogy javult az állapota!
Volt kitől örökölnie ezt az erőt :)

Drága Macs család! innen is folyamatosan megy a szeretethullám, és beszállt a dédi is meg anyum is (és biztos ami biztos, a prána nadim és az ő mestere és barátaik is, és persze az üzletfelek :P)
drukkolunk és reménykedünk! :)
és köszi a képet, melengeti a szívem :D :D :D

és ha lehet kérni utólag szülinapi ajándékot... - úgyis tudjátok, mit kérek :wink:

votiv 8)
votiv

És még ezt is /kár, hogy zenét nem lehet felrakni/:
Andrea Bocelli és Celine Dion: The Prayer

Vot:
Én csak ++++ra gondolok, de megőrülök már, hogy mi van, csak legalább egy ici-pici hírek lenne... Már annyi hepiendet lefutattam az agyamba...

nukada

Nuk,
5 különböző kifejezést találtam:
sparrow veréb
sparrowfart verébfing
sparrow-hawk karvaly
sparrow-grass csirág
spárga
Keresés a kibővített szótárban :

Egy kifejezést találtam:
reed-sparrow nádiveréb

verébfingon jót röhögtem(ennyit a sztakiról :D)

Ancsi,
gyereked szenzációs :D és képek nagyon szépek

Lindi,
tök jó, hogy bővül a család

további sok+++++++++++++++++++++++++ Macséknak! :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi,
ilyet ne mondj légyszives! energiát Mindenki tud generálni és küldeni (függetlenül gyogyászattol, agykontrolltol, naditol). ezt nem mondta véletlenül édesanyád? :wink:

Zsan,
megijesztettél! most nem merek lefeküdni, amig nem irja meg valaki, mi van......
pedig holnap pakolás, utazás.....
fibi

Vot, félve de én is valami nagyon jóra gondolok!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
rídonli#

Elfelejtettem írni (tiszta zizi vagyok), hogy Ancsi Lencsije és Manóka Botondja és Emmája nagyon szépségesek!
rídonli#

Szrek! én is megnéztem :lol:

Vot! engem is kicsit megijesztett Zsan, bár az a megérzésem, hogy nincs semmi gond, s valósul a csoda :D

Nuk! nekünk bohócorrunk is van :lol: Karácsonykor árulták a Kikában. Upsz, oda te biztos nem jársz :mrgreen:
gödibarbi

Szrek:
:lol:
Az Úr szeme a verében és rajta keresztül néz minket.... :lol: :lol:
Mindegy, csak meglássa Mirkát és meghallgassa az imáinkat!!!
nukada

Szrek :) Sztem igazad van: a 4D-s is 2D-ben vizsgál, csak ráadásként néha "kivetíti" 3 vagy 4D-be a képet a látvány kedvéért. Így természetesen szonográfus-függő is, hiszen jó szakembernek kell lennie, de hozzátenném, hogy bár elismerem, hogy nagy gyakorlattal rendelkezik pl. a kórházas uh-os, de egy páciensre pár perc jut, míg a 4D-n majdnem fél óra, ezenkívül a kórházi készülék biztos nagyon modern, de olyan pontos és éles képet (hogy még én is tudjam, mit látok) csak a a 4D-sen láttam (még a köldökzsinórban futó erek keresztmetszete is látszott!). Ábeleddel mi újság?

Nuk :) Neked akartam még írni, hogy a tapaszhoz kitartást ++++ tényleg a szükséges rossz, de sokkal jobb, ha most sikerül meggyógyítani Réka szemét! Tápis keverék sztem sem árthat Rékának, bár egyetértek Indivel, én is csak akkor kezdeném a hozzátápit, ha már kéri. És ha jól emlékszem, akkor banán ízű tápit használsz, ugye? vagy mi ízlett neki annyira?
denizsa

Fibi!
de mondta. csak nem mindegy, hogy a sajátját adja (ne adj' Isten szívják le az energiavámpírok), vagy máshonnan jön. én max az enyémet adnám.
különben nem régen, mikor L. mindig hányt a tömegközlen, kitaláltam, hogy de szívesen átvenném a gondját egy az egyben. és akkor nekem is hányingerem lett. :)))))
ancsipancsi

Barbi:
De, KÉMKEDNI :lol: :lol: :lol: :lol: (de tényleg és nekik is van egy kémjük, aki MINDEN NAP bejön az IKEAba) Olyan nekünk is van, de anyuéknál!

nukada

Votiv :) Hát akkor így utólag is AZT kívánom aszülinapodra :)

indianyo

itt vagyok most én is és annyira de annyira reménykedek, hogy valami jó, nagyon jó történjen!! ++++++++++++++++++++++

arra gondolok, hogy a kis szövetek a kis testében felépülnek és megerősödnek és rendbejönnek ott ahol az kell, ha bent a pocakban lehetséges, akkor talán idekint is és, hogy az orvosok, nem látnak bele a kis testébe csak mindenféle uh-val meg röntgennel, azok lehet, hogy nem látnak mindent és és és .... nagyon nagyon nagyon szorítok!!!

ruz
ruzicsky

Ancsi! látod milyen ügyesen tudsz teremteni! :mrgreen: 8) :wink:
gödibarbi

Vot: dehogy nem akarjuk észrevenni, nagyon is..... Fanni úgy aludt el, hogy mormolta Mijka baba dóduj meg. Annyira édes volt....
Macs: mindenki mindent megmozgat, akit csak tud és ez egy csoda, hogy ez a pici lány ennyire összeszedte minden erejét és szonda nélkül volt, ez fantasztikus. Nagyon nagyon drukkolunk és imádkozunk továbbra is.

Deni: elkiabáltam, ma este már jött a száraz köhögés. A francba...Felújítás, hát szerintem nagyon hosszú lesz, de már nagyon várom, hogy vége legyen.

Rekuc: nem is tudtam, hogy van tesód, nem mintha olyan sokat tudnék rólad, de ez még nem esett le nekem. :lol:

Én is voltam Mátyásnál és nagyon szimpi volt, legközelebb is menni fogok tuti, már jó lenne ott tartani. :lol:

Ancsi: legalább kipróbálom az új wcteket is. :lol: Felújítás után jöhettek te is....

L jó éjszakát és reggel remélem nagyon jó hírek lesznek...

Kép
Kép
johanna1975

Deni:
A banános tápi nagyon ízlett neki, de megfogta nagyon. Ezért gondoltam, hogy barackkal hátha. Nem erőltetem, eddig a max 4 kanál volt, annak is a fel ide-oda folyt, de most van apuéknak fini barack, teljesen bio, szal ha bejönne neki, adnám szívesen. Persze már egy csomót le is fagyasztottunk, hogy legyen neki később. És mi ízlik neki? hát a sör meg a kolbász :lol: :lol: :lol:
nukada

Macska,
te nem is egy macska vagy, hanem egy oroszlán. Vagy nem tudom. :) +++ És az az ölelés...

Kattix,
még neked akartam egy csomó mindent írni, de közben eltelt egy fél nap, és ilyenkor már nem úgy jön, mint frissiben, de akkor nem hagytak a családtagok elmélyülni. :D
De ami a lényeg: ne érezd magad hülyén, mert örülnél valaminek vagy aggódsz magad miatt. Sztem Macs biztos nem akarná, h átmenjünk siratóasszonyokba. Úgyhogy gyere és mesélj, oszd meg kételyeidet, örömeidet, úgy, mint bárki más. Biztos, hh sokunkban most az ég leginkább, hogy mi van Kicsi Mirkával és családjával, de emellett is van egy csomó dolog, ami miatt izgulunk, drukkolunk, itt vagyunk. És igenis kellenek a pozitív dolgok, a nevetések és minden.
A cukrod meg tényleg aggaszthat, de biztos nem lesz semmi baj, csak figyelj oda rá, tartsd be a szabályokat és hallgasd meg azokat, akiknek hasonló problémájuk volt, hátha mondanak valami okosat. :) És kedvenc felszólításom: no para! :D

És pl Gigi sem aktív tagja már a topiknak, de tegnap vagy mikor volt terheléses cukron, és biztos őt is izgatta a téma, és majd elmeséli, ha akarja, és aki oltani viszi a gyermekét, meg akinek új foga jön, egyebek, biztos szívesen elmesélné, úgyhogy hajrá. :)

És itt most meg is ragadnám a lehetőséget egy kevésbé sírós sztorihoz: tegnap Eszter lábán egy liláspiros harapásnyomot fedeztem fel. (No para, ez előforul errefelé. :lol: ) Kifaggattam, hát egy kisfiú harapta meg a bölcsiben, összevesztek valami játékon, és Eszter lecsapta a kisfiút. És én: "-Ki kezdte?" És Eszter, a világ legtermészetesebb hangján: "-Hát én!"

És gyarló én, most azt szeretném, ha lenne még 2 nap jóidő, mert balatonoznánk még egyet idén, fürdéssel, miegymással, de ne nekem drukkoljatok, az most Mirkának kell. :D
neet
neet

Johogy észrevesszük a csodát, ma mindenki arrol irt, hogy ez mekkora csoda, ami történt Mirkával :)

Ancsi,
na láááááátod, igy kell ezt, dejofej ügyes csaj vagy :D :D
fibi

Eszci beszólásai: :lol: a tegnapira is :lol:
gödibarbi

én mint kikás kém jelentem,bohócorr most is van :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet :) És igen, megint jókor jöttél és megint köszi!

Votiv :) Neked is.

indianyo

Neet, Eszti csucs :D
fibi

Ancsi :) És mit csinálsz, ha Lencsi hány tömegközl.-en? zacskót viszel, vagy hogy oldod meg? és ha adnál neki vmi szert indulás előtt (homeosat vagy daedalonetta kúp)?

Johi :) megint köhögés :(

Nuk :) Rékának nem semmi az ízlése... a fagyasztás mindenképpen jó, később adhatod neki dögivel :wink:

Fibi :) Jó pakolást-utazást!

Macs :) Drukkolunk ezerrel, most megyek és küldök annyi energiát, amennyit csak bírok +++++++++++++++ és nagyon reménykedem!! millió puszi!!!
denizsa

Neet :) Neked meg köszi a poz. h.sz.-eket! Eszti szövege nagyon király!!

Kép
Kép
denizsa

Deni,
köszi :)

Szép hétvégét Mindenkinek, hétfön jövök ujra.

én is megyek, meditálni, imádkozni kicsi Mirkáért.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
fibi

Macs!
Gyönyörű ez a kislány, és annyira de annyira örülök, hogy magadhoz ölelhetted ma!
És én is hiszek a csodákban, meg az imáink és energiáink hatásában!

Neet!
Eszti :lol:

Deni!
Igen, Emma továbbra is átköltözik az éjszaka közepén hozzánk. Most elkezdtem neki homeós boogyókat adni (Sedatif PC), lehet, hogy ennek a hatására már nem éjfél körül ébredt az elmúlt 2 napban, hanem f2-2 körül. Botond meg tényleg hihetetlenül jó alvó, én is csak lesek, hogy még véletlenül sem ébred fel éjszaka, hetek óta.

És olyan jó ennyi régi "arcot" látni, hogy bejelentkezett Moose, Gigi, Ruz, Bkriszta, Ancsi!
Az újaknak pedig üdv!

Kép
Kép
manoka11

Még egy eszcis, azt alvás: nézi a bibist a térdén a kádban, és megszólal: (előbb sírt, hogy fáj, de leitattam róla a habos vizet, és akkor már nem fájt) "-Azért fájt, mert volt ott egy bibis és a vízben felázott, és azért fájt."

ÉS tegnap meg azzal kiabáltatott majd nevetett meg, hogy félpucéran ült a teraszon és ölében a frissiben befogadott cirmos és amikor rásikítok, h mit csinál, azt mondja: "-Megszoptatom a kiscicámat. "
neet
neet

Neet, Eszci dumája fergeteges! Remélem írod! :)
rídonli#

Fanniról jutott eszembe, Isti is megnézte ma Mirka fényképét, hosszan, érdeklődőn, és próbálta mindani, hogy Mí-ka :D

4D UH nekem a bolgár gyurmahorror kategória...

és mikor a Mátyást áldjátok, én csak mosolygok magamban. Tulajdonképp én NEKI köszönhetem, hogy most itt vagyok :lol: ha ő nem b...sza fel az agyamat a Praxisban, akkor nem jövök be ide panaszkodni meg siránkozni :lol:
ma már csak nevetek ezen, de akkor még marha komoly csapásként éltem meg, hogy nem "láthattam" a fiam arcát a 4D UH-n (és még 3 hónapot kellett várni, mire igen :lol:)
egyébként azért nem látszódott belőle semmi, mert egészen furcsa helyzetben volt, konkrétan ült a hasamban, mint egy buddha :)

apropó Buddha, Kicsi Memzit ma dajkálhattam pár percre, és egyszer még rám is mosolygott! :D

Zsanci, kicsit féltékeny voltam ám, hogy a vénbanyák csak a Te fiadat akarták megfogdosni meg ögyölöbögyölőzni :wink:
de legalább megkérdezték, hogy Merdzsó és Liliróza tesók-e :shock: :lol:
(biztos azért, mert Memén volt Lili rózsaszín zoknija kölcsönbe :wink:)

votiv 8)
votiv

Manoka! Botond tényleg nagyon édes, s Emma is nagyon cuki! szerintem nálunk is ketteske hétágyuvalfelnemébreszthető lesz.
gödibarbi

tisztelem azokat a férfiakat akik mernek rózsaszínt húzni :lol: :mrgreen:
gödibarbi

Bolgár gyurmahorror :mrgreen:

Merdzsó=Meme? :mrgreen:
rídonli#

bocsánat, ha megrémisztettem valakit!
nem akartam,
de, h is mondjam... :roll:
sajnos nem kérdeztem rá Macsnál, h beszélhetek e, igy inkább nem...

de nem rémisztésnek szántam, csak kell az erő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

értitek?????

remény...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
Mátyás :lol:

Barbi!
Lehet, hogy ketteskék "kompenzálnak"? :)
Mondjuk minket egyelőre nem zavar, hogy Emma átköltözik hozzánk, mert össz-vissz arra a 3 percre van ébren, amíg átvisszük, utána alvás van reggelig, de ezt az átjövést mintha bekódolta volna magának, valamelyik este is mondja, hogy "most alszom, és aztán megyek anyáékba szobába" :D Pedig jó két hete direkt össze is költöztettük őket egy szobába, hátha Botond jó hatással lesz Emmára.
manoka11

phü. izzadástörlősmiley akkor mehetek aludni. s nem csalnak a megérzéseim :lol:
gödibarbi

Most L aluszkálni, beficergek a lányom mellé. Hajnalban jövök, remélem valami nagyon-nagyon jó hír fog fogadni! Addig is legyetek jók, mindenki gondoljon sokat Mirkára!

Szép álmokat, rózsás csókokat, angyalkák vigyázzák álmotokat!:wink:

nukada

Manoka! nálunk Angi velünk alszik, s szeretjük :lol: . a többszöri felkeléseit ellenben szeretnénk vhogy megoldani.
gödibarbi

Zsanci:
Köszi!!!! Most már én is nyugodtabban alszom el!

nukada

REMÉNY!!!!!!!!!!
rídonli#

Votiv és Lencse

Utólag is Boldog Szülinapot!

Barbi!

És én is Kondor Katával szültem és nekem meg az jut róla mindig eszembe, hogy olyan volt, mintha a barátnőm lenne. És ez olyan felszabadító volt, annyira nem jellemző ez a közvetlenség az egészségügyben...de ő annyira jó fej volt.

Neet

Eszci annyira aranyos. Erről az jut eszembe, hogy Bendi néha saját cicijét próbálta szopizni :oops: :) Persze nem nagyon érte el, de próbálkozott...

ruz
ruzicsky

Édes kicsi Mirka!!!
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++

Kattix,
én is diétáztam mind a három gyerekkel, kérdezhetsz bátran!
mikatta

mégegyszer BOCSÁNAT mindenkitől, akit megijesztettem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én kérek bocsánatot, hogy megijedtem. itt annyival bölcsebb és erösebb nálam mindenki..... (sokszor ezt érzem....)

KépKép
fibi

és igen, Merdzsó=Meme
és büdös banyák csúnyán beszóltak, eleinte még visszaválaszoltam nekik, h nem a zoknitól lila Meme lába, hanem mert még kicsi, de ő meg mondták, h már nagymamák, (szal fogjam be a pofám) és ezzel az állitással már nem tudtam vitázni...
utána már hagytam, h levegyék róla, és fel is vettem, mert az egyik szerint, ha hason van, az nyomja a szivét... :?

igy megkértem Votivot, h lépjünk le...

és igen, megkérdezték, h IKREK e????
két anyukánál, két gyerek, hmmm...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi!

Nálunk mióta Bendi leszokott a ciciről, azóta alszik éjjel, ha fel is ébred, akkor forgolódik kicsit és visszaalszik magától. Szóval én nem bántam, hogy amíg szopizik felkel éjjel is, csak attól féltem, hogy majd ha már nem szopizik is fel fog ébredni és akkor majd hogy altatom vissza, de a félelmem alaptalannak bizonyult.

ruz
ruzicsky

Drága Macs,
Annyira de annyira örülök, h végre kezedbe vehetted kicsi Mirkádat :D :D :D Gyöngyörű Mirkád!!!!Nagyon sokat gondolok Rátok!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Kamillkának jobbulást, tényleg mehetne már a fenébe ez a fránya láz!!!

Lencsi, Botond és Emma szégségesek, bár szerintem ezen a topikon csak ilyen dedek vannak :wink:

Johi,
Legalább az jó hír, h gégészetileg nincs semmi probléma, drukk, h a többi helyen is minden okés legyen!

Neet, Votiv,
Jól szóltatok ismét :) Eszti dumája haláli :lol:

Nuk,
Szemtapaszhoz kitartás!! A többiek már megmondták a frankót :)

Most többre nem emlékszem :oops:

Jóccakát!!!

Kép Kép
curse

++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
pocakpacni

Macs, hihetetlen erő lakik Benned! Annyira megható a kép Mirkáról, aki nagyon erős és élni akar és gyönyörű és csodálatra méltó. És boldog voltam, hogy dajkálhattad, el tudom képzelni, Mirka mennyire boldog lehetett! És csoda volt ez a mai nap és remélem, még sok csodát élhettek meg. És reménykedünk mi is, és írok másik fórumba is, hogy küldjék az energiát, erőt, imádkozzanak a Picikédért.

És kérdezek (biztos hülyeségeket): az őssejtek nem jelenthetnek valamiféle megoldást? Tudom, hogy ez nem gyors folyamat, de nem lehet valahogy húzni az időt? Vagy hátha lesz szívecske. Külföld esélytelen?

Kátya
kincsimano

Drága kicsi Mirkababa! Gyönyörű vagy, és csodát varázsolsz magad köré. Rengeteg ++++++++++++ és puszit küldünk neked innen Fehérvárról. Sokat mesélek rólad, és mindenki szurkol neked, hogy sok szép percet/órát/napot... tölthess anyukád kezében.

Most értünk haza, és ilyen szépséget találtam!!! Én is hiszem, hogy a mi energiánk is kell, hogy segítsen, amennyire csak lehet.

Macs, ugye tudod...

Zsanci, Votiv banyasztori nem semmi.

Fibi :) , mások vagyunk, te pedig így vagy FIBI, és mindenki így szeret.

Kattix, az lenne a furcsa, ha nem éreznéd, amit érzel. És látod, a legjobb helyen vagy, hogy ezt kiírd magadból, sok remek ember érez együtt veled, és segít a szavaival, amennyire csak tud. (És még a csodát is kicsikarják az élettől, ha kell.)

Vikó :) szia!

Nnnnna, most mék, jóéjt mindenkinek.
zsugyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?