Sziasztok,
Barbi

áhh, tényleg, így már emlékszem. Ez fantasztikus!!! Tehát a Te környezetedben legalább egy csoda már megtörtént!!!!
Kattix

nem emlékszem, hogy én reagáltam-e Rád

de, ha nem: én nagyon hasonlóan paráztam mindentől, sokat sírtam, és izgultam, hogy minden rendben legyen Mátéval. Totál megértettelek – mert emlékszem azért, hogy mit írtál, csak…. -, de aggodalomra semmi ok. Egyébként a 4D-vel én úgy voltam, hogy csupán a kis arcát szerettem volna látni, kíváncsi voltam. Magam is megdöbbentem, hogy valóban úgy is nézett kis Máté, mint néhány héttel korábban az uh-n. Ettől függetlenül én is maximálisan megbíztam a dokimban és nem bizalmatlanság okán mentem el máshova is. Vigyázz magadra

és a babádra

Ja, és nővérem is diabéteszes volt, Vera segített neki egy csomó jó tippel. Aztán egy idő után már nem méricskélt, mert ránézésre tudta, hogy mi, mennyi és a cukra tényleg jó lett.
Egy kérdés merült fel bennem a keddel kapcsolatban. Nagyon örülök, hogy sikerült egy újabb konzíliumot összehívni, de ott, azzal egyidőben lesz vmilyen újabb vizsgálat is, ami alapját képezi majd konzultációnak, vagy a korábbi eredmények és Mirka jelenlegi állapota alapján fognak dönteni??????????? Ez tegnap óta foglalkoztat. Votiv? Tudom, hogy Macs azt írta, hogy mégsem lesz várhatóan műtét, de a bíztató javulást figyelembe véve …..
Pontasan a kis pirospozsgás, gyönyörű pofija miatt nem tudom elképzelni, hogy műthetetlen
Jajj, Macs Mirka egy gyönyörűség, azok a hatalmas szemei!!!!!!!!!!! Álomszép!
Vot

tök jó

telepítés megtörtént, de azt hiszem itt mindenkinek csak a frissítés hiányzott
Gabi, sokat gondolok Rátok, nagyon sajnálom, részvétem Feléd/Felétek.
Zsugyu

gratula Lorcinak az elinduláshoz!
Kátya

nagyon jó ötlet, akkor este és reggel 10
Nuk

gyönyörűen szóltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És most, hogy szóba került jutott csak eszembe (pirulós), a családban van egy emberke, akinek egy gyógyító rendszeresen küld energiákat, és használ! megkérem az ismerőst, hogy szóljon neki!!!!!!!!!!!!!!!
Kisherczeg

olyan jókat írsz, Nálatok is megtörtént a csoda, létezik!
És tegnap nem írtam

: Rylie-t felhívtam, végül bementek a kórházba, az antibióknak köszönhetően "csak" 38 fokos láza volt Kamillának. Az már biztos, hogy a vérkép szerint tuti gyulladás van valahol a szervezetében, mert nagyon kiugró az érték. A pisijét csak kedden tudják kitenyészteni, addig nem lehet tudni, mi okozza a bajt. De Kamilla jól van, játszik, szaladgál, a 38 fokos lázat szinte meg sem érzi. Rylie megpróbálja megbeszélni a dokival, hogy legalább holnapra hazaengedjék őket, ha láztalan lesz a lányzó.
Vica