A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Aki benne van, este 10 és reggel 10 - mindkétszer fogjunk össze minden nap! Egy közös imádság nappalra, egy éjszakára Mirkának, aki velünk is csodát tett.

Kátya
kincsimano

Kátya: az ötlet tök jó. Este 10 óra részünkről is okés. De addig is folyamatosan megy az energy.... Én is folyamatosan szólok, akinek csak lehet.

Nuk: baba is tudja kérni, legalábbis enyém látó magzat babócámmal is remekül eltársalgott anno. De a lényeg a lényeg minél több energia és szeretet menjen Mirka felé.

Kép
Kép
johanna1975

Nuk: szívemből szóltál egy csomó mindenben. Tök jó, én nem tudtam ily szépen megfogalmazni.

Lakásunk egy kaotikus valamihez hasonlít, de a géphez percenként átvergődünk, de sajnos lehet, hogy nem sokáig lesz gépem, de laptopot akkor is összerakok.

++++++++++++++++++++

Kép
Kép
johanna1975

Én este 10-kor már alszom. :oops: De reggel 10-kor bekapcsolódok a nagy körbe én is!

Köszönjük a mosolyt, Mirkadrága!

Gabi: részvétem. :cry:

Kép
Kép
tinu

Johi:
Kaotikus helyett kaTolikust olvastam... hja a sok imádság... :lol: :lol:

nukada

Votiv,
ez TÖKJÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

10 orak nekunk is okes! nagyon jo otlet!

Nuk, teljesen igazad van! ez az egesz egy csoda! :D
recca

Sziasztok!
Mirka! Nagyon szép napot! Rengeteg ++++++++++ energiát! :-)
Gyönyörű baba vagy!

Lányok! Türelem...

Pumpál! Kering! Anya öleli! Segítséget kap! Kreatív, pozitív a környezete!

Votív! Profi én sem, de megadatott a csoda! Átéltem! Ledegradálhatom szaknyelvre, és mondhatok okokat mi történt, és olyan logikus így utólag. Elmondhatom, hogy mikor a mentőalapítvány szirénázott Pest felé nevetgéltünk a férjemmel, hogy a kisbabánk végigvonul 10 naposan a fél országon szirénázva... Elmondhatom, hogy milyen nyugalom szállt meg, és mi volt egy órával korábban. Most nem írom le milyen negatív szavakat hallottam, és hogy mire kellett volna felkészülnünk...
Azt mondtam a mesteremnek, képtelen vagyok elhinni. Ő pedig azt mondta nem is kell. Hitből kaptunk leckét. Mikor elbúcsúztunk az egyik orvostól hazafelé, Ő is ezeket a szavakat használta csoda történt...

Tudom, hogy hajlamos az ember vívódni, hogy most elfogadjam, vagy harcoljak/higgyek... egyik sem könnyű, mindenki tudja miért.
Ancsinak van igaza Bízzatok az Úrban! Vasárnap van, holnap pedig augusztus 20.
Ritkán érzek valamit augusztus 20.-án (meg a többi ünnepen) a legtöbb emberhez "már csak" Karácsony van közel, akkor gondoljuk azt Karácsony van! Akkor olyan közel vannak az angyalok, de ez nem rajtuk múlik... :-)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

este 10-től akkor egyszerre :D

Nuk,
:D igazad van

mi a tökjó?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv, szépet tettél be. Te írtad?

Kátya
kincsimano

Sziasztok!

Győrből is megy a sok +++++++++++++++++++++++++ Mirkababának és szüleinek, és már a családunkon kívül is gondolnak Rájuk néhányan!!!

Macs!

Mirka gyönyörű kislány, és csodálatos szülei vannak!
és csodálatos barátaitok vannak!
Minden tiszteletem a Tiétek!
[size=12]Mi is hiszünk a Csodában![/size]
Macmam
macmam

Este 10től mi is Veletek leszünk, de természetesen egész nap is!

Macmam
macmam

megvan :D
elmentve, telepítve :lol:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

szrekuc

Votiv: vicces, mert a gépem elszállt, újra kellett indítani, biztosan telepítette a SZERETET 2,0-át. Annyira jó ez a kis írás.

Kisherczeg: neked ki a mestered? Bár tudom nem nagyon szabad leírni. De kivi lennék. :-) És tényleg az is egy csoda ami veletek történt nem is olyan régen. Jókat írtál nagyon.

Mirka nagyon szeretünk és hiszünk, bízunk a csodában, és BENNED. Erős és gyönyörű vagy.

Na megyek pakolni, soha többé lakásfelújítás, mondam azUramnak, hogy legközelebb költünk inkább... Csak nevetett.

Nuk: félreolvasás jó.... :-) de sajnos mont inkább kaotikus tényleg. Szörnyű állapotok uralkodnak. brrrrrrrrr...

Kép
Kép
johanna1975

Mirka gyönyörűséges baba!!!!!!!!!!!!! Nagyon szorítunk, tudjuk hogy meg fogsz gyógyulni, mert csodák igenis vannak és küldjük a ++++++++++++++++++++++++++++++++++hegyeket!!!!!
Macs :) KItartás, nagyon szeretünk és ölelünk!!!!

Votiv :) Ez a szeretet programos h.sz. nagyon jó! :D

Gabi :) Nagypapádért részvétem :(

Zsugyu :) Kicsi lányodnak nagy gratula az első önálló lépésekhez!! :D

Kátya :) Én is csatlakozom az egyszerre energizáláshoz!! :wink:

Nuk :) Nagyon igazad van!

Bencus nevében is köszi a grat.-okat, átadom neki :)

Kép
Kép
denizsa

+++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol:

reggel és este!
HAJRÁ!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

10 óra okés a részünkről is

Kép Kép
curse

tegnap elfelejtettem megírni... :oops: :

Beszéltem Rylieval. Bent vannak a H-ban, mert Kamilla 40 fokos láza nem ment le :( :( csak kedden fog kiderűlni, mi okozza a lázat, mert csak akkor lesz labor.... :? és a hétvégét nem merte "bevállalni" így Rylie....Még azt üzente, hogy nagyon drukkolnak ők is és puszilják Macsek-csládot :)

Mása
szmagdi

Kamilla,
++++++++++++++++
++++++++++++++++
++++++++++++++++
++++++++++++++++
neked is mennek a hajrák!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni,
én is gratula forgáshoz :oops: :lol:

Rylie-nak és Kamillkának is +++++++++++++++++-ok köszi a hírt, Mása :)

és persze Mirka bébinek :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Kép

Kép

szrekuc

Lányok, egy KÉRDÉS:

Levusnak a BCG oltása egyáltalán nem látszik :neutral: Ez normális??? Ki kellene jönni a kis karján valami dudornak, nem?!
Votiv, te "járatos"vagy ezekben a dolgokban..... vegyünk kivezetőt erre, vagy mit kell csinálni, hm???
Ja, és már 7 hetes múlt....majd csinálok vonalzót is ... :oops: 8)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ó szegény Kamilla. Neki is egy csomó ++++++++++++++++gyógyulj meg Te is gyorsan.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Barbi :) áhh, tényleg, így már emlékszem. Ez fantasztikus!!! Tehát a Te környezetedben legalább egy csoda már megtörtént!!!!

Kattix :) nem emlékszem, hogy én reagáltam-e Rád :oops: de, ha nem: én nagyon hasonlóan paráztam mindentől, sokat sírtam, és izgultam, hogy minden rendben legyen Mátéval. Totál megértettelek – mert emlékszem azért, hogy mit írtál, csak…. -, de aggodalomra semmi ok. Egyébként a 4D-vel én úgy voltam, hogy csupán a kis arcát szerettem volna látni, kíváncsi voltam. Magam is megdöbbentem, hogy valóban úgy is nézett kis Máté, mint néhány héttel korábban az uh-n. Ettől függetlenül én is maximálisan megbíztam a dokimban és nem bizalmatlanság okán mentem el máshova is. Vigyázz magadra :) és a babádra :) Ja, és nővérem is diabéteszes volt, Vera segített neki egy csomó jó tippel. Aztán egy idő után már nem méricskélt, mert ránézésre tudta, hogy mi, mennyi és a cukra tényleg jó lett.

Egy kérdés merült fel bennem a keddel kapcsolatban. Nagyon örülök, hogy sikerült egy újabb konzíliumot összehívni, de ott, azzal egyidőben lesz vmilyen újabb vizsgálat is, ami alapját képezi majd konzultációnak, vagy a korábbi eredmények és Mirka jelenlegi állapota alapján fognak dönteni??????????? Ez tegnap óta foglalkoztat. Votiv? Tudom, hogy Macs azt írta, hogy mégsem lesz várhatóan műtét, de a bíztató javulást figyelembe véve …..
Pontasan a kis pirospozsgás, gyönyörű pofija miatt nem tudom elképzelni, hogy műthetetlen :roll:
Jajj, Macs Mirka egy gyönyörűség, azok a hatalmas szemei!!!!!!!!!!! Álomszép! :)

Vot :) tök jó :) telepítés megtörtént, de azt hiszem itt mindenkinek csak a frissítés hiányzott :D :D :D

Gabi, sokat gondolok Rátok, nagyon sajnálom, részvétem Feléd/Felétek.

Zsugyu :) gratula Lorcinak az elinduláshoz! :)

Kátya :D nagyon jó ötlet, akkor este és reggel 10 :)

Nuk :) gyönyörűen szóltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És most, hogy szóba került jutott csak eszembe (pirulós), a családban van egy emberke, akinek egy gyógyító rendszeresen küld energiákat, és használ! megkérem az ismerőst, hogy szóljon neki!!!!!!!!!!!!!!!

Kisherczeg :) olyan jókat írsz, Nálatok is megtörtént a csoda, létezik! :D :D :D

És tegnap nem írtam :oops: : Rylie-t felhívtam, végül bementek a kórházba, az antibióknak köszönhetően "csak" 38 fokos láza volt Kamillának. Az már biztos, hogy a vérkép szerint tuti gyulladás van valahol a szervezetében, mert nagyon kiugró az érték. A pisijét csak kedden tudják kitenyészteni, addig nem lehet tudni, mi okozza a bajt. De Kamilla jól van, játszik, szaladgál, a 38 fokos lázat szinte meg sem érzi. Rylie megpróbálja megbeszélni a dokival, hogy legalább holnapra hazaengedjék őket, ha láztalan lesz a lányzó.

Vica

Kép
Kép
vica94

És, elméletileg szeptember 3-án meg kell kapnia a 2 hós oltást.... :roll:
szmagdi

Mása,
nekünk sem volt semmi,megismételték pár hónappal később (talán 6-7-8hósan? már nem emlékszem) :)

Kép

Kép

szrekuc

Mása :) látom Te már leírtad Ryliékat, olyan rossz, hogy tegnap nem írtam :roll: :oops:
BCG-t nem tudom, talán igen, dudornak már lennie kellene, de nővéreméknél abszolúte nem volt reakciója az oltásnak és azóta megkapta újra és az már produkálta a dudort. De majd Vot megmondja a frankót :)

Vica
vica94

Vica,:)
pont én is megírtam mizu Rylieékkal ;)
szmagdi

Itt vagyunk anyós pajtáséknál és kicsit lassú a gép.... :?
szmagdi

Akkor nem kezdek el aggódni BCG miatt....
csak az bosszant hogy +1 szurit kap... :? :x :x
szmagdi

Ancsika,
ismételten nagy köszönet az üzenőfalért :) :) :)
szmagdi

Mása, nekünk sem lácc semmi bcg-ből, valszeg 6 hósan ismételni kell (Emma már 4 hónapos).

Kamillának is rengeteg ++++++++++++++++++!

Kátya
kincsimano

Mása: igen, asszem úgy van, hogy ha 6 hós koráig nem mutat a BCG-re reakciót, akkor újraoltás. Tehát van még idő. És állítólag elég egy kis pirosodás is. Nálunk 2 hósan fakadt ki a pukli. De már előtte is dudorodott, bár nem sokkal előtte. Talán 6 hetesen kezdett megjelenni asszem.

Kép
Kép
tinu

Vica, nem kell, te már elmondtad :) szóval ha nincs az ég világon semmi reakció, akkor majd egy idő után újraoltják... beszéljétek meg a gyerekdokival, Mása!

Deni, eszméletlen tempóban fejlődik a fiad, aztaaa :D

Zsugyu, első lépések :D :D

Kamillának is sok +++++, remélem hazaengedik őket! de a legfontosabb lenne, ha szegényke túljutna a betegeskedésen :?
nem lehet megtalálni a gyulladás okát? vagy szóljunk Dr. House-nak? :wink:

Kátya, nem én írtam, ma reggel találtam, vagyis talált rám :)

Vica, frissítés :D :D :D

Kisherczeg, írjál sokszor, mert óriási erőt sugárzol :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
hazajöttünk a nyaralásból, de ott utolért a hír, hogy Mirka megszületett és beteg.

Macs,
Én nem tudtam neked minden nap +++-t írni, de tudd, hogy veletek voltam gondolatban és esténként küldtem mindent amit küldeni módomban áll. A többiek sok sok oldalon keresztül írtak minden szépet én csak annyit írnék neked, hogy meghajlok azelőtt a bölcs látásmód előtt ami neked már van és én messze vagyok tőle. Az eszemmel tudom, hogy így kellene ezt csinálni, de még jónéhány élet, hogy eljussak ide :?
Reggel is és este is veletek leszek és hozzáteszem a közöshöz amit hozzátehetek.
Ölelés a gyönyörű babádnak.

Kép
akata

köszi az eddigi bcg-s hszt :)

Tinu,
egy pici zsírmirigy a kis karján jobban dudorodik, mint az a hülye bcg-s hely :? :lol:
de ha van még idő...... :roll:

Mása
szmagdi

Másenykám!
vígasztaljon, hogy ilyen kis korban elég ágyin páceluj és máris meggyógyul a málenkij málcsik karja a szurkálás után. emiatt ne fájjon a gálávád, inkább legyen isoráz, minthogy ne hasson az első szuri.

éppen Rylieék jutottak eszembe, meg az, hogy korábban volt már pisigondja Kamillának. lehet, hogy az tért vissza, és nem az oltás miatt beteg. akkor is valami hétvégén kellett kórházba vonulniuk. küldök nekik is sok +++++++++++++++++++++++++++-t

Mirkának meg kell gyógyulnia, meg fog!

és hogy a kimondott szavaknak milyen súlya van? férjem motorbalesete előtt 2 nappal megkérdezte, hogy nem akarom-e a változatosság kedvéért aznap én fürdetni Lencsét, mire én pökhendien azt mondtam, hogy ráérek én majd akkor fürdetni, ha a nyamvadék motorjával balesetet szenved. mit ád Isten, 2 nap múlva bekövetkezett. remélem, hogy inkább megérzés volt, mintsem valami más, de tény, hogy kb. 2 hónapig minden férfias munkát nekem kellett ellátnom, mert eltört a kulccsontja, még "szög" is került bele.
úgyhogy nekünk most csak arról kell beszélnünk, hogy Mirka meggyógyul és hogy majd hogyan fognak gyerekeink együtt játszani vele a homokozóban pár hónap múlva. (mondom ezt én, akit alapvetően mindennel kapcsolatban folyton rossz gondolatok gyögyörnek, aki éjjel felébred és nem tud továb aludni, mert cikáznak a fejében a rosszaságok.)
ancsipancsi

kulcscsont

Magdi!
nekem viszonylag nagy kiterjedésű "zsírmirigy" dudorodik a hasamon, combomon, faromon, sőt, mondhatjuk, egy zsírmirigy vagyok magam. :lol:
ancsipancsi

Nagyon röviden Almádiból. Votivtól mindenről tudok, gondolatban állandóan Mirkával voltam az utóbbi napokban eszméletlen kiscsaj!!!

Macs,
Mirka gyönyörű :D:D,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

vera
kisün

Gabi,
őszinte részvétem :(
kisün

Ancsi,
behalok az orosz tudásodtól és a dumádtól :lol: :mrgreen:
mikor történk ez a bizonyos motorbaleset :( Én nem tudtam....

Mása
szmagdi

Rylie-eknak is soksok ++++++++++ !!!

zsirmirigy Ancsi :lol:

nagy talalmany a zuhany es a mosogep :lol: ugyan a viz mennyisege meg messze van az elegsegestol, de legalabb mar a csapbol jon :lol: nagy boldogsag ez :D
recca

Recca,
éljen a csapból folyó víííz :)
szmagdi

Recca: hihi bizony jó a zuhany, nekünk is megjavult, bár most néhány hétre száműzetve leszünk. Remélem rendeződik lassan a vízkérdés nálatok.

Ancsi: én sem tudtam a motorbalesetről. Ez mikor történt?

Kamillának is rengeteg +++++++++++++.

Mirkának is továbbra is +++++++++++++++++.

Kép
Kép
johanna1975

"vagy abban hiszünk hogy a világon minden varázslat,vagy abban,hogy semmi sem varázslat"

drága macsék,

lélekben mi is veletek és drukk hegyek!
Vendég

Macsekkal beszéltem, köszöni mindenkinek a bíztatást és csókoltat benneteket :)
majd jön, és ír, csak fáradt kicsit meg a gyógyszerek ellenére belövellt a teje és lázas is, aztán meg délután már Füleske fog rajta ugrándozni :)
Mirka csodálatos :D mikor Macsék mentek, épp vizsgálták - csak rutinvizsgálat volt - és ez nem tetszett neki, ezért teli torokból kiabált! :D utána Macs is végre kezébe vehette.
Mirka mosolygott, nézelődött, aztán befészkelte magát az édesanyja karjaiba, és szépen, békésen aludt másfél órát :D néha felnézett, aztán visszabóbiskolt :D

Macsek este 1,5 órát tudott beszélni a Hartyánszky doktorral, aki mindent újra elmondott és elmesélte azt is amiket nem tudtunk. Azt sajnos már tudtuk, hogy Mirka nem műthető, vagy nagyon elenyésző eséllyel. Ennek ellenére többen meg akarták volna műteni, de a doktor úr nem ment bele. Nem akarta Mirkát kitenni annak, hogy rajta gyakoroljanak, kísérletezzenek. Mert ha sikerülne is a műtét, Mirkának iszonyú fájdalmai lennének, és esetleg súlyos agykárosodást is szenvedne. Most viszont nincsenek fájdalmai, a körülményekhez képest jól van.
Az orvosok tényleg megpróbáltak mindent, és megpróbálták volna a lehetetlent is, de Hartyánszky doktor embersége itt megállította őket. Macs is így gondolja, nem tenné ki Mirkát a "kínzásnak".

De csatlakozik hozzánk este 10-kor, és köszöni mindenkinek :D

votiv 8)
votiv

ez jó!
köszönjük.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni jutott eszembe.....
Ő tudja???
szmagdi

Akkor tényleg mi maradtunk, az együttes erő és a csoda.

(az őssejtes kezelésről nem tud vki? nem feltétlenül kell saját őssejt, Kínában is végeznek valamiféle beavatkozásokat különböző emberektől összegyűjtött őssejtekkel)

Kátya
kincsimano

Sziasztok!

Köszi, Vot a hírt :D
Wow, szóval teli torokból bömbölt? 8) :D (mármint nem az a jó, hogy vmi kellemetlen volt neki, hanem hogy perelt a népekkel :D )

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és Macsnak a is a tej miatt (is)

Kép

Kép

szrekuc

Vot,
köszi a híreket...

És persze továbbra is csak ++++++++++++!!!
Macsinkó!
Szeretünk Benneteket!!!
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?