Sziasztok
köszönöm a szíves üdvözléseket.Igen ütõdött vagyok meg zagyva is, végre megint.
Marcsi biztosan érzi a sok + energiát aranyosak vagytok.
Bella, gratulálok és könnyed babavárást kívánok.
Alice, a szexfilmrõl jut eszembe, hogy egy felmérés szerint a férfiak a szexfilmektõl jobbak lesznek, a nõk meg kevésbé, mert elvárásokat állítanak maguknak, és nyakkitörõ pozíciókat próbálnak ahelyett, hogy élveznék. Hogy igaz-e próbálja ki mindenki
Nikie, gratula jó hsg-hez, jó hogy túl vagy rajta, hát még hogy ilyen jó eredménnyel.
Kitty, az orvosok tuti módszerekkel választhatnak a nemek közt, de ez Magyarországon csak akkor legális, ha egy örökletes betegség miatt kell, hogy kisfiú vagy éppen lány legyen. Egyébként meg a csodamódszerek és jóslások kinek-kinek a hitére van bízva.
Én "extra különlegesen szupersemminemhasználós"

voltam de mostmár mindenembõl kigyógyultam, és én azt tapasztaltam, hogy ameddig rendben nincsenek tényleg a hormonjaim, addig a homeopátiás, aloe berrys, csodadiétás,gyógycuccok csak pénzkidobás volt. Legalábbis nekem.
Cat, mióta szedsz bromót? Magas a prolaktinod? Voltál MR vizsgálaton a tepsiben? Nekem sem volt semmi mellékhatása, csak ha sokáig gugoltam és felálltam lenn maradt a vérnyomásom és szédelegtem picit. Megoldás: nem kell gugolni.
Jó hosszúhétvégét, aztán a munka ünnepének alkalmából szexeljetek egy alaposat.