Alkeszmentes pálinkás (létezik egyáltalán ilyen?) jó reggelt!
Na, nem minen bébet bánt ám a szőlő. Legalábbis tengeren benyaltam vagy két fürtöt, oszt drága gyermekemnek semmi utóhatást nem váltott ám ki. Hálisten.
Apa tegnap elment a dokkerhoz a derekával (tengerről alig bírta a végén hazavezetni az autó-lakókocsi párost), annyira kivolt. Na, de doki megállapította, hogy egy betokosodott régi, pár éves derékbaj jött elő a meleg s a tengervíz hatására. Na, mióta ezt tudja, már nem szenved annyira. Tehát vagy múló baj, vagy a párom is pasiból van
Dikó! Nagyon várom aztán a fülcsis Mina fotót. De akkor nekem mi a ráknak mondták, hogy 6 hósan lövik csak be? Hmmmm
Kopaszodós téma.... Na, Gréta olyant művelt el, amit még soha egy gyereknél sem láttam. Az ugyi normális szok lenni, hogy hátul a kis tarkójuk kopaszodik meg, ott ahol súrolgatják a kobakmozgatással. Na, de mi a fejünk tetejéről veszítettük el a hajacskát, ráadásul olyan szűk 4 hetesen egy fürdés alkalmával maradt a fürcsivízben. Hát néztem is nagyot a kifolyt víz után a kiskád alján levő pihékre, nem értettem mi az. De később (hja, milyen anya vagyok kérem, hogy nem azonnal vettem észre) láttam, hogy a csajom lett kis kopac. Na, de azóta már tüskésedik a fejünk búbja.
Fehéres csomagolásű Pampers kamillás áloés popsitörlő nálunk bevált, s szintén eme márka a nyerő a pelusban. Bella pelusa nekem vastagnak tűnik, Liberot, Huggist még nem prószáltunk. Asszem nem is fogunk, bár ki tudja, épp ma kell menni feltölteni az alaposan megapadt peluskészletet.
Tegnap szinte kibírta anyósékig kistörpöm kajcsi nélkül a 200 km-es utat, végül aztán kaja lett belőle. Mire anyósékhoz értünk, rettenet nyikorgi lett, tekergett, gondoltam a pocó. S mert nem lett nyugi, kapott kis extra cicit, mert mintha a kocsiban nem ette volna meg az adagját. Na, aztán ráadás után lementünk a konyhába, Grétu vállon büfit próbálta művelni, végül rotyika lett. Rögtön Egonra gondoltam, hogy ő is kreált a tegnap. Szomorúan olvastam ma, hogy mégsem. Na, akkor Grétu termelt helyette is. Mert az rendben, hogy két rottyot szokott nyomni, de anyóséknál már párom nézett, hogy a jánya rotyog, avagy a kávéfőző készíti neki a fekete löttyöt. Hát a csaj 5 rendben adott vacsorát a pelusnak, símán ahogy fogtam, tartottam a vállamon kifolyt fent a derekánál a cucc, anyós vette észre, hogy mi az a sárga csík a fehér rugin.

. Hát na, vajon
Girgi - tudsz valamit Nenőkéékről? Nagyon el van tűnve. Ugye csak a babó köti le az idejét, s velük minden okés?
Rózsa is teljesen alámerült, meg még jó páran akik a tábla alsó felén lakoznak.
Na, asszem plussz büfi kívánkozik ki, nyűgös a lelkem.
Pussz