Sziasztok lányok!
Már ezer éve nem voltam. Most meg panaszkodni jöttem
Márknak torokgyulladása van, már második napja több, mint 39 fok a láza, nem eszik semmit, nem akar inni, úgy kell beletukmálni... nem szívesen teszem, de múszáj a sok folyadék ilyenkor...
Tegnap délelőtt kezdődött az egész, akkor még abba voltam, hogy a fogától (kijött a két alsó foga, de még mindig fedi valamilyen szürke hártya vagy mi)... De már amikor 38 fölé emelkedett tudtam, hogy baromira nem a fogától van... Este elvittük az ambulanciára, és kiderült, hogy torokgyuszi, Kapott antibiotikumot, amit én be sem akartam adni neki, de miután semmit nem javult a helyzet az éjjel, így kénytelen voltam elkezdeni... Az antibiótikumot túladagoltam, mert nem volt egyértelmű a leírás, amikor a párom rájött, rögtön hívtuk a heim pál korházat, hogy ilyenkor mi van... Azt mondták, hogy szerencsére nem lesz semmi baja tőle, legfeljebb hasmenés, de engem még mindig ráz a hideg, ha belegondolok, hogy milyen felelőtlen hülye állatt voltam
Komolyan, utálom magam, teljesen képtelen vagyok a gyerek ellátására

Márk most alszik, szegénykém olyan bágyadt, és aluszékony, rá sem ismerek. Délután megyünk házidokihoz, remélem mond majd valami biztatót...
Lányok ilyenkor érdemes adni Neki Normaflort, ugye?
Ha esetleg valakinek a babája volt már ennyire lázas, és nem vitte le semmilyen kúp, vagy szuszpenzió, mit csináltatok, hátha valakinek van valamilyen alternatív típpje?!?! A vizes lepedőt, meg a hűtött fürdőt már használtuk az éjjel, de alíg segített valamit...
Macsek,
Ne aggódj, dettó ugyan ez volt nálunk is a helyzet... 3 hósan kezdett fogni, illetve nyúlni, de csak a jobb kezével. A bal kezét kb egy hétre rá segédkéz-ként kezdte használni, de még mindig nem nyúlt vele.... Aztán pedig valahogy beindult a másik kezecske is... Azóta nem törvényszerű, hogy a jobb kezét használja jobban... Pl csapkodni először a bal kezével kezdett, és aztán jött a jobb... Szóval nem aggódj...
Puszi
Dia