A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

adri, es mikorra akarja az asztalos elkesziteni ? 1 nappal a szules elott? utalom az ilyet....
en is mar 101 cm vagyok ,az mar majdnem ugyanaz...
mi lesz a vegere velunk ? 110 ? 120 ? jajajaja :( :)
bogyogyorgyi

Biztos jók ezek a "szerek"..,deén azt hiszem semmit sem fogok kipróbálgatni szülés előtt..lesz ami lesz!!Ott meg ,majd adnak ami kell... :) Igazábol ilyenen mondjuk én még nem is szoktam gondolkodni...Így is van épp elég dolog a fejemben!! :shock:

Nekem is megvan már a kis rugi,amibe Samcikát haza szeretném hozni!!56os!Remélem jo lesz!! :wink: :wink: Majd megkeresem és felteszem,bár szeríntem már mutattam a többivel együtt....

Büngyi én ugy gondolom h annak a videonak nem hiába volt vége!!Biztos a rugás után volt vmi "balhé"!!Mondjuk az pl senkinek nem jutott eszébe h hivjon zsarut.. :roll: Látjátok itt nálunk ilyen azért nem fordul elő.....!
Ja a városban voltam.bár nem vittem tulzásba :D Elmentem kolléganő-bnőhöz a boltba,kicsit pletyiztünk..aztán fel Anyuhoz..kb ennyi!

Én most kb 103at mértem a "merev"centimmel! :D Nincs másik...,de asszem multkor 101 volt...ha jol emléxem!!

Missfried
Kép
missfried

Bogyó: Tényleg sokan dícsérik, én sosem szedtem ezeket, na majd most letesztelem. Valamit mindenképpen csinálni akarok magammal, nem szeretnék 12 órát vajúdni. Hátha ezektől tényleg kitágul az ember. Mondjuk vajúdás közben nem tudom hogy fogom érzékelni a fél órákat, hogy bevegyem...
Ja és az én hasam már most 110 cm.

Kép
Kép
Kép
gabi39

HALI,NEM TUDOK MOST VISSZAOLVASNI!DE MAJD PÓTOLOM!!!!!!LÁNYOK,VAN EGY KIS VÁLTOZÁS ALÍZBÓL NÓRA LESZ ÚGY NÉZ KI!!!!!!KÉREK VÉLEMÉNYT!!!!PUSZA,HA VÉGZÜNK A FELÚJÍTÁSSAL ,JÖVÖK , DE EZ A HÉT TUTI RÁMEGY!!!! :roll: Kép
geosel.klara

Cuki! Meseszép szerkók, főleg a kis polár felső tetszik :)

Gabi! Köszi az infot, szerintem én is beszerzek akkor ezekből. Nem tudod, nagyon drágák?

Adri! Mit csinál az asztalos? Az enyém csak egy sínt kell hozzon a Kisbaba komódjába, addig nem is akarok mosni, de ezt hozza már több, mint 1 hónapja :evil:

Bogyo! Ma lesz a 3. gyümölcsvacsorám. Eddig nagyon bevált :) Az emésztésnek is nagyon jót tesz.. már ha értitek mire gondolok.
Tegnap 2 körte volt, 1 őszibarack és 2.5 deci zöldtea cukor nélkül. ISTENI!
Ebéd egészségesen. Délelőtt pedig le szoktam tudni az édesség-imádatomat, ami mostanában tört rám :roll:

Az én pocakom egy hete stagnál 95.

szeksz: nekem jöhetne bármikor :oops: de apuci fáradt, most sok a munkája, és néha vissza vagyok utasítva :shock:

büngyike

Sziasztok. Nem birtam szunyókálni, úgy néz ki, ez egy ilyen nap :?

Adri, a te asztalosod, olyan, mint az én festőm..május közepén végzett a tapétázással, és azóta jön ajtókeretet festeni :evil:

Szegény Klára még mindig takarit..

Hét elején mértem 102 cm :shock: Missi, nekem sincs más centim, de a köntösöm övét körberakom magamon, és azt mérem le a szalagon :wink:
de én sem tervezek szedni előre semmit, max a málnalevél..majd látjuk

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Klára, nekem a Nóra jobban tetszik 8)

szeksz - én is röhejesnek érzem...mozdulni sem birok, és az egésznek olyan "takarj be, ha végeztél" filingje van :oops:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vicsok, jó az új vonalzód :)

Nekem is a Nóra befutóbb, mint Aliz. Nórának csak az a "baja", hogy szintén mostanában nagyon gyakori.

A "takarj be ha végeztél" nagyon vicces :) Jót nevettem rajta. Juj, csak én vagyok ilyen perverz??? :oops:

Elkészült a palacsinta, Apuci nagyon fog örülni neki. Ugyan, tegnap említettem, hogy ma fogok készíteni, de amikor az imént hívott, nem mondtam, hogy már el is készült. Olyan mint egy gyerek, biztos reménykedik :) Alig várom, hogy lássam az örömöt az arcán, amikor meglátja 8)

büngyike

Cuki a 33. hetet is betöltötte már :lol: :!: :!: :!:

büngyike

Büngyi, nálunk is ilyen apa :D ha sütök is valami sütit, nem mondom neki előre...meglepi

Sok mindent megfőzők, és egyszerűeket megsütöm, de a palancsintához egyszerűen nincs érzékem.. :oops: igy vagyok a galuskával is, bár a múltkor már ehető volt...

Büngyi, és nem vagy éhes, hogy csak gyümi a vacsi? Mindig vacsizunk, utána gyümi vagy nasi :wink: , de reggel így is olyan éhes vagyok...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Nem, egyáltalán és még csak nem is hiányzik. Reggel sem. Ráérek kilencig a reggelivel, pedig 7 körül kelek. Na, jó a 4 deci Maci tejes ital azért lecsúszik ébredés után ;)

A palacsintának az a titka, hogy jó órát pihenni kell hagyni a hűtőben. A massza meg nálam fejből jön, arányokat ne kérdezz...

büngyike

Cuki, én is veled örülök! Emlékszem, sokat aggódtunk ám értetek! És mennyit beszéltünk a bűvös 32. hétről... :D

büngyike

Mentem, alszok egy adagot. Legyetek jók!

büngyike

Büngyi: Pár százas tételek, egyis sem kerül 4-500 Ft-nál többe, ha jól emlékszem. Te is Maci kávézol? Én is nagyon szeretem. Mostanában minden reggel ezt iszom.

Vicsok: Ez a szex: tökéletesen igazad van. Nálunk is ez a helyzet!! :D
Azt hiszem ilyenkor a vége felé nagyon óvatosnak kell lenni, a haskeményedések miatt.

Klára: Én vagyok a kakukktojás, nekem az Alíz tetszik.
((Bocsi, de ugye mindenki a környezetéhez viszonyít, nekem van egy ismerősöm az ő lánya Nóra és szegényke sérülten született.))
Ettől függetlenül a Nóra is nagyon szép név, és a jelentése is szép.

Cukika: Most már a bűvös 37. hétre gyúrjál!

Lányok nagyon szépek a szobák és a rucik is!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Végre jut időm írni is, olvasni olvasok, de nagyon besűrűsödtek a dolgok mostanában! Hamarosan költözünk, bár a pontos időpont még nincs meg. Most parkettáznak, jövő hét végére kész, majd utána lesz valamikor a költözés. Még asztrológustól is kérünk kedvező időpontot rá. :D
Napok óta vásárolgatok, iskolai szerek, ruhák és végre vettem már a babának is cuccokat. Pelenka, popsitörlő, rugik, sapi, de kell is, tegnap néztem a régi ruháinkat...hát, már őszintén szólva csak keveset adnék rá ezekből...

Klári, nem semmi, milyen keveset híztál! Nekem is jobban tetszik a Nóra név!

Tidi, én a terhesség elején kívántam a kólát, pedig előtte nagyon keveset ittam. Szerintem a gyengébb emésztés miatt kellett, ittam valamennyit és meg voltam elégedve. Csak arra figyeltem, hogy ne legyen nagy mennyiség.
Videót akkor én inkább meg sem nézem! 8)
Halászlé nyami!

Vicsok, Te is milyen keveset híztál! Irigylésre méltó! :)
Milyen az új ágy? Kedves férjed van, biztos nagyon várja már ő is a babucit! :)
Jó a vonalzód, meg jók a történetek! :D
Én nem csöpögök. Hű, micsoda élénk színű babaszoba, nagyon jó!Rucik szépek!

Ágica, anyós kiakasztó! Akkor már nem is nagyon leszel netközelben?

Bogyo, műszerek , stb. én pont emiatt nem szeretnék kórházba menni. Tudom milyen. De a férjem meg ebben látja a biztonságunkat. Jah, nem ő szül. Na majd még beszélgetünk erről.
Úgy viszont nem akarok itthon maradni, ha nem támogat. Az nem jó előjel. Mindennek klappolnia kell. Én ebben hiszek.

Sheepy, nem jó, hogy terhesen ilyen történeteket hallgatsz! Ártalmas. Arik a ruhák. A nagyok is használtak nálunk ilyen ruhát, ami még a férjemé meg tesóié volt. Már csak nosztalgiából is. :)
Múltkor én meg a buszon aludtam majdnem el. Alig bírtam a szemeimet nyitva hagyni. Leragadtak, és pillanatokra szerintem bealudtam. Már néztek is egyen-ketten, de nem tehettem róla, egyszerűen rámtört az álmosság. :oops:
Sajnálom ezt az EKG-s dolgot, remélem azért mégis minden rendben lesz!

Missi, nálunk ma volt tökfőzi! Én is nagyon szeretem. Én is kismamaruhában mentem mindig haza a kórházból.

Masi, jól néz ki a babaszoba. A dekorcsík is nagyon aranyos! :)
Én nem szeretem a lightos cuccokat. Inkább akkor már cukor. A többi olyan mű nekem. Én sem szeretek vasalni. :(

Evu, kipihented magad? Milyen az új helyettes? Sajnálom ezt a savat! :(

Kalloni, jó, hogy jöttél, már hiányoltalak! Milyen lett az új frizurád? Őrség csodaszép, mi két éve nyaraltunk ott.

Büngyi, palacsinta, nyami, biztos örülni fog a párod! :D Gyönyörűek a ruhácskák!
Gremese tényleg jó gyorsan szült!
Szex:oh, sajnálom, na de lesz ez még fordítva is! :)

Cuki, jók a rucik, grat. a 33. héthez!Ezt a tőzegáfonyát hol veszed?

Gabi, a homeós szerekbe azt is vedd bele, amit írtam korábban. Az utófájások enyhítésére lesz jó, ha minden igaz.

Adri, üdv! Aztán nehogy kifussatok az időből! :) Mondom én...

Masi, nálunk babanév csak szülés után lesz, mert függ attól is, hogy mikor fog születni.(asztrológia). Persze azért olyat választunk, ami azért nekünk is tetszik. :)

További szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Szai Gerika!
Tök jó, hogy nemsoká költöztök, vigyázz magadra, ne erőltesd túl a dolgot :shock:
Babaszobánk tényleg élénk lett, kiválasztottuk a tapétát, és utána csak feltéve láttuk...de hát így marad pár évig... :D
Az ágy szuper :D köszi

Cukika, csak úgy megérzés, vagy már vannak jelek?? 132 cm - nem semmi :shock:
Remélem, a Kisvicsok nem akkar az én szülinapi meglepim lenni :shock: az 2 hét..
Igazából azt én is csak "érzem" hogy nem fogjuk október 20-ig húzni.. :wink:

Szunyáltam egy fél órácskát, de jó volt 8)

Be kell tennem a pipit sülni, hogy vacsira meglegyen..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Büngyi,de azért ugye eszel is "rendes"kaját???Nem ám sokat méregtelenítesz!Mert a védőnők is mondták,hogy az sem jo!!Ugyanis állitolag kihajt mást is,olyan dolgokat amiket nem kéne..és néha épp az ellenkezőjét érjük el vele!Meg a babára sem mindig jóó!!Tényleg nem ijesztegetni akarlak,meg Te legalább kitartó vagy,velem ellentétben :wink: :? ,és ez tök jó!!De azért kicsit had féltselek is.. :D :wink:

Klára, én már nem tudnám megváltoztatni Samuka nevét,mert vhogy annyira "hozzánőtt"és neki már az a neve!!Általában hallgat is rá!!Komolyan :) Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel....de én már mást el sem tudnék képzelni!!Persze szép név a Nóra is,csak nem értem a hírtelen változást!! :roll:

Sex: Nálunk ált én is "tüzelek"..szóval nem sok gond van :D Meg amugyis úgy vagyok vele,h nem akarom Tőle megtagadni..hiszen azért jelentősen lecsökkent a mennyiség miota jön a baba,aztán időnként KELL :D

Na ellépünk a Sparba!Kell vmi könnyű vacsi :roll: :oops: :)

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok !

Most jöttünk haza Apával a kórházból, mert történt egy kis baleset. :(

Persze aki engem ismer ,az már várja ,hogy mikor történik valami kalamajka, de ez a mai volt a csúcs!!!

Főzéshez készülődve bekapcsoltam a CD lejátszót a nappaliban, de kifelé menet megbotlottam a szőnyegben .
Egyenesen hasra vágódtam , úgy,hogy a fejemet az ajtó fogta fel és jó nagyot csattantam .
Lányok, remélem mindenki vigyáz magára , és nem követi a példámat !!
Én halálosan megilyedtem , mert a hasamra érkeztem , ráadásul majdnem elájultam a fejem miatt. Fél óráig nem kaptam levegőt, nem bírtam mozdulni sem , nagynehezen felhívtam anyukámat , Ő a páromat, és a mentőket ,hogy hová kell ilyenkor menni.
Szerencsére párom hazajött, kocsival irány a kórház -előtte betelefonáltunk, még 1/2 óráig volt bent doki. Mondták ,hogy figyeljem mozog -e a baba, de semmi nem történt!!!! Ittam , ettem egy darab csokit , simiztem , bökdöstem a hasamat ,de no answer!
A kórházban nagyon aranyosak voltak , egyből néztek szívhangot , amit elsőre nem hallottunk , mert rossz oldalon keresgéltek - újabb sokk ! Aztán megvolt , és megnyugodtam . Csináltak UH-t is és most először láttam a kis arcát a fiamnak !!!! Olyan boldog lettem, hogy csak na. Doki is mindent rendben talált , csak sebészetre kell mennem mert szerinte agyrázkódásom van , viszont avval nem tudnak úgysem mit kezdeni , és nem szeretnék röntgent, úgyhogy várok, mi lesz hétvégén .

Na röviden ennyi , még visszaolvasom a többieket is , bár nagyjából már végeztem vele.

Büngyi , Cuki , aranyosak a kislány holmik !

Vicsok : Nálatok is nagyon szép a szoba , és a babaruhák is ! A kissapi ugye Brendonos ? Mi is ilyet vettünk, még a szín is stimmel. :wink:

Meghozták a gátolajamat is , amit babamasszázsra is lehet használni, úgyhogy ha nem fogy el ,akkor az sem baj.
Viszont ma reggel olvastam olyanokat, hogy maradandóan kinyújthatja a gátmasszázs a lenti szöveteket, ami ugyebár nem cél !
Hát nem tudom , most már mindennel úgy vagyok, hogy van aki ajánlja , van aki nem , de próba szerencse!

Bogyó : Szex - az mi ???????
De majd decemberben ! Ember nem marad egyben ha bepótolunk mindent :-)

Jók legyetek, és Mindenki vigyázzon magára és a babákra !!!!

Kép
sheepy

Sheepy! Úristen! Ezt el sem mondom itthon :shock:
Én is folyton bénázom, a férjem folyton aggódik, már az utcára sem nagyon enged, nehogy történjen velem valami. :?
Vigyázz magatokra, a lényeg az, hogy minden rendben van és láttad a kis arcocskáját :)

Gátizommasszázs??? :shock: Akkor most jó vagy sem :o Megkérdem szombaton a jógaoktatót.

Erika! Aranyos, ahogy nyugtatsz :) akkor legalább lesz visszavágó :twisted:
Asztrológia? Hm. tudatos névválasztás, ez tetszik :)

Gabi! Egy pár hónapja erre a Macira szoktam rá, nagyon ízlik, koffeinmentes, tápláló úgyhogy majd a lányommal ketten fogjuk a jövőben iszogatni ;)

Missi! Nem viszem túlzásba, ne aggódj :? Egy fél órával ezelőtt megettem még Apucival 3 palacsintát, mert nem találta a túrósat elég cukrosnak, ezért rámsózta, ez meg ugye holnap már ehetetlen :roll:

Cukika! Azért én a szülinapodra még nem kívánok babát ;)

büngyike

Jesszusom, sheepy!!
A lényeg, hogy mostmár jól vagytok, vigyázz magadra / magatokra!! :!:

Ja, sapi brendonos 8)

Kész vagyok a vacsival, apa telefonált, 7re itthon lesz..végre, alig várom, olyan nyüfi vagyok ma (is)

Összeraktam, milyen ruhák, milyen méretben vannak eddig, aztán rájöttem, h a 62es komplett kollekció, de 56ból hiányzik még jó pár dolog :shock:

Én is hallottam gátmasszázsról ezt a szövetkinyúlás dolgot, a www.szules.hu oldalon találtok még róla bővebben

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hali!

Shep: ne ijesztgess itt minket, vigyázz magadra.
Én is mindíg ettől rettegek, hogy hasra esem, mert olyan béna vagyok mostanában.
Van hogy 3szor esik ki ugyanaz a dolog a kezemből. És arról már ne is beszéljünk hogy két hete meghúztam a kocsim oldalát, mert nem láttam egy bazi nagy sárga oszlopot!!!!
De a polír segített :D

Gátmasszázs: hát én nem tudom erre rávenni magam, és én is olvastam olyat, hogy tartósan tágíthatja a szöveteket. Nem érem el magam lent rendesen, és különben is nincs ehhez az önkínzáshoz hangulatom. Így én köszönettel lemondta erről.

Málnalevél teát majd fogom iszogatni lassan, elég jókat olvastam róla a neten.

Gabi: ezeket a bogyókat hol lehet kapni? és mind egyszerre kell szedni? Nem sok ez egy kicsit?

Büngyi: tényleg ne vidd túlzásba a méregtelenítést, te amúgy is vegetáriánus vagy, még jobban oda kell figyelned arra, hogy rendszeresen egyél.

Sex: mi az? mi már vagy egy hónapja nem csináltunk ilyet. Persze apának megoldjuk máshogy, de Lilibaba már az előjátéknál tiltakozó pozíciót vesz fel, és úgy befeszíti magát, hogy mozdulni sem bírok.

Cuki: azért a 34 héten még ne akarj szülni,. maradjunk inkább a szeptember 24-nél.
Én szeptember 20ra készülök (mármint szülni)!

klári: nekem a Nóra jobban tetszik, de ha emlékszel még én is gondolkodtam névváltoztatáson, de apuka azt mondta, hogy neki ez a gyerek már Lili marad és kész!

Legyőztem a vasalót, de még csak a mi ruháinkat sikerült kivasolnom kétszeri nekifutásra.
Viszont az összes babarucit kimostam, már csak az ágynemű maradt holnapra. Megyek szétválogatni őket méret szerint és holnap már azokat fogom elpakolni.
Jövőhéten jöhet a kórházi csomag összepakolása.

Hú jó sokat írtam bocsi.
Ezt most vettem a vaterán
Kép
zeneszőnyeg Lilicseknek ha már kicsit nagyobb lesz és tudja tapicskolni.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sheepy: Úristen! Nagyon vigyázz magadra, és figyelgesd a baba mozgását! Azt mondják, hogy a magzatvíz felfogja az esést, mert a víz tompítja, és védi a babát. Pihenj sokat, nehogy az agyrázkódás miatt elszédülj megint.

Masika: Próbáltam kimásolni, de valahogy a gép nem akarja.

Itt megnézhetes a budapesti patikákat, ahol kapni lehet:

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... =&county=1

Ezeket a bogyókat nyugodtan lehet egyszerre szedni. A patikákban szakképzett ezzel foglalkozó gyógyszerészek vannak, nyugodtan lehet őket a kérdésekkel bombázni.

Cukika: Te egy hős vagy! Én tuti belehaltam volna!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cuki :) Nem mondhatjuk, hogy ingerszegény lesz Panka környezete 8)
Különben jók a színek, nagyon tetszik, hogy nem félsz a színek erősségétől.
Hős voltál a fogdokinál is! Nekem pár hete az ínyemet brutál érzéstelenítővel égették le, de másképp nem vállaltam volna be :shock:
Szép nagy pocakod van :) Szerintem tuti hamarabb jön az a lány ;) De még nem most!

Masi! Nagyon jó a zeneszőnyegetek! Jó ötlet venni egy ilyet a babának. Édes vagy, hogy aggódsz, de nem kell félteni Büngyikét, a hasamat azért jobban féltem ;) Ha valami gond lenne, azonnal ennék... kis zabagép vagyok titokban :oops:

Lányok! Írjatok még erről a gátmasszázsról, kezdek ideges lenni. Eddig azt hittem, hogy ez milyen fasza lesz, akkor most károsíthatom az izmaimat tartósan????
Én körbeírok mindenféle szakértőnek is, nagyon érdekel, hogy kinek mi a véleménye.

A Gabi által ajánlott pirulákat mindenképp kipróbálom és iszom a málnalevél és palástfű teát.

újdonság Jógán még ajánlották a muskotályzsálya illóolajat, de csak kimondottan vajúdáshoz! Pár csepp egy nedves pelusra és azzal borogatás a pocakon. Elősegíti a méhtevékenységet. Előtte azonban még szagolni is TILOS!

Na, megyek, mert álmos vagyok, holnap nem leszek csak max. este.

Pusszancs! Szép éjszakát, vigyázzatok magatokra és a bébikre!

büngyike

Cuuukiii Bátor vagy!!!! :D Holnapra már emlékezni sem fogsz rá! :wink: Tényleg klassz színes a Panka-lak! Jó az ötlet a leválasztáshoz, nálunk is hasonlóan lesz!

Sheepy Tessék óvatosan mozgolódni!! Nem ér így megijeszteni minket! Jól vagy, nem szédülsz? Hányingered nincs??

Klári Szép a Nóra is, jobban lehet becézni! Nálunk még mindíg nem tuti a név. Mindkettőnk monogramja E.A. Nem szeretném ezt megtörni.... Jó lenne valami klassz "A" betűs név....
:roll:

Gerika Hurrá új otthon!! Mi is szerettünk volna elköltözni, de ez most egy kicsit csúszik. :cry: Ne erőltesd meg magad!

Lányok már itt a FINISH!!!! Olyan izgi!!!! :D :D :D :D

Asztalosunk tegnapra ígérte, hogy levágja a lapokat, de még az sem biztos, hogy holnap kész lesz. Azt hiszem ki fogom kasztrálni...Khm! :evil: Bocs, de így nem is tudom.. Ez a készülődés és pakolászás a babaholmikkal és bútorokkal, a többi apróság beszerzése mind arra(is) jó, hogy segít a felkészülésben. Abban, hogy anya leszek. És így úgy érzem, hogy meg vagyok fosztva attól, hogy ezt élvezzem és az egész olyan erőltetett lesz. Valami, amin szorongani, aggódni kell. És ez nem tetszik. Mert, ha csak egy TV állványról lenne szó- nem érdekel. De így.... A kórházi csomagomból egy törölköző sincsen még meg. Kezdek kicsit kiborulni ezen. De anyuval megyünk szombaton kelengyegyűjtőbe!!!! :D :D :D :D Hurrrá!!!

Na jó éjt!!
Vendég

Sziasztok !

Köszi az aggódást !!!!!
Csak gyorsan bekukk, aztán megyek feküdni, mert elég "zarul vagyok.

Egész éjjel nem aludtam , mert pont az alvós oldalamat vertem szét , és fáj a fejem rendesen, :cry: még étvágyam sincs.
Ha nem javul hétfőn reggel megyünk a sebészetre .
Addig inkább pihi, mert az többet használ + háziorvos ma kijön és megnéz nehogy komolyabb bajom legyen , mert este valami vérzett a számon keresztül az orrom környékéről.

Cuki : nagyon szép , színes a Panka-szoba, és vidám a sok matricával. Ügyik vagytok !!!!
Fog üggyel kapcs. áttkerültél a "hős vagy" kategóriájú ismerősök közé .

Adri : Remélem nálatok is hamar elkészül a szoba , ilyeneken meg ne idegeskedj, mert tényleg csak a várakozás örömét veszi el.
A szombat biztos klasszul fog sikerülni , majd tegyél fel képeket a szerzeményekről !

Én vásárlás helyett anyóslátogatást kapok vigaszdíjként holnapra , mert anyukám Svájcba utazik és félnek ,hogy éhen veszünk ,ha nem leszek jobban és nincs aki főzzön.
Megigérte ,hogy átnézik mi az ami még hiányzik, és amit tudnak beszereznek , ill. ha gondoljuk oda adják az árára a pénzt, és amint tudunk Apával elmegyünk megvenni.

Utállok tétlenül lenni, jó hosszú lesz a mai nap , és Apa csak tegnapra kapott kimenőt a munkahelylről , úgyhogy remélem sikerül az egészet átaludni.

Jók legyetek, vigyázzon mindenki magára és a pocaklakókra!!!!

Kép
sheepy

Sziasztok!

Én is felébredtem, végre birtam aludni, semmi rémálom és társai..

Cuki, hős vagy 8) de végre kész!
Babaszobátok szupi 8) Nekünk a hálószobánk ilyen szinű, fényképeken sajna nem jön ki az igazi szine, de "élőben" tuti :)

Masi, tuti a zeneszőnyeg, nagyon tetszik!

Bünygi miket nem tud :shock: mindig újabb és újabb olajokkal és teákkal áll elő :shock:

Adri, ne aggódj, készen lesztek, az asztalossal meg csak keményen 8)

Sheepy, pihenj sokat :!: Kitartás mára apa nélkül!

Meséltem páromnak, aztán tudja h néha én is milyen kelekótya tudok lenni, reggel úgy ment el, hogy nagyon vigyázzak...

Én is hosszú nap elé nézek, a péntek főzésben lightos, apa csak este 7kor. :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

sziasztok!
otthon nem megy a net :(
hétvégén galyatető!! jupíí..nagyon szeretem a mátrát :):)
cuki: cuki a szoba :) a pici bizti nem fog unatkozni, lesz mit néznie :):)
sheepy: pihi-pihi-és pihi!!!
nagyon szépek a kisruhák amiket felraktatok :)
én hasam: 111 cm :wink: kiváncsi vagyok mekkora lehet mimi :) jövőhéten kiderül!
bűvös 32. betöltve a mai napon!! :D :D következő amit várok az a 37.
tök klassz, mert max 8 hét és megszületik! hihetetlen! :)
adri: minden bababútort asztalossal csináltattok?
klára nekem a nóra jobban tetszik :)
szeksz: kívánom nagyon, de mire arra kerülne a sor dög fáradt vagyok :oops: :( :(

Kép
tidi

kismamak! :lol:

tegnaptol az uj irodaban nyomom, es nem volt net, ma reggelre lett, viszont sooooooooook a melo, nem vagyok kepben, vissza kell olvasnom :shock:

jövökk, ahogy tudok

pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Most én is csak gyorsan benéztem, aztán lassan megyek is dolgozni.

Minden kép, ruha, szoba, nagyon jó :)!

Gátmasszázs: szerintem ne olvassatok annyit... interneten főleg ne... képtelenség kikerülni a teljesen ellentétes információkat, amitől csak megzavarodunk. Nem kell ilyeneken stresszelni, egész egyszerűen. Meg ez a gátmetszés ügy - kövezzetek meg, de - szerintem nem is olyan kardinális kérdés...

Adri, az asztalos miatt meg főleg ne idegesítsd magad! Ahogy írtad is, ez csak segítség, de egy-két napon semmi nem múlik. Nehogy emiatt érezd magad meggátolva a felkészülésben! Az egyáltalán nem a bababútoron múlik, meg azon, hogy kedden lesz-e kész, vagy szombaton. Inkább örülj, hogy még van mit várni, mert ha sitty-sutty kész lenne minden, még üresek is maradnának a napjaid :)! Így szépen be van osztva legalább :). És szorongani meg nem KELL, hanem inkább eloszlatni kell a parákat. Kórházassal meg ráérsz, abba nem is kell olyan sok dolog, hidd el, és a férjed meg bármit be tud vinni később is, szóval nem lehet elrontani a dolgokat ilyen apróságokkal!!

Sheepy, egek... csavard fel a szőnyeget... de legalább látjuk, hogy még egy ilyen eséstől sem reccennek meg a babák :). Maximum a mamák... de vigyázz magadra, és majd számolj be, ha bármi történik, de inkább ne kelljen!!!

Cuki, jobbulást! Ráadásul egy ilyen akció után még babasarkot is rendezgettek... nem gyenge :).

Gerika, kitartást a költözéshez, de semmi Sheepy-féle akció :wink: ! A hajam meg jó borzas lett és vagy 7-8 centivel rövidebb :).

Klára, hogy álltok?? Nekem is inkább Nóra... de tényleg sok van belőle...

Na, lépek lassan. Du munka, este egy barátnőm lánybúcsúja, utána meg rögtön le a Balatonra, kórus-edzőtábor lesz a hétvégén. Szóval nem is tudok majd írni, de du még benézek remélem.
kalloni

vicsok te vonalzót cseréltél? ez nagyon jó!! holnap te is töltöd a 32.-et!! :):) szép a szoba!
kalloni: egyetértek veled a gátmasszázs, meg net, meg olvasással kapcsolatban. néha ha keresek valamit a neten akkora marhaságokat találok, meg magamra hozom a szívbajt.. :( aztán be ne rúgj a leánybúcsún! :lol: :lol: :lol:
tök jó lesz, mikor már babócák is lesznek a ruhákban :):)

Kép
tidi

Sziasztok!

Látom mindenki jól aludt, kivéve én. Tegnap este iszonyat ingerült voltam mondtam is apának, hogy inkább ne szóljon hozzám, mert úgy érzem robbanok. Szerintem a hülye időjárás miatt. Mondanom sem kell Apa megsértődött. Majd mindjárt fel is hívom.

Cuki: tényleg jó kis színes lett a szoba, de aranyos. Panka nézelődhet egész nap.

Shep: pihenj sokat, nem baj ha átalszod a napot.

Ma ismét bámul rám a vasaló. Bár ma már csak baby ruhák vannak :D

Adri: szerintem sem érdemes stresszelni magad a hülye asztalos miatt. Nálunk még nincs a babaszobán ajtó, és az asztalos azt sem tudja megmondani mikor lesz! Majd egyszer csak, még ott tartunk, hogy nem is küldte a rajzot arról, hogy mik a választási lehetőségek. De egy hónapja volt itt nálunk.

Na megyek vásárolni, még nem tudom mi lesz ma az ebéd, semmi kedvem főzni, de apát ki kell engesztelni. :D

Kép
masika

Üdv Tidi, Evu és Kalloni!

De jó, hétvégén mindenki utazik még!! Mi anyuékhoz ismét..

kalloni, jó bulizást a leánybúcsúra :wink:

tidi, gratula a 32.héthez! mi holnap lépjük át :)

Ja, a savhoz pár ilyen jó tanácsot találtam:
a terhesség utolsó szakaszában a termelődő hormonok ellazitják a záróizmokat a gyomor és nyelőcső között, a növekvő baba nyomást fejt ki a gyomorra, ez a levegő visszaszorulását és a gymoronedv feltolódását eredményezi. Enyhitheti a tüneteket:
* elkerüljük a nehéz, kiadós étkezéseket
* nem eszünk közvetlen lefekvés előtt
* magasabbra tornyozott párnákon fekszünk
A kalcium-karbonátot tartalmazó savkötök többnyire nem hatásosak, mert növelik a gyomor savtermelését.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok Lányok!

Már vagy 2 órája visszaolvasok olyan sokat írtatok az elmúlt pár napban. Tegnap a párom hozott egy számítógépet és már van itthon internetem. Hú hát úgy örülök!!!

Sheepy, nagyon megijedtem, amikor olvastam, hogy mi történt veled, nagyon vigyázz magadra!!! Én a pocimat úgy féltem, ha pl. beszáll valaki mellém a liftbe, máris két kézzel óvom a picit. Jobbulást és ha bármi furát érzel azonnal menj orvoshoz!!!

Kitaláltam, hogy most hétvégén összeállítom a kórházi cumót, csak a biztonság kedvéért. Az egyik barátnőm már a 30. héten megtette ezt és a 40. héten szült csak... Remélem a picink a 39. hétig bent marad és megvárja a dokimat.

Ruhákat még nem mosok, majd egy pár hét múlva, ahogy ismerem magam, ha most kimosnám és átvasalnám, akkor egy pár hét múlva újra megtenném.

Masika amúgy nálam is egekbe szökik a tisztaságmánia, tegnap hirtelen felindulásból az össze ajtót, keretet, kilincset átsúroltam. Ez már nem normális...

Hú ma is nagyon meleg lesz, azt hiszem kimegyek a sógornmőmékhez, családiházban laknak, szép nagy kerttel..

Sziasztok, Csilla
csim

cuki mikor van a szülinapod? előre is boldog születésnapot!
szia csim: tök jó, hogy van otthon neted! holnap már átléped az 50 napot! :)
én kivételesen tegnap nyugis voltam..nem tudom de néha úgy fortyognak a hormonok, hogy nem tudom magam kontrolálni és kötöszködök..és kivel? hát persze, hogy szegény férjemmel :( pedig nem is tehet semmiről :)
vicsok biztos írtad már, te dolgozol még?
mentos fruit cukorkával bűnözök :)
masi: a vasalók már csak ilyenek... :shock:

Kép
tidi

Sziasztoook!

Már nem is vagyok annyira elkeseredve! :D Köszönöm csajok!

Evu Betanítottad az utódodat és máris egy másik helyen húzod az igát??? Hihetetlen vagy!!! :)

Kalloni Jó mulatást estére és csak szivar, meg rövid!! Szigorúan! :lol:

Cuki!!!!!!!!! Azt álmodtam, hogy megszületett a kis Pankababa! :shock: Remélem még nem fog!!! Picit még kéne maradnia :wink:

Csim Szííja! Régen hallottunk! A mosással én is így vagyok. Inkább pakolászom azt a 20db ruhácskát egyik szekrényből a másikba és át is hajtogatom őket. Biztos ami biztos :wink:

Tidi Mindent vele csináltatunk. Egy pelenkázó, kiságy és egy kicsit bonyolultabb szekrény. Ez minden. De már tuti, hogy lekaratézom! :shock:

Szekksz Hááátt, őőőőő... Szóval nekem van kedvem hozzá, SŐT! :shock: De egyrészt a férjem mire hazajön (éjfél és egy között), nem ez az első ami eszembe jut.(na jó de :lol: ) Szóval már fáradt Ő is. Másrészt, ha oda kerül a sor én is olyan viccesnek érzem magam, ami nem éppen izgató, inkább mulatságos. Így meg mit lehet csinálni?? Na jó nem ecsetelem tovább...
Szép napot!!
Vendég

adri: asztalosnak: Kép

Kép
tidi

adri és egyedi lesz a bútor, vagy valahol láttátok és azt készíti el?
még 3/4 óra és lelépek.
medencébe ti belementek? és ha igen mit vesztek fel 1 v. 2 részest? du. strand lenne a progi, de nem van hozzá kedvem.. :( :shock:
én csak tusolok mióta terhes vagyok :?

Kép
tidi

Tidi Semmi extra. Kinéztünk egyet és azt csinálja meg. Csak más színben, hogy passzoljon a másik bútorhoz.
Én mindíg pancsizom. Lételemem a víz. Én fürödtem tóban, amikor az a nagy meleg volt, tegnap elött a Széchényi fürdőben voltunk. A "levesestálat" (barna, gyógyvizes medence- a szerk. :D ) kihagyom, de mindenhol úszom. Én kétrészesben szoktam. Az egyrészes nem jön rám!! :shock: Páran furcsán néznek rám, hogy mit kesresek ott, aztán megszokják a látványt :roll: :D Szóval én nem hagynám ki. Van aki azt mondja, hogy nem egészséges. Nekem nem ártott... :wink:
Vendég

Ja lányok! A vérnyomásom tegnap 136/ nem tudom mennyi volt, a pulzusom meg 117. Az sok?? Mert most megint érzem, hogy úgy ver a szívem, mindjá' kiesik. És a tenyerem is csurom víz. Vagy csak a vegetatív szórakozik velem?? Szerintetek??
Vendég

adri ne aggódj nekem is szokott sok lenni a pulzusom, közben a vérnyomim mindig alacsony..aztán a következő mérésnél rendbejön a pulzus :)
azt hiszem mára ennyi :)
remélem otthon lesz net, bár a hétvégén nem vagyunk itthon :)
kellemes napot és hétvégét!!

Kép
tidi

Adri!
csüccs le, vagy feküdj le, és gondolj erősen arra, hogy megnyugszol! gondolj a babára, hogy simized az arcát, és altatod!
ettél rendesen? ha nem akkor csak óvatosan, mert ha leesik a vércukorszint, hiába eszel most csokit, nem jó, ha hirtelen ugrik fel!

Ágica
Kép
ágica_26

ADri!
azt mondják, hogy vérszegény kismamáknál gyakran van olyan, hogy ha túl alacsony a vérnyomás, akkor a pulzus megemelkedik, hogy minél oxigéndúsabb vért szállítson, és kompenzálja az alacsony vérnyomást. ha csak egyszer egyszer van ilyen kiugrás, nem vészes, nekem is előfordul, valamikor naponta többször is!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok

Csilla, éljen az ottoni net :D tök jó!

Cuki, milyen telcsit vesztek?

Tidi, én már nem dolgozok, 1 hónap szabin voltam júl közepétől (az egész éves szabim benn volt még) és most betegállomány..már nem birtam volna a stresszt...

Adri, én is kétrészesben nyomultam a strandon...ja, kicsit néztek, de van egy nagy strandkendőm, és ha a büféhez vagy fagyizni mentünk, azt magamra tekertem, hogy azért ne vegyem el az étvágyukat az embereknek 8)

A pulzusom nekem most felszökött szerintem 200-ra, kaptunk egy elmü számlát 86.076 Ft-ról....meg is irtam a reklamációs levelet... :evil:

A 136 az nem vész még, de a 117 az eléggé... :?

Nem mosok én sem! Nem és nem... :roll: /tegnap már azért mindent elővettem, és átnéztem méret szerint... :wink: /

Voltam lenn dinnyét venni vacsira, hát olyan meleg, mint állat...rhrhrh

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Mármint olyan meleg van kinn... :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Akkor megnyugszom szépen. Pedig nem is vagyok ideges :? Na mindegy.
Vicsok A törölközöt én is magamra csavarom ez a zöldséges, ami a combomon van, hagy némi kivetni valót maga után. :roll: :D :D Hííííííí!! Dinnnnye!! Fincccsi! Elmű? Velünk is szórakoznak most éppen. Elfelejtettek lekönyvelni egy nagyobb összeget, ami a régi szolinkból maradt és arra küldözgetnek szerelmesleveleket. Én meg ügyvédet! :D
Vendég

na lanyok, most reagalok es igyekszem behozni a lemaradasomat, cimszavakban :lol:

light cola: az nem nagyon, de fanta vagy canada dry nagyon ritkan jöhet

brassoi: fincsi lett 8)

Agica: az anyos storyk nagyon jok, bar sajnallak, hogy nincs vele szerencsed, de en jokat nevetek rajta, föleg betüteszta ügyben :wink:
en Suttogot vettem, de öszinten eddig csupan 2 oldalt olvastam el..
a tejfagyasztassal kapcsolatban, igen, mi fagyasztani fogunk es kesöbb Vandababa megkapja :D

tofu: nem szeretem...brrrr

elökeszitö: köszi a beszamolot, erdeklödessel olvastam, meg mindig nagyon bant, hogy nem tudtam elmenni :cry:

Bogyo: nekem meg gözöm sincs, hogy milyen cuccokat viszek a korhazba, a korhazi csomagom ugynis meg nem letezik :cry:

fözes szüles utan: anyuci 1 hetig kb hozzank költözik :lol: együtt megoldjuk

Büngyi: igen, en a fülbevalo mellett teszem le a voksomat :D

Sheepy: hogyan öltöztessük a babat? jo kerdes..en is ugy tudom, hogy 1 reteggel melegebben, mint mi vagyunk felöltözve

Missi: ugyancsak jo kerdes, hogy milyen cuccban jöjjünk haza a korhazbol..en gondolom valami terhesgatyeszban..oda bujtatom el kis balna bodymat :roll: :lol:

C&A-s haskötöm(vagy mi a csoda az) nekem is van, barna, szerettem, amig kaptam töle levegöt, de kesöbb meg jo lesz :wink:

Masi: naggggggyon szep a babaszoba

sav: csajok...biokrumplile, homeopatia, nilacid es tarsai, ülve aludni es tejet inni...nem, nem megy ez nekem..barmit teszek, semmi nem segit, mar a neurosan por sem :cry: ez mar igy marad a szülesig.remelem utana rögtön elmulik..es ez nem is gyomorsavtultenges, hanem reflux, Adri tudja milyen sz*r ez.. :cry:

Vicsok: yes, mar nem vagyok "videki" lanyka, hanem bejelentett budapesti lakos, igaz a 9.ben, de ennyit tudtam az ügy erdekeben lepni, ennek is nagyon örülök 8)

Sheep:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ezt ereztem, amikor az esesedröl olvastam, ugye jobban vagy draga???ramhoztam a szivbajt te lany :roll:
szepek a babaruhak :wink: es mindenki babaruci gyüjtemenye szep!!!!

betanitas, Adri: igen, tulvagyok rajta, a titkarnöseget leraktam :lol: mar "csupan" reszlegvezetökent nyomom a masik irodankban 8) meg 10 egesz napig :wink: de faradok azert rendesen...

Klara: Nora!!!!!!!!! :D

ma van a szivszerelmem, Lacim szülinapja :lol:

sex: :? nos. nekünk ugyebar tiltott...de mi? a sex vagy az orgazmus? a kerdest mar megvitattuk...es ehhez tarjuk magunkat :wink:

Adri: az asztalossal mizu?

Cukika: 132 cm?? wow! csajok, az enyem lecsökkent 103ra :shock:
nagyon jo kis szines lett a babaszobatok :D

aaaaaaaaaaaaaaa, ha valakinek nem reagaltam szoljon, es elszegyellem magamat azonnal :wink:

es nagyon köszönjük a Vanobaba 4D bokokat :wink:

arra gondoltam, hogy a topic kisfiui es kislanyai egyszer ha megismerkednenek egymassal ...hihi...iranyitott frigyek születhetnenek :wink:

na jo, nem bomlok tovabb, csinalom az elszamolast, hogy haladjak, de mar ugy hianyoztatok :D

remelem mindenki jol van, pusszancs
Vendég

Hú csajik, lementem vásárolni, miután megálmodtam, hogy töltött paprika lesz a vacsi (idén még nem csináltam) és az összes ruhám a szennyesben végezte, mert olyan rohadt meleg vann kinn.
Mire felértem bedagadt a lában és a kezem, alig bírok 10 újjal gépelni.
Feljöttem és az összes klímát bekapcsoltam és 17 fokra állítottam a lakásban.

Voltam ötvösnél is végre, azt mondta, hogy a kórházban már nem tesznek be fülbevalót a babáknak, és hogy először az antiallergén orvosi fémet ajánla, mert nem biztos, hogy a baba füle rögtön bírni fogja az aranyat, pláne a fehéret a ródium miatt.

Csilla: de jó hogy van már otthon neted, én ennyi időt sem bírtam volna ki nélküle.

Cuki: milyen telcsit kapsz? Majd kérünk róla infót!

Fürdés: én bele szoktam menni medence vízbe, és itthon is kádban fürdök.
Bár a szecskát nem vállalnám már be, azért abban nagyon sokan ücsörögnek. Medence a bárátainknál van hétvégén náluk szoktunk pancsolni. A Balcsin nem fürödtem mert hideg volt a víz.
Fürdőruha: kétrészes van, és rá szoktam venni egy trikót, így nem éri a nap a pocimat és az emberek is kevésbé botránkoznak meg. Ha büfébe megyünk még magamra tekerek egy strandkendőt.

Egyébként ha nincs kinyílva a méhszáj a dokim szerint lehet fürdeni és strandolni is!

Na megyek bevetem magam a konyhába, aztán szembenézek a vasalóval. Ja és ma reggel már varrtam is, apa egyik rövidgatyája elengedte magát a varrásnál. :D

Kép
masika

Fülbevalóóó Én is szeretnék a kisasszonynak!!! Méghozzá ott, azonnal!! Azt lehet?? :lol:
Vendég

Hű csajok! ezek a számok pociméretek??????????? :shock: mert nekem ma reggel 98cm volt úgy, hogy látványosan nőtt az elmúlt 1-2 hétben, és ugye a 34. vége felé vagyok... :shock:
ez most jelent bármit is?
vagy csak azt, hogy mintha rethes lennék.... :lol: NEEM! TERHES! no így már jó! :lol:

Ágica
Kép
ágica_26

vissza a kólára: ma reggel kajcsi után megittam 1,5dl-t és olyan jól el tudtam menni wc-re! kész áldás!

egy új téma: ti használtok most, vagy szoptatás alatt az arcotokra ránctalanítót, vagy pigmentáció segítőt szem alá, vagy ilyen speckó dolgokat? most nem a mezei hidratálókra gondolok, hanem az ilyen-olyan tartalmú "világrengető" dolgokra...hmmm?

Ágica
Kép
ágica_26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?