na lanyok, most reagalok es igyekszem behozni a lemaradasomat, cimszavakban
light cola: az nem nagyon, de fanta vagy canada dry nagyon ritkan jöhet
brassoi: fincsi lett
Agica: az anyos storyk nagyon jok, bar sajnallak, hogy nincs vele szerencsed, de en jokat nevetek rajta, föleg betüteszta ügyben
en Suttogot vettem, de öszinten eddig csupan 2 oldalt olvastam el..
a tejfagyasztassal kapcsolatban, igen, mi fagyasztani fogunk es kesöbb Vandababa megkapja
tofu: nem szeretem...brrrr
elökeszitö: köszi a beszamolot, erdeklödessel olvastam, meg mindig nagyon bant, hogy nem tudtam elmenni
Bogyo: nekem meg gözöm sincs, hogy milyen cuccokat viszek a korhazba, a korhazi csomagom ugynis meg nem letezik
fözes szüles utan: anyuci 1 hetig kb hozzank költözik

együtt megoldjuk
Büngyi: igen, en a fülbevalo mellett teszem le a voksomat
Sheepy: hogyan öltöztessük a babat? jo kerdes..en is ugy tudom, hogy 1 reteggel melegebben, mint mi vagyunk felöltözve
Missi: ugyancsak jo kerdes, hogy milyen cuccban jöjjünk haza a korhazbol..en gondolom valami terhesgatyeszban..oda bujtatom el kis balna bodymat
C&A-s haskötöm(vagy mi a csoda az) nekem is van, barna, szerettem, amig kaptam töle levegöt, de kesöbb meg jo lesz
Masi: naggggggyon szep a babaszoba
sav: csajok...biokrumplile, homeopatia, nilacid es tarsai, ülve aludni es tejet inni...nem, nem megy ez nekem..barmit teszek, semmi nem segit, mar a neurosan por sem

ez mar igy marad a szülesig.remelem utana rögtön elmulik..es ez nem is gyomorsavtultenges, hanem reflux, Adri tudja milyen sz*r ez..
Vicsok: yes, mar nem vagyok "videki" lanyka, hanem bejelentett budapesti lakos, igaz a 9.ben, de ennyit tudtam az ügy erdekeben lepni, ennek is nagyon örülök
Sheep:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ezt ereztem, amikor az esesedröl olvastam, ugye jobban vagy draga???ramhoztam a szivbajt te lany
szepek a babaruhak

es mindenki babaruci gyüjtemenye szep!!!!
betanitas, Adri: igen, tulvagyok rajta, a titkarnöseget leraktam

mar "csupan" reszlegvezetökent nyomom a masik irodankban

meg 10 egesz napig

de faradok azert rendesen...
Klara: Nora!!!!!!!!!
ma van a szivszerelmem, Lacim szülinapja
sex:

nos. nekünk ugyebar tiltott...de mi? a sex vagy az orgazmus? a kerdest mar megvitattuk...es ehhez tarjuk magunkat
Adri: az asztalossal mizu?
Cukika: 132 cm?? wow! csajok, az enyem lecsökkent 103ra
nagyon jo kis szines lett a babaszobatok
aaaaaaaaaaaaaaa, ha valakinek nem reagaltam szoljon, es elszegyellem magamat azonnal
es nagyon köszönjük a Vanobaba 4D bokokat
arra gondoltam, hogy a topic kisfiui es kislanyai egyszer ha megismerkednenek egymassal ...hihi...iranyitott frigyek születhetnenek
na jo, nem bomlok tovabb, csinalom az elszamolast, hogy haladjak, de mar ugy hianyoztatok
remelem mindenki jol van, pusszancs