A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi :) akkor elárulom, hogy kétfélét sütöttem. Az édesítőszeres variánst egy rokon miatt készítettem, aki nem ehet cukrot, ezt is és a normál cukrost is megpróbálta Máté. Imádta mindkettőt, de érdekes mód, csak néhány falatot evett belőle. :D (és csak halkan mondom, hogy már mézet is kapott pici ifiúr :wink: , az még jobb, mint a cukor, nemde? :wink: )

Vera :) ott van neki, de azon kívül, hogy jóízűen tologatja a kövön, másra nem nagyon tartja... egyenlőre. És éppen ez az, hogy nem szeretném, ha kényszer lenne belőle, márpedig nem én vagyok az, aki kényszerítésnek lehet híve... majd résen leszek és kirohanok ellene, ha kell 8)

Vot, Vera és még a többiek, elnézést, hogy nem sorolok :oops: olyan jókat írtok reklám ügyekben, élvezet olvasni. Reklámokat tv-ben mostanában - úgy egy éve, amióta interaktív tv-m van :mrgreen: - nem nézek, maradnak az óriás plakátok, és az újságban láthatók, de sokszor elszörnyülködök. Nekem személy szerint nem jött be a csirkés plakát, pedig isten az atyám, van humorérzékem...

Vica
vica94

Vica :) akkójóvan, minek neked mókus egyébként is ? :)
indianyo

Vera :) még a lelkes karobtámogatók nem is írtak, várj csak, lehet, hgoy megváltoztatod a véleményed. Barbi például szereti kakaóként inni, erre emlékszem máég pocakos korából. Votiv pedig tavaly Lencse szülinapjára sütött csodajó meggyes-karobos nyufint.
indianyo

Sziasztok!

Ezt még tegnap akartam, csak már nem küldte el a bnet:

Rylie! SAjnálom a tortúrát, amin keresztülmentetek, és bocs,
ha tényleg miattam mentetek be a kórházba :roll: (bár még
mindig fenntartom, hogy én Grétivel ugyanígy behúztam volna
a H-ba). De én a Klinikákkal nagyon meg voltam elégedve,
olyan lelkiismeretes volt mindenki. Még ha az összes nővérke
balfék is volt, és össze-vissza szúrkálták Grétit.

Ancsi! Gréti éjszakára még pelust kap, nincs kedvem még
kísérletezni. Aztán van, hogy tök száraz a pelus, de sokszor
van benne pisi, mert a kisasszony reggelente szeret
lustálkodni, van hogy 1 órát is énekel az ágyában és közben
heverészik, és szerintem ilyenkor nyomathatja bele.

Reklámokat én szerencsére -tv hiján (így kell írni? :roll: )- nem nézek, de mikor Szolnokon vagyunk én is csak ámulok és bámulok a sok IDIÓTA :lol: reklámon.

KépKép
KépKép
lindicita

BAJNINAK KIBÚJT A NEGYEDIK FOGA és még nincs 7 hónapos :roll:

És nemcsak hogy már mászik, de félig meddig (illetve inkább 3/4-ig) már ül is (magától, én sose ültettem fel)
lindicita

Indi :) hát mert szeretném benépesíteni a nem létező fenyőerdőnket :D
Karobból kakaó? Az milyen lehet? Mondom, én még csak azt a szentjánoskenyeres tápi kiegészítőt kóstoltam és az nem győzött meg. áh, a neve Sinlac.
Ja, és most már senki sem nem mossa le rólam, hogy össze-vissza, meg hiányosan beszélek :mrgreen:

Lindi :) Máté ugyanennyi foggal büszkélkedett ugyanennyi idősen. Üdv a táborban :D És gratula a fogacskákhoz, meg a félig üléshez :)

Vica
vica94

Lindi :) mászáshoz is gratula :)

Vica
vica94

Vica,
Tudtam, h vmit elfelejtettem :oops: :lol: és szerintem jöhet ide a közösbe a szüléssztori, senki sem fog tiltakozni :wink: Bilis ajándék :roll: :evil:

Reklám ügyben jókat írtok nagyon. Nekem totál elegem van abból, h a nőket butának és szex tárgyként kezelik a reklámok nagy részében, főleg az axe, amikor a pasi úgy fújja be magát, h a nő rögtön rábukjon a lomposra.....

Lindi,
Gratula 4. foghoz, mászáshoz és üléshez :D Gréti szövege nagyon jó :lol:

Győri Kekszes témában is csak bólogatni tudok :D

Tinu,
Értem :wink: és köszi :oops: Már alig várom, h megint hosszú hajam legyen, vhogy aztat jobban csipázom.

Kattix,
De jó, h betetted ez a reklámot :) Ez megint csak alátámasztotta azt, h a magyarok képtelenek önálló ötletekre egy kis túlzással :?

Fibi,
Bátyámék a C épületben laknak egyébként.

Csajom élvezte a velencei tavat is :) csak sajna elég korán haza kellett jönni, mert nagyon rossz idő lett a végére :roll: de azért holnap újra megpróbáljuk :D

Kép Kép
curse

Vica,
Elvileg elküldtem a mail címedre a képet, szólj, ha nem ment át.

Kép Kép
curse

Gyorsan reagálok, mielőtt bedöglik ez a sz..ar már megint...

Barbi:
Boldog szülit!!!

Zsan:
Autókereskedés /nagy A-val, mert tulajdonnév!!!/ rulez!!!
(a mi kocsinkat békának hívjuk, aki látta, tudja miért!!! :lol:

Reklám ügyben Neet véleményét osztom, amikor először megláttam, megmosolyogtam, eszembe sem jutott, hogy ez szexista förmedvény. De ha belegondolok, az! De ugyebár az emberek nagy többsége nem gondolkodik... :roll: :roll: :roll: Én sem mindig... :oops: :oops: :oops: A mai hsz-ek után jött elő az ötlet, hogy lefényképezem magam, kidekorálom különböző feliratokkal, mint például: csülök, szalonna, zsír stb és jó pízért eladom valamelyik sertéshús-üzemnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Naptej volt még téma: én is Vichy-t használok, mármint a gyerekre, meg apára, magamat nem nagyon kenegetem. És amint van időm, kifekszem napozni, legyen reggel 6, dél, vagy este 8. És persze, amikor csak lehet, szolizok is. Nagyon szeretem, ha barna a bőröm, egyrészt slankít, másrészt elfedi a bőrhibákat. Sajnos most nagyon fakó vagyok, mert Réka mellett idén 1x sikerült napoznom...

nukada

Nekem karobbal semm bajom, persze nem magában eszem, hanem sütiben pl... :lol:
Reklámokrol nem tudok sokat, tévé a pincében pihen.

Vica,
Neked akkorkonkrétan nem tettem fel kérdést :oops: , csak másoknak, és reklamáltam a nem érkezö válaszrol :lol:
szüléssztori sztem is jöhet ide a közösbe :)
mai vadászat eredménye, hogy a Helikopter a nyerö eddig :D

Curse,
Malomdomb tényleg picit zsufi, de nagyon hangulatos, gyerekbarát. a lakás is szuper, de a zsebkendönyi "kertrész" kiábrándito volt, és pont akocsibeálloval szemben.... no comment.
fibi

Fibi:
Én nagyon szurkolok, hogy mielőbb megtatláljátok a megfelelő házat/lakást!!!!!

Rólunk:
Csürötökön volt nálunk egy kedves drnéni, anyu barátnőjének a barátnője. 72éves néni, de nagggyon otthon van minden témában! Mindent rendben talált Rékánál, a köhögéssel csak szívat, akkor csinálja, ha nem tetszik neki valami... 8) 8) 8) Hál'Istennek a homeopátia sem áll tőle távol, és a legjobb, hogy úgy gondolkozik, mint én, miszerint: apró bajokat, kellemetlenségeket lehet ezzel orvosolni, de komoly bajoknál nem szeretnék a gyereken kísérletezni... Saját magamon bármit, mert el tudom mondani, hogy jobb-e, vagy rosszabb, de a gyereknél nem kockáztatnék! Természetesen igyekezni fogok minden az elején elcsípni, pl mandulagyuszit az elején nagyon profin tudom magamnak gyógyítani, de ha már begennyed, akkor antibigyó... Nem tudom, ez mennyire volt érthető... :oops: :oops: :oops: :oops:

Apa téma:
Nem beszéltünk azóta komoly témákról, de kis noszogatások, fenyegetések árán már egyre jobb a dolog! Ma éreztem igazán családnak magunkat először, eddig mindig volt valami, ami beárnyékolta a dolgokat. De ma, amikor feküdtünk az ágyon, köztünk a gyerek és hol hozzá, hol hozzám fordult és simizte az arcunkat, NA, EZ NAGGGYON + ÉLMÉNY VOLT!!!

És hogy dicsekedjek:
A gyerekem ciróka-marókázik: lefekszem mellé és elkezdem mondani, odafordul és "cirógat" (ami nála még a szeme kiszúrása, az orrom és egyéb kiálló részek letépése :lol: )

nukada

Ja és Neet:
Amiket felraktál zöldségek(?), engem egy ici-picit másra emlékeztet... bamcsikivááváááá /avagy éhes disznó karobbal álmodik :lol: :lol: :lol:/
És kutyaproblémára:

http://www.kedvencemparja.hu/index.php :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

nukada

És persze legfontosabb lemaradt:

Örülök, hogy Kamilla és Dominó már jobban vannak!!!!

nukada

Barbi, Isten éltessen!!! :D :D :D

Kép
akata

Nuk,
köszi :) és végülis nagyjábol megválaszoltad a kérdésem, miszerint beszéltél e apafejjel azota :wink:
ciroka maroka rulez :lol:

(Indi, a karobos meggyes sütit én sütöttem Lencsi szülinapjára tavaly, de az biotorta volt :P )
fibi

Fibi :) Bocs, te is sütöttél, elnézést az ignorálásért. egy újabb ok, hogy B.Vera megismerkedjen a karobbal :lol:
indianyo

sziasztok!

köszönöm szépen a köszöntéseket! :lol: s harmincon túl is még mindig remekül :lol: :lol: :lol:

a torta isteni volt :lol: :lol: :lol: (Lindi, no igen még azt is beleírhattam volna, s még jó pár remek dolgot. s milyen kicsi a világ, hogy a "ti" víztisztítotokat használják :wink: )
mindenki dícsérte, pedig voltak nagyon kritikus egyedek is :lol:

csajom még mindig pörög. volt egy kisebbfajta vendégség. apjuk most elvitte autózni, hátha... mellesleg még sosem csináltunk ilyet.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi,
nem ignorálásnak vettem, hanem összetévesztésnek :lol: (tudom, hogy Votiv is sütött vmi finomat, én abbol faltam a legtöbbet 8) )
fibi

Barbi,
Angit autóztatja apjuk? :o :lol: akkor jol felpöröghetett délután 8)
(én kritikusnak számitok? mert nekünk is izlett :lol: )
fibi

Ja, Votiv nyufinjára (lehet, hogy nem volt benne meggy, de karob az igen) csak azért emlékszem élénken, mert leszólta, hogy milyen rosszul sikerült, aztán mi meg jól felfaltuk egy szempillantás alatt.
indianyo

Én is emlékszem Votiv isteni muffinjára, asszem mákos volt (de majd kijavít, ha nem) :D és Fibi biotortáját meg egyenesen imádom :D
na a legfontosabb témával kezdtem :lol:
denizsa

Természetesen most jön a legfontosabb:
Barbi :) Nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
Torta nagggyon nyamin néz ki, örülök, hogy olyan jó is volt!! :D :D
denizsa

Gyerekszájok eszméletlen jók :lol: :lol: :lol: Nálunk a legújabb, ha történik vmi váratlan, a "jesszus!" (kicsit jobb, mint a basszus) :mrgreen:

Naptej: Persze a déli napot kerüljük és a nagyobb gyereket kenem is, de a dedet még nem akartam semmilyen kencével kenni, a textilpelus-takarót meg hipp-hopp lerúgja ebben a melegben, így egy kicsit "lebarnult" a combija 8) (kicsit aggódtam, de gy.doki azt mondta, ne tegyem...)

Rylie :) De jó, hogy Kamilla jól van és hazajöhettetek a kórházból!! Kórh.-i "élmények" :( :(

Kattix :) Név-ügyben csak magatokra hallgass! a Ti gyereketek lesz :wink:

Lindi :) Hű, gratula Bajninak a 4. foghoz és a mászáshoz! :D Édes lehet Gréti, ahogy eteti :D Mit kap a nagyfiú enni? (Mikor kezdtétek a hozzátápit?)

Votiv :) Örülök, hogy gyógyul Isti!! és a körméhez +++ Tesószeretgetés :D :D

Votiv írta :"Dehát tartja magát az ősi mondás, miszerint "sex sells" - szexszel mindent el lehet adni
Miközben a reklámfogyasztók, bevásárlók (és megkockáztatom, a családi döntéshozók) többsége NŐ... " >>> Erről a "Mi kell a nőnek?" c. film jutott eszembe :lol: és Vera is nagyon jókat írt az elénk állított "követelményekről"...

Ruz :) Gratula a viszgádhoz!!

Nuk :) Családi ciróka, de jó :D :D :D

Fibi :) Drukk a lakáskereséshez!! Holnap is mentek nézni?

Tinu :) Hasfájáshoz ++++++ Tündinek!!

Neet :) Haláli a szöveged! :lol: :lol: és a csajodé is!

Vica :) Szüléssztori persze hogy jöhet a topikra is! ahogy Te szeretnéd :wink: Bilizéssel tényleg ráértek, csak ne húzd fel magad miatta! És még mit kapott Máté? Avatar majd lesz 1x (a teendőim listáján most elég hátul kullog...) :roll:

Curse :) Anyósod nem könnyű eset... :? Saroktelek sajnos tényleg több meló minden szempontból, több gaz, több hó, több szemét, több falevél, stb... ilyenkor én is nagyon tudom utálni, hogy sarkon lakunk :x

Ancsi :) Szuper, hogy ilyen jól haladtok a bilizéssel!! :D És hogy sikerült ilyen gyorsan a dolog? ha jól emlékszem nemrég (1-2hete?) még azt írtad, hogy nem nagyon megy, most meg már csak éjjelre kell pelus! Lencsi egyszerűen magától rászokott vagy volt vmi trükk?

Kép
Kép
denizsa

BARBI! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Fíbsz,
bocs, hogy múltkor nem válaszoltam :(

Curse,
kicsit le vagyok ülve meg már stresszelek a szakdoga miatt; újfajta Bach-cseppet is kaptam meg itt volt Mirka is és vagy az egyik vagy a másik vagy mindkettő egyszerre egy kicsit "kiütött"

ma voltam könyvtárazni (Széchényi a Palotában) - jaj, hát menekültem onnan :lol: egy óra a max vagy másfél
addig apa Ábelezett

Nuk,
tök jó,hogy rendben vagytok meg család vagytok meg minden! :D

naptej - mi dm-es, de én legjobban a hosszú ujjú fehér pólót szeretem
Danone - hát, én eleve nem veszem a termékeiket, mert én joghurt fan vagyok, de amik az ő joghurtjaikban vannak, hát köszi (stabilizátor, színezék aroma no és bifidus essensis :lol: ) és a sparban pl szinte csak az van már :twisted:
és én is utálom, hogy ami jó, tönkreteszik; nagynénémék csokigyárban dolgoztak, sikerült élőben végigasszisztálni a Duna csokigyár halálát meg hogy Stollwerck, Fundy, Jacobs vagy miafranc lett belőle :(
viszont múltkor a kv mellé ami csokit kaptam rajta volt a Duna csoki emblémája (magán a csokin) - vmi kis magyar vidéki vállalkozás használja ezek szerint a Duna csoki gépeit :lol: :lol: vicces volt

karob - itt van, egyszer kísérleteztem vele, de max süteménybe fog kerülni ;) meg ha lenne fagyigép, akkor fagyiba :D
(kár, hogy a muffinok idejln, amikről írtok, még nem voltam nyammm)

Barbi,
hol van ez a reform cuki vagy mi?

Ancsi,
hun vagy? itt úgy érzem, kicsit félre lett értve vagy magyarázva, hiszen valahol mindenki ugyanazt írta - pl Vot, hogy Istipók szerencsés a bőrével ;)
persze mind egyformák vagyunk, de azért mégse, éljen az individuum és a diverzitás :lol:

szerintem fáradt vagyok :mrgreen: :oops: :lol: :mrgreen:
jóéjt mindenkinek!

és közvéleménykutatás:
szerintetek egy felnőtt nőnek illetve férfinak mi a napi/heti normál átlag alkoholmennyiség, amit fogyaszthat? hány dl sör, bor, tömény, egyéb
kíváncsi lennék a véleményekre ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vica,
jöjjön csak az a szülés sztori :D

és Neet,
a karobod :mrgreen: :lol:

bocs, ha vkinek nem reagáltam, eldőlök, jóéjt!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Lindi,
gratula a fogakhoz meg a mászáshoz - mármint Bajninak :mrgreen: :lol:

és végül reklám - sajna a vevő pénze dönt, hiába ilyen vagy olyan a kreatív vagy art direktor vagy akárki; ha a vevőnek megvan. hogy mit akar, akkor azt kell csinálni - persze biztos lehet finoman elérni valamit, de ha meg nem azt csinálják, akkor elviszi máshova a melót és ugyanúgy kint lesz a szar reklám, csak esetleg még szarabbul és mégcsak nem is ők kapták érte a lét

pussz

köszi mindenkinek iwiwes visszajelölést, még nem mindenkit találtam meg :lol: igyexem :D

Kép

Kép

szrekuc

Szép estét mindenkinek :)

Csak beköszönök, és húzok is 8)
Nincs időm, sajna, reagálni.
Ami fontos:
Rylie. Hp sztori tényleg gáz :( A lényeg, hogy Kamilla végre jól van.
Valamelyik doki olyan beképzelt :evil: , nem is értem..... :roll:

Zsána,
autó rulez :) és a komunnista nevek is ;) 8)

Nuk,
akkor már nálatok is megvolt a felhőtlen nagy boldogság apa-anya simitől ;) És még mennyi + élmény lesz!!! ;)

Barbi,
Isten éltessen!!! :)

Indike,
mingyá lefordítom és pü-ben elkűldöm, oké ;) de skypon is beszélhetünk ;) mingyá bejelentkezek...meg holnap d.e is be fogok, és akkor tudunk beszélni ;)

Holnap KERESZTELŐ :) :) :) 11-kor indulunk Szentendrére (ott kereszteli a gyerekeket).Aztán családi ebéd, vagy mi..... És este meg megyünk anyuékhoz Szabolcsba, aztán meg ki "haza" :mrgreen:
Majd csak szept. 3 án leszünk...

Puszi mindenkinek :)
És még Fibinek is akrtam írni lakásügyileg, hogy DRUKK :)

Lányom rollert akar..... beleszeretett egy háromkerekű rózsaszin villogó izémicsodába.... egy baj van vele : nem a mienk és ilyet már nem forgalmaznak :( De már találtam egyet, igaz használt, de kit érdekel...

Na L

Jó éjt :)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

csak nem bírom ki:
csirkés reklámon még sose gondolkodtam, egyszerűen taszítóan ronda, azt se tudom, pontosan mit reklámoz, annyira taszító, hogy nem nézem meg sosem, ha látom valahol - hányós szmájli

a bumcsikavává vagy mi a fenéből nekem az tetszik, amikor a nő randiramegy gondosan készül és végül az étteremben a pincérnek ugrik - az vicces, mert pont a gebe műlányokat cikizi (nekem legalábbis), a többit nem szeretem

no most már tényleg el :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rylie,
jó, hpgy Kamilla jobban, HP nekem is rossz élmény, de amit te leírsz :( :twisted: :(
de lényeg,hogy otthon :D

Mása,
szép keresztelőt és szép együtt töltött napokat jó pihit! :D

Kép

Kép

szrekuc

Jó Reggelt lányok!

Ma nagyon korai ébresztőt fújtak a gyerekek. És hiába vagyunk Szolnokon, a család családi horgászversenyen van, így egyedül vagyunk.

Mása! Szép keresztelőt nektek, aztán meg jó nyaralást otthon!

Denizsa! Bajnit a fél éves szülinapján kínáltam meg először egy kis almával. Hát nem volt túl nagy sikere. (Megpróbálom feltenni a képet, csak itt nincs semmi kicsinyítő progi.)
Aztán rápihentünk egy hetet (pont nyaralni voltunk), és adtam neki barackot, na az már csúszott. Most 2 napja adtam neki először ebéd (szopi) után répát és krumlit. Hááát ... Úgy néz ki, a barack jön be neki a legjobban.

KépKép
KépKép
lindicita

Szrek :) Szakdogát mikorra kell megírnod? ezért volt a könyvtárazás is? kitartást hozzá ++++
Pia: vhol olvastam, hogy a napi 2dl jó minőségű bor még "gyógyszer" is lehet :wink: Bővebb véleményem azért nincs, mert a sört és a töményet nem szeretem, néhanapján iszom vörösbort, akkor is max. fél decit és higítva, szóval nem vagyok mérvadó... :oops:

Mása :) Szép keresztelőt Nektek, aztán jó utat hazáig és sok pihit!! Rózsaszín villogó roller, wow! Orsika biztos örülni fog! :D

Lindi :) Akkor jó étvágyat Bajninak a barackhoz!! :D Valszeg mi is almával és barackkal fogunk majd Bencével kezdeni, igaz akkor már tél lesz, de még Bálinttól maradtak ilyen üveges papik meg fagyasztva is tettem el, kivi vagyok, mit szól majd. Tök jó lenne, ha tudnál képet feltenni, olyan cukik a kajálós dedek, pláne amikor első kóstolós fintorokat vágnak :D

Kép
Kép
denizsa

a rohadt büdös kkkkkkkkk............... fdhjsdkhgruoewvbjcxgjsd........... miért kell itt még vasárnap is hangosan fúúúúúúúrni??????????? :x :x :x Ábelt felébresztették,pedig olyan édesen aludt szegény, tegnap tök lefáradt az egész napos jövés-menésben..........

Deni,
ma nem megyünk lakást nézni, mert délután grill partira jönnek a barátaink :D
és köszi, Benned biztam süti ügyileg :lol:

Szrek,
no problem, csak kiváncsi voltam, mizu :wink: Bach csepp mire? és szakdoga miatt no para, tudod 8) :)
piában nem vagyok mérvado én sem (bár azért régebben.... :P ), a napi fél pohár barna sörömmel :lol: de pl vörös bor sztem is mehet mértékkel akár mindennap :wink: és pl 30 felett már nem mindenkinek megy a mindennapos sörözés, páleszozás (ld apjuk multkor kifeküdt a gitártáborban 1 hét piálás után :lol: )

Mása,
jo keresztelöt Nektek! :)

KépKép
fibi

Na, összeszedtem a bátorságomat és leírom, milyen balesetünk volt tegnap előtt, aztán majd megyek a mókusokhoz...
Elmentünk a fiúkkal a közeli kispiacra és amíg nézegettem a gyümiket, Bálint felmászott a babakocsira a tolókar felőli végén (még utazni is szokott így, mint vmi tesófellépőn). Ez még nem lett volna baj, csakhogy addig nyüzsgött ott, hogy megfordult és belekapaszkodott a tolókarba, így eltolódott a súlypont és felbillent a babakocsi... Persze mindez egy másodperc alatt...Nem tudtam elkapni, pedig egyik kézzel még fogtam is a kart, de csak azt éreztem, hogy már ki is csúszott a kezemből... Bálint került alulra, rá a tótágast állt kocsi és Bence... Még most is alig tudom elhinni, hogy senkinek nem esett baja! Bálint ügyesen esett, letette a kezét és csak kicsit megijedt, Bencus meg pont Bálintra esett és érdeklődve nézelődött, hogy milyen játék ez... Én kaptam egy kisebb infarktust, nem győztem tapogatni őket, hogy semmi bajuk, még egy karcolás sem esett rajtuk, asszem velünk volt vki az égiek közül... tudom is, hogy melyik angyalka....
denizsa

Fibi :) Grillparti rulez! :D :D fúrás :evil: És mit fúrnak Nálatok? a szomszéd vagy útjavítás?
na mennem kell, nálunk most ébredt a ded...
denizsa

Szrek,
most akkor Shakespeare a témád vagy az alkohol? Vagy valahogy a 2 ötvözete? Érdekes lehet! :D
Egyébként sztem is mehet napi egy pohárka vörösbor (pl vacsihoz vagy esti beszélgetéshez) vagy egy kis sör, bár attól sörhasat lehet kapni. Feles, ez passz, biztos nem egészséges mindennap, sőt tán minden hétvégén sem, de nem tom. Itt évente 3x van feles és az is valami bailey's vagy ouzo vagy uniqum, szóval nem valami kevert izé. Bár aki azt szereti... de a neten biztos találsz korrekt adatokat, kilóra, nemre, korra lebontva.

Den,
baleset. :shock: Még jó, h ilyen mázlitok volt!! És nyugi, ilyen bárhol megtörténhet, az a lényeg, h nem történt baj. Én egyszer odacsuktam a baba ujját az ajtóhoz, és azok a krokodilkönnyek... na, ott vártam a mókusokat egy fél kiló mogyoróval, de nem jöttek.

Apa elvitte dedet bicajozni, játszózni, én meg nézem a BK marathont. :lol:

Pocak, van egy olyan jó kis ülésünk a bicajra... ;)

Erről jut eszembe: a minap olvastam egy cikket, ami eléggé rólunk is szól, de sztem nálatok is előfordul, vagy majd fog. Arról szólt, h az apukák igen nagy hányada nem tud/akar mit kezdeni kezdetben a gőgicslő csomaggal, és mi, anyák, legyünk türelemmel, s majd később ez változni fog. Nem mintha az elején nem foglalkozott volna Eszterrel az apja, de tény, h mostanában ezerszer jobban elvannak még úgy is, ha én nem vagyok ott "segíteni". Szóval aki esetleg most úgy érzi, pici babával, h az apja nem törődik vele-velük eleget, csak várja ki a végét. :)
neet
neet

Deni,
baleset, jaaj :( tényleg Veletek voltak az égiek.
(szomszédban furnak, kb 2 éve épitik ezt a sz@r házat... és most a felsö szomszéd is rákezdett az épitésbe, itt 10 éven belül nem lesz nyugi, de remélem, ez nem a mi problémánk lesz már hamarosan....)

Neet,
ez tényleg igy van, nálunk is :) és amikor B 8 hós korában elkezdtem tanulni, akkor apjuk nagyon összemelegedett nagyfiával. Azota is soxor mondja, hogy szte emiatt lett nagyon jo a viszonyuk (2 hetente egy teljes napot együtt töltöttek). Pár napja mondta is, hogy ahhoz hogy Ábellel is kialakuljon vmi hasonlo, el fog megint zavarni suliba :lol: én meg nem fogok tiltakozni 8)

tényleg Zsan, mi az az alibi szak, amire felvettek? :)

na, megyek készülödni....
fibi

Deni :) szerencsére minden jól sült el és Bencus is tanult új játékot, bár remélhetőleg nem akar majd sokszor ilyet játszani :wink: Puszi.
indianyo

Deni,
+++ :( de a lényeg,h mindenki jól van, te is...

Fibi,
nyilvánosan nem osztanék meg ilyen bizalmas infót... :wink:

Rek,
te is shakespeare? és miről?
mert lehet,h pont uarról irunk... :wink: nekem már van 20 oldalam, kb 5 éve... :lol:

Macs,
sokat gondolok Rátok!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
nem az volt, h neked már csak nyelvvizsga kell, mert a szakdoga és záróvizsga már régesrég...? És most még mindig továbbtanulsz? Vagy rosszul értettem valamit? kezdem elveszteni a fonalat. Szakdogára fel! Napi 2 oldal és 1 hónap alatt megvan! :)
neet
neet

Neet,
kommunikációbul államvizsgáztam (rádiós és pr szakirány, khmm...), ahhoz kéne a nyelvvizsga.
angolra még nem volt bátorságom... :roll: és most már egyre kevésbé.

és igen, újabb frontokat nyitok...hátha egyszer rájövök,h mi is érdekel... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

a láblógatáson kivül... :lol:

ja, és a nyelvvizsga, arra is el kéne kezdenem szeptben.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én is ujabb frontokat nyitok majd, ugyanebböl az okbol kifolyolag mint Zsanci :lol: :roll: :lol:
fibi

Köszi csajok a nyugtató szavakat, de nem érdemlem meg, azóta is borzasztóan érzem magam, hogy ott voltam, mégsem tudtam megakadályozni :( :( És apa nekiállt dőlésgátlót fabrikálni a kocsira, nem tudom elkészül-e vele ma, mert Bálint naaagyon segít neki :mrgreen:

Apa és a gyerkőcök: Nálunk remekül elvan mindkettővel, Bencével is, mert ugye már megvan a tapasztalat :lol: sőt kifejezetten zokon veszi, ha nála vmiért nem nyugszik meg Bencus, hanem én kellek neki :lol: De Bálinttal anno csak kb. féléves korában kezdett igazán foglalkozni, pontosabban játszani (épp karácsony volt és itthon volt egy hétig) és akkor rájött, hogy egy kicsi gyerekkel is milyen jól lehet játszani, azóta megvan az önbizalom és nincs gond :D

Fibi :) Zsolo és a suliba zavarás :lol: és már kinézted, mire járnál?

Zsan :) Hajrá újabb frontok! és miért tartasz a nyelvvizsgától? hisz szuper angolos vagy :wink:
denizsa

Huhh, Deni, dejóóóóóóóó, hogy vigyáztak a srácaidra odefentről!!!! :P Erről az esetről nekem az jut eszembe, amikor apa-anya sétált Hankával, egyikünk egyik, másikunk másik kezét fogva, ded megbotlott, kezei kicsúsztak a kezünkből és úgy arcra hullott a betonon, hogy csupa véres horzsolás lett az orra. Pedig mindketten fogtuk a kezét!!!
Na, akkor azt hittem megesz a lelkiismeretfurdalás.... :cry:

Fibi, mikor lesz tutituti, hogy a ház elkelt? Olyan jó lenne már koccintani rá!!!! :wink:
És mielőtt elköltöztök, feltétlenül olvassatok jól be a kötsög lenti szomszédnak, a millió magukra hagyott agresszív kutyával. - hátha leengedi így Zsoló a fáradtgőzt :lol: :wink: csak a kutyákat sajnálom...

Vica, naná, hogy jó ide is a szülésstory!!! :P

Tegnap este Mirkának köszönhette a férjem,hogy főztem neki grízes tésztát!!! :!:
Hulla fáradt voltam lábaim leszakadófélben, húzott magáoz minden ülőfelület - Andrisom kint vágta a sövényt. Másnapi bringázás miatt tésztát akart vacsorázni - hűtő tele minden finommal de tészta köztük egy sem.
Első gondolatom: bakker, ennyi kaja mellett találjon már valamit magának én meg hadd üljek le békén, de aztán jött az égi sugallat, miszerint:

ő most szeretne tésztát enni, s bár én fáradt vagyok, de MEGTEHETEM, hogy megcsináljam neki, és szép dolog, ha az ember "sokszor mondja, hogy szeretlek, meg más ilyenek", de azért ha tényleg szeretem, jó lenne ezt tettekkel is kinyilvánítani.

így hát ádigáltam még picinyt a tűzhely előtt és örültem végül, az ő örömét látva! :P

Köszi nektek, Macs, Mirka!!!!

bocs, ha túl szentimentális voltam!!! :oops:
leni

ma nem olvastam még semmit

Votív! 4U :lol:
Stevia (sztívia, sztevia, jázminpakóca)
Cukorbetegek és candida-fertőzésben szenvedők részére ajánljuk a steviát (sztevia, sztívia, jázminpakóca), mely egy a dél-amerikai indiánok által már évszázadokkal ezelőtt felfedezett növény. A Stevia Rebaudiana egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor édesebbek is lehetnek annál. Fogszuvasodást nem okoz, kalóriatartalma nulla. A növény jó hatással van a cukoranyagcserére és a májra, gyulladáscsökkentő, emésztést segítő, visszaállítja az anyagcsere egyensúlyát. Magas a C-, A-vitamin- valamint cink-, vas-, magnéziumtartalma, de tartalmaz még P- és E-vitamint, béta-karotint, illetve az említetteken kívül a következő nyomelemeket: Ca, K, P, Co, Mn.
Cukorbetegek is fogyaszthatják, erős gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmas Candida kúra alatti édesítésre is. Az intenzív édes ízért felelős steviol glycoside-ok, az aszpartámmal ellentétben, főzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körű helyettesítője lehet

megyünk családi buliba

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Den,
az a gond, h az angolosoknak nem fogadják el az angol nyelvvizsgájukat, de meg ne kérdezd, miért???????!!! Ha egy mérnöknek elég 1 nyelvvizsga, nem tom, egy bölcsésznek minek 2-3-4...

Zsan,
áhá, oszlik a köd. :D
neet
neet

Barbi:
Gondolatolvasó vagy!!! Anyunak van egy csomó "ilyenje", és pont most akartam utána nézni, mire jó... Akkor ezek szerint gyerekeknek is lehet adni????

Den:
Mázli... Nálunk az első kinti körünk alkalmával vesztek össze az uncsik, hogy ki tolja Rékát, amiből babakocsi kegetőzés lett és az egyik jobbra sodrós kanyarban kétkerékre állították a kocsit... Azóta nem tolhatja egyik sem a kocsit /szívtelenszigorúnuk/

Ma meghozták a tesómék a kutyájukat, egy kis mudit, Bekecs névre hallgat. Kis szőrpamacs!!!
Du voltunk sétálni és a vizslás ismerősünk mondta, hogy az egyik volt kutyájának a lányának születtek kölykei és van 4 lány. Most erőteljesen gondolkozunk, hogy Zsiga szükségleteit házilag elintézendő, veszünk még egy vizslát... csak ne lenne olyan qva drága...

Zoli megint 8) itthon (sógornőm azt álmodta, hogy megint terhes vagyok :roll: :oops: ), jó film lesz a hábéón, úgyhogy L
Puszika

nukada

Jázminpakócát a MOM piacon lehet kapni szombat délelőtt
indianyo

Deni, Fíbsz, Zsan,
szakdoga okt 31-ig kell meglegyen, más diplomám még nincs; kicsit parázok (nagyon :D)
téma a 20. századi Macbeth-fordítások :roll:
köszi a +++-okat ;) :D

Neet,
köszi a linket; valahogy csak az általános thesis részig jutottam nem is értem, miért nem vettem észre - te jó ég már ez se megy :mrgreen: :lol:

alkeszes válaszokat köszi; kicsit összebalhéztunk apával, hogy tulképp mennyi is a normális (amíg könyvtárban voltam, ő vigyázott ré egy haverjánál, ahova rég nem látott erdélyi ismerősök is mentek)
csak kaíváncsi voltam, hogy én vagyok- e házisárkány, vagy mind azok vagyunk :mrgreen: :lol: jelentem igen :lol:

Deni,
baleset nem lehetett semmi, de nyugi, nagyon strapabírók ezek a gyerekek ;) és tényleg nézett rátok vki :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok,

Curse :) köszi, megkaptam. Áldás a frigyre párom részéről is :D Ma milyen volt a pancsi? Fotók vannak?

Fibi :) tudom, hogy engem akkor nem kérdeztél, csak úgy megnéztem és nem találtam kérdést. Mondom, én lenni vak. Saroktelek mizéria megértve, nekünk is az volt, és mindennek tetejébe még megajándékoztak bennünket egy árokkal is, amikor az utat csinálták. :evil: Fúrás is :evil:

Nuk :) simizős élmény :D Ha lesz saját lányzó kutyitok, akkor esetleg egy alom visszahozná kicsi kuty árát, vagy ez így túl anyagiasan hangzik. Elvileg így is-úgy is kellene egy alom neki - ha esetleg gondoltok egy műtétre :roll: :oops:

Deni :) nem kértünk neki játékokat, inkább hasznos dolgokat, egyenlőre úgysem értékeli annyira. Legalábbis, ez a mi álláspontunk. Kapott pelenkát, hat új body-t, habtapit, három sípoló fürdőjátékot, tőlünk végül is az esernyő kocsit kapta, csak már korábban használtuk. Még holnap várhatóak nővéremék, hogy átadják amit ők vettek, azt még nem tudom, mi. És nem számonkérés volt, csak úgy hiányzik egy szépséges kép a neved alól :)
Baleset: számomra nem von le semmit a bennem kialakult példa anyukaságodból. Biztos ijesztő volt a szitu, de vigyáztak Rátok és ez a lényeg. Drukk, hogy Te is mihamarabb túl tedd magad rajta.

Rekuc :) sok sikert a szakdolihoz. Én sem vagyok mérvadó alkohol és barátai ügyben. Már attól lelki furim van, hogy néha – nagy sátoros ünnepekkor – megiszom kb. 5 cent martinit vagy garrone-t. Egyszerűen nem kívánom. Esetleg van vmi tanulmányod az angolokról és össze akarod venti a dogádban a két nép vedelési szokásait :D Talán kiélezve a kismamik táborára :lol: Áhh, már látom, hogy nem ez, hanem sokkkkal komolyabb a téma…

Mása :) remélem keresztelő jól sikerült. Jó utat hazafelé :D és érezzétek jól magatokat :D Rollerhez drukkok.

Mi ez a bumcsikavává??????????? Mondom, nem nézek tv-t, mióta megvan Máté és halvány fogalmam sincs a tv reklámokról. :oops:
Van, aki úgy néz rám, mint a marslakóra emiatt, mármint a teljes tv hiány miatt.... :roll:

Apuka kontra gyerek :) nálunk apja egész jól elvan gyerökkel, igaz eleinte voltak nehézségek, de megoldódtak. Jelenlegi problémája – semmi egyéb -, hogy gyerek nem hagyja feladni a pelenkát, mert ugye a világ fontosabb és menekül :D

Vica

Kép
Kép
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?