Gyerekszájok eszméletlen jók

Nálunk a legújabb, ha történik vmi váratlan, a "jesszus!" (kicsit jobb, mint a basszus)
Naptej: Persze a déli napot kerüljük és a nagyobb gyereket kenem is, de a dedet még nem akartam semmilyen kencével kenni, a textilpelus-takarót meg hipp-hopp lerúgja ebben a melegben, így egy kicsit "lebarnult" a combija

(kicsit aggódtam, de gy.doki azt mondta, ne tegyem...)
Rylie

De jó, hogy Kamilla jól van és hazajöhettetek a kórházból!! Kórh.-i "élmények"
Kattix

Név-ügyben csak magatokra hallgass! a Ti gyereketek lesz
Lindi

Hű, gratula Bajninak a 4. foghoz és a mászáshoz!

Édes lehet Gréti, ahogy eteti

Mit kap a nagyfiú enni? (Mikor kezdtétek a hozzátápit?)
Votiv

Örülök, hogy gyógyul Isti!! és a körméhez +++ Tesószeretgetés
Votiv írta :"Dehát tartja magát az ősi mondás, miszerint "sex sells" - szexszel mindent el lehet adni
Miközben a reklámfogyasztók, bevásárlók (és megkockáztatom, a családi döntéshozók) többsége NŐ... " >>> Erről a "Mi kell a nőnek?" c. film jutott eszembe

és Vera is nagyon jókat írt az elénk állított "követelményekről"...
Ruz

Gratula a viszgádhoz!!
Nuk

Családi ciróka, de jó
Fibi

Drukk a lakáskereséshez!! Holnap is mentek nézni?
Tinu

Hasfájáshoz ++++++ Tündinek!!
Neet

Haláli a szöveged!

és a csajodé is!
Vica

Szüléssztori persze hogy jöhet a topikra is! ahogy Te szeretnéd

Bilizéssel tényleg ráértek, csak ne húzd fel magad miatta! És még mit kapott Máté? Avatar majd lesz 1x (a teendőim listáján most elég hátul kullog...)
Curse

Anyósod nem könnyű eset...

Saroktelek sajnos tényleg több meló minden szempontból, több gaz, több hó, több szemét, több falevél, stb... ilyenkor én is nagyon tudom utálni, hogy sarkon lakunk
Ancsi

Szuper, hogy ilyen jól haladtok a bilizéssel!!

És hogy sikerült ilyen gyorsan a dolog? ha jól emlékszem nemrég (1-2hete?) még azt írtad, hogy nem nagyon megy, most meg már csak éjjelre kell pelus! Lencsi egyszerűen magától rászokott vagy volt vmi trükk?