Sziasztok!
Masi! Gratula a 35. héthez és a sok szép cucchoz (cipő, táska). Minden nő álma egy szép nagy cipősszekrény, sok-sok lábbelivel. Hmmm... fincsi lenne. majd ha házunk lesz....
Szorítok a gyümölcsnaphoz! Én is csinálom, úgyhogy veled tartok, és hidd el nem olyan nehéz, főleg, ha megiszod azt a 3 liter folyadékot
Én ennyit nehezen tömök magamba, de igyekszem, most hogy ettől a héttől iszom a palástfüvet és málnalavelet (fél-fél liter) mellette a zöldteából a 2.5 decit.
Lázmérő: nekünk is popsis van, mert nem ajánlották sem a homlok sem a fülhőmérőt

Sokat idegeskedem is miatta, hogy kínozni fogjuk a pici lányt, de velünk is megcsinálták, akkor ő is kibírja
Évi! Nem tudom elérni a csajt, aki az Istvánban van

De valahogy ki kell deríteni, még elméletileg van egy hetünk.
Örülök, hogy megvetted a haskötőt, nagyon hasznos!
Hálóing: Én szombaton vettem meg, 1200-1500 volt. 4 darabot és mindegyik más, azért kell egy kis stílus
Nem számítok arra, hogy szabadidőruhában fitten és fiatalon tudok majd flangálni a kórház folyosóján, ezért beletörődöm a hálóinges nyanya szerepbe. Ha minden másképp alakul, akkor behozatom magamhoz.
Sheepy! Hogy vagy? Mi újság a bibivel és a fejeddel? Vigyázz nagyon magatokra.
Csilla! Nagyon jófej a dokid, nem baj az, ha ilyen korán rendszeres kontroll alá kerülsz. Gondolom ő is aggódik, hiszen nem lesz itthon most és ezért akar bebiztosítani
Adri, Cuki, Missi és vérnyomásosok! Vigyázzatok magatokra!
Missi, jó főzőcskézést! Ma nem gyümölcsnapozol?
Pusszancs mindenkinek, majd még igyekszem jönni, főzök egy teát magamnak.