A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Andrea
Kép
kindernay

Mi már ilyet is tudunk ám! ;)

Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Zsu!

Fogalmam nincs, de tuti hogy attól hányt, hisz azóta semmi, akkor meg sugárban hányt, ha bekajázik akkor nem hány sugárban, meg mindent amit megevett előtte kajcsinál.
Mindenesetre én inkább maradok a kifőzésnél, igaz kicsit gáz ebben a melegben, de mindegy, nem az én kényelmem a lényeg.
Ezel a vacakkal meg nem tom mit csinálok, megint kidobtunk az ablakot 1700ft-ot...

Andi!
Köszike, remélem mielőbb helyrerázódunk, mert ez az állapot már totál kikészít.
Ma délután ismét nem kell neki a cumisüveg csak a cici.
Csak az a gáz, hogy a cici eléggé horpad már, de zabálok meg iszok ezerrel, remélem elég neki a tejcsi, mert így pótlást nem tudok neki adni ha nem a cumisüveg...

Szép éjszakát mindenkinek, sőt, átaludt éjszakát!
Amit én mostanában nem nagyon érek meg, de én bízom benne, hogy ha jön a lehülés változni fog a helyzet.

Léptem, pussz nektek.
Vendég

Hencsi! Azért hidd el, a More Milk a főnyeremény. Először miután visszahoztam ezekkel a kapszulákkal, hamar elbíztam magam, s drasztijusan csökkentettem a napi kapszula adagot. Másodszorra meg a kapszulák fogytak el. S harmadszorra ismét jóllakik a jány este is. Szal ne add fel. Bogi tudja jól, hogy mit akar. Cicit. Mégha bimbóvédővel, akkor is.

Kép
kissmanó

Dorka - kicsi aranyos kopasz fiatalúr.

Andrejja - Boti legény is tünemény ám. Lánykám nem nyilatkozott, hogy mellik hapsi tecc neki, várja ám a további fotókat.

Ja, ma apa rábólintott, vettünk Grétulának szép színes, zenélő forgót.
Holnap majd elmesélem a forgós szorit az elárusítónőcivel. Röhelyes. Most mék hunyni.

Szép, nyugodt, pihentető éccakát aprajafalvának meg az egécs nagycsaládnak itt a 2007 júliusi topikon.

Kép
kissmanó

Dorka! Balázs kis ügyike és szép, szép, szép.... :D

Henchy! Szegény kis Pindurka.
Mi kaptunk egy fertöötlenítööt, de csak föözni szoktak a dolgait...

Andi! Nem én ajánlottam, de szerencsére már nincs gondunk a széllel, csak a kakival. Pukik jönnek :D , de a kaki kínozza szegényt továbbra is. Már 3 napja nincs széklet... :cry:

Ès akkor egy nagy-kádas füürdés. Próbáljátok ki ti is!!!!

Kép
molkata

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert nemsokára indulunk Zegre a nagyihoz. Csütörtökön jövünk, addig is mindenki vigyázzon magára!

Annee, ma este bekapcsoltuk a légzésfigyelőt! Hatással volt ránk a történeted.

Kata, Egon, gyönyörűséges!!!!!

Dorka, Balázs, milyen ügyi!!! Nagyon jó kép lett!!!

kispiskóta

Jó reggelt!:)

Zsú: Tényleg nem akartam megrémiszteni senkit. :( Azt kihagytam a sztoriból hogy fürcsi után egy pamut bodyt adtam rá, gondolván hogy az kell éjszakára. Apa szerint viszont nagyon forró volt a kis teste, és izzadt a feje ezerrel. :( Szóval, azóta Andris 1 db pelusban alszik. Inkább náthásan lássam mint... jujj... :cry: :cry:
A védőnőm is mondta hogy mégegy ilyen és Heim Pál kh, apnoe ambulancia. :( Addig is figyeljek arra hogy ne legyen túlöltöztetve, és ebben a dög melegben semmiképp se aludjon hason!
Vendég

No csúszunk az indulással.

Annee, hason aludt?

Mert a védőnőnk azt mondta, hogy bár nem tudják, mitől van a bölcsőhalál, de annyit igen, hogy leggyakrabban evés után egyórával, hason alvó, túlöltöztetett csecsemőknél következik be. Állíólag. :roll:

kispiskóta

Jó reggelt!

Zsú - nektek jó utat.

Annee - szerintem nem ijesztgettél itt készakarva senkit, valós történetet írtál le. Amúgy nekünk nem vót, s remélem nem is fog kelleni, mert itt még kapni sem lehet.

Az este azt hittem forró a manókám feje, mert olyan nyüzsgi volt, szopi megejtve, azt hittem bealudt mint szokta, kimentem a konyhába pakolászni, erre hallom, hogy eeeee.... Boldog voltam, de nagyon. Küldtem apát, hogy hátha extra büfi, mire bement, manókánk csak vigyorgott ezerrel. Mire én is bementem, már ismét nyikorgizott, majd sírt, kivettem, extra szopi, amin csodával határos módon nem aludt be. Az én fejem már készült leesni, már ott tartottam, hogy a nagyágyban fog aludni. Közben mint írtam, fejét forrónak tituláltam, de apa szerint rémeket láttam. Aztán mégis be a kiságyba, én eloltottam az én részemen az éjjelilámpát, még párszor nyugtattam a kicsit, hogy alukálunk, nem nyikorgunk, ő megnyugodott, de asszem én aludtam el hamarabb.
Azt tudom, hogy éccaka 2x volt szopi (ha jól emléxem először csak kevés, tuti nyikorgott, s én felkaptam szopizni), de én annyira fáradt-álmos voltam, hogy még arra sem volt erőm, hogy a mobilomon megnézzem hány óra.
Most sem vagyok valami extra kipihent, de jön takarítónéni, hálószobával szokta kezdeni, s ha már mindketten a bébbel ébren vagyunk, há kijöttünk.

Kata - kicsi hajas béb Egonka hogy élvezi az életet. Mintha azon gondolkodna, hogy kezdjek tempózni vagy inkább lazítsak.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Zsú! Marcika is belehúzott rendesen. Ő 2 hét alatt letudta azt, ami másoknál egy hónap alatt jön össze. És a szemecskéi rendbe jöttek?

Annee! Én a hátukon altattam a fiúkat, mivel hason mindegyik utált feküdni, de ennek ellenére féltem én is a bölcsőhaláltól. Amikor mélyen aludtak és nem láttam a melkasukat emelkedni és süllyedni, inkább kicsit megmozdítottam őket. Erre picit összerezzentek, de aludtak tovább. Én pedig megnyugodtam.

Hencsi! Én is inkább a kifőzés ill. a forró gőzzel sterilizálás híve vagyok. Ennek ellenére tablettás Chicco márkájú fertőtlenítőt is vettem a nagyok után megaradt bébijátékok fertőtlenítésére. Úgy gondoltam, hogy az első bevetés elött ezzel mosom át őket.

Kata! Egonka nagyon szép kis kerek baba. Fénykép alapján azt hinném, hogy kislány. A fiaimnál azonban még mindig az újszülöttkori fotó a nyerő. Nagyon tetszik nekik is. :D

Dorka! Balázska már nagyon szépen tartja a fejét. És milyen szép, érdeklődő az ő arcocskája is! Fürdéssel,szájacskával hogy álltok?

Képzeljétek! Tegnap este 8-tól ma reggel 6-ig nyikkanás nélkül aludt a kis Gabókám. El vagyok kényeztetve. Evett és utána visszaaludt. Bárcsak mindig így maradna!

Szép napot mindenkinek!

Tücsi
mtücsi

hahó

na így kezdődjön minden reggelem! :lol: felkelek, jön sms és nemtom milyen pénzt de vmit utalt a melóhely :) nem is keveset (gyanítom ruhapénz) :lol: :lol: :lol:

szal lányocskánk kap egy szuper játszószőnyeget, valami olyat ami kiváltja a zenélő forgót, láttam mozgós zenélőseket is asszem, most rástartolok! :lol: :lol: :lol:
(na jóóó, kapott volna amúgy is ám, csak most nem sajnálok beruházni vmi jobbra )

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

azt mondtam már, hogy csuklósbuszt hoztam haza?
ez a gyerek napi 5ször csuklik állítom!!!!!!
megyek is, mert panaszkodik miatta

lynia-

Jó reggelt!

Jól vagyunk, leszámítva, a hajnali nyöszörgős pukizásokat.
Mától nem adom neki az Infacolt szerintem attól van...majd meglátjuk.

Hencsi!
Nálunk is van ilyen, x perc nézelődés a babakocsiban, x perc alvás és a hasa felébreszti, mármint az éhség és olyankor sírás van, nem vészes de amíg nem kap cicit addig sír. A lilafej sírás csak hasfájásnál ill. túlevésnél, merthogy múlt csütörtökön rendesen túletettem :(

Annee!
Most olvastam el, hogy mi történt..basszusm durva!
Olyan nálunk is van, hogy Samu gyorsan veszi alvás közben a levegőt pár mp-ig..de többször is egy alvás alatt és olyankor tök gyorsan mozog a mellkasa..de nem kapkodva..
Ilyesmi volt nálatok esetleg?

Én holnap megyek 6 hetes kontrollra.

Dorka!
Nálunk 7-8 között van fürcsi de inkább 8 előtt..előtte is van pici kajcsi vagy rendes..fürcsit szereti, utána pedig vagy még eszik vagy komfortozik és 5 óra alvás, egy ébredés félálomban, szopi és alvás reggelig..6-7-ig..

Samu rákapott a vállon alvásra, most is itt szundizik..viszont ha leteszem kipattan a szeme ha nem alszik mélyen..

Tsók
torolve_20131003125716

Emi - csuklósbusz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

ja, amúgy kinövi, Grétuc olyan 1-2x szokott csuklani, pedig korábban minden kaja után vot hikamika (mert olyan hikk-mikk módon űzte a csukit a drága).
Csak most el ne szóljam magam az 1-2-vel.

Kép
kissmanó

Na, a tegnapi bótos sztory:
bemenyünk, s kérdem melyik forgó mennyit kóstál. Az egyikkel meg a csaj robog is az asztalhoz, elemeket pakolni bele, s bemutatni nekem, hogy mit tud.
Volt neki a lábacskájához pakolandó izémizé is, amit a gyerek ha megrúg, akkor kezd villogni és énekelni (ő mondta, hogy lábhoz jár, szerintem kézhez is éppúgy talál). Na, mindkét részhez jár elem. De a csaj csak az ágyba pakolhatót bírta bemutatni. Kérdem tőle, hogy a forgó métt nem forog. Hát ihlet hiányában aszonta, hogy az csak olyan, nem tuti, hogy kell forogjon, max csak lógnak. Há kössz. De nem hagyom abba, kérdem tőle, hogy akkó ugyanmá, métt jár bele elem? Na, telitalálat, csaj nem bír lépni eme magasról pakolt kérdésre. Ő mind a másik felével babrálgatott, míg én kezembe vettem a forgót, jó alaposan szemügyrevettem, majd a másik felén is észrevettem valamit, a kettőt egymás hatósugarába pakoltam, s kiderült, hogy akkor csinál kontaktot. Szóval mindkét felén van egy kis kütyü, amik egyvonalba kell kerüljenek, s mikor a béb megüti az ágyban levőt, akkor indul a forgó. Hát kössz. Jó 5let, de mi van ha elrúgja, elüti a másikat? Igaz, meg sem néztem, hogy az alsó az ágyhoz fogatható vót-e. Meg akkó is mi van, én nem indíthatom a forgást, csak a gyerek?
Kössz, inkább vettem egy másikat, nagyvonalakban ugyanolyan árban. Az három dallamos, kellemesek, addig müx míg elem bírja (akkuk vannak bőven a házban, töltő is, szal ez nem gond, akárcsak pihiszéknek - Ja, Kata írd meg milyen elem jár majd bele, mert ha nem AA, akkor szívtam, s legalább szokjam a gondolatot).
Szóval asszem kellett volna valamilyen bónuszt kérjek a bótban, mert én fejtettem meg a gordiuszi csomót, más előtt majd nem kell égesse magát a csaj.
Na, szal így jártam.

Kép
kissmanó

[quote="kispiskóta"]N írta:kispiskótao csúszunk az indulással.

Annee, hason aludt?

Mert a védőnőnk azt mondta, hogy bár nem tudják, mitől van a bölcsőhalál, de annyit igen, hogy leggyakrabban evés után egyórával, hason alvó, túlöltöztetett csecsemőknél következik be. Állíólag. :roll:

Bocsi, közben vissza szundiztam. :) Nem, soha nem altatom hason. Csak Apa szerint túlöltözött volt. Abban az 1 bodyban? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap tök jó volt! Felsétáltunk az új házhoz, Mina bealudt, kifestettem amit akartam, fiúknak rendeltem pizzát, azzal beebédeltünk, és amikor mindennel kész voltam csajom felébredt. Egész nap ellettünk volna ha nem lenne még az a nagy por.
De ma megyek és takarítok is egy kicsit! :D

Brigi, de jó lenne ha tudnátok jönni, lenne játszópajtás Rolcsinak. ár bizti agyonbabusgatja majd az összes babát!

Tök jó, eddig 10 oké van Annee tábláján!!!!! :D

Andi, jó a kalapos kép! A linkek között nézd meg a fitness figure krémet, engem azzal gyömöszöl a párom! És jó!!! Kifejezetten ajánlják szülés utánra!

Emma, nekünk legalább másfél óra az út, és mivel anyu kocsijával megyek még indulás előtt 1 óra míg elviszem őt dolgozni, és Bencét beadom az oviba Szóval ez ne tartson vissza, bíeják a babák az autózást!

Szivvi, gyertek ti is!!! A séró nekünk is hullik! :(

Én pénteken megyek kontrollra!

Hipermarket, hááát mi már 4 naposan voltunk, pku szűrés után hazafelé... :oops: :lol:

Manó, boltos sztori :D

Lynia csuklósbusz, hihi-hihi!

Kata, Egon nagyon ari a kádban!

Pusszantás!

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!

Csak életjel!
Benyeltük mi is Bogival a fosós-hányós vírust :( Bogim "csak" hányt, meg fájlalta picit a hasiját. Én tegnap icaka gyakice a klotyón ültem kezemben a lavórral :shock: :oops: Egy szopi alatt 2x siettem a mellékhelyiségbe nehogy össze¤¤¤¤¤m magam! :shock: Közbe Z ordított persze, zokon vette a lecsatlakoztatást.... :roll: Iszonyat gyomorgöcsöm volt,hidegrázás és még lázam is volt bakker! :(
Mára már picit jobban vagyok, csak a fejem fáj brutálul!
Most sasolom Zalánt hogy elkapta-e. A reggeli szopi után bukott 2x is, nem tudom, hogy ez most bukás volt vagy hányás :roll: . A hasa az zuborog, de eddig is ilyen volt gondolom a hasfájóssága ennek volt köszönhető! Hát nemtom mi lesz, elvileg az anyatejben vannak ellenanyagok amik megvédik őt, de hát a fene se tudja milyen ez a vírus! A felnőtteket jobban ledönti a lábukról mint a gyerekeket! Tesóm volt nálunk szombaton, és ő is elkapta, vasárnap éjjelre lett rosszul, mint mi Bogival! Egész hétre kiírta a dokija :shock: !
Agyaltam azon hogy vajon hogy lesz tejem, ha minden kijön belőlem (víz is) ? Hát kellett is több pótlást adnom neki tegnap, mert nem jött a tej és ordított! A napi cikra 4 liter folyadék helyett most gyakice semmit sem ittam.... :roll: :( Remélem most helyreáll majd ha újra tudok inni, avagy nem jön ki belőlem.... :roll:
Cseppfertőzéssel terjed úgyhogy vigyázzatok magatokra! Gyerekek közé ha lehet ne vigyétek a piciket meg magatokat! Országos a fosós-hányós vírusos járvány :( :cry: A játszótéren ahova járunk,már mindenki átesett rajta....

Annee: Nagyon durva ami történt veletek, sajnálom! De a lényeg hogy nem lett komoly baj! Asszem én is bepánikoltam volna. Érdekes, hogy ilyen helyzetekben a párom is sokkal inkább toppon van! Ő higgadtabban kezeli az ilyen helyzeteket én kész vagyok ezektől.... :shock: :cry:

Zsú: A 6 hetes kontroll után miért kell 6 hetente újabb kontrollokra járni addig amíg meg nem jön :shock: :shock: ??? Én még ilyenről nem is hallottam! Magánrendelésre jársz? (fizetni kell? mert akkor szvsz azért... :evil: :x )

Dorka: Nálunk 8 után van a fürcsi, kb fél 9 fele. Mivel előtte a 2 nagyot rendezem el (füredés, vacsiztatás, meseolvasás -ha van rá erőm, ha nincs akkor berakok egy mese, vagy zeneCD-ét) Szal nekem így a jó!!! :wink:
Mennem kell reklamál a picikém...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hozzánk elért a lehülés!
Bogi most is alszik, hihetetlen, remélem így is marad az idő, és akkor bízom benne hogy helyreállunk.
Egy kép a reggeli bealvásról, picit homály a kép, de nem akartam vakuzni a redőnyt meg hiába húztam fel, totál borulás volt.

Kép
Vendég

Ckat! Az 5 perces figyelem sztem már tök jó! Mi azért 3 héttel előttetek járunk, ami ilyenkor még sok!
Manó! És ez az eladó még mindig felkészültebb volt, mint akitől én vettem a körforgót!!
Elemes? Milyen az? Milyen márkájú? Én nem találtam csak felhúzóst!

Csuklás. Apám 57 éve csuklósbusz. Ha elkezdi, akár 2 napig is eltart...
Vendég

Manó!
Lehet majd kipróbálom ezt a kapszulát, csak nekem az a bajom, hogy Bogi délelőtt alig eszik, majd délután megjön az étvágya estére meg pláne farkas éhes, szal délelőtt mit csinálok ha nem eszik rendesen.
Bár talán később ez is beáll ez is.

Kata!
Vigyázz ezzel a fertőtlenítővel nehogy így járj mint mi.
Szerintem tuti attól hányt, azóta sem volt semmi.
Nekünk is volt a napokban olyan hogy 3napig nem volt kaki, én adtam neki mecsek teát, na az beindította, de addig is nagyon szenvedett szegénykém, utána olyan nyugodtan aludt a drágám, próbáld ki.
Egon gyönyörű kisfiú, biztosan imádja a fürcsit.
Tök rossz, hogy nekünk csak tusolónk van, biztosan Bogi is imádná a közös pancsit.

Egyébként én nem adom neki a mecsek teát, csak ilyenkor, mert én azt vettem észre, hogy annyira dolgozik a pocijában a tea, hogy már attól fáj neki, és csak szenved, elég csak az infacol, attól is van puki rendesen.

Tücsi!
Átmoshatod, de én javaslom, hogy miután átmostad őket és leöblítetted, utána főzd ki, akkor szerintem nem lesz gond, bár lehet hogy csak Bogi volt rá érzékeny nem tom, mindenesetre én nem használok semmi ilyen vackot, inkább izzadok a tűzhely mellett.

Gurgi!
Akkor nem csak Bogi nézelődik annyit, csak nálunk az a gond, hogy Bogi mostanában 2óránál tovább nem bírja kaja nélkül, így a bevásárlás is olyan vágtában történik ha elmegyünk vele...
Szerdán megyünk csípőszűrésre, már előre rettegek tőle, Bogival egyszerüen nem lehet időpontra menni, de már eldöntöttem taxival megyünk, talán akkor nem lesz gond...

Lassan lépek, Bogi mindjárt éhezik, tök rossz, hogy másfél két óráig bírja.
Nem lehet hogy attól, hogy nem elég tápláló neki a tejcsim?
De pótlást tápiból meg nem kér, csak a cici, pedig olyan fincsiket kajálok, hozatom az ebédet, szal van leves meg második minden nap, akkor miért nem tápláló neki nem értem.
Na mindegy, a lényeg hogy eszik, és hízik, mert azért mi még messze állunk szerintem az 5 kilótol, pedig e vele egy idős babák már rég 5kilón felül vannak.
Bár én azt vettem észre, hogy Bogi hosszra nőtt sokat, de rengeteget, most talán megindul hízni is, de egyébként nem sovány, vannak kis hurkák a combin meg itt ott, de hát....
Vendég

Sziasztok!
Dorka
Nagyon édes Balázs!
Kata
Egonnak mennyi haja van! Jó ez a közös pancsis kép! Nagyon nem lehet jó ez a toj kérdés..Mit mondott a dokker meddig nem igényel komolyabb ráhatást? Szegénykém :cry:
Manó
:lol: hiába te műszaki ember vagy!! Régen kaptunk felőletek képet!!
Hencsi
A rossz időben reménykedsz?? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Ja, Bogim is sokat csuklik, én azt vettem észre, hogy talán akkor csuklik, ha jön a büfi, és visszanyeli, na akkor csuklik, az meg elég gyakori.
De nekem a pocakomban is rengeteget csuklott.

ja, és képzeljétek a talival álmodtam, hogy egy csomó anyuka a sok pici babával, és csak néztek az emberek, de még homályos hogy konkrétan mit is álmodtam, de ennyi rémlik.

Na, tényleg lépek.
Szép napot Nektek!
Vendég

Hali!

Voltam 6hetes kontrollon: doki azt mondta, nagyon ritkán fordul elő, hogy szoptatás mellett valaki 5.héttől menstruál. (akkor miért megint pont én szívok...) szóval aggodalomra nincs ok, ha szerencsésebbek vagytok, nálatok nem fordulhat elő.
:oops: van más is: "strandos-története" gondolom sokatoknak volt már, érthetetlenül álltam a dolog felett, de canestennel nem mertem kezelni magam, így szülés után. Mondtam dokinak (meg persze kukkolt is :oops: ), kiderült, hogy szoptatás alatt gyakori a gombás, meg ilyen-olyan szaporulat. Úgyhogy ha van valakinek hasonló baja, van rá kúp meg kence, doki írja fel.
Egyébként minden o.k. volt, azt mondta, hogy olyan javulás van, hogy gyakorlatilag nem látni a méhszájon, hogy szültem valaha.
(...akkor ki szuszog itt a gyerekszobába??? :lol: )

üdv.: ckat
ckat

Hencsi
Nálunk ugyanez van! Nappal 2 óránként, éjjel 2 és fél-3 óránként evés...A tápból max 30 ml-t eszik, aztán tolja ki a cumit a szájából. Mi is talán a hétvégén értük el az 5 kg-ot!

KépKép

KépKép
szivvi

így alszok a hintámban
Kép
nekünk is van ilyen izé, de nem kényelmes..
Kép
ilyen ha a mami szórakoztat
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Igen nekem már a rossz idő a jó idő.
Durva.
Pedig én eddig imádtam a nyarat, sőt, én a kánikulát imádtam a legjobban, de mióta Bogi van egyszerüen úúútálom, látom hogy szenved szegény meg nyüglődik szörnyű...
Ja, és a telet tiszta szivemből utáltam meg a havat is, most meg a napokban azt álmodtam, hogy Bogit húztuk a Robival szánkón, és tök jó volt.
Már alig várom a telet, remélem tényleg lesz egy kis hó, és akkor tudunk szánkázni...
Milyen durva, egy kis pöttöm hogy meg tudja változtatni az embert...

Tényleg Szivvi, Nélatok még van a délutáni üvöltés?
Én már azt csinálom, hogy 5óra körül kajcsi, aztán be a babakocsiba, és séta, így lerövidítem a nyűgit...
Vendég

Szivvi: punis buttha :lol:
ckat

Szivvi!

Akkor megnyugodtam, végülis Bogi is a heti 150grammot felszedi, szal nincs gond, csak ahogyan itt olvasgatom a többi babó már simán leelőzi kilóban pedig Bogi előbb született.
Bogi is csak 30ml-ket eszik pótlásnak, bár mostanában meg semmit, csak cici.
Akkor leányaink sokban hasonlítanak, vagy összebeszéltek, hogy bosszantsanak minket.... :lol:
Vendég

Hencsi
Dél fél 1-kor van az evés. Utána este 7-kor fürcsi, addig max 30-40 percet alszik!! Ha mákom van kétszer..Én nem értem, látszik, hogy annyira fáradt, de nem tud rendesen bealudni..Ha sétálunk, nem tudok messzire menni, mert üvöltés van.

Ckat
:lol: :lol: :lol: ugyanígy hívjuk!!

KépKép

KépKép
szivvi

Ja Szivvi nagyon édik a képek, tündér!
És nem sovány ám, kb Bogi is hasonló, talán picit kevesebb a hurka... :lol:
Vendég

Szivvi, nálunk dettó ugyanez...
Mondom én összebeszéltek!
Csak nálunk fél 8kor van pancsi.
Ja, és Bogi még délelőtt sem alszik.
Csak nézelődik kiabál, nevetgél, aztán meg sirdogál, akkor cumi be, szal semmi időm semmire, de most tényleg.
Egyébként kop-kop-kop, most lassan két órája van hogy alszik, nem akarok hinni a szememnek.
Vendég

Egyébként kipróbáltam a napokban a "hagyjuk a gyeret picit sírni" dolgot, hát köszi....
Kb ha talán 10 percig bírtam, Robi már bedugta a fülét füldugóval, nem bírta hallgatni, én ott ültem mellett, nehogy baj legyen, ez nálunk nem megy.
Bogi ilyenkor úgy ordít, hogy kb olyan 5-6 másodpercig nem vesz levegőt, vörösödik a feje, összegyűjti minden erejét, aztán ami a torkán kifér, hát mondanom sem kell meg lehet mellette süketülni, és nem hagyja abba, csak arra a pár másodpercre amig eröt gyüjt, meg néha levegőt vesz...
Na jó, lehet hogy az a 10 perc csak 5 volt, de én akkor sem birom hagyni sírni, borzastó hallani, meg félek, hogy még a végén megfullad itt nekem.
Vendég

Léptem, Bogi fészkelődik, kaja lesz.
Ez nem semmi, két órát aludt egyfolytában, csajok, a nap fénypontja.
Vendég

Hencsi!
Na, ordítást nem is lehet ám bírni. Nyöszörgőzést sem nagyon tudom tolerálni, max délelőtt. Délután mán asszem én is fáradtabb vagyok, s hamarabb a vállamra kerül a drága.
Amúgy tényleg, most nem értem mi a gond? Azt írod, hogy 1,5-2 óránként cicizik, s most is csodálkozol, hogy miért is tud aludni, s nem azt kéri? De hát előtte meg azt írod, hogy délelőtt nem igazán igényli a sok cicit. Na, itt a kettő nem fedi egymást.
Szerintem hagyd a fenébe azt a 30 tápot, inkább vegyél a táp árán More Milket, s inkább cicizzetek 1,5 óránként, az tesz ám a jót a tejcsinek (najó, nekem is kellett segítség amit kapszulának hívnak). S higyjél benne, ez a legfontosabb, mert másképp szerintem szart sem ér. S főleg bízzál magatokban. Ha a jány szereti szopikázni a cicit, szerintem az már több mint fél siker.
S tényleg, főleg ha első gyerek, ki ne szarja le a háztartást? Mert szerintem megértő férjed az van. Ha meg még a kaját is hozatod, pláne. Szánj már rá még 1-2 hetet az életedből erre a szopi témára, hátha bejön. Ha meg nem, akkor bocsi részemről az ugatásért, meg hát akkor aztán tényleg elmondhatod, hogy megtettél mindent, de ez jött le belőle.
Hidd el, ha annyit tudtam volna, annyi infóm lett volna mint most az előző két babócával, akkor tuti nem szűk meg bő 3 hóig szopiztak volna. Szerintem nekem a spirál+a 3 hós ugrás tett be, s nem bírtam kezelni.
Az meg, hogy nem nyom annyit Bogi a mérlegen mint más kölök, hát ne ejtsen kétségbe. Edina, bár nagy babónak született, nem hízott könyv szerint, terrorizáltak is rendesen a rendelőben, én meg leszartam. Hát te se idegeskedj. Ha nem kéri az extra mennyiségű tápot, akkor nem hiányzik neki. Mert nálatok nem áll az fenn, hogy nem kéri a cumisüveget. Mert Grétu magas körívben köpi ki, teát sem hajlandó inni. Én meg nem erőltettem (még akkor sem mikor volt olyan érzésem, hogy a gyerek éhezik mert nincs elég tejem).
S inkább hagyd a nagyobb lélegzetvételű sétákat is, mert ha Bogi nyűgös, te attól ideges, meg fáradt, akkor az meg a tej rovására megy, szóval ördögi kör alakul ki.
S olyan rövid ez az idő, nemsoká már pörögni fognak, hát kár kihagyni minden élvezhető pillanatát.

Bocs a hosszú hegyibeszédért.

Kép
kissmanó

Bori - miniland (azaz no name márkájú) kínai cuccos. Bár útálom a kínai termékeket, azért meg kell hagyni, némely közülük tud jó is lenni. Hogy melyik? Hát lottó. Én most bízom benne, hogy ez jó lesz. Igaz, kimehettem volna arra is, hogy majd Mo-on vagy No-ban veszek, de szerintem ott apa sajnálta volna rá a pénzt (hiába számolnám neki át, hogy mennyibe kerülne). Egyetlen szépséghibája, hogy nem lehet forgatni csak zenével együtt. De a zene tök jó, valami bébzenéhez hasonló (na jó, bébhangok nélkül).

Csuklósbusz: hát kölökkoromban nemzetközi járat voltam, azaz ha rlkezdtem, tuti eltartott nálam is addig míg mellettem már mindenki megunta.

Szivvi - igaza van Ckatnak: kicsi női Buddha.

S mi az ám, hogy rég nem tettem képet? Szombat az olyan rég volt? Tom, hogy ma már/még kedd, de akkor is.

Na, de akkor keresek valamit, rajtam ne múljék.
abban ellenben igazad van, hogy tök műszaki embör vok.

Kép
kissmanó

Hú, babám. Ezt a szívást.
Míg itt írogattam, be volt kapcsolva a forgó a gyereknél. Most bementem a fényképezőmasinka után, s konstatálom, hogy nem forog, nem zenél. Már kezdett a pumpám emelkedni, mikor rájöttem, hogy dugjam a forgó alá a mancsom, hátha elindul, mert azon a funkción indítottam el, hogy automata. S indult. Naná, épp elalvófélben levő gyerekem sikerált felkölteni. Hiába na, anyák azok tudnak tökre hülyék is lenni.
Na, de legalább tudom, hogy ilyen okos forgót vettem.

Kép
kissmanó

Kati nagyon szép gyerkőcöt hoztatok össze! Olyan helyes! :wink:

Szivvi, Lilkó is tündér! főleg az a vigyor! :lol:

most én is elcsíptem egy részét:
Kép

és ha a hurkáknál járunk:
Kép

Jó tudni, hogy nem csak nálunk csuklik ennyit a törpe!

lynia-

Első ismerkedés a zenélő forgóval:

Kép

Kép
kissmanó

ja, csuklás és az unom része: hajnalban már csaknem idegbajt kaptam tőle! :?

lynia-

Állítólag bébeket nem zavarja a csuklás. Meg ha igen, elsírják magukat, s abbamarad.
Hát enyém gyereket kimondottan idegesíti, s ha rázendít sem marad egykettőre abba.
Ez van, mi megszívtuk az aranyszabályt.

Kép
kissmanó

Emi - jó kis hurkácskáid vannak gyermekeden.

Kép
kissmanó

egy ideig Maját sem zavarja, de amikor épp egyszerre nyög és erőlködik-csuklik-sír ....

kórházban mondták akkor tegyem mellre a nyeléstől elmúlik, na mi ezt játszuk, de persze hogy ilyenkor néha csak bekapja az éthordót és annyi, nyalogatja cuppog, azzal meg nem megyünk semmire

lynia-

na igen :lol: nemtom hogy hozta össze de még az alkarja közepén is az van, de ott hogyan? (tudom hát így)

lynia-

Ja, eleinte Grétunak is elmúlt a szopitól a hikamika, de tegnap már akkora levegőket nyelt mellette, hogy inkább lecsatlakoztattam. Igaz, nem díjazta, de aztán elmúlt, s folyatthatta a cuppogást.
Ja, mert imád hangosan enni. Meg most még szabad neki, miképp szabad kinyújtsa a nyelvét is a szülőkre.
Miért nem lehet mindig mindenki ilyen kisbéb, s mindent szabadna.....

Kép
kissmanó

http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/ ... 24928.html

Bori - egy példa az árzuhanásról elemes forgóra

Kép
kissmanó

Manó!
Köszike a tanácsokat, aranyos vagy és nem veszem zokon hidd el!
A szitu a következő.
Most azon csodálkoztam ezen a két órán, hogy az utóbbi időben sosem aludt két órát, csak éjszaka.
Szoptatni szopiztatom én, ha kell ha nem, tápot már szinte nem is kap, nem is kéri, szal szopizik ő, csak az a bajom, hogy nem alszik rendesen, sőt, szinte semmit.
Azt nem tudom mennyiket szopizik mert nincs mérlegem, de nem sokat az tuti, mert kiváncsiságból megnéztem hogy léefejtem, hát olyan 130ml volt a legtöbb a két ciciből, de olyan 80 szokott álltalában lenni, és legtöbbször csak az egyik cicit kéri.
Én már arra is gondoltam, hogy azért eszik gyakran, mert mert nincs étvágya ebben a dög melegben sokat enni egyszerre, így aztán sűrűn kér keveset, nem?
Mert van mikor félóránként kér cicit, persze én adom neki, de olyankor is iszogat picit azt kész.
Na mindegy, végülis nem idegesít annyira, a lényeg hogy kéri, most az hogy gyakran, ez van, majd alakul.
Tápit meg tényleg nem nagyon kap már, csak estére ha kéri, de van hogy akkor sem kér.
Egyébként most sem alszik, 11kor ciciztünk, de úgy hallom megint kéri, így lépek is.
Azért köszike szerintem ki fogom próbálni ezt a kapszulát, mert ezt a teát már utálom.
Vendég

http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/ ... 794.html#x

Bori - itt egy másik, szerintem ha még fényeket is vetít a plafonra, s Ádám már néz is felfele, tuti elvarázsolná. Na persze van ennek is hiányossága, az általad reklamált pasztell színek (ugye semmi nem tökéletes), na de az a szerencse, hogy ezek a lógó/forgó figurák cserélhetők.

Hencsi - hát lehet, hogy sajna kicsi az alvásigénye. S akkor tényleg így jártál. De az is lehet, hogy mint írod, nem épp dől a rengeteg tejcsi. S ha meg így van, akkor nem tud ellakni, s jót hunyálni utána. Míg volt a hozzátápi nagyobb mennyiségben, akkor sem alukált? Próbálok rájönni, hogy aludna-e többet a drágaságod, vagy ez a helyzet, s nem nagyon sok van amit tenni tudnál. S kössz, hogy nem veszed rossz néven az eszmefuttatásaim amik tényleg csak jószándéktól vannak vezérelve.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?